Merhaba iyi geceler öncelikle 2022 Eylül ayında ciddi bir ilişkiye başladım önceden benim çok flortum oldu ve bana yazanlar oldu sevgilim de bunu gördü hiç bir şey demedi bugun bardaktan son damla taştı onunlayken normal konuştuğum birisi bana iftira attı gözü döndü aileme yazdı babamın instagrami bende açık dedi ki numaranı ver babamda sen kimsin dedi numaranı verirsen söylerim dedi eski sevgilim babamda söylemezsen söyleme dedi eski sevgilimde benim hem hesap şifremi degistirdj sonrasında ise babama ben polisten bulurum dedi babamla alla alla dedi ve eski sevgilim engelledi ne yapmam lazım acil yeni bir hesap kurdurttum arkadaşa yazmalı miyim ev adresime kadar biliyor ne yapmam lazım acil
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oturduğum yerimden ter akarken güleceğim hiç aklıma gelmezdi
🤣🤣🤣
Ulan bu b. k çukurları yüzüne kızlar kimseye güvenemez oldu a. mk pislikten başka bir şey değil
Beni anlardı ama çok sinirden gözü döndü yemin ettim ona bile inanmadi
Yaw abla sende ne dengesiz heriflerle takılıyorsun ha hiç mi belli etmedi kendini birazda olsa
Bu güne kadar sustu bir anda patladı nw yapmam lazım sizce yeni hesaptan yazayım mı
Yani bence onu durdur. Seni rezil etmesin sakin konuş sinirini atsın sonra gereken dersi ver bence haddini bildir yani. Babana kadar yazması ayıp erkek adam yapmaz bunu
Ne yazmalıyım sizce
Bilmiyorum gerçekten sadece şu durumdan kurtul
Yazdim çok kırgın dedim ki eski sevgilime çocuğun elinde kanit bile yok dedim oda var dedi bende ss at o zaman dedim sabah ailene atınca görürsün dedi engelledi
Aileyi karıştırma deseydin ya
Dedim çok yalvardın diyor ki ben seni adam edemedim ailen elindeki telefonu alsın dövsün onlar seni adam etsin mum oldedi
Karaktersiz gerçekten
Polise gitmek ile tehdit ettim başka nw yapabilirim
Ailenle konuş durumu anlat
Hayir sosyal medya bile kullanmama izin vermiyorlar basjm belaya girer
Ne gibi iftira arttı peki sana
Benimle 18 ystu konuştu demiş çocuk
Doğru mu
Hayir ama elimde kanit var dedi
Ya dur bakalım belki yarına kendine gelir karaktersiz
Bu kadar korkmanızı gerektirecek bişey mi var? Sevgilisisin diye baban ne diyecek
Babam çok katı sosyal medya kullanmami bile istemiyor
Peki sende babana söyleyeceği bir mesaj var mı
O yazan bana iftira atan çocuk dedi ki benimle 18 üstü konuştu dedi o konuşmak istwdi bende küfür ettim bu yüzden inadına yaptı eminim
Soruma cevap ver sorununu dinlemek istemiyorum
Babama söyleyeceği mesaj derken?
Sevgilin sana mesajda mi söyledi yüz yüze mi yani bunu ispat edecek bı şeyin var mı
Mesajda söyledi ismimi biliyoe babamın inanması basit olacak eğer soylerse
Tamam o mesajı git polise göster beni tehdit ediyor diye polisler arar o şahsı kimseye bişey diyemez 18 yaşından büyük olduğun için ailene söylenmez
17 yaşındayım
O zaman geçmiş olsun sen yine de git polise belki iyilik yaparlar
Yazdim çok kırgın hala diyor ki engelliyorum ailenden bilgileri öğrenirsin dedi sabah atacam diyor
Sende deki sabah bende polise gidiyorum beni tehdit ediyorsun diye
Engelledi
Bide zaten babama yazdı bile usul usul aklına girip değiştirmem lazım acilen fikrinj
Dediğimi yap korkut
Teşekkür ederim beni elee misin mesaj ayar misin sorum olursa ondan aticam sagol çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek ne zaman istersen gel sor
Ben yazamıyorum siz herhangi bir şey yazın bana bi şey olunca bende size yazayim
Gizli üyesin yazamam ben takip isteği gönder oradan yazarım
Yaz bana, yardımcı olmaya çalışayım kardeşim.
Boyun eğmeyin böylelerine!
Mesaj atamıyorum siz atın
Geçmiş olsunnn
İnşallah
inan bilmiyorum
Siz olsaydınız ne yapardınız