Bu kadar kolay mı erkekler için gerçekten... biz olsak koca ölünce dul dul yaşar gideriz.. adam ölünce başkasını almak biz kadınlarda çok nadirdir.. ama adamlar anında evleniyor.. hayat devam ediyor denmez buna , vicdansızlık sevgisizlik denir..
Cevabın nedir?
+1 yılEvinde erkek kardeşin var mı? Yoksa anlatayım erkek çocukları mutfağa girince hemen çıkartılır ev işi öğrenip napacak sanki evde durucak çalışır karısı da evi toparlar denir bunu öğreten anne babadır. İlerleyen yaşlarda bekarkende yalnız değilse evlenince karısı halleder çünkü böyle yetiştirildi kadın gidince hem üzüntü hemde kendi gtunu toplaryamayinca tepki yer toplumdan karısı ölünce perişan oldu adam diye evlenmek ister. Bana mesaj at sana karısı ölmüş erkeklerle tanıştırayım yatak odasında karısını hatırladıkça tek yatamadigi icin kanepede yatan adamları gör karısının yokluğuna aynı evde dayanamadığı için başka ev tutan dediğin şey insanlık meselesi sende bunu düşünüyorsan insanlığından şüphe duy paşam.
213 Yorumla- +1 yıl
İşin başka boyutu da var kardeşim, biraz empati yaparsan soru soranın ne demek istediğini anlarsın.. benim başıma da geldi, annemi kaybettim , babam da gayet yemektir, ev işidir elinden geliyordu , yangından mal kaçırır gibi başkasıyla yaşamaya başladı , annemle birlikte yaşadığımız evdeler şu an , annemin fotoğrafları , eşyaları her şey kalktı.. senin dediğin o kanepede yatan erkekleri geçeceksin , belki %5'i falan böyledir , gerisi s. kinin derdine düşmüş erkeklerdir, başka bir şey değil.. bizzat yaşadım diye söylüyorum , öyle bir unuttu ki annemi , şu an çok mutlu , çocuklarını dahi takmıyor, umurunda değiliz.. anladın? Soruyu soran arkadaşa da cevabım ; evet, bu kadar kolay.
Soran+1 yılBenim erkek kardeşlerim ikiside yemek yapıyor, temizlikte annemle bana yardım ediyorlar, kadın hizmetçi değildir bizde yapacağız derler herzaman.. öyle Adam gibi Adamdır benim 2 Erkek kardeşim.. bu kişiden kişiye değilid yani, vicdanla alakalı. Senin annen sana yemek yaparken bipatattesleri bile gidip soymuyorsan o senin merhametsizliğin.. biz çok yedik erkek kardeşlerimden yemek.. herkesi kendin gibi zannetme yani..
- +1 yıl
@muquet Nedir bu erkek düşmanlığı paşam ayrı dünyalarda mi yaşıyoruz. Çevrenizi düzeltin o zaman etrafimda böyle insanlar yok kendimde buna dahilim sizin yaşadığınız çevresi çürükleri ayırın erkek olarak değil insan olarak yargılayın.
- +1 yıl
Beni tanımadan nasıl yorum yapıyorsun. Keşke patates soymaya marifet saymadan önce aç kalıp eğitimine one verseydin yazdığım yazıyı okuyup anlayamamışsin.
Soran+1 yılBen iktisat mezunuyum. Lisans. Kardeşlerimde öyle. sen kimsin necisin. Önce adamlığı öğren
- +1 yıl
Sen sabah sabah ne kafası yaşıyorsun ya paşam gram okumadın mi diyorum yazdığımı başka açıklaması olamaz
- +1 yıl
Erkek düşmanlığı falan değil bu, olanı söylüyorum. Çevreyle ne alaka acaba? İnsan olarak yargılıyoruz zaten merak etme. Evliliğin de bir adabı vardır. Ben hayırlı bir evladım, babamın tabii ki de mutlu olmasını isterim, ama başkasıyla birlikte yaşamanın ve evlenmenin de bir adabı vardır, pat diye olmaz böyle şeyler. Yaşadıklarımdan en ufak bir fikrin bile yok, gelmiş burda yok erkek düşmanlığı yok çevre diyorsun. Kimseye düşman olduğumuz falan yok kardeşim, olan neyse onu söylüyorum!
