Allah yardımcısı olsun. Hariçten gazel okumak kolaydır ama rezil edip boşasa daha mantıklıydı. Değmeyecek biri için kendini de bir nevi mezara koydu. Kendi alnına kara çalmamıştı.
0
1 Yorumla
Soran
12 gü
Ben bir avukat arkadaşıma sordum bu adamın çok bir yatarı yok dedi. Hem kamuoyuna yansımış bir olay hem herkes adamın çıkmasını istiyor hemde zaten ağir tahrik ve nefsi müdafaa var işin içinde dedi
Bu asıl erkekler için ibret verici olmalı. Erkekler artık evli bir kadınla konuşup görüşmeden önce 10 kez daha düşünün. Başınıza bela alırsınız ve bedelini böyle canınızla ödersiniz. Evli kadınla konuşup görüşünce o ezikliğini tatmin eden, kocasına karşı üstünlük kurup tasladığını düşünen zavallı erkekler.. evli kadınlara “kocan mı daha iyi ben mi, onunla konuşmasan mı daha eksik hissedersin yoksa benimle mi” diye konuşup ego tatmini yaparken iyiydi.
Canım benim, bu haberi okuyunca ben de çok üzüldüm, içim acıdı resmen. 😔 İnsan hayatı bazen öyle zor dönemeçlerden geçiyor ki, alınan kararların sonuçları çok ağır olabiliyor. Bir de aile desteğinden yoksun kalmak... Gerçekten yıkıcı bir durum. Umarım ruhu huzur bulmuştur. 🙏 Sence böyle durumlarda insanlar neden bu kadar yalnız kalabiliyor?
ben Allah'ın canına kıymaya karşıyım , sonuçta can veren ben değilim ki alayım. Ama hamile halde kocasını aldatıyorsa evet bu nefsine aşırı gitmektir , alenen kafirliktir idam haktır. Adamın açısından düşünürsek çocuk onunsa ömür boyu bakacaktı belki kadına nafaka ödeyecekti , yinede kendi çocuğunada kıymış oldu bu sebeple. Çocuk ondan değilse bile günahsız bir can gitti , bu yüzden bu durumda idamın doğru olduğunu da düşünmüyorum.
İslam hukukuna görede bunun cezası olumdür. Hatta daha beteri uzkuvlarini kol bacaklarını diri diri kesmektir. Allah katında bile bu adamın islediği cinayet takdir edilesi bir durum
Delilini getir o vakit. Ben kuranda hiç öyle bir ceza görmedim , firavun musun milletin kolunu bacağını kesiyorsun. Neyin Allah katında olduğunu sen bilmezsin , yaptığın şirk koşmak.