1 yıllık sevgilim beni bıraktı, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
(Kusura bakmayin, uzun yazdim ama her şey net olsun istedim)

Yaklaşık iki buçuk hafta önce erkek arkadaşım beni terketti. Biz gerçekten evlenmeyi düşünüyorduk, ailesiyle bile tanışmıştım, annesiyle sürekli konuşurduk. O da benim annemle tanışmıştı hatta. Ama bir gün bozulduk yine, ve birkaç gün dusunmek istedigini soyledi. Ben de aldığım ilacın etkisiyle de 2 gün sonra falan hap aldım baya (20 tane falan) onu korkutmak için. Üstelik tefondaydık, ağladı, yalvardı hastaneye gitmem için. Ama ben hastanedeyken kuzeni geldi Izmir'e (en yakın dostu), onunla ilgilendi. Beni doğru düzgün arayıp sormadı bile. Şok geçirdiğini, birinci derecede etkilendiğini söyledi. Ben hastaneden çıktıktan sonra... "Ilişki çıkmaza girdi artık, belki ileride olur dedi" ve bıraktı işte hem de en zor anımda... Yalvardım, ağladım sızladım ama dinlemedi. Onun yüzünden hastanelik olmuştum. Şok geçirdiğini falan söyledi. Her şeye rağmen onun beni gerçekten sevdiğine emindim, kimse beni onun kadar sevmemiştir. Hatta benim onu sevdiğimden bile daha çok seviyordu beni. Ben onun kadar güzel sevebilen bir insan değilim artık. Ayrıldıktan yaklaşık 1 hafta sonra ben ona yazdım face'den çünkü beni whatsapp'tan engellediğini farketmiştim. Ona yazdım 2-3 gün boyunca, genellikle akşamları, günümün nasıl geçtiğini falan. Whatsapp'tan yazdigimi bildiği için engeli kaldırmıştı. Baktım ki mesajlarımı okuyor ama cevap vermiyor, biraz üstüne gittim. Sonra da yazmamam gerektiğine dair tavsiyeler gördüm internette. 9 gündür yazmıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Sizce o bana döner mi? Şimdi memlekettedir ailesi ve kuzeniyle beraber, çok yakınlar ve onun görüşlerinden falan etkileniyor. Sizce yalnız kaldığında yokluğumu daha çok hisseder mi?

Not: Ben Fransa'da yaşıyorum, o ise Türkiye'de.
Birkaç hafta once, olay yasandiginda Turkiye'de izindeydim.
1 yıllık sevgilim beni bıraktı, ne yapmalıyım?