Boşanma aşamasındayım, yaklaşık 1 aydır tabii ben kendimce yani, eşim evden falan gitmedi, arayı bulmaya çalışıyor ama ben istemediğimi söylüyorum. Sanırım artık kabul etti, protokol hazırlatacak. Evde görmüyoruz birbirimizi, ben uyuyunca geliyor ve arkadaşlar, neden bu kadar huzurluyum, muhatap olmuyorum ya, görmüyorum ya, çok huzurlu oluyorum. O sakinlik, o dinginlik beni çok mutlu ediyor şimdiden. Zaten uzun süredir sevgim kalmamıştı ama belki de seviyorumdur, kendimi hiç dinleyemediğim için bilmiyorum diyordum ama özlemem gerekmiyor muydu konuşmayı falan? Böyle olmak önceden olsa beni kahrederdi..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayKendi tecrübemden yola çıkarak şunu söyleyebilirim: Eski eşim eşyalarını toplayıp evden gittiğinde kulaklıkları takıp mutluluktan göbek atmıştım. Allah affetsin ama o huzuru, mutluluğu ve hafifliği çok iyi biliyorum. Beklentin yok, karşılanmayacak olan, kafan rahat. Sonu kutlamak istiyorsun. Evet, eskiden olsa belki kahrolurdun. Bende eskiden boşanma kelimesinden çok korkardım, şimdi koyver gitsin modundayım. Çünkü demek ki sende bitmesi için tamamlanmış bazı faktörler. Bu iyi bir şey. Yani dibinde kalmış mı, daha birşeyler var mı, yok mu, bunu ancak evden gidince anlayabilirsin. Özlem ozamanda oluşmuyorsa, ayrıldığına pişman olmuyorsan ve de başkasıyla birlikte oluşu sende zerre bir his uyandırmıyorsa, bitmiştir. Geçmiş olsun herkese. Bu arada ayrıldın diye eşinden nefret etmek zorunda değilsin. Insanî olarak, hele çocuk varsa, saygı korunmalı. Ama demek ki evlilik için gerekli, şehvetli ve şefkatli bir ilişki kalmamış artık aranızda, duygusal şeyler bitmiş. Buda yine can çekişen bir git gel ilişkisinden çok daha net bir yer. Ve ben netliği çok severim.
13 Yorumla- 4 ay
ne güzel anlatmışsın valla ben de iki türü de yaşadım bir seninki gibi ve cidden hani evden onu yollayınca gram özlemedim istemedim hatta nefes aldım rahatladım ve ayrılık sırasında da çok olgun net kararlıydım ağlamadım üzülmedim sadece denedim tüm şansları verdim asla istemiyorum bunu dedim bitirdim hiç de özelemdim o aylar yıllarca ağladı üzüldü ikna etmeye çalıştı bende gram dönme isteği olmadı annem bile ay iyiydi dön filan dedi ne iyisi be sen ne biliyorsun dedim. ya da işte aptal saptal sevmedin mi üzülmedin dediler ne alaka dedim sevmesem niye ilişki yaşayım yani ama uyumsuz bitti işte illa ağlamam üzülmem gerekmiyor dedim