- +1 yıl
@muquet anladım sitede yenisin ondan böyle konuşuyorsun 2 3 gun takıl hergun erkekler küfür yiyor bazı basit erkek cinsiyetine sahip insanlar yüzünden basit insan oldukları için değil genelde erkek oldukları için ne ml olduğumuz belliymiş herkes bunu konuşuyor. Gerçek hayatta da böyle tabi hersey de erkekler sulanır. Umarım bu tür düşünceye sahip insanların arasında fazla değer vakit geçirmem duaları biran once kabul olur ve bizsiz bir hayati rahatca yaşarsınız
- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya? Evet, yeniyim ama burda hayatın gerçeklerinden konuşuyoruz. Sen bir şey savunmuşsun, ben de bizzat yaşadığım bir olayı anlattım, yani senin bahsettiğin erkeklerin dışında bir de böyle tarz erkekler var dedim. Sen nasıl görüşünü savunduysan ben de savundum. Ne bedduası ya, şu yazımdan bütün erkeklere beddua mı etmiş oldum yani? Kimseye beddua ettiğim falan yok! Her iki cinste de bedduayı hakedenler tabii ki de var, ama ben bu başlıkta, bu olayda çoğunlukla yaşanan eşitsizlikten bahsettim, bak çoğunluk diyorum. Tabii ki de senin bahsettiğin gibi erkekler vardır, ama maalesef bunlar azınlık.
- +1 yıl
@muquet haklısın paşam
- +1 yıl
@muquet Dalga geçmiyorum. Doğru söylüyorsun bu tür insanlar karakterime aykırı
- +1 yıl
5 yıl flört 14 sene evlilik ve bugün öğle namazında aşkımı toprağa verdim bidaha Allah aşkı sevgiyi nasib edermi Allah bilir ama ev işi için evlenmem düşünemem bile şu an acım beynimdeki yıllardır yaşanan harika anlar slayt gibi geçiyo evde şok geçirmiş gibiyim ev kalabalık taziyeye gelenler ben bi kenarda buraya yorum yazıyorum herkes sıkıcı geliyo artık aşkım yokken ben burda napıyorum diye tabi 10 yaşında prensesim var o iyki var Allahıma Şükürler olsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi siz olsanız dul dul yaşar gidersiniz. Hep erkekler ya bu böyle olan. Kadınlar öyle mi ama , oooooooo. Kadınlar birer tanrıdır, yaşasın feminizm kadın üstünlüğü. Ama erkekler mi ıyyy, hepsini genellemeliyiz. Bir tane erkek kötü bir şey yaptıysa, bütün erkekler öyle demektir. Çünkü feministlik bunu gerektirir. Hemen genellemeliyiz. Kadınlar hiç aldatırmı? Nafaka arttırımı isteyip, davaya sevgilisiyle giden feminist kadın büyük tepkilere neden oldu. Erkek düşmanlığı ne zaman bitecek? ↗
10 Yorumla
Evet, bu kadar kolay. Bizzat başıma geldi diye çok net bir şekilde cevaplayabiliyorum. Annemi kaybettim. Babam başkasıyla şu an, yangından mal kaçırır gibi getirdi kadını eve, gayet de ev işidir, yemektir yapıyordu, ama millet ne der? erkek kadınsız yapmaz, çünkü erkek toplumda en önemli konumda, seks yapmaları lazım değil mi? Ama erkek ölse kadın yaşasa, kadına dul diye kötü bakarlar, bir daha evlenmek istese bile ardından demedikleri laf kalmaz, bacım vb... maalesef böyle bir eşitsizlik var.
35 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkek editsizligi
+1 yılabdülhak hamid tarhan bu eseri hayatını kaybeden eşi fatma hanım için yazmış olmakla birlikte, eşinin cenazesinde tanıştığı kadın ile evlenmiştir.
https://youtu.be/dk92qIQn7eQ31 Yorumla- +1 yıl
Ölenle ölünmüyor...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah muhafaza benim başıma böyle bir iş gelse, eğer bakıma muhtaç bir bebeğimiz yok ise evlenmem... Yapamam... İyi kötü anılarım zihnimi yorarken başka bir kadına dokunamam... Ne kendime bu eziyeti yaparım, ne de başka bir kadının gururunu kırarım... Aklım göçüp giden eşimde iken 2. evliliği yaptığım kadının bunu bilmesi ve gözüyle görmesi onu da incitir, beni de... ben, "Hatice'm dünyadan göçeli 1918 gün oldu" diyen dede gibiyim... Allah hakkımızda hayırlısını versin...
