- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce arkadaşını kafaya aldım. Dedim iki tane sinema bileti aldım senin sevdiğin filme de ve davet et telefonla yanımda. Birinci işlem tamamlandı. Sonra Sinema salonundaki çalışanları kafaya aldım. Mısırın içine doğum günü hediyesini koydurdum. Arkadaşı ile sinema izlerken dedim şimdi sen ben bir lavaboya gidip geleyim de ve çık dedim. O çıktıktan sonra koltuğa ben oturdum. Baya şaşırdı 😂 sonra mısır yerken eline hediyesi geldi. Baya mutlu oldu. Peki sonuç ne? Reddedildim🤣🤣🤣 ve karar aldım evlenmeden kimseye sürpriz falan yok bundan sonra 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok tatlısın kıyamam sana çok güzel düşünmüşsün ama bu tarz sürprizleri ilişkin tam oturduğu zaman yap bence en azından böyle bir durum yaşamazsın yinede emeğine yüreğine sağlık olmamışsa bundada vardır bir hayır önündeki maçlara bakıcaksın artık yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Yok artık sadece eşime yaparım. Evlenmeden no sürpriz 😇
- +1 yıl
Yaşınızı bilmiyorum ama bir arkadaş tavsiyesi olsun sana hiç kimseye ederinden fazla değer verme o bir adım atıyorsa sende bir adım at o bir yapıyorsa sende bir yap. Çünkü ne kadar fazla verirsen daha fazlasını ister hep daha fazlası sonra yipranirsin çıtayı fazla yuksek tutma şunu unutma hiç kimse bulunmaz Hint kumaşı değil dir sizin en büyük hatanız çıtayı yüksek tutmanız karşınizdaki insanı buna alıştırmanız değeri az az vericeksin ondan bir adım gördükçe artiracaksın ne demek istediğimi anlatabilmisimdir umarım 😊 sevgiyle kalın..., her şey gönlünce olsun inşallah 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder haklısın. Teşekkürler öneri için. Sizin de her şey gönlünüzce olsun inşAllah 🤲
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirini etkilemek için özellikle ya da bu soruya özel herhangi bir kadını etkilemek için yarım Adım Bile atmamışımdır en azından 30'lu yaşlarımın başından itibaren
01 Yorumla- +1 yıl
şu an illaki yoktur da karizmatik ve vicdansız beyefendi 😂😂 gençlik yıllarından bir örnek vermek istermisin çok komik oluyor o yıllarda yaptığımız davranislar
+1 yılBelden yukarı nude atmıştım aklıma geldikçe gülerim
010 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok tatlısın 😂😂 niye öyle birsey yaptın peki ? Karşı taraf mı istedi 🤣
- +1 yıl
Bu arada hoş geldin seksi beyefendi 🤗 uzun zamandır yoktun 🙋
- +1 yıl
Hoşbulduk canım biraz ara verdik diyelim
- +1 yıl
Sende az değilsin sexibayanim benim
- +1 yıl
İyi yapmışsın tekrar hoş geldin ozaman 🤗
- +1 yıl
Sende az değilsin derken 😂😂
- +1 yıl
sen anladın diye düşünüyorum
- +1 yıl
Teşekkürler bebeğim yaaa
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
- +1 yıl
😘😘😍😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş geldin diyecektim hoş bulduk dedim
015 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yaa çok tatlısın o ne dedi peki gülmüştür 🤣🤣 kesin
Cevap sahibi+1 yılNe mi dedi :evlendi boşandı bir daha evlendi 😀
- +1 yıl
😂😂 senden ötürü 😂
- +1 yıl
Demekki hosbulduk demiycen 🤣🤣 sen şeyde kıza 😂 hoş gördük yavru ceylanım dee 🤣 kız etkilenir kesin 😂
Cevap sahibi+1 yılYok ikizlerdi ondan iki defa evlendi
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılİkizler burcu astroloji
- +1 yıl
🤣🤣😂
- +1 yıl
İkizler burcuyla anlaşmak zordur zaten çift karakterli olurlar
- +1 yıl
Ee neden ilişkiniz devam etmedi sence
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel
- +1 yıl
Aşk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣
Cevap sahibi+1 yılHikayenin devamı dm de...
