Ayol ben Terazi burcu hatunuyum, adam İkizler burcu erkeği gelmiş bana evlilikten bahsediyor. Biz iki dengesiz çocuğumuz olsa adını bile koyamayız ama balım, bu deriz şu deriz çocuğa. Ah, şu hayaller.#beyazorkidem😘
Burçlar bana göre hava gazi.. Göz göze gelindiğinde yürek irdem çarpılmalı ve isanin gönlü sımsıcak sevgi ateşi ile tutuşmalı.. Yeşil gözlerde ki dışılığın güzelliğini ve etli dudaklarda ki ateşi görmeli.
Merak niyetine sorarım ne burcusun diyerekten, uyumuna vs de bakarım ama burca göre ilişkilerimi şekillendirmem. Çünkü her balık burcu aynı özellikleri göstermiyor doğal olarak, her insan kendi kişilik özelliklerini kendisi şekillendirebilir.
Dikkat etmezdim. Ben Koç burcuverkeğiyim. Başak Burcu kadını ile uyum sağlayamıyoruz. Hep birşeyler eksik, sürekli ilgisiz. Koç Burcu erkeği ile her yönden özellikle cinsel yönden tatmin yönünden uyumlu kadın hangi burçtan olmalı, bilen var mı acaba. Çok açık yazdığım için özür dilerim.😎
İnsanların bilgi sahibi olmadan bolca yorum yaptığı alanlardan birisi de bu zaten. Sadece güneş burcuna bakıp yorum yapılmaz çünkü araba alırken sadece lastiğe bakılmaz. aa Michelin lastik var ama o lastiğin üstünde murat 126 olabilir. O yüzden astroloji hakkında bilgin yoksa profesyonel bi yardım almak en mantıklısı. Eğer yeterince uyumlu açı varsa o aşkın olma ihtimalide o kadar kuvvetlenir. Şimdi tabi bazı embes. iller çıkıp düzgün açı varsa aşk garanti gibi algılayabilir son cümleyi.
Her burcun insani farklidir ve ayni burcta olan insanlar da birbirinden farklidir duygusal olmayan balik burcu insanlari da var o yuzden ilişki de burç uyumuna degil de ten ve fikir uyumu onemli oda ayni eve girdikten sonra degişebilecegi için en iyisi yalniz kalmak 😅
Detaycilar dikkat ediyor lakin bence aynı düşünceye sahip olmak aynı fikirde inançta aynı kültüre sahip olmak asıl dikkat edilmesi gereken durumlardır, Soruya soru sorsam affınıza sığınarak diyelim ki burçlar uymuyor tam zitdiniz eywah eywah bir durum ama deli gibi aşık oldunuz aşık olmak için tüm olumlu gelismeler oluşmuş ee kendine kurlsura bakma bu benim burcuma uymuyo mu diyeceksin😉
Evet dikkat ederim, yay burcuyum ve karşımdaki insanın da, koç, aslan, ikizler, oğlak, akrep burcundan olmamasına özen gösteririm. Zaten hal ve hareketlerinden de hangi burç olduğunu kendisi ifşa eder.
Takıntı derecesinde değil ama biri aslan veya akrep burcuyum diyince aha yandık diyorum, o bi gerçek. Hiç de yanılmadım bu arada. Ayrıca güneş aslan yükselen akrep birini bu sebeple reddettiğim oldu, onu mu çekicem😂
Hiç dikkat etmezdim. Ama esasında sandığımdan çok daha etkili olduğunu farkettim. Ama yinede şunu söyleyebilirimki ilişkide uyumu sağlayan yegane şey burç değil o kişiyle aramızdaki iletişimin gücüdür..
Burç tek başına bir uyum göstergesi olamaz.. Horoskopta 360 derece, 12 ev, 12burç, 9 gezegen (plutoyu sayarsak) ve onlarca sabit yıldız var. Bütün bunların yaratacağı kombinasyonları hesaba katarsanız aynı burçtan 2 kişinin neden birbirinden farklı olduğu anlaşılır...
Hiç önemsemem, terazi burcuyum ve terazi erkeğinin özelliklerinden 1 bilemedin 2 tanesini taşıyorum gerisi hep yanlış o yüzden inanmıyorum burç olayına.
Allahım sen bana akıl fikir ber ben beni seven diyorum kaşına gözüne bakmıyorum insanlarımız nelere dikkat ediyor nerden geldim bu KS ye daha neler öğrencem😌
Burçlarla aram çokta iyi değil ben başak burcuyum ama burçlara göre davranmam ben kişiliğime göre uygun olanı tercih ederim gerçi yalnızım bu yaştan sonra imkansız
Zaten uyumlu burçlar çekiyo kendine. Uymayanlada bir şekilde zıtlaşıyorsun. Ha tabi illa istisnalar vardır. Ama gidipte koç kadını balık erkeği birlikteliğini düşününce bi yok olmaz diyor insan çünkü yıpranırlar. Tabi istisna zıt çekimler olabilir o da karşılıklı anlayış saygıyla çözülür sanırım bilemiyorum
Ben ikizler burcuyum hangisiyle uyum gösteriyorum bilmiyorum ki. Geçen birisi harita falan gösterdi bana ama venüs anüs bir sürü burç çıkardı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır ama bu zamana kadar Boğa Burcu’yla çok alevli çok güzel aşk dolu ilişkim oldu Aslan ise çok kavgalı ama çok sevişgen oldu İkizler zaten bende ikizler o işte beni benden aldı öldğrdü beni gençliğimi soldurdu