91 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Erkekleri bu kadar kötülemeye neden ihtiyaç duyar kadın milleti acaba?
714 Yorumla- +1 yıl
Çünkü çoğu aptal
- +1 yıl
@pollyannaülkü 👍👍👍👍
- +1 yıl
@pollyannaülkü Sen o aptalı kadınlara mı dedin yoksa erkeklere mi? sekkiz herkes dengini bulurmuş diyince ben bir işkillendim. Çünkü ne dediğin tam olarak anlaşılmıyor. Ben kadınlara dediğini düşündüm ve o yüzden beğenme işareti şeklinde yorum yaptım. Umarım erkeklere demiyorsundur, zaten mağdur olan ve kötülenen erkekler çünkü. Yoksa sen de bir aptal olmuş olursun.
- +1 yıl
@patlicanz Kadınlara dedi diye düşünüyorum. Zaten erkekler kötüleniyor, bir de gidip erkeklere mi aptal diyecek. Öyle bir şey diyorsa kendi aptaldır.
- +1 yıl
Ben o aptalı kadınlara söyledim.
Sitedeki kızların erkeklere karşı bir düşmanlığı var anlam veremiyorum. Cinsiyetçi insanları hiç sevmiyorum.
Bu kişilik meselesi. Aynı şeyi kadın yapabilir. Ya da erkek. Her erkeği veya kadını aynı kefeye koymak bana göre aptallık - +1 yıl
@patlicanz Yanlış anlamışsın o zaman. Ön yargılı olma. İlk önce karşı tarafı anla sonra yorum yap. Ben erkek düşmanı asla olmam, çünkü meninistim ve erkek haklarını savunuyorum.
- +1 yıl
@pollyannaülkü Doğru söylüyorsun , ben de cinsiyetçiliği hiç sevmiyorum bu arada. Bahsettiğin şeyi en çok kadınlar yapıyor. Sürekli erkek düşmanı konular açıyorlar. İnterneti resmen erkeklere düşmanlık yapmak için kendilerine mesken edindikleri bir alana çevirmişler. Bütün enerjilerini erkekleri genelleyerek, laf sokarak, küçük düşürerek ve feministlik yaparak geçirmeye çalışıyorlar. Bu tarz kızları hiç sevmiyorum. Dediğin gibi çoğu aptal ve cahil bunların. Zaten akıllı bir insan bütün insanların aynı olmadığını , erkeğin de kadının da içlerinde kötülerinin olduğunu bilir.
- +1 yıl
@patlicanz "Herkes dengini bulurmuş " Değişik olan sensin, ayrıca celallendiğim de yok. Çünkü o lafına da alınmadım, çünkü kız erkekleri değil, kadınları kastediyordu. Bunu anlamıştım. Sen ise anlamadın. Ben de bunu dile getirdim. Ama böyle saçma sapan konuşursan celallenirim. Değişik olan sensin. Sus bence konuyu uzatma.
Her yerde erkeğin onurunu ayaklar altına alıcı haberler sözler gerçekten çok can sıkıcı madem erkekler bukadar güvenilmez evlenmeyin ya da sevmeyin ozaman. Siz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen insanlarsınız sonuçta çocuk işinide bekleyin yakın zamanda onada bir çözüm bulunur elbet.
10 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşımın babası daha kadının kırkı çıkmadan evlenmişti ve şu an yeni eşi istemedi diye cocuklar başka bir evde kalıyor bu çok karaktersizce erkeklerin bir çoğu da öyle evlenmeden duramıyolar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Bu karakter meselesi biraz da yalnız kalma korkusu olsa gerek her ne olursa olsun geçerli bir sebep değil!
Onca sene beraber yaşadığın eşin ölüyor sen ise başka kadına koşuyorsun.
Saygısızlık olur bu herkes yapamaz ben yapamam şahsen bunu10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Biri erkeklerle ilgili birşey demiş cümle alem inanmış. Yahu erkekleri yerin dibine bu kadar da gömmeyiz. Bunun adı psikolojide GENELLEMEdir ve her türlü bu bilişsel çarpıtmalar kötüdür. Özetle söz doğru olmadığı gibi sende inanma.
10 Yorumla
+1 yılYa aslına bakarsan bu da karakter meselesi. Kimi erkek yasını tutar, iki gözüyle de ağlar. Gözü kadın görmez. Kimi erkek iki gözüyle de kadın arar. Erkek milleti değil mi herş ey beklenir.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Dul kalınca bütün mahalleyi kendine koca eden kadınlarda var.. Kadını erkeği yok asalet sahibi olamamış insan var..