- +1 yıl
Ben özelden kimseyle konuşmuyorum ama hep burdan konuşurum sayfaya bakarsan bunu görebilirsin zaten
- +1 yıl
Neden dm peki? Burdanda anlatabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cinsi etkilemek için saçma bir şey yapmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ergenlik döneminde seksi bir ses tonuyla merhaba diyerek sohbet başlatmayı düşünüyordum, merhaba derken sigaranın verdiği etkiyle öhö diye bir ses ve sesin incelmesi problemi..
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa kıyamam sana çok tatlısın hepimizin başına gelmiştir böyle şeyler benimde başıma şöyle bir şey gelmişti " mahallede 5 6 çocuk apartmanın önünde oturuyorlardı bende ozamanlar bisiklete filan güzel binerdim ayakta , ya da direksiyonu bırakıyorum filan neyse ben çocuklara hava aticam diye önlerinden bir iki tur geçtim bisikletle drift atayım derken yere yapıştım 😂😂 çocuklar bana güldüler tabi 😂 bende hiç bozuntuya vermeden kalktım gittim eve rezil olduğumla kaldım 🤣🤣 çocukları da etkileyemedim zaten 😂😂
- +1 yıl
şu an için evet öyle ama ozamanlar için tam bir rezillikti
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yıl14 yaşında Yaklaşık olarak 40 gün kadar geçiş güzergahında ağaç vazifesi yapmak. Farketmedide zaten muhtemelen ağaç sandı
07 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 yaa çok tatlısın kıza deseydin keşke sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın kızım 😂😂 böyle deseydin
- +1 yıl
Diyebilseydim neler diyecektim de işte🤐
- +1 yıl
Benim erkek kardeşimin başına aynı şey gelmiş o elinde çiçeklerle mal gibi kalmış sonra çöp kutusuna atmış cicekleri 🤣😂
- +1 yıl
Peki neden kız seni farketmedi gidip açılsaydin keşke
- +1 yıl
Gelsin şöyle diyecem böyle yapacam kızı görünce bakamadim 40 gün boyunca yüzüne umursamıyor onun için orada değilmiş gibi davrandim
- +1 yıl
Yaa kiyamam sana üzüldüm şu an demekki çekingen bir kişiliğe sahipmissin yoksaki mutlaka gider açılırdin
- +1 yıl
Öyle idim aslında hala daha da öyleyim ilk adım çok zor geliyor son fren tutmuyor 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım haketmedigi ilgiyi vermemdi aptal insanı iyi biri yerine koymamdı ilk defa şu an ne kadar boş anlamsız sorunlu ilişki nedir bilmeyen biriyle ilişki yasamsm çok pişmanım o Yüzden yalancı sahte insandı kendisi
00 Yorumla
+1 yılsana hergün Seksi lolita demek demek ki işe yaramıyormuş
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ama ben seksi değil sempatik bir yapıya sahibim yinede teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Eskiden iki tatlı söze kanardım şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
1) Seksi
2) lolita
3) afrodizyak etkili kadın
- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yıletkilemeye calismiyorum zaten etkileniyorlar 😅😍😛
01 Yorumla- +1 yıl
Ya illaki etkilenen olur saygı duyarım ama gençlik yıllarında mutlaka saçma sapan birşeyler yapmissindır hepimiz yaptık o yillrada. Hatirladikcada gülüyoruz 😂 Böyle kısa bir anını anlatmak istermisin?
+1 yılEtkilemeye gerek yok.. beni görünce wtkilemiyorlar zaten 🤪🤪
01 Yorumla- +1 yıl
Bildiğin herkes sana asiliyor...:))
Çok zekisin yalnız..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse benden etkilenmediği için onlardan uzak duruyorum
00 Yorumla Yıllardır sevdim değer görmediğim halde. Bence bu saçma ama iflah olmam ben fkfkfkkf
00 YorumlaKarşı cins için mantıklı veya saçma hic bisey yapmadim ama bana karşı çok saçma tanisma konysma hamleleri oldu
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu mesela anlatmak istermisin murat
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir çabam olmadığı için saçma bir hareketim de olmadı.
