Soru merak amaçlı ortada başkasından olan çocuk varsa çocukta 18 yaş civarında ise?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nasıl merek öyle bişey olmuş mu cidden ölümü hak etme meselesi bize düşmez ne yaşadıklarına bağlı üzücü bir durum ve çok ağır bişey
Ödeşmek adettendir
Nası yaaa
Ne nası
Ölümü haketmez. Ama hakkinda da yorum yapilmaz. Yorumsuz...
Yorum yapılmalı 18 yaşında bi çocuk var ortada adam yıllarca çocuğu bilmiş
Bir insana yapilabilecek en büyük kötülük bu değil mi ya? Hatta bir insana da değil. Birkac insan. O adamin kendi cocugu olmadigini ogrendigi anda neler yasadigi, o cocugun gercek babasinin yillarca baba dediği adam olmadigini öğrenince yasadigi yikimi hangi ölüm hic yasanmamis sayabilir ki?
Ödeşmek adettendir bence
Ödesince ne olacak? Biri hapse girecek digeri babasinin aslin da babasi olmadigini ogrenmisken bir de annesiz kalacak, hapse giren baskasinin yanlisi için hayatini zindanlarda curutecek.
Zaten hayatı zindan olmuş
Elbette ki zindan olmustur. Ama sahsen ben özgürlüğümü feda etmezdim. Buna degecek birisi olmadığı aşikar. burada en agir sey aldatmasindan ziyade baskasinin çocuğunu onun cocuguymus gibi yillarca gizlemesi. Ben olsam hayatima bakarim.
Hayatın mahf olmuş neye bakacaksın büyük ihtimalle o zaman 50 li yaşlarda olacaksın çocuğunda olmayacak artık
Valla 50 yasina kadar olan olmus. O insani öyle bir ortada birakip hayatima bakarim ki, kalan belki 10-20 yillik omrumu de parmakliklar arkasi yerine keyfime bakarak geçiririm.
20 yıl + 18 yaşında çocuk + kandırılmalı + boynuzlanmak. Sen hayata kaç kere geliyorsun ki
Tum bu saydiklarin can sıkıcı seyler evet. Ama öldürdü diyelim tum bu saydiklarin geri gelecek mi? Bana cok sacma geliyor. Onu rezil etmesi zaten yeterince buyuk bir ceza olur.
Öldürse içi soğur
Sogumaz. Parmakliklar ardindaki ilk gecesinde yaşayacağı pismanligi ben sahsen tahmin edemiyorum.
Pişman olmaz bi kavgada kendini savunurken birini yaralarsan pişman olur musun
İkisi cok farklı şeyler. Kavga esnasinda vucut adrenalin salgilar ve ani sinir patlamasi olusur. Ve kendini koruma cabasi ortaya cikar. Bu ise ortaya cikmis uzerinden belli sure gecmis. Kaldi ki ikisinin cezasi da farklı olur. Kavgada ölüm/yaralama taksirli suc olurken bu tasarlayarak ve planlayarak adam öldürmeye girer. Siz bu söylediğiniz kisilerin nesi oluyorsunuz bilmiyorum ama ısrarla ölüm istiyor olmaniza anlam veremiyorum.
Tamam Buda kişi aniden sinirlenmiş oluyor
Ablacm ne bu öldürme sevdasi anlamadim ki? Sen de bir kadinsin şaşar beşer insansın. Benden sana bir tavsiye İnsan kınadığını yasamadan olmez. Bu ölüm sana ne gibi bir rahatlama ya da fayda saglayacak bilmiyorum ama yanlış yoldasin. İnsan asla dedigi herseyin birgun basrolunde olabilir. Seni sag duyulu dusunceye davet ediyorum. O kadinin yaptigini tabi ki onaylamiyorun ama ölüm de öldürmek de oyle kolay degil. İnsan bir anlik sinirin pismanligini ömür boyu yasayabiliyor. Umarim aldatilan adamin yakinlarinda degilsndir. Azmettirme gibi bir role girebilirsin ki bu vebale girmemeni oneriyorum
Sorunun detayını okumadın galiba soru merak amaçlı
Ayrıca ben böyle bişey yaparsam bana ne yapsalar hak etmiş olurum
Normal bi aldatma olsa boşanır insan ama 20 yıl olmaz
Ozaman merakini gidereyim. Ben olsam bana bunu yapan birisi icin hayatimin geri kalanini hapislerde gecirecek kadar kiymetli yapmazdim onu.
Çocuk ne olacak ayrılmak kolay mı
Cocuk icin kotu bir durum tabi ki ama ölüm neyi geri getirir ki ekstra gotureceklerinin yanında
İşler tamamen kötü olsun olur biter
Bu nasil bir zihniyet ya gercekten anlam veremiyorum. Birinin ölmesi diğerinin hapiste curumesi icin nedir bu caba arkadas heyecan aksiyon mu ariyorsunuz anlamadim ki. Dilerim yakinlarinla sevdiklerinle sinanmazsin.
Tek sorun çocuk yıllar ve aldatma değil
Aile icinde onlar aşmalı bu sorunu. Aile dışında olan bizler icin ahkam kesmek kolay. Daha fazla desmemek lazim
Kadının bedel ödemesi gerekiyor bu kadar şeyi ne kocası nede çocuk kaldırabilir
Bunun kararini sen verebiliyorsan ve bu karari verebilecek cureti ve hakkı kendinde gorebiliyorsan senin bu isten bir cikarin var diye dusunurum. Kimsenin odeyecegi bedel bir başkasını ilgilendirmez. Aile icinde degilse hic ilgilendirmez. Bence sen kandan beslenen bir zavallisin.
