Aşağıya kısmen ilişkim içinde yaşadıklarımı anlatacağım ve bitiş sebebini. Sizce döner mi? Lütfen dalga vs geçmeyin?

Yaklaşık 1 yıllık, geçen sene Haziran ayında başlayan bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım mezun olduğu bölümün mesleki yeterlilik sınavına hazırlanıyordu biz sevgili olduğumuzdan beri. Sınava hazırlanırken babasının tekrar kansere yakalandığını öğrendi, babasıyla arasında ayrı bir bağ vardı bu sebeple ekstra kötü olmuştu ama eylül ayında girdi sınava ve az bir farkla sınavdan kaldı, bu kez daha da çöktü, mental olarak kötüydü. Birbirimizi seviyorduk, ilişkimiz çok güzeldi ama onun hayatı stresle doluydu. Bir yandan babası kanser, onu gördükçe daha çok üzülüyordu, diğer yandan iş hayatına girebilmesi için önemli olan sınavdan kalmıştı, bu mentalle ders çalışmaya devam etti, 6 ay boyunca durmadan çalıştı, çok emek verdi. Babası Şubat ayında ameliyat oldu ve çok şükür atlattı kanseri ama erkek arkadaşımın psikolojik çöküşü devam ediyordu hâlâ. Nisan ayında sınava girdi, sınavdan tekrar kaldığını öğrendiğinde kabuğuna çekildi ilk 1 hafta, daha sonra konuştuğumuzda ise sağlıklı düşünemediğini ama doğru olanın ayrılmamız olduğunu söyledi. Ben ona ne durumda olursan ol ben senin yanında olurum dedim ama o bana yemin ederim ki senin için bu kararı veriyorum çünkü bu süreçte seni zaten çok yıprattım ve devam edersek daha da yıpratacağım, bende sonsuz değerin olacak, her zaman sen yanımdaydın dedi ve ayrıldı. 1 haftanın sonunda dayanamadım ve yazdım ona çünkü beni sevdiğini biliyordum ama olumlu olmadı, sınava konsantre olacağını ve ilişki istemediğini söyledi. Lütfen yazma, seni engellemek istemiyorum, sınava konsantreyim dedi, engellemedi, numaramı da silmedi bu ayrı bir konu. Ona hiç mi sevmedin, nasıl bu kadar duygusuz olabilirsin diye sordum, önce yazdı bir şeyler, sonra mesajı atmadan uygulamadan geri çıktı, cevap veremedi. En son konuşmamızda ise ona pişman olursan yaz bana, seni gerçekten çok sevdim, kendine iyi bak, umarım istediğin başarıya ulaşırsın yazdım, o da bana ben de seni çok sevdim, en güzel başarılar senin olsun dedi ve bitti konuşmamız tamamen. Devamı güncelde olacak sığmadı
Güncellemeler
10 gü
Sevmeyen birisi daha ayrılmadan 1 ay önce seni gerçekten çok seviyorum seninle olduğum için çok mutluyum bunu hiçbir zaman unutma sadece sınav yüzünden gereken ilgiyi gösteremiyorum der miydi? Beni sevdiğini iliklerime kadar hissediyordum ama bu sınav yüzünden ayrıldık ve çok içime oturuyor atlatamıyorum bunu dönmesini istiyorum
Güncellemeler
10 gü
Ya da ne bileyim numaramı silmez miydi, beni sevmedin mi dediğimde evet sevmedim sevmiyorum git demez miydi
Aşağıya kısmen ilişkim içinde yaşadıklarımı anlatacağım ve bitiş sebebini. Sizce döner mi? Lütfen dalga vs geçmeyin?