Bir aslan burcu olarak : Ben dikkat ederim. Ben ikizleri Baya severim ya da kova burclariyla da cok iyi anlasirim. Baliklari sevmem en sevdigim ama AKREP ;) libidosu yüksek 🔥🫡
0
45 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kanıtlanmış bişey, gerekiz yükseldiğimiz olmuyor ama bizim de yüksekliğimiz iyidir 😉
Aslan burçları ile ortak özelliklerimiz var, anlık esintiler, rahatlık, umarsızlık, konular üzerinde aynı fikre sahip olma vs 😂 istersen bir ikizler olarak en yakın erkek arkadaşın olabilrim 😂
Şimdilik oturuyorum birazdan hazırlanırım bi yemeğe çıkarım, ordan arkadaşların yanına geçerim, belki dans a geçeriz ya da biyerlerde oturup bişeyler içeriz falan öyle 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir aslan burcu olarak : Ben dikkat ederim. Ben ikizleri Baya severim ya da kova burclariyla da cok iyi anlasirim. Baliklari sevmem en sevdigim ama AKREP ;) libidosu yüksek 🔥🫡
Bu kanıtlanmış bişey, gerekiz yükseldiğimiz olmuyor ama bizim de yüksekliğimiz iyidir 😉
Sen ikizler misin :d
Evvet ♊ 🔥
:) :) 🔥 bu yanlış olmuş
🔥🔥🔥 süper ozmn
Sorularına denk geliyorum arada erkek arkadaşın akrep mi? 🤔
Evet akrep 😂❤️ Stalk mi ediyorsun beni? Haha
En son bebek sorusu ile dikkatimi çekmişti de bakmıştım bi sorularına 😂
Buna stalk denirse olur tabi 😂
Ahhh Tamam ozaman 😅✌️
😂 Öyle
Benin en yakin Kiz arkadaslarim da ikizler.. arkadaslikta en Favori burcum:D Ben de Ikizler burcu gibiyim kafa dengiyiz..^^ rahatligi severim
Aslan burçları ile ortak özelliklerimiz var, anlık esintiler, rahatlık, umarsızlık, konular üzerinde aynı fikre sahip olma vs 😂 istersen bir ikizler olarak en yakın erkek arkadaşın olabilrim 😂
Ozaman Sana Bir teklifte bulunuyorum. Benim ikinci sevgilim olurmusun?😂🤯 A) evet B) evet C) evet. Karar senin!🫡
D hepsi diyorum 😂
Süper hoş geldin sevgilim 😂😂😂
Hoşbulduk canım ani oldu heyecanlandım bi 😂 😂
Tamam peki.. 5 dakka sevgili oldugumuza göre Artik bunun Bir adini koyalim. Evlenme teklifi icin Tam dogru Bir zaman… (bekliyorum😍😍🔥)
2 dk mız daha var dur o arada nikah tarihi alalım hemen 😂
Evlenmek için ne zaman müsaitsin? 🤔 😅
Okay dogru söylüyorsun omg- ehm… nikah tarihimiz.. 12.09.2022 18.25? olsun
SIMDI HAZIRIM
Yıldırım nikahı almıştım tam da doğru zaman saatine kadar ahaha sevgili eşim 😂
Ahaha kocacim ay sevincten Agliyorum 😩❤️ Ne kadar Güzel Bir an.. yerim seni hayatimin anlami.. yildizim birtanem
Dur ağlama kıyamam gel bakim şöyle ağlanır mı hemen öyle ama aşkım benim 😅
❤️❤️🤧
Haydaa en mutlu gün mutluluk gözyaşları mı bunlar bitanem? 😊😊Mutlu günler yakın :)
Evet mutluluk göz yaslari. Cocuk ne zaman yapariz sevgili esim?
Dur daha evliliğin tadını çıkaralım, gezelim az bi çocuğa bakarız sonra olmaz mı 😊tatile nereye gidelim? :)
Hmm sicilya ya gidelim😍 belki mafya larla karsilasiriz
Tamamdır anlaştık 😁
🥹❤️❤️❤️
Napıyosun bakalım balım 😉
Annem Corba yapti onu iciyorum sen?❤️
Ve sevgilimde yanimda haha
Afiyet olsun sevgiliye selam eşimin selamı var dersin 😂 😂
Dedim 😅 haha tesekkür ederim sen napiyon
Şimdilik oturuyorum birazdan hazırlanırım bi yemeğe çıkarım, ordan arkadaşların yanına geçerim, belki dans a geçeriz ya da biyerlerde oturup bişeyler içeriz falan öyle 😂
Iyi ne Güzel keyifinize bakin. Ben de simdi hazirlanip arabayla tur atip sonra nargileye gececem sevgilim gelmek istemiyor 🙄🙄😩
Gel birlikte içelim ayısın burada eşinde var 😂
Ayıpsın olucaktı ya pardon 🙄
Almanyada yasiyorum… Önce bilet almam Lazim :( 🫡 sende yasiyabilirmiyim?
Tabi ki yaşayabilirsin 😉
Sorun Degil 😂 ayi ya benzemiyom zaten cünkü Ben Bir kediyim : miawww😍
Gel bakalım güzel kediiii 😁😁