043 Yorumla- +1 yıl
şu an illaki yoktur ama gençlik yıllarında mutlaka olmuştur hepimizin oldu çünkü
- +1 yıl
Birtane ergenlik yıllarından bir örnek vermek istermisin?
Cevap sahibi+1 yılBenim olmadı, ben şanslı taraftayım.
- +1 yıl
Benim çok oldu 😂😂 hatırlayınca da hep gülüyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman şanssız taraftayım. Hatırlayıp güleceğim böyle bir anım olmadı. 😂 Lisede bir kez reddedilmişliğim var, onda da garip bir durum olmadı. 😂😂
- +1 yıl
Benimde başıma şöyle bir şey geldi lise yıllarımda ben çok güzel bisiklet kullanırdım ayakta , direksiyonu bırakarak drift atmayı çok iyi beceriyordum vss bir gün mahallenin çocukları kapının önünde oturuyor içlerinde hoşlandığım çocukta var tabi 😂 ben bisikletle bunların önlerinden 2 3 tur geçtim bisikletle drift atayım derken yere yapıştım 😂 çocuklar bana güldüler tabi 😂 haliyle bende hiç bozuntuya vermeden kalktım gittim eve rezil olduğumla kaldım 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılIyiymiş, biz de gülmüş olduk. Teşekkürler. 😂😂
- +1 yıl
Şimdi gülüyoruz evet ama ozaman tam bir rezillikti 😂
Cevap sahibi+1 yılElbette, o zamanın koşulları da psikolojisi de farklı. 😊
- +1 yıl
Birde aklıma ne geldi biliyormusun 😂 eskiden telefon yaygın değilken el kol hareketleriyle birseyler anlatirlardı ör: ben seni saat 2 de köşe başında bekliyorum 😂 bunu el kol hareketleriyle söylerlerdi 😂😂 hatırlarmısın sen
- +1 yıl
Senin yaşın kaç bilmiyorum ama hatırlarsın diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHatırlıyorum. Bu mevzu işin klişesi tabii. Çok daha gelişmiş iletişim şekilleri vardı. 😂😂
- +1 yıl
Mektup vardı daha çok birde ortak arkadaşlarla haber yollamak
- +1 yıl
Ne vardı mesela 😂 duman yoluyla mi haberleşiyordunuz 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBiz ortak noktalara not yazıp bırakırdık. El kol hareketleriyle de kendimize özel bir dil geliştirmiştik. 😂
- +1 yıl
Vayy bee 😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 işi biliyorsun 😂
- +1 yıl
Yaa seni bu şekilde hayal ettim de el kol hareketleriyle işte oraya not bıraktım git al filan 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Öğretmenlerin oturduğu bir çardak vardı, oraya bırakır, göz kırpardım. Gidip oradan alırdı. 😂😂
- +1 yıl
Birde benim aklıma ne geldi biliyormusun 😂 bir gün çocuğun birisi benden hoşlanıyor ben lise 1 e gidiyorum yağmurlu bir havada çocuk bir tane yaş gül Almıs onuda gazete kağıdına sarmış kenarında bekliyor su gibi olmuş ama sonra çiçeği aldım teşekkür ettim okula gittim teklifi de kabul etmedim
- +1 yıl
İyide aynı okuldaymıssin niye not bırakıyordun ki tenefüste kıza söyle ne soyliyceksen
- +1 yıl
Ne yazıyordun acaba nota çok merak ettim 😂
Cevap sahibi+1 yılÇapkındım biraz, kızla yanyana görünmüyordum pek. 😂
Çocuğa ayip etmişsin. 😂
Notu boş ver, buraya yazsam görüşü kaldırırlar. 😂😂- +1 yıl
Benim şöyle bir karakterim vardı ben kimseyle çıkmayı sevmezdim benim hiç sevgilim de olmadı zaten ben plotonik aşklar yaşadım çünkü nerde imkansız var ona aşık olurdum 🤣 hiç karşılıklı bir ilişkim olmadı sonrada görücü usulü evlendim zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi mi kötü mü bilemedim. 😂
- +1 yıl
