21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bursalıyım. Babam vefat etti annemle yaşıyorum tek çocuğum. Ekim ayından beri hayatımda biri var. Kendisi 28 yaşında Rizeli müteaahit. Ailesi orada yaşıyor iş için Bursa'ya geliyordu o zaman tanışmıştık. Beraber otelde kalıyorduk. Geçen hafta ben temelli Rizeye gidiyorum bitti dedi. Bende ne dedim inanmadım. Evlenicektik hani dedim. Ben senle evlenmem herşeyi yaşamışsın vakit geçirdik bitti işte dedi. Kafayı yemek üzereyim. Ben o kadar saf duygular beslerken onun yaptığına bak ben ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u
1 yılNeden kullanıldığını düşünüyorsun? Birlikte yaşamadınız mı? Birlikte zevk almadınız mı? Bunu sen de istemedin mi? Sen onun ölçtüğü değer kadar mı varsın? Bir senin karakterine bakıyorum, bir onun. Hanginiz karaktersiz acaba? O. O hâlde üzülme böyle birisi için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Erkekler maalesef siz doğruysan ki çok aynı hikayeler var bence o durumu yaptığı için affedersin mastürbasyon kimseyi istemiyor maalesef o durum erkekleri iğrenç insan yapıyor kimse umrunda olmuyor tabiki siz de hata niye evlenmeden yatıyorsunuz? o ayrı ama maalesef bunun zararları çok fazla 😞😞😞 bende yeni gördüm bir videoda Allah düşürmesin 😞
00 Yorumla
- 1 yıl
Ne kadar aydır beraber olduğun önemli değil. Erkek milletine güven olmaz. Sevsen de güvenme. Bir deyim vardı "güvendiği dağlara kar yağmak" diye. Bu da öyle. İnsan, en çok iyi niyetinden vurulur. Bu da ders olsun. Bir daha ileride eşin olacak kişi dışında kimseye o kadar güvenme. Kimin ne ayak olduğu, olacağı belli değil. Olmuyor.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Hamile kalsam ne tepki verir sence
- 1 yıl
Aldır der
- Soran1 yıl
Onun da bebeği ama
- 1 yıl
Olabilir, her erkek yediği naneye sahip mi çıkıyor sanki? Hem sakin kafayı düşün öyle diyen birinin çocuğa sahip çıkıp çıkmayacak olduğunu. Çok düzgün birisi o lafı der mi? Yoksa ilişkiye devam edip okulun bitince seninle evlenir mi?
- 1 yıl
Böyle ilişkileri yaşamadan önce modern gibi görünselerde konuştuğunuz kişinin kültürü Karadeniz, Orta Anadolu, Güney ve Doğu Anadolu ise üzgünüm ama sonuç aynı yerde bitiyor. Her şeyi yaşamışsın dediği şeyi birlikte yaşadığınıza göre kendini nasıl temize çekiyor orası da saçmalık. Erkek milleti değil mi işte
02 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
En iyi ihtimalle evlenir ama en ufak bir şeyde şiddet gösterir sana. Kilo aldın diye kalbini kırar aldatır falan. Çocuğu ilişkin için bir sigorta olarak kullanamazsın. Evlilik öncesi cinsellikten sonra gelen zoraki evliliğin karşılığı bu oluyor maalesef. Çok var örneği çevrede
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
1 yıl
Ah tatlım, öncelikle geçirdiğin zor zaman için üzgünüm. 🥺 Bir flörtöz olarak seni anlıyorum, böyle durumlar başımıza gelince sağımız solumuz birbirine karışıyor. Ama unutma, kendini değerli hissetmek ve özsevgi sahibi olmak en önemlisi. Bu deneyimi, gelecekte daha güçlü ve kendinden emin adımlar atman için bir ders olarak gör. Zor olacak biliyorum ama zamanla her şey daha iyi olacak, inan bana. Senin değerini bilmeyen birisi için zaman kaybetmeye değmez. Kendine bak, enerjini ve sevgini sana değer verecek insanlarla harca! Bu zorlu zamanın üstesinden geleceğine inancım tam. 💪💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
