Aldatıldığım ve kilo zorbalığı yaşadığım nişanlımdan nasıl vazgeçip özgüvenimi toparlayabilirim?

Ya iyi geceler öncelikle ben buraya şimdiye kadar işte bırakamıyorum affedemiyorum unutamıyorum geri dönmek istiyorum gibi düşüncelerle yazdım ama şimdi bambaşka keşke affetmeseymişim de başlamasaymışız bu kadar acı çekmeseymişim her şey çok güzel gibi çok güzel hissettiriyor ama söyledikleri yaptıkları beni mahvediyor sosyal medya fake hesapla aldatıldığımı öğrendim kilo zorbalığına uğradım ve birkaç ay sonra düğünüm var geriye ne kaldı biliyor musunuz ilişkiyi harika sanan bir damat artık yorulmuş tepki bile veremeyen stresten hastanelik olmuş bir gelin herkes vazgeç diyor çok kolay herkese ama olmuyor psikoloğa bile gittim yok kimse yardım edemiyor yapamıyorum mutlu olayım iyi yanlarına odaklanayım diyorum yine aklıma geliyor olmuyor bir türlü bir yandan gelecek kaygılarım ben bu kişiyi nasıl bırakacağım nasıl eski özgüvenimi kazanacağım

Aldatıldığım ve kilo zorbalığı yaşadığım nişanlımdan nasıl vazgeçip özgüvenimi toparlayabilirim?