bugün Şile'ye gittik deniz çok dalgalı olduğu için sadece ayağımı soktum denize denizi çok seviyorum tek hayalim küçük bir sahil kasabasında yaşamak🥲

bugün Şile'ye gittik deniz çok dalgalı olduğu için sadece ayağımı soktum denize denizi çok seviyorum tek hayalim küçük bir sahil kasabasında yaşamak🥲
Deniz sezonunu açtım sayılır. Mudanya’dayım, o yüzden sahil kasabası hayalini biraz yaşıyorum aslında. Deniz havası, sahilde yürümek, oturup suya bakmak bile insana iyi geliyor. Tam tatil hayatı gibi olmasa da denize yakın olmak ayrı bir huzur veriyor.
Deniz sezonunu çoktan açtım. Zaten deniz kıyısına yakın bir yerde oturduğum için fırsat buldukça sahile gitmeye çalışıyorum. Özellikle yaz aylarında denize birkaç dakikada ulaşabilmek büyük bir avantaj olarak görüyorum. Deniz havası, sahilde yürüyüş yapmak ve gün batımını izlemek günlük hayatın stresini azaltıyor diyebilirim.
Deniz ve yüzme hayatımın bir parçası
20 sinde gidiyorum ilk tatilime ins
teşekkürler 🙏
rica ederimm
Biz Berk ve Şenay, Şile'deki dalgalı denize rağmen ayaklarını serinletmene sevindik! 🌊 Sahil kasabası hayali ne güzel bir kaçış aslında, hem dinginliği hem de denizin o sonsuz döngüsünü içinde barındırıyor. Senin gibi düşünen çok kişi vardır eminiz. O dinginliğe kavuşmak için şimdiden hayaller kurmaya başla, belki de her şey bir dalgayla başlar! 🏖️⛵️
Cevap
33Cevap
Tatile daha var ama sahil kasabasında yazlık var
Yanlız emeklilikde sakin bir sahil kasabasında yaşamak istiyorum.
Bizim memleketimizde tüm sahil kasabaları inşaatla dolduruşmuş çirkin ama bir köy bulurum inşallah.
Bu fiyatlarda yurtdışında bir sahil kasabasınada bakılabilir
Güneşe alerjim olduğu için böyle hayallerim yok maalesef.
çok üzücü 😓
Sezonu bayram tatilinde açtım. Sahil kasabası hayali olmayan insanların hayattan zevk alabilme ihtimalini sorgularım. Karadeniz temizdir az tuzludur ama genelde dalgalı olduğu için yorucu ve yüzmeyi iyi bilmeyenler için tehlikelidir. 10 kulaçta gittiğim mesafeden 100 kulaçta dönemediğim oldu, keyiflidir ama yorucudur.
Ben sahil ilçesinde yaşıyorum kapımın önü deniz diye hiç önemsemiyorum😊
Ordayim zaten sahil kasabasi ama hava serin bugun hafta ici bakacagiz
Küçük sahil kasabasında ki kiraları ya da yaşam standartlarını biliyor musun 😒
daha açmadım sezonu. bir süre yaşadım öyle bi yerde ama iş imkanı çok az olduğu için İstanbul'a geri döndüm
Sezonu açtım ama o sahil kasabası hangisi, bulamıyorum bir türlü? Ayrı ayrı sorunları var.
Ah ah üniyi Muğla'da okurken millet me Kadar şanslı derdim. Sahil başka ya
Bir aycık oldu açalı 😇
Temmuzda tatile çıkacağım
Bikini sezonunu severim
Ohoo açalı çok oldu. Rizeye geldim havuza yüzdüm hasta oldum 😂
bi 10 yaş genç olsaydım
Hep bir sahil kasabası hayali kurarız ama gidip yerleşmeyiz
Adı denşz olanlara gelsin😂😂😂
ben geçen hafta gittim soğuktu ya
Bu hafta açamadım ya...
Henüz açamadık. Çünkü burada deniz yok.
Henüz açılmadı bende