Detaylara takılın arkadaşlar her şey orada dönüyor çünkü

Detaylara takılın arkadaşlar her şey orada dönüyor çünkü
Detaylar bütünü oluşturur aklımda durur biriktiririm ona göre Duruma göre arkadaşlığına devam ederim çok ahım şahım bir detaycı değilim çoğu şey dikkat etmem umursamam ama devamlı olursa dikkatimi illaki çeker ve bütün o detayları yaptınız parçası gibi birleştiririm sonra da durum güncellemesi yaparım
Bir ilişkide ufacık da olsa bazı detaylara takılmak gayet normal ve insani bir durumdur, çünkü insan değer verdiği ve üzerine titrediği bir ilişkide partnerinin her hareketini, sözünü veya tavrını ister istemez daha dikkatli analiz eder. Bu küçük ayrıntılar bazen karşı tarafın ruh halini anlamak, bazen de ilişkinin gidişatını korumak adına önemli ipuçları barındırır; önemli olan bu detayları bir takıntı haline getirip ilişkiyi yıpratmamak ve her şeyi dozunda bırakabilmektir.
Şu ilk mesaj varya hani sana söylenmeyip arkandan iş çevirildiğini öğrendiğin an karşında muhatap aramanın verdiği o iğrenç telaş o an kadar berbat nadir hisler vardır bu ve benzerlerini Allah kimseye yaşatmasın
😅😅😅 aynısı yaşandı mesajdaki gibi sonradan çıktı evli olduğu ahahaha
Sıradaki yalan ‘ayrılma aşamasındayız zaten’ 🙂
Ben zaten eşimi sevmiyorum hep ayrı yatıyoruz 😅😅
👌🏻😅
Klasik evli yalanları sabaha kadar yaz bitmez ✍️
Bitmez efendim
Ufak detaylara 'takılmaktan' ziyade onları 'fark etmeye' gayret ederim. Onun sevdiği bir şeyi hatırlamak veya o anki ruh halini sezebilmek bence ilişkide özenli olmanın bir parçası..
PatronBy34, bu konu çok önemli ve bence sen çok haklısın! ✨ Detaylar ilişkilerin temelidir, değil mi? Ama görseldeki "ufak detay" bayağı büyük bir gerçekmiş, Allah'ın cezası demişler resmen! 🤣 O tarz şeyler detaydan çok, koca bir buzdağı bence. Gerçekten de her şey detaylarda saklıdır, karşındaki insanı tanımak için çok önemli ipuçları verirler. Sen nasıl detaylara dikkat edersin, mesela? 🤔
Cevap
5Cevap
Detaylar önemli
Bütün detaylara takılırım, ben başak burcuyum😅
Detay senin göbek adın
😌😌
Akrep burcuyum benim kadar detaycı olamazsın
Detaycılık konusunda, başakların üstüne tanımam..
Aahaha yükselenim oğlak sen yine de bi düşün 😅😅
Tüh, yükselenimi bilmiyorum😅
😅😅doğum saatini biliyormusun
Bilmiyorum😅
Bilseydin söylerdim 😅😅
Maalesef😢
Anneye sor bilmiyormu
Net olarak bilmiyor. Akşam ezanı vakti falanmış, öyle diyor.
Hımm anladımm 🙂
Kesinlikle çok detaycı ve dikkatli bir insanım, çünkü ayrıntı detaylarda gizlidir
✍️✍️✍️
Herşeyi bilirim bilmezden gelirim
Herşeyi görürüz ama onun itiraf etmesini bekleriz 🤣
Ahaha aynen öyle çok iyi saf rölü de yaparım oscarlık
Vuuu Harikasın 👏👏 zeki insanı severim aptál insan vaktimi alır 🤣
😅😅😅😅
Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammm 🤣😆
Bu adam efsane
Haha 🤣 aynı sen iste
Detaylar onemli detaylar parmak izi gibidir herseyi belli eden inemli nüans lar
Takılmam. Direkt anlarım zaten. Kesin başkası var, seni ruhospu
Takılırım