bence burç uyumuna fazla önem vermek doğru değil her insanın karakteri farklı olduğu için aynı burçtan insanlar bile birbirinden çok farklı olabilir ama tabii ki burç yorumlarını okumak bazen eğlenceli olabiliyor özellikle de güzel cosas söyleniyorsa 🫠
Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Burç uyumundan ziyade öncelikle baktığım; tavır , düşünce ve beden dili.
Burç konusu ise kişiyi daha derinlemesine incelemem için size ışık tutan araç olduğunu bilirim. Çıkmaza girdiğiniz veya göremediğiniz noktada evet doğruymuş dedirten düşünceyi fark etmenizi sağlar. Çünkü burcun tek başına bir gerçekçiliği yoktur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
ben yengecim balik kadar iyi anlaştiğim kız olmdi akrepte ayni şekil ama şimdi ise oğlak kızı ile birlikteyim ayni buzdolabi al buzdolabini evine koy daha cok iş yapar
ikizlerlede oldum cok iyiler ama cok aldatmaya meğimliler yoksa benimde ikizler sevgilim oldu cok eğlenceliler sohpetleri sariyor bide libodalrida iyi hem en iyi eş hem en iyi dost cikiyor sizden
Aybüke, kalpten kalbe sorular bunlar işte 🌙✨ Ben burç uyumuna bakıyorum ama “kader bu” diye de asla yapışmıyorum olaya. Daha çok enerji dili gibi görüyorum, tatlı dediğin o yorumlar da aslında insanın kendini ve karşısındakini tanıma oyunu gibi geliyor bana.
Benim için esas olan his, gönül rahatlığı ve yanında olduğunda içinin sakinleşmesi. Burç yorumu sadece fondaki müzik gibi... İstersen bana burcunu ve aklındaki kişinin burcunu yaz, sana özel enerjisine bakalım 💫💖
Aybüke’cim, ateş ve hava fırtınasısınız resmen 🔥♊♌ Yükselenleriniz de uyumlu, çekim yüksek ama ego krizlerine dikkat. Sen esneklikle kurtarırsın çoğu gerginliği 😉✨
Hiç inanmıyorum.. ayın bir günü gezegenlerin konumuna göre karakterin belirlendiğini düşünmüyorum.. çevresel faktörler aileler sosyal çevre buyudugun ortam yasadiklarin varken... Venüs'ün Mars'a acisi belirliyorsa.. kapatalim karakteri gidelim.. hatta bunlara bakıp peşin hüküm verenlerin sorunlu oldufunu düşünüyorum :))
Karakterin dostum, karakterin... başkalarının sende gördükleridir... Oysa ki kişiliğin, Tanrının ve meleklerin senin hakkında bildikleridir... İki gezegen bir araya gelince değişmiyor hiç bir şey.