Bu kadar şeyi hiç kimse kaldıramaz suçluyu savunmayı bırakın ha şimdi savunmuyorum diyeceksiniz maalesef savunuyorsunuz bunun farkında değilsiniz
😀😀 kadinin yaptığını öven destekleyen tek bir kelimem var mi tekrar bak yorumlara. Eger birinin bedel odemesi gerektigine ve ölümü hakettigine inanıyorsan bunu da kendine adeta görev edindiysen kendi özgürlüğünü bu ugurda harcayip sen öldürsene.
Gordugum kadariyla adamla cocuktan cok sana dert olmus.
Erkeğin çocuktan ayrılması çok zor kendi çocuğu biliyor
Birak aile kendi sorununu aile icinde halletsin. Sen oturduğun yerden kalem kiriyorsun tabi sana kolay
Yanlız aile olmaktan çıktı çocuk başkasından
İyi de bu seni neden bu kadar rahatsiz etti? Ciddi anlamda sorunları olan birisin gibi geliyor bana. Baskalarinin aile ici sorunlarini kendine dert etmen anlamsiz. Ayrica başkalarının aile ici meselesine de burun sokmak ayiptir. Seni ilgilendiren bir durum yoksa çevir kafani gorme bazi seyleri.
Hayır soru merak amaçlı dert Mert yok sadece verecek cevabın varsa söyle
Merak amaclidan cok kadini öldürtme amacli gibi geldi. Adam kadindan bosanir cocuk da bir secim yapar ve hersey kapanir gider. Ölüme götürecek hapse düşürecek bir son olmamali.. cevap bu
Adam çocuğu biliyor bunu ne olacak o
Gerçekten dedikoducu mahalle kadinlarini tek basina burada sergiledin. Seni tebrik ediyorum ayakta alkisliyorum. Boylesine sorunlu ve hastalikli bir birey görmemiştim. Aksama kadar tek gündemin buydu heralde.
Öfff anca lak lak yapıyorsun adamı düşünüyorum ben yazık günah yıllardır çocuğu biliyor
Tamam ben de onu diyorum. Lak lak yapma başkalarının ailesi hakkinda diyorum. Adami cok dusunuyorsan git evlen aldatmadan sadik sekilde adama eslik et ozaman.
Boş konuşuyorsun kardeşim giden 20 yıl ne olacak
Yahu sanane senin sorunun mu bu? Neden illa baskalarinin sorununa çözümü ölüm olarak belirliyorsun? Hangi hakla ne cüretle? Allah askina bi psikiyatriste gorun gercekten durumun saglikli gorunmuyor
Öyle biri olduğunu varsayalım
Nasil biri? Yemin ediyorum kabus gibi çöktün resmen beni rahat birak teyze yaa 😒
İyi geceler
Hay Allah razı olsun teyzecim
Kimse bu sebepten ölümü haketmez
Ya aldatılana yaptıkları ne çocuk ya giden 20 yıl
Eden bulur kimse ettiklerinin cezasını çekmeden gitmez.
kimse ölümü hak etmez
Birinin hayatını mahvedebilir mi yani
?
hayır hak etmez
Bu kadar şey yapmış çocuğa ne olacak
canı veren Allah'tır canı almak gene onun elindedir bize düşmez evet kötü bir durum ama kendine hakim olmalısın
Giden 20 yıl ne olacak çocuk ne olacak çocuk
giden 20 yıl gitmiş olacak ona bieey yapamazsın kimse yapamaz aslında ama çocuğu gercekten kötü ve sorunlu bir hayat bekliyor
E bence bunun bi bedeli olmalı
evet olmalı ama bu ölüm işkence ya da süründürmek değil
Ne peki
boşanmak
rezil etmek
çocuğu ondan almak
yaptığını gelecekte hayatında olan herkese anlatmak
Boşansan acın dinmez
Rezil etsende boş
Çocuk senin değil
Kime anlatsan anlat insanları ilgilendirmez ki
hayatına alacagi kişiye bunları anlatırsan hayati bozulur
Çocuğu nasıl alıcaksın 😅 rezil etsen ne olacak boşansan zaten söylememe gerek yok
benim hayatım yandı onunda yansın diye söylemek gerek herkese bu durumu
Kimse umursamaz
kimse umursamaz ise sende o şekilde yap yapabilir misin peki
Hayır 20 yılım 18 yaşında çocuğum gitmiş
Hak etmez
Ya giden 20 yıl ya çocuk ya boynuz damgası bunlar ne olacak
Allaha havale edicen öldürünce ne değişecek ki
Ödeşmek adettendir derler
Böyle şeylerde Allah’ı anıyorsunuz siz kadınlar
Böylemi ödeşiliyo
Nasıl bi ödeşme bekliyorsun
Allaha sığınmadım havale ettim boşanırsın nufüstan sildirirsin falan çok zor bi durum sakin kalamayabilirsin ama bu yol yol değil
Nüfustan sildirmek kolay mı sanıyorsun hangi yürek dayanır
Zor bi durum dediğim gibi ama öldürmek çözüm değil yani
Çözüm en azından mağdurun içi bi nebze soğur
Biri toprağa biri mezera ne anldık ki o zaman
Mezara giren hak etmiştir hapse girende hayatı zindan olmuş zaten
Aslında bişey diyim burdan yorumlaması kolay Allah başa vermesin gerçekten
Doğru dedin o yüzden kadın hak ediyor
Hayırr tabi ki
Ya çocuk ya giden 20 yıl ya boynuz damgası
Yani aldatirken bunları düşünmeliydi o kişi bence ama tabi ki de hak etmez
Aldatanın bunları yapmaya hakkı var mıydı
Aldatan kim ablacım bı anlasak