1 yıllık sevgilim güven sorunu yüzünden benden ayrıldı, haksızlığa uğradım ne yapmalıyım?

1 yıllık sevgilimden ayrıldım, eskiden bir hata yapmıştım bunu kabul ediyorum ve ona yalan söylemiştim ama sonra güvenini kazanacağım dedim, bu sabır işi de olsa yapacağım dedim ve gerçekten birbirimizi sevdiğimiz için benimle barıştı ama 3 ay sonra, yıl dönümümüze 1 hafta kalmışken, sadece yanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı ve gerçekten bunu yapmamıştım. Bir kızla bakıştığımı söylüyor yanındayken ama ben ne tarif ettiği kızı biliyorum ne de tanıyorum. Yalan söylediğimi düşünüyor, kendimi ne kadar açıklasam da yalan söylediğimi düşünüyor ama ben ona dürüst oluyorum ve gerçekten de ben bunu yapmadım, aklımda kalbimde o varken böyle bir şey yapsam kendimden şüphe ederim ama işte güveni kırıldığı için bir kere bana inanmadı, engelledi her yerden, sadece tiktok hesabını engellememiş. Bu durumda haksızlığa uğruyorum, ne yapmalıyım

1 yıllık sevgilim güven sorunu yüzünden benden ayrıldı, haksızlığa uğradım ne yapmalıyım?