Sevgilim benden vazgeçti ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 18 yaşındayım 6 aydan biraz fazla ilişkimiz vardı epm tartışmazdık her şey çok güzeldi bu arada uzak mesafe ilişkisi. Annesine anlattı beni tanıştık kardeşleri ve babasıylada. Sonra bir gün bana şiir okurken onu dinleyemedim ve tartışma çıktı telefonu kapattık diğer gün akşam bana yazdı niye böyle olduğumuzu sordu. Daha sonra birbirimizi affettik ve ilişkimiz yeniden çok güzeldi. Bir süre sonra bana tam olarak anlatmadığı bir olayı kurcaladım tartışma çıktı aramızda o tam olarak anlatmadığı için bende sorguladığım için suçluydum. Ayrılalım falan dedi aslında tepkimi merak etmiş sakın ağlama diye bana kızdı. Sonra normal konuşurken bana seni çok seviyorum ama artık kaybetmekten korkmuyorum dedi sana ince bir iple bağlıyım ama bu ipin kopması çok zor dedi. Eger çok baglanırsam ayrıldığımızda çok üzülürüm dedi. Ama eskiden beni kaybetmekten çok korkardı ve bunları söyleyince bende biraz uzaklaşmaya çalışıp bu korkumu yendim. Bu son olay 3 hafta önce yaşandı sayılır. Sonra böyle minik tartışmalar büyüyüp kalbimizi kırmaya başladı ama ben mesaj yazıp alttan alırdım. Sanırım ailesiyle ilgili bazı sorunları var kafası çok karışık ve yaşamaya gücü kalmamış gibi davranıp konuşuyor hem bana hem arkadaşlarına. Pazar günü konu açıldı ve duygularımı sordu bende artık seni kaybetmekten korkmuyorum dedim ve sanırım bu onun zoruna gitti böyle düşünüyorum. En iyisi iki medeni insan gibi ayrılalım dedi bende severken neden ayrı kalalım beni seviyor musun dedim. Bir şarkı söyledi ve cevabım orda dedi. Yani beni çok seviyordu. Akşam aradım neden vazgeçiyorsun kafan karışık olsa bile ben destek olucam sana dedim. Tek kalmaya ihtiyacım var dedi. Sonra bana ailem diyordun şimdi dertlerin olunca neden benden vazgectin hiç ailen olarak görmedin mi dedim o da çok ağır konuşuyorsun dedi. Kafam çok karışık 1 hafta falan ara verelim hiçbir sey düşünemiyorum biraz kafamı toparlayayım dedi bende direkt bitsin dedim çünkü sinirliydim. Halâ barışma umudumuz vardı tabi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sonra aradım ve neden dedim o da böylesi daha iyi dedi çıkardın mı beni hayatından dedim çalışıyorum ama çok zor olacak dedi sesi kötüydü
Sevgilim benden vazgeçti ne yapmalıyım?