Ben okulun önünde takılan serseriler olurya ben bir serseri çocuğa aşık oldum çocuk bunu bilmiyor ama 😂 beni normal bir arkadaş olarak görüyor çocuğun her jiletli facalı filan ismi de jilet huseyindi 😂😂 benim kolumda kalın altın bir künyem vardı bir gün bu çocuk bana dediki künyeni versene birgünlüğüne takiyim dedi bende çocuğa aşığım yaa hemen verdim tabi çocuk 3 4 gün okulun önüne gelmedi 🤣 sonra bir arkadaşiyla karşılaştım Hüseyin nerde okulun önüne gelmiyor zincirim ondaydi dedim çocukta Hüseyin senin zincirini bozdurdu kolon aldı o dedi ben inanmadım tabi ilk başta evi nerde dedim evini tarif etti çocuk bir arkadaşimla evine gittik ertesi gün kapıyı deli gibi bir kadın açtı saç baş dağınık vss 😂 Hüseyin evdemi dedim yok Hüseyin filan dedi kadının tipinden korktuk zaten tm dedim çıktım ordan birdaha ne Hüseyin'i gördüm ne bir şey okulun önüne de gelmedi benim zincir de gitti babam sonra farketti künyen nerde dedi bende haberim yokmuş gibi davrandım AA düşmüş filan dedim doğal olarak 😂 elin serserisine kaptırdım. Diyemedim 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun, bu da güzel hikayeymiş. 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 dedim ya nerde imkansız var ona aşık olurdum ben
- +1 yıl
Geçti gitti hepsi 😂 sağol sağol Allah razı olsun 🤗😂🤣😂
Cevap sahibi+1 yılCümlemizden. 😂😂
- +1 yıl
Eskiden iki tatlı söze kanardım şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 😂 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılArtık kanmasan iyi edersin. 😂😂
- +1 yıl
tamam pikii 😂 kanmam 😂😂
- +1 yıl
Birde aklıma ne geldi biliyormusun 😂 bizim evde normal çevirmeli telefon vardı biz babamlar misafirliğe gidince telefon sapıklığı yapardık ben kardeşim birde mahalladen iki arkadaşım eskiden gömlekler de kazaklarda filan üretim yerinin telefonu olurdu ordan bulurduk numaraları
- +1 yıl
Ben bir gün bir gomlekte numara yazıyordu aradım numarayı adana dedim ki gömleğin elimizde 🤣😂 adam da şaşırdı ne gömleği filan diyor sonra neyse muhabbet etmeye başladık adamla sonra öğrendim ki o numara İstanbul Fatih'te bir kuaförün numarasiymis yeni almış o numarayı sonra hergun muhabbet ediyoruz filan ben hiç gormedigim bir adamın sesine aşık oldum 😂 busefer hergun arıyoruz adamı bir brn konuşuyorum bir arkadasim adam naptı biliyirmusun arkadaşımi seçti onunla konuşmak istedi birdaha da ben aramadım onlar bir müddet konuştular sonra bıraktılar zaten konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılYa hu senin ergenliğinin ne eğlenceli geçmiş öyle. 😂😂
- +1 yıl
Dimi ama 🤣 eğlenceli fakat içeriği boş bir ergenlik
- +1 yıl
Bunlar hep cahillikten 😂😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin zor 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum. Neyse ki geçti o günler, boş ver. 😂
- +1 yıl
Gülme 😂🤣😂
Cevap sahibi+1 yılPeki. 😂
- +1 yıl
Sen gülmeee 🤣 hep ben gülüyüm olar mıı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlur anlaştık. 😊
- +1 yıl
😂😂 tamam tamam haftada bir kere sende gül böyle de merhametli bir insanım işte 😄😊
+1 yılTelf yazın kağıttan uçak yapmistm ona doğru ucurmustm