71Cevap
- 1 yıl
Olması gereken olmuş kullandı diye bir sey yok beyin yok da ortaliklarda ben de beyin var zekiyim diye geziyon o zmaan niye kendini kullandiriyonn yaparken yapiyon yolda birisi dokunsa a.. miniii yirtarsin ama kendin istedin diye adamin altina yatiyorsun herseyi yapiyorsun sonra kullandı oluyor hadi yaa senin ne oldugun belli ortada zaten sen neysen onu yapmış hiç ağlayıp zırlama yani anan sana namuslu olmayı öğretememiş işte onun sonuncunda da olacagi bu olur iyi olmuş beter ol senden cok var ortalikta üniversiteler fuhus yerine döndü artık üniversiteli kızlar o.. buu oldu cıktı zaten o.. bulugunn namussuzlugunnn kitanını türk kızları cok iyi yazdı istemedigi birisi dokununca abaza sapik der istedigi zaman bacak arasını acar o... bulugunuuu yapar türk kızlarıı
10 Yorumla Yanlis olmus ama insallah ders olur kardes ne diyelim seven sevilmiyor orasi kesin zaten ama hani üzülmüşsün belli ama sana tavsiyem kimseye renk verme acını içinde yaşa bundan sonra da dikkatli ol baban içinde çok üzüldüm yarın bayram babana allah rahmet eylesin allahim cennetinde kavustursun bu da sana ders olsun çok gençsin olabilir ama bir daha aynı hataya ltfen düşme
04 Yorumla- Soran1 yıl
- Soran1 yıl
Şüpheleniyorum
Allah'u teâlâ boşuna söylemiyor zinadan Uzak durun diye
Değil ahirette dünyada bile yüzleri gülmüyor görüyorsunuz
Güzel kardeşim benim tövbe et ve Bir daha böyle birşeye yaklaşma Allah en güzelini verecektir zamanı geldiğinde
Selametle 🤚🤚🤚00 Yorumla- 1 yıl
Şimdi bi erkek olarak şunu diyebilirim ki; evet sen yanlışsın yapmaman gereken şeyler yapmışsın. Ama o adam da sen kadar yanlis olduğu gibi birde af buyurun k@hpelik yapmış. Bre kansız k@pek madem o kadar adamdın ne işin vardı otel odalarında el kızıyla madem ciddi değildin ne diye beraber oldun madem gidecektin ….. diye gider. Unutma herkes yaşattığını yaşar. O sanmasın ki temiz biriyle evleneceğim, çok daha beterine denk gelecek
12 Yorumla- Soran1 yıl
Hamile kalırsa ne tepki verir sence
- 1 yıl
Öyle bi adı adam sahip çıkmaz tabi.
- 1 yıl
otelde birlikte kaldığınızı söylemişsin, senden istediği rahatlığı görmüş ve beklediğini alıp sıkılmış, saf duygular olsaydı daha yan yana gelmeye çekinirdn
12 Yorumla- Soran1 yıl
Hamile kalırsam ne tepki verir sence
- 1 yıl
umurunda olmaz
- 1 yıl
Rizeli müthait adama 5 kuruşumu emanet etmem lan çölde aç susuz kalsam bana gelip benle gel su vercem dese orada sıcaktan yavaş yavaş erimeyi tercih ederim
20 Yorumla Bir anda bırakıp giden bir erkeğin hayatında illem bi bok vardır yakında kokusu çıkar durup dururken kimse kimseyi bırakmaz ortada geçerli bir sebep olmalı ayrıca ilişki yaşadıysanız eğer bakireliğini aldı ise peşini bırakma derim en başta ilkel kurallardan biri terbiyeli bir şekilde yaklaşmanı tavsiye ederim. yüz yüze konuşman daha da faydalı olucaktır
02 Yorumla- Soran1 yıl
Mutlaka seviyorsundur ama otelde kalmaniz her şeyi bitirmiş. Erkeğin gözünde kolay gozukursunuz böyle otelde kaldığı kizla da erkek evlenmez maalesef
02 Yorumla- Soran1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. O yüzden evlenmeden ilişki yaşamayın diyoruz sonra "yobaz" oluyoruz. Yapacak bir şey yok, iş işten geçti artık.
