4 yıllık ilişkim bitirdim olanları anlatıp sizden sadece düşüncelerinizi paylaşmanizi istiyorm?

Bizim 4 yıllık uzak mesafe ilişkimiz vardı. baslarda çok iyiydi ilgiliydi hediyeler alırdı mutlu ederdi sonsuz güveniyordum ona oda bana. askere gitti bekledim,6 Şubat depremi oldu o Hatay da calsyordu o zamanlar yaninda oldum. hep destek cktm her konuda ben İzmir o Urfa'da yasyor. aileler bile biliyordu cddiydik. ama beni aldattı Instagram'da vatsp durum bilgisi ksmnda tarihimiz vardi onu kaldrmak istemekle başladı her şey bı haftalgna yani. ki ben biliyordum anlamstm aldatldgmn. sonra ayrldm engelledm heryerden ama her seferinde aynı şeyi tekrarlayıp affettrdi bende sevdgm için affediyordum körlesmistim. hatta sevgilisyle fotoğrafını bile gördüm :) tarih atmalar felan birde. arkadas ve kuzenleri bana seninle ciddi onlar taklmalik diyordu. bu benim daha fazla uzup kahrediyordu. benm o ilk haftada kivranarak acı cektgm zamanlarda. ve birçok şey yaşandı. sindirdim. en son dayanamadım onun gelgitlerine benmde affetmelerime kuzeniyle sevgili oldum. yani biz ayryken yazdı bana bende o ofkeden psikolojiden konuştum.3 hafta sürdürdüm sadce ve bilerek fotoğraf cektrdm onunla. sırf görüpte bunca yıldır bana çektirdiklerinin bı yanlışmda canıni çok yaksn die. ve bu durumu ogrendgnde senden asla beklemezdim ddi bende senden beklemezdim dedm hayat kimsenin yanına birakmyor yaptklarni ddm tabi yine sonradan pişman oldum da her şey bitsin diye yaptgm biseydi bu. Şu an hâlâ ariyor en son şikayet ettim karakola mahkeme sürecini bekliyorum. bu konuda düşüncelerinizi yazarmisin psikolojikmen yıkılmış bitik durumdaym artk
4 yıllık ilişkim bitirdim olanları anlatıp sizden sadece düşüncelerinizi paylaşmanizi istiyorm?