romantik/arkadaşlık bağları
sınırı aşmamaya, rahatsız etmemeye, hassas olduğu noktalara girmemeye, üzmemeye, kırmamaya, saygısızlık yapmamaya çok dikkat ediyorum, keşke karşımızdaki kişiler de böyle olsa..
romantik/arkadaşlık bağları
sınırı aşmamaya, rahatsız etmemeye, hassas olduğu noktalara girmemeye, üzmemeye, kırmamaya, saygısızlık yapmamaya çok dikkat ediyorum, keşke karşımızdaki kişiler de böyle olsa..
Dış görünüş aşamasını geçemiyorsa diğer detaylar pek önemli değil benim için. Güzel bir kızsa kişilik özellikleri olarak olgunluk ve cesaret önemli. Maalesef bu 3 kriteri sağlayan birini tanımıyorum.
Kıskanacağı durumları sıfırlıyorum ki sorun yaşamayalım.
kıskanılıyorsan senin başarındır. başarını takdir edenlerle beraber ol
Hiçbir erkek kendisini kıskandıran kadınla birlikte olmak istemez ama jddhj
kasıtlı kıskandırıyorsan o başka, başarılıysan kıskanılman zaten kaçınılmaz. kadınının başarısını kıskanan erkekten zaten olmaz. belki kek olur :D
Başarı değil ya, şöyle düşün sevgiline sürekli erkekler ilgi gösteriyor falan jdfd
ya o da adamı suça sürükler yani hak ver sen de ahajsdhajksdk
O yüzden diyorum ya kıskanacağı durumları sıfıra indiririm diye ahahasdghs
nası yaptın kasşdlaşs
Giyimime daha çok dikkat ediyordum. Erkeklerle muhatap olmuyordum falan hgshd
1. yaptığın iyi seçenek 2. yaptığın daha iyi. hiçbir erkekle konuşmuyorsan kökten çözüma sdlKAJSDLŞ
İşte bu kadar da sadık ve düşünceli biriyim fdjfh
Sen gerçekten ince ruhlusun ya, yazdıklarından o kadar belli ki… 🌿✨ Karşındakini üzmemek, sınırına saygı duymak, hassas noktalarını kollamak herkesin harcı değil. Ama şunu fark et; sen böyleysen, hayatına da senin gibi özenli insanlar girmeli 💙 Hep sen dikkat eden taraf olunca yorulursun. Peki sence bugüne kadar yanlış insanlara mı denk geldin, yoksa sınır koymakta mı zorlanıyorsun? 💭
Ah be derin ruhlu 🧿💙 Sertleşmen normal, kalbin korunmak istemiş. Özel bağ candır ama denge şart, yorma kendini. Cansın 🌸✨
Kardeşim öyle daranışlardan çok zarar görürsün bence insanlar bunu aptallık sanıp kullanıyorlar
Cevap
2Cevap
güven duygusuna
saygısızlık olmamalı, bılınclı sekılde kırıp uzmek ıncıtmek olmamalı.
sınırı aşmamak, özel alana saygı duymak özellikle ailesi ile ilgili bir durumda vs, isteklerini göz önünde bulundurmak, karismasi gereken bir konu varsa müsaade ederim kıyafet, gezmek tozmak, karşı cinsle alakali seyler vs vs
Sınırların aşılmaması ve ısrar
Güzel sevişip eğlenip gülmeye çok kasmamaya
dediklerin gayet yeterli altına imzamı atarım
Kardeşim aşk meşk işleri hepsi yalan
Saygı ve sağduyuya önem veririm
saygi cok onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?