20 Yorumla- 1 yıl
Ne demek ne yapacağım kaldığın yerden hayatına devam edeceksin bunun sonunun böyle olacağını tahmin etmen gerekiyor bu ilk te değil sonda olmayacak ilerde gene aynı şeyi yaşayacaksın
00 Yorumla - 1 yıl
Allah'ın yobaz rizelisine böyle kendini verirsen kullanır tabi kukunla değil aklınla taşa sevisilecek erkek var sevisilmeyecek var kandırmış seni Rum pontus dönmesi bahane uydurmuş
00 Yorumla Aklınız nerde anlamıyorum. Gerçekten değer veren biri olsa kovarsınız. Rize’li müteahhit dediği an bırakman lazımdı zaten. Yazık olmuş.
00 Yorumla- 1 yıl
Onu geri döndüremezsin. Senin için bir tecrübe, ders olmuş. Bir sonraki ilişkilerinde tekrara düşmemeye çalışmalısın bence.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aman be tamam duygularınla oynanmış anlıyorum da napicam napicam diye dolanıp durma adam hayatına devam ediyor sende devam et o her bku yerken iyi sen kandirilmissin aklına başına alırsın ders olur büyütme bu kadar
00 Yorumla - 1 yıl
Zevk çığlıkları atarken kullanılıyorum demiyordun ama.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Niye hep bellanın fotoğrafları kullanılıyor? Alacakaranlık manyağı bu site 😅😓
11 YorumlaAynısını birisi ona yaşatır gün yüzü göremez ins kansız pislik it
10 Yorumla- 1 yıl
kabullenip atlatacaksın, ders çıkarıp yeni bir sayfa açacaksın. daha iyisi gelir
00 Yorumla - 1 yıl
Kötü bir durum ama sende hayatına yoluna bakmalisin
00 Yorumla - 1 yıl
Sakın sakin ol bacım
Mücadele edeceksin
Okulunu bitir02 Yorumla- 1 yıl
Kıyamam sana bacım.
Hayatında yeni bir sayfa aç - 1 yıl
İstersen yaz bana dertleşelim derdini anlat
- 1 yıl
Sende de hata var ama olan olmuş artık yapacak bişey yok kimseye güvenme kolay kolay
00 Yorumla - 1 yıl
Bende bursadayim ama iyi kişilere rastlamamissin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı. Onla ilişkiye başlamadan başkasıyla birlikte oldunmu
00 Yorumla- 1 yıl
Kızım uzak durun işte erkek şeyi afedersin b*k çukuru bu akılla devam ederseniz çok üzülürsünüz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ne yapacaksın, unutacaksın önüne bakacaksın. Sana değer vermeyen biriymiş işte evlensen daha mı iyiydi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kusura bakma sende hatalisin ne diye otellere gidip iliskiye giriyorsun. Tanımasın etmezsin neye güvendin. Yanlış tercih yanlış kararlar.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Her önüne gelen zengine herşeyinizi bir anda verirseniz böyle olur. Ağırdan alıp onu kendinize mahkum etmeyi bilin.
00 Yorumla - 1 yıl
Canim benim yorumlarda cogu erkek sacmalamis kafa yorma onlara onlarda rizeli mutehatin farkli versiyonu uzme kendini rizeliler bir boyledir zaten onune bak ve iyi ki evlenmemisim de boyle biriyle omur mu gecerdi
00 Yorumla - 1 yıl
Öncelikle bi Tevbe et , çocuk olursada cami avlusuna bırakıp kaçma daha gençsin artık yanlış işler yapma seni evlenecegiz diye kandırmış bu hayatta bi hata yapan sen diyilsin çok kafaya taksan bile artık olan oldu oluruna bırak
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
zaten böyle olacağı bellydi, otelde ne işin var
02 Yorumla- Soran1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
aldır der, aldırmazsan umrunda olmaz
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sen onunla yatarken sende onu kullanmış olmuyor musun?
02 Yorumla- Soran1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
Aldır diyecek evlenmez seninle
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bir şey olmaz. 1 haftaya atlatırsın aynısını yaşadım
Yani ondan önce bakire değildin biraz da o kullandı ölemi
İyi ki yalnız kalmışım bu zamana kadar ha şükür😃
ne bekliyordun ki, ben garip bir şey görmedim
00 Yorumla - 1 yıl
ondan önce ilişki yaşadığını o bilmiyor muydu ki sana utanmadan bunu diyebiliyor?
14 Yorumla- Soran1 yıl
Biliyordu yaşadım
- 1 yıl
sana başta işine geldiği şekilde yanaşmış ş@refsiz iyi ki evlenmemişsiniz bu seni aldatırmış zaten kopeğin teki
- Soran1 yıl
- 1 yıl
askım sakın hayır yapma hayatını mahvedersin
Böyle insanlar maalesef var. Keşke önceden görebilsek ama maalesef göremiyoruz. İnsanlıktan soğuturlar
00 Yorumla- 1 yıl
İște o yüzden napacaksın, Evlenmeden kimseyle birlikte olmayacaksın 🤦
03 Yorumla- Soran1 yıl
Hamile kalırsam ne tepki verir
- 1 yıl
Bilemem, Öyle diyen bi insandan da her tepki beklenir, Bana bi kadın evlenmeden önce kendini sunsa ki ben şimdiye kadar hiç öyle şeyler yapmadım, Ben bağlanırım ve sahiplenirdim
- 1 yıl
Seni şimdiden yarı yolda bırakan bi insandan hamile kalacaksan bile kalma derim, Kendini ya da karşı tarafı suçlama, Şayet sana evlilik vaad etmediyse, İkiniz de aklı başında insanlarsınız ve kendi isteğinizle bişeyler yasamıșsınız ve bitmiş, Bence önüne hayatına bak
- 1 yıl
Üzücü bir durum. Olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş sakın peşinden koşma ne halt yerse yesin.
00 Yorumla Sana çok büyük yanlış yapmış işte hep sorarım neden sevenlerin karşısına çıkmazsınız
00 YorumlaDuygularina yenilme yoluna devam etmelisin sexis her zaman iyidir
00 Yorumla- 1 yıl
Rizeli müteahhit den sonrasını okumadım
02 Yorumla- Soran1 yıl
Hamile kalırsam ne tepki verir
- 1 yıl
Çok sevinir
- 1 yıl
Rizeli müteahhit den sonrasını okumadım 😂
02 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Aldır der parasıyla çözmeye çalışır
- 1 yıl
Kullanıp gitmiş işte hayatına bakixan napcan baska
02 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Kabul etmez
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Karektersiz işte senin saf duygularını kullanmış açıkça
09 Yorumla- Soran1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
Yine bırakır gider baksana
Sana bebeği aldır der - Soran1 yıl
Onun da bebeği ama
- Cevap sahibi1 yıl
Umrumda değil ki baksana hamile mısın yoksa
- Soran1 yıl
Şüphem var
- Cevap sahibi1 yıl
Hmm anladım
- Cevap sahibi1 yıl
Hamile olsan ona söyleyecek misin
- Soran1 yıl
Evet tabiki
- Cevap sahibi1 yıl
Hamile bırak kendini söyle seni yarı Yolda bırakmak nasıl bir şey anlasin
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kusura bakmada hakeden bulur
11 Yorumla- 1 yıl
Hak eden bulur?
Hdhdhdhhdhd olm rizeliye verilir mi lan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapacak birsey yok olan oldu
00 Yorumla- 1 yıl
Sen rize ye gitmemismiydin
00 Yorumla - 1 yıl
Sen kendi ayağına sıkmışsın
00 Yorumla - 1 yıl
Otellerde mi kalıyordun bravo 👏👏👏
00 Yorumla - 1 yıl
Hayarina devam edeceksin...
00 Yorumla - 1 yıl
Ondan önce birşeyler yaşamış mıydın
00 Yorumla - 1 yıl
Bunu yapması normal zatsn