40 YorumlaKolay oldugunu düşünmüyorum. Her erkek aynı değildir
50 Yorumla
+1 yılSevgisi yalan olan herkes evlenir. Eşin ölüyor evleniyorsun. Ben bu sevgiye inanmam. Erkeği kadını yok.
20 YorumlaBu söz doğru değil ama erkeklerin çoğu kadın öldükten sonra evlenir çünkü kadınsız yapamazlar ama kadınlar öyle değil onların Allahtan başka kimseye muhtaç değildir
11 Yorumla
+1 yılDoğru payı var kimi eşini kaybeder kaybetmez başka kadın bulur
Kimi eşinin yasını tutar unutamaz.20 Yorumla- https://youtu.be/JipV-J2TtbY
🤚🎈 unutamayanlarda yok değil20 Yorumla Erkekler hiç aşık olmaz ki onların evlenme niyeti başka
36 Yorumla
+1 yılErkeklerden çekenler çektirenlere gidin kusun bu öfkenizi. Kıskançlığınızdan ya da istediğinizi karşı taraf yapmadığında çirkinleşmeyin. İyi niyeti suistimal etmeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun anlamı erkek eşi ölürse eşinden sonra evlilik düşünür. Erkek uçkuru için yapmaz bunu. Her erkek de yapmaz ama belki çoğu böyle demek de yalan olmaz. Erkek eşinden sonra eşinin hatırasını hatırlamak için ona kıymet verdiği için eşini yas tutar halde hatırlamak istediği ve bunun gibi birçok sebeplerden dolayı evlenir. Zaten kadın ölmeden önce kocasına evlenmesini vasiyet eder. Bunu çok duydum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Eşini yas tutar halde hatırlamak istediği için" bu kısım yanlış oldu. Doğrusu : "Eşini yas tutar halde hatırlamak istemediği için"
Doğru katılıyorum. Neymiş erkek rezil olurmuş, yemek yapamazmış, ihtiyaçları olurmuş. 🔫
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öyleler bircogu. Alt komsumuz duldu , biriyle evlendi adamin karisi daha 2 hafta önce ölmüs bide
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum da öyle kişi ne adam olabilir ne de insan insan aynı yastığa baş koyduğu zor gününde yanında olan ya bir kadının yaptıkları anlatılamaz ya kadınların hakkı ödenmez ama her kadın değil yüz üstü bırakıp gitti onun için
00 Yorumla
+1 yılHer erkek için geçerli değil. Ama benim dedem daha anneannem vefat etmeden itiraf ediyor bekar duramam evlenirim hemen diyor
15 Yorumla- +1 yıl
Aslında evli deilim ama hiçbirinin ilk eşini tutmuyacağı kesin
- +1 yıl
@HAKANATES82 bence de
- +1 yıl
Siz evlimisiniz
- +1 yıl
@HAKANATES82 evet?
- +1 yıl
Merak ettim sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var öyle bir şey. Erkek değil mi sonuçta, hepsi serefsız.
20 YorumlaValla her erkek aynı değil bunu anlayın lütfen karısı ölünce evlenmeyen erkek de var 3 gün sonra evlenen kadında karakter meselesi bu
00 Yorumla
+1 yılKocası ölūnce dul yaşayan fedakarr kadınnn dul maaşı için yaşar 😂😂😂
10 YorumlaÇok severek evlenen bir çift tanıyodum adam ölünce kadın çok yaygara kopardı 3 yıl sonra evlendi kadınlarda yapıyor aynısını genelleme yapma
00 YorumlaHayır be, karakter meselesi.
Karşı cinsi gömmek için elinizden geleni yapın, devamı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok doğru annem vefat etti 6 ay geçti yenisini buldu yetmedi birde çocuk peydahladi
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç birimiz istemedik ama yinede evlendi kimseyi dinlemedi ben evliyim başka şehirdeyim ama 3 kız kardeşim daha var onlar bakıyordu
Cevap sahibi+1 yılOnlar söz vermişti gitmiceklerine bakarlardı bana geldese ben gider kendimde bakardim
Cevap sahibi+1 yılBen annem hayattayken evlendim ayrıca ben yolun başındayım yaşını başını almış biri farklı aynı şey degil
Cevap sahibi+1 yılParası için evlendi evlenen sanki bilmiyoruz birde evlenen kişi annemin arkadaşı ve çocukluktan beri komsulariydi evlenmemesi gerekirdi
Aile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Herkes için geçerli değil. Tanıdığım bir arkadaşımın eşi öldü. Neredeyse 6 ay oluyor. Hala her gün mezarını ziyaret ediyor eşinin.
