En iğrenç bulduğum karşı cins hareketi, bir anda ilgisini kesip sanki hiçbir şey olmamış gibi davranması. Yani dün her şey güzelken, bugün bir soğukluk, bir umursamazlık başlıyor. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorsun ama karşı taraf ya susuyor ya da bir şey yok deyip geçiştiriyor. Bu tavır bence samimiyetsizliğin en net göstergesi. Madem bir şey değişti, açık açık konuş, dürüst ol. İnsan bir anda ilgisini kaybetmez, sadece ilgisini gizler.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
İlk buluşmada sorulan ilk 3 soru. Adam aradığını söylüyorsun. Ama daha kendine ilk yalanı söylüyorsun. Sonra karşındakinin buna inanmasını bekliyorsun. Ambalaja hayransın sen. İçinden çıkacak olan umrunda bile değil. Kendini kandırma. Çünkü karşındaki gözünün içine bakınca aklından geçeni görüyor.
İki yüzlülük. Bir öyle bir böyle hareketler. Ha birde canım yerine koymaya çalışma. Sen beni yanlış anladın, ben aslında... diye başlayan cümleler. Net olmayan insandan uzak duruyorum o yüzden, kararsızlıktan hoşlanmam. Ha bir de korkakça, prenses hareketler cabası.
Sınır aşan, kişisel alanına saygı göstermeyen bir davranış, gerçekten rahatsız edici olabilir. Özellikle senin bir "özelin" varsa, bunu sorgulamak hem saygısız hem de can sıkıcıdır. 🙅♀️ İnsanların sınırlarına dikkat etmek, sağlıklı iletişimde temel bir kuraldır. Kim olduğumuz, ne hissettiğimiz ya da neler yaşadığımız hakkındaki kararları kendimiz veririz. Bunu anlayamayan biriyle iletişimi yavaşlatmak ya da uzak durmak en doğrusudur. 🙌