018 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok güzelmiş 🤣🤣 ben napardim lise yıllarımda biliyormusun 😂 birisi ben den telefon numaramı isteyince böcek ilaclamanin numarasını veriyordum herkese nasıl olsa birdaha karsilaşmiycam diye birgün bi çocuğa yine böyle numarayı verdim o çocukla tesadüf başka yerde karşılaştım çocuk sinirlenmiş bana neden bana bocek ilaclamanin numarasını verdin filan dedi bende hayır böyle bir şey yapmadım filan dedim çocuk numarayı gösterdi heee dedim sen yanlış yazmışsın nunarayı dedim sildi numarayı tekrar istedi 🤣 bende bu sefer böcek ilaclamanin diğer numarasını verdim 😂 çocuk eve gidince akşam aruycam seni dedi 🤣 bende tm ara dedim.. birdahada görmedim çocuğu çok şükür 😂🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Gülmeeee 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Napim komikmsi
- +1 yıl
🤣😂sen gülme hep ben gülüyüm 😂🤣
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
tamam tamam haftada bir kere sende gül 😂 böylede merhametli bir insanım işte 😄😊
- +1 yıl
😂😂😂😂💓💓💓tammm
- +1 yıl
Birde aklıma ne geldi biliyormusun 😂 eskiden telefon fazla yaygın değilken el kol işaretleri yaparlardı 😂😂 parmaklarıyla ben seni saat 2 de köşe başında bekliyorum 😂vss gibi bunu el hareketleriyle gösteriyorlardı 😂😂
- +1 yıl
Aynnn
- +1 yıl
selam babr
- +1 yıl
Nber
- +1 yıl
İyiyim çok teşekkür ederim işyerindeyim çalışıyorum çok acıktım sen nasılsın napiyorsun
- +1 yıl
Bende çıktım şimdi arada aç kalmak iyidir
- +1 yıl
Yemekte secicimsin
- +1 yıl
Hayır ben herşeyi severim
- +1 yıl
En guzleli
Ben etkiliycek bisey yapmadim sacma bisey hic yapmadim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Belinden sarılmak çok etkili
010 Yorumla- +1 yıl
Tm peki ortalığı karıştırip giden deliğganlı 😂 görüşüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
🤣🤣 valla çok iyi yapmışlar sen bunu hakettin çünkü ben olsam yakan dan tutup kapıya koyardım seni 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Valla ben daha yeni yiyorum geç kalktım bugün tost yaptım 🤣 gel tost yiyelim
- +1 yıl
🤣🤣 bende biryildir yemedim ki sana ısmarlasam 🤣
- +1 yıl
😂 mevzuya dahil edersen teflon tavayı kafana yersin aslan parçası 😄
+1 yılHer gün şiir yazıp göndermek
00 Yorumla
+1 yılPek bir çabam olmadı
00 Yorumlaben etkilemek için saçmalık yapmam
00 Yorumla
+1 yılhic boyle bir seyle ugrasmadım
00 Yorumla
+1 yılAyakkabılarına tükürmek (ergenken)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde saçma şeyler yapmamaya dikkat ederim :)
00 Yorumla Kendimi o kadar kaybetmedim
00 Yorumla
+1 yılPek takmam öyle şeyleri
00 YorumlaHiç saçma bir şey yapmadım
00 Yorumla
+1 yıl1000 kilometre yol teptim. Elde var sıfır.
08 Yorumla- +1 yıl
Yaa kıyamam sana böyle duygusal konuşma leynn 😂 benide ağlatacaksın şimdi 😂😂
- +1 yıl
Niye peki sonuç sıfır oldu?
- +1 yıl
Arkadaşlık istediğini belirtti, ben de saygı duydum.
- +1 yıl
İyide bunu baştan belirtseymis yaa bunu duymak için mi okadar yolu teptin
- +1 yıl
Tanıma sürecindeydik, çok da anormal bir durum değil bence.
- +1 yıl
Tanıma sürecinde okadar yol gidilir mi peki sevgili olsan tamam diycen
- +1 yıl
İnsanlığı için değerdi. Pişman değilim.
- +1 yıl
tamam peki saygı duyarım ✋✋
+1 yılKarga sesimle şarkı söylemek
00 Yorumla
+1 yılGeeek yok yani
00 Yorumla
+1 yılYokk
00 Yorumla