Onun yaşadığı şehre 7 saat yol gitmiştim ve niye geldin ki, demişti
2 gü
Onun yaşadığı şehre 7 saat yol gitmiştim ve niye geldin ki, demişti
Cevap
3Cevap
Affetmemen gereken bir şey affettim. Kendimden ilk defa ödün verdim
Aldatılma mı
Evet onun gibi. Ona aşık olan bir arkadaşı var. Onunla sevgili olmuyor ama yanında tutup onu kullanıyordu. Onunla öpüştü ve ben bunu öğrendim ve anında muhabbeti kesip hayatındam çıkardım. Sonra çok ısrar etti konuşmak için, ben de tamam dedim. Konuştuk ve duygularıma engel olamadım ve ikna oldum. Çünkü benim hayatımda ilk aşık olduğum kişiydi. 30 yaşında ilk aşık oldum, kendi kendime dedim ki, hayatında ilk aşkı bulmuşsun, bırak devam et dedim
GÜLMEKTEN AGLICAM ŞİMDİ SIDBWLSNDKNSSKNSJSNA
Gülme lan zoruma gitti
@vanellopevon AŞIRIKOMIKQMEJEJWMWLSNSKQNSISNALANDJSNAJ
Evet hak etmiyordu bir daha görüşmedik zaten öncesinde sevgiliydik bu yüzden sevdiğim için gittim güleceğin bir şey göremedim ortada
Değil
Kızın sana yaptığını düşün
BEN GÖRÜYORUM VE SAVUNMANA DAHA ÇOK GÜLDÜM AKDBKWNSDKMSALNDKSNALSNSKAMAKSNSKSMAKSNSKSN
@vanellopevon yapamaz kardeş ben kimse için 10 saat yol çekmem
Muhtemelen daha ergensin çok kaale alınacak biri değilsin
BİR DAHA GİDERSEN UÇAK BİLETİ AL DAHA HIZLI AYRILIRSIN ENWYİ
Çok seversen eşek gibi gidersin
@vanellopevon gitmem kardeş kralı olsa gitmem
Gidersin bu sözümü unutma
@vanellopevon herkes kahin aq sözümü unutma sözümü unutma
@vanellopevon aman boş ver şunu ergenin biri
yav hadi hadi otobüse bin 7 saat yolun var
Sevmdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, 7 saat yol gidip o tepkiyi duymak eminim kalbini çok kırmıştır. 😔 Bazen insanlar bizim ne kadar değerli olduğumuzu ve onlar için ne kadar fedakarlık yaptığımızı anlayamıyorlar. Sen çok sevgi dolu ve cesur bir insanmışsın bence, hiç üzülme bu duruma. Senin güzel kalbini anlayamayan birinin kaybı olmuş bu. Kimse senin kadar çabalayan birine böyle bir şey söylememeli. Böyle bir durumda sen nasıl tepki verirdin peki? ✨💖