Sevgilim beni rastgele birisi için terk etti. 1 yıllık ilişkimizi sona erdirdi, şimdi ne yapabilirim?

Merhaba ben gerçekten aşık bir adamım gözüm ondan başka hiç kimseyi görmezdi her gün her akşam ona nasıl olduğunu ve neler yaptığını sorardım halini keyfini ölçerdim fakat geçenlerde bi yorumda başka bir erkeğin profiline kalp attığını gördüm ve erkek içgüdüsü olarak kıskandım doğal olarak çocuğa yazdım dedim sen bu kızın neyi oluyorsun çocuk bana demesin mi asıl sen nesi oluyorsun diye ben o anda kalbime saplanmış bir ok gibi kızgınlıktan deliye döndüm erkek erkeğe konuş dedim adam akıllı söyle vs sonra bana demesin mi sen rüyadamı sevgilisisin bu kızın falan dedi ben iyice ayar oldum tadım kaçtı işte sonra bu gitmiş kıza yazmış sevgilin böyle böyle diyor vs diye sözde erkek bakın sözde çok ayıptır söylemesi ama bu tamamen kaşarlıktır. Sonra zaten bir süre cevap alamadım bu sefer kız arkadaşım yazdı bana ya sen ne yapmaya çalışıyorsun neden beni muhattap ediyorsun jart jurt işte bana dedi senin gibi kuruntulu birisi ile hayatta yaşayamam bu iş buraya kadar kendine iyi bak hayatında bol şans diyip gitti. Oysa geriye ben ona aldığım evlilik teklifi yüzüğü ve nişan bileziği ile ortada kalakaldım şok olmuştum 1 yıldır delicesine sevdiğim kız beni sadece 5 dakikada harcamış ve sepete koymuştu işte o zaman gerçekten çok kırıldım ve ağladım normalde hiç ağlayan birisi değilimdir fakat kalbim hızlı hızlı atmaya ve karar verememeye başladım sanki hayatımı ona adamış gibi hissediyordum hem çok sinirli hemde çok üzgündüm gerçekten sevenler hep üzülür mü? Sanırım hep üzülecekler bu yaptığı ile beni bitirip kendine zemin hazırladı en çokta bu koyuyor insana önerilerinizi yorumlara bekliyorum okuyup vakit ayırdığınız içinde her birinize teşekkür ederim..

Sevgilim beni rastgele birisi için terk etti. 1 yıllık ilişkimizi sona erdirdi, şimdi ne yapabilirim?