Tatil & Seyahat Deniz/havuz sezonunu açtınız mı? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor burada hava 31 derece nem %51 bir anda ınanılmaz sıcak geldi Deniz/havuz sezonunu açtınız mı? Cevapla Deniz Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Temmuz sonu gibi açacağım hayırlısıyla 1 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Henüz açamadım. Umarım yakında deniz sezonunu açarım. 1 0 Yorumla
fatoşistbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl havuz bizde her mevsim var. hem kapalı hem açık. denize gitmedm daha. ama planım var 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet sezonu açtık zaten biz Alanya'da yazlıkta kalıyoruz Ama ben çok denize gidemiyorum cildim hassas olduğu için güneş kreminde bile çabucak yanıyor 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 318 cevap paylaştı. Deniz açmadım ama bayramdan sonra belki havuz sezonun açılır 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Henüz açmadım ama yarından sonra yazlığa gitiğimde açıcam kısmetse 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. her 19 Mayıs sezon açılır 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Havuza girdim deniz ile tanışmadım henüz 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 897 cevap paylaştı. bugünde bitsede bizde sezonu açsak artık :) 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 973 cevap paylaştı. Denizi açtım havuz sevmem 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 404 cevap paylaştı. bursa*? nilüfer 0 1 Yorumla yaren2344 +1 yıl Mersin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Açmak istiyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Temmuz sonu gibi açacağım hayırlısıyla
Henüz açamadım. Umarım yakında deniz sezonunu açarım.
havuz bizde her mevsim var. hem kapalı hem açık. denize gitmedm daha. ama planım var
Evet sezonu açtık zaten biz Alanya'da yazlıkta kalıyoruz Ama ben çok denize gidemiyorum cildim hassas olduğu için güneş kreminde bile çabucak yanıyor
Deniz açmadım ama bayramdan sonra belki havuz sezonun açılır
her 19 Mayıs sezon açılır
iki ay oldu açalı
Havuza girdim deniz ile tanışmadım henüz
bugünde bitsede bizde sezonu açsak artık :)
Hayır Ankara da yaşıyorum
İyi tatiller
denizin isi derecesine bagli
Maalesef hayır
Deniz sezonunu açtık
Çoktan açtık sezonu
Denizi açtım havuz sevmem
bursa*? nilüfer
Mersin
Açmak istiyorm