İlişkinizde nelere önem verirsiniz? Belli kurallarınız var mıdır?

İlişkinizde nelere önem verirsiniz? Belli kurallarınız var mıdır?

Kuralsız ilişki olmaz.. Olsa da pek bir samimiyeti olmaz.. Çünkü bir kriteri, seçiciliği olmalı insanın.. O olsun da nasıl olursa olsun diye düşünmek hoş durmuyor..
Bencillikten uzak, uzlaşmaya yakın, ruh hali sürekli değişmeyen, dengeli, aklı başında, ciddi, olgunluğa erişmiş, ilişkinin sorumluluğunu bilen, duvarları olan, bana kimse karışamaz ne yapacağımı söyleyemez diye saçmalamayan, güzel bakışlı, sıcak gülüşlü biri olabilir..
Ben ilişkimde en çok güven ve sadakat a değer veriyorum tabi ki de.. bunlar olmazsa benim için ortada bir ilişki de olmaz çünkü.. bunların dışında uyum kafa dengi olması ve eğlenceli olması yani birlikte zaman geçirmek bunlar önemli
Tartışırken dönüp arkasını gitmesin mesela bağırsın, çağırsın, sövsün ya razıyım ama susmasin.. halledelim o sorunu
Ay işte bende bu duruma sinir oluyorum.. Niye susuyorsun konuş da sorun çözülsün..
Şefkat, merhamet, dürüstlük, saygı, sevgi, denge, sadakat 😄 bu liste uzar tatlı 😂
Aynen bilmem mi canım.. 😅
Ruh ikizi olmak bunu gerektirir.. 😅
Rica ederim kuzum.. 😘
Cevap
34Cevap
İletişim çok önemli bir konu. Eğer ki insan birbirlerini ile paylaşım içine giremiyorsa. O ilişkinin temelinde bir problem vardır demektir.
En önemlisi benim de kendime ait bir alanım olması gerektiği gerçeğine saygı duymalı, sahibimmiş gibi davranmamalı, hayatımla ya da tercihlerimle ilgili kararlara müdahale etmemeli, rahatsız olduğum noktalara dikkat etmeli...
Aslında çok kuralım var ama bunların başını haber vermek çekiyor birbirimize bir yere giderken haber verip bazen de fikir almak benim için çok önemli çünkü ben merak ederim sevdiğim insanı
Güvenilir, anlayışlı, saygılı, kibar, eli açık, ilgili, şefkatli, merhametli biri olmasına önem veririm.
Ben insanlara güvenmiyorum ilişki istemiyorum bu devirdeki insanlar kötü ben kimseyi istemiyorum
Genel olarak fedakarlık, nezaket ve vefaya önem veriyorum.
Saygıya ve düşman gibi hareket edilmesinden konuşulmasından gıcık kapıyorum
İlgisiz olmamaya çalışıyorum Gönlünü hep hoş tutmaya çalışırım
İlişkilerde alınan keyif verilen keyif yaşanan mutluluğa önem veririm
Bir ilişki nasıl olması gerekiyorsa öyle bir ilişki istiyorum ne fazla ne eksik.
Güven Z sadakat gibi Klâsik seylerin dışında gizeme. Gizemli biriyle beraber olamam.
Anlayışlı olmaya önem veririm. Karşılıklı konuşabilmek ve anlaşmak şart.
Olsa ne olacakki şimdi kimse kimseyi anlamadıktan sonra
İlişkidr empati duygusu, sadakat ve saygı benim için önemlidir. Saygılı düşünceli eğlenceli biri olmalı insanın hayatında, düzgün ilişkilerin olmazsa olmazlarıdır.
Sadakatliğe günümüz insanlar unuttu bunu aldatan aldatana
Sadakatli olmaya özen gösteririm. Empati kurup karşımdakine yanlış yapmayaya dikkat ederim. Ama gelin görün ki üzülen gene ben oluyorum
Vermem akışına bırakırım, iliski sadece benden öte degildir.
Dürüstlük ve düzgün iletişim kurabilmek dışındaki her konu rahatlıkla çözülebilir.
Evlenene kadar hixbir şeye evlendikten sonra pompaya tabi o da zevk alacak
Saygı çok önemli benim için
Sadık, saygılı ve anlayışlı olsun bazen çekilmez hale geliyorum benim nazımı çeksin her dediğine evet diyen biri değilim ikna ederse evet diyebilirim o anki ruh halime bağlı...
Sevgi saygı empati
İlişki falan vermiyorum önem hiçbir şeye
Partnerim baskın taraf olmalı
İlişkimin geneline önem veririm.
Herşeye önem vermeye çalışırım
Saygı ve güven...
Kirmamaya üzmemeye dikkat ederim
Sadakat ve tutkuya çok önem veririm
Şeffaflığa, dürüstlüğe, anlayışa.
Saygı, güven, sadakat
sevgi saygı hoşgörü. gerisi kolay 😛
olmasına :D