Sevgilim beni kullanıp terk etti. Bundan sonra ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hastaneden yeni çıktığımı ve bütün yüzümün şiştiğini , gözlerimin bulanık gördüğünü belirterek başlamak istiyorum yazıma.

Tüm bunların sebebi de başarısız olduğum intihar girişimiydi. Aslında son ana dek başarılı olduğumu düşünmüştüm. Zira ruhumun vücudumdan ayrılması için geçilmesi gerekilen bir çok evreden geçmiştim. Annem son aşamada halüsinasyon gördüğümü, sayıkladığımı, ve ayaklarımın uyuştuğunu söylediğimi söyledi.

Demişim ki,"Uçuyorum, uçuyorum, çok güzel anne." hafif bir mide bulantısı hissetmiştim bir de orada yatarken, annem göz kapaklarıma dokundu ama ben hiç bir şey göremiyordum, yani çok az bulanık, renkler bir birine girmiş gibi...

Daha önce sadece bir kez karşılaştığım bir erkek tarafından taşınarak, en yakın arkadaşımla hastahanenin yolunu tuttuk.

Neyse kanlı, kömürlü, kusmuklu bir aşamadan sonra buradayım işte.

Arkadaşlar, benim yedi aydır konuştuğum beraber olduğum insan, iki gün önce bana dedi ki, "Seni sevmiyorum, ne hissettiğini biliyorum ama bunu yeniden yaşamak için kendime izin veremem."

dedi, "öyleyse beni kullandın?" diye sordum. "Evet" dedi...

O an benim için yaşam tüm anlamını ve değerini yitirmişti işte.

Güçlü olmaya çalışıyorum ama... neye üzüleceğimi şaşırdım.

Bundan sonra ne yapmalıyım, nasıl olmalı ?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.

Şu anda tek problem sağlığım, % 80 gibi bir oranda karaciğer yetmezliği olma riski taşıyorum içki ile aldığım ağır ilaçlardan dolayı. Bunun dışında o kişi için elimden geldiğince nötr olmaya çalışıyorum.

Sevgilim beni kullanıp terk etti. Bundan sonra ne yapmalıyım?