Merhaba arkadaşlar çok kötü durumdayım eski sevgilim beni aldatmisti baya canımı yakmisti bende ona beterin beterini yaşa inşallah dedim baya üzülerek kız şu an yatalak duruma düşmüş çok kötü durumdaymis öğrendim Napicam 😢😢
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Seni aldattı diye cezasını çekmiş yatalak düştü diye seninle ilgili bir durum değil hiç üzülme hayatına bak. Bundan sonra flört edeceğin kişileri dikkat et sana nasıl davranıyor sana değer veriyor mu ilgili davranıyor mu seni olduğu gibi seviyor mu ona bak. Karşı tarafa davranışlarına dikkat et.
Çok. hakllisij inanki saf olunca kullanan çok oluyor insanı 😞
Tamam sen herseyini unut aklından bile geçirme boş ver. Geleceğin hayatını düşün güzel şeyleri odaklan enerjini kendine harca, sana iyi gelecek birşeyler yap.:)
teşekkür ederim dediklerini yapıcam 😉
🙂🙂
Rica ederim ne demek 😊
Enerjine hayran kaldım adeta 🥰
Seni tanımayı çok isterdim keşke her kız senij gibi olsa 😭
Teşekkür ederim. :)
Hatta sana iyi gelecek kitapları tavsiye edebilirim. Bana çok iyi gelmişti
Olur güzelim 🙂 sen ne dersen o ☺️ sözünden çıkmam valla 🙈
O kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum 🥰
Doğan cüceloğlu kitabı "savaşçı" oku ve Bircan Yıldırım yazarı "Ben Kazanmadan Bitmez" okumani tavsiye ederim, aynı zamanda bircan yıldırım doğal taş ürünleri satışa çıkarıyor. Hatta instegram hesabına takip et paylaşımları durumlarına bak anlarsın ne demek istediğimi.
Ilk önce Bircan Yıldırımı oku sonra Doğan cüceloğlu'nu oku. Nasıl istersen.
tamam canımın içi sen ne dersen nasıl dilersen o 🥰🥰
Aşk misin sen acaba 🥰
Nasıl yani?:)
Sen evet sen yanlış duymadın aşk misin 🤩🤩🤩
Seni tanımam için ne gerekirse yaparım 😘
O kalbine kurban olurum kız 🙈
Aşk derken hayata bakış anlamında mi?
Sen diyorum işte aşk misin aşk kadını misin 🥰🥰
Aşkin ta kendisi mısın 🙂
Yok be ben hayata pozitif bakıyorum ve mücadele ediyorum. aşk bana uzak ve hazır hissetmiyorum kendimi.:)
Bence aşkın ta kendisisin kendine bunu yapma 🥰bunu ben hissediyorum aşk sana uzak değil tam yakınında aslında farketmelisin bence çok yakın 🥰🥰
Yani aslında aşk dediğin evlilik konusunda hazırda değilim. Maddi sıkıntılarım var ama bitecek diye inaniyorum ve bittikten sonra kariyerime bakarım. Hayırlısı.
Belki dediğin gibi ilerleyen hayatım değişebilir aşk kısmetı olabilir.
Bence kısmetin varsa evlilik düşünüyorsan şans vermelisin birine öyle hemen lap Diye olmuyor her şey biliyorsun güven meselesi 🙂 benimde maddi sıkıntılarım var senin gibi mesela az kaldı bitecek hayırlısı ile inşallah 🙂kaç çocuk isterdin evlenince merak ettim 3-4 ideal mi baharcim 🤩
Aşkin ta kendisisin sen biliyorum 🥰
Aşkı senle yaşamak gerek 🙂
Ben şu an evlilik düşünmüyorum dediğim gibi sıkıntılarım var daha sonra kendime kariyer konusunda birşeyler değerlendireceğim. Evlilik işi nasip bakalım.
Hmm 🙂 seni seven sana sahip çıkan seni delicesine birisi olsa nasıl olurdu istemez mıydın canım yaş kaç bu arada nerelisn 🥰
Bunları söylersek muhabbet uzayabilir 🙂 benim işlerim var daha sonra konuşuruz olur mu
Ha yazarları oku ve instegramda takip etmeyi unutma.😉
tamam hayatım 🥰 uzasın ne olacak ki 🙂 ne güzel muhabbet ediyoruz seni tanımak istiyorum ama şans vermez misin bana 🥰
Beklerim ben seni hep sorun değil meleğim ❤️
Anlayış için teşekkürler çıkmak zorundayım. Sağlıcakla kalın.
tamam teşekkür ederim istek attım nolur kabul et❤️
Gizli olduğun için bana bildirim gelmez. ya da eklediysen kullanıcı adı hangisi olduğunu bilmiyorum
Crazyman26 yazıyor 🥰
Södmlssl gülesim geldi sorry nasil yatalak yani aç şunu abi neyi var
Bilmiyorum başına birseyler gelmis yatalak duruma düşmüş tam ayrıntısını bilmiyorum bende anlamadim ailesine onun yüzünden bu duruma düştüm demiş ben ne alaka ya 😭😭
mal kiz mk si*tir et belki de yatalak değildir uyduruyodur
Seni nasil aldatmis anlatsana kisaca nasil öğrendin
Ya burdan anlatmak biraz sıkıntılı durumlar karışık ya senin için sorun olmazsa istek atsam ordan anlatsam sorun olur mu istemezsen silersin ya da konuşmazsin sorun yok
Ailesinden öğrendim gerçekmis maalesef 🥺
Hayir asko kısaca anlat anlatmixaksann anlatma
Asko mu ☺️
Ya en yakın arkadaşımla aldattı işte
Çüşşş mk ya
Harbiden çüş mk gebersin oc Karı
Bununla da kalmamış benimle oynamış anlican duyularımla düşüncelerimle oynamış yalanmış yani sevgisi 😭😭
Ne kadar sürdü ilişkiniz
Ya benimle yapmadı hiç seks gitmiş onunla yapmış bakireyim diye kandırdi Meğersem değilmis *
2 sene
En yakin arkadaşinla nasil abi ya inanilir gibi değil o arkadaşinin sevgisi arkadaşliği da yalanmiş farkında misin
Biliyorum gerekeni yaptım zaten öyle kalmadi Adam akıllı adam olsa yapmaz beni arar haber verirdi Meğersem o kardeşim kızdan hoşlanıyormus
kız nasil biri peki aslinda flörtleşme döneminde bile ne biliyim insan ne bok olduğunu anlar içinde biraz insanlik varsa beyni varsa bi insan aldatmaz yani siz nasil kızlara gidiyonuz anlamiyorum garip
Onuda geçtim kız üstelik Hamile
Yanlış anlama ben biraz safim inandım güvendim sonuc ortada
Biz nasıl kızlara gidiyoruz değil onlar denk geliyor bilemezsin ki insanın içinde ne var ne yok mesela senle. ben düşün ben nerden bileyim bana karşı nasıl yaklaşıyorsun içinde her hangi bir şey var mı yok mu amacın ne ya da ne bileyim başka bir şey mi gibi gibi
Flörtleşme döneminde anlarsşn az çok da
Bilemiyorum kardeş kolay gele safdim bende bi zamanlar ösmdk kimseye güvenip inanma işte
Artık zor valla güvenme konusunda yaş kaç senin bu arada
20 yeni girdim 🤷🏼♀️
Hmm nerelisn sorması ayıp ☺️
Antalyalı rus abicim sösmsk
Hmm russun yani Ruslara aşığım desem 🙈🙈
Bende Eskişehir canım
Antalyaliyim işte Rus değilim benzediğimden dedim denemek için😀🤷🏼♀️🤷🏼♀️🙈
Him iyiymis
Olsun canım ha russun ha değilsin ne fark eder ahaha 😀
Evet geldin mi hiç buraya
Orayaa fgelmedim diye hatirliyorum södmsm
Ben çok geldim ama oraya hemde aşırı merkezinde mısın oranın daha geçen hafta oradaydım 😀
Himmm evet 😂
Mmm bak sen oraya gelsem gezdirir misin 🙈 kaybolurum orada 🙈
olur denize gireriz gelirsen 🐱🤷🏼♀️🤷🏼♀️ sabahlari bazen giriyorum
Hmm olur gireriz seve seve yağda sürer misin bana 😀😀
Seve seve istersen içeriz deniz kenarında 😀
😀hayir kendin yap onu abisi😏
Yaaa ama sırtıma nasıl yapıcam 😭😭
içmeyi gösteririm ben sana 😠 sözmks
Ben snaa yaparım yağlama işini 😀
Ahahah ya içmek derken sen ne anladın
Döv beni bebek 😀
Senin yanında kediye dönerim ben 🙈
Bebek mi 😠 döverim tabi 🐱 meowwww
Döv Miyavv 🐈
Evet Bebek 😘
Ama tatlı güzel seksi Bebek 🙈
ben kendim yapiyorum cınım yağlama isini 😉 baskasina gerek yiok
Yaaa bak sen sırtını nasıl yapıyorsun 😀
İzlerim seni kendini yaglarken 🙂
komik mi be ben kendimi yağlayamaz miyim cınısı😒🤷🏼♀️🤷🏼♀️ canim çekti simdi sabah ayri bi güzel oliyor deniz tatlis tatlis huzurlu oh
Mmm 😋
Ya yavrum ben öyle bir şey mi dedim güldüğüme bakma yağların elbette ben sadece yardım etmek istedim kötü maksatla demedim ki 😞 evet bende sabah seviyorum tatlis tatlıs oluyor ne güzel misss ☺️
Beni kedi yaparsin sen yanında 🤩
🐱🐱
Miyavvv 😘😘
Hiç bişey sadece gönlünden hakkını helal et istiyorsan
Suçlu olarak beni suçluyor senin yüzünden bu haldeyim diye ben naptım bana yasattiklarini biliyor insan helallik ister ama o aksine beni suçluyor sayende bu hale geldim mutlu musun diyor ben beter haldeyken sen ne durumdaydin unutma dedim içimde hala ona karşı sevgi var ama helal etmekte geçmiyor içimmden
O zaman iletişimi tamamen koparmalısın
Yani kopardım ama istem dışı ulaşıyor bir şekilde bana