00 Yorumla
+1 yılKadın ölünce erkek evlenmeli ne evlat bakar ne gelin. kimse bakmaz. bakmayın burda kızların salladiklarina. kiz belki bakar ama evlenince elin erkeği bakmaz babana
03 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılDul kadınların cogu evlenmeden cinsel iliski yaşıyor bunu ne yapacağız
40 Yorumlahahahahaha cenaze merasimimi yoksa esra erol ile izdivaçmı hahhahahaa bu ne yahu :))))
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu yapacak kişi ölmesini neden beklesin!!! Zaten yapıyordur!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlenle ölünmüyor :) su varki bir erkek kadin varligina ihtiyac duymaz yani teorin tamamen yanlis , er kisisi kimsede kullanılmısı almaz cogunlukla :) ee haliyle dul kalirlar kadinlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılohh öldü de ne güzel yenisini aldım diye sevinir birde şeref sizler.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sonisim gerçeği söyledim. gerçekler hep agır ve acı dır zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@Sonisim genelinizz böylee amaa. kuru nun yanında yaş da yanıyor maalesef ama
Kim söylemiş bunu? Sende her duyduğuna inanma be, saf mısın nesin..
00 YorumlaSu cehalet ruzgari ne zaman terkedecek su ulkeyi olmeden bir gun gorsem be...
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapamazsın kimisi öyledir kimisi öyle değil
10 Yorumla
+1 yılAbdülhak Hamit Tarhan diye bir adam var. Bu işlerin piri ve öncüsüdür😂😂
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılan evlisiniz ve açıkçası neden bunu düşündün merak ettim
00 Yorumla
+1 yılValla kusura bakmada kimse kimseyi topraga girdikten sonra beklemiyor genc yasta dul kalan evlenmesin mi 🙄
00 YorumlaDoğrudur kesin erkek milleti boş durmaz 😅
10 Yorumla
+1 yılYanlış kardeşim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. ahahaaha adam duvara mı kaycak karı laızım :D
10 Yorumla
+1 yılDoğru kadının daha kırkı çıkmadan evlenen ler var
219 Yorumla- +1 yıl
Var ama öyleleri genelleme yapmıyorum
- +1 yıl
Ben gördüm duydum yani beklemeyenler çok gördüm
- +1 yıl
Evet şerefsizlik ama yapıyorlar işte
- +1 yıl
Erkek sonuçta yalnız olmaz diyorlar
- +1 yıl
Kadın oluyorsa erkek niye olmuyor
- +1 yıl
Her anlamda yani
- +1 yıl
Neyini anlamadın ki
- +1 yıl
Anladın bence
- +1 yıl
🙈🙈
- +1 yıl
Sence yok başkaları için öyle
Ahh daha neler neler var ki..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okadarını da abartmışlar yani yok artık..
00 Yorumlao durum gelince söylüyeceğim sana söz
00 Yorumla
+1 yılkim söylüyor bunları ya :D öyle bişey yok
00 Yorumla
+1 yılBu yakıştırma çok acımasızca
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bu şehir efsanesini kimden duydun :D
00 YorumlaSaçmalık. Tabiki de Yok öyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılEvlenin arkadaş sizde ölenle ölünmüyor 😅😅😂
03 Yorumla- +1 yıl
@Ngccd vefa ile bunun ilgisi yok ben öldükten sonra adam hayatını yaşayacak ayrıca böyle de olması lazım
+1 yılYanlış arkadaşım yanlış.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. kesinlikle doğru
10 Yorumla
+1 yılDoğru gibi 😂 şerfsizz bunlar
00 Yorumla
+1 yılO kadar da değil artık
00 YorumlaYok ya o kadar da azmış değilim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 64,5b cevap paylaştı. yalan
#emre0000 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılTabi Dul Dul Yaşarsın Gizli Skci Ararsın Sonra 😂
00 Yorumla
+1 yılabartmayın isterseniz..
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah nerden cıktı bu
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Karısı ölen adam, cenazede bir gözüyle ağlar diğer gözüyle kendine eş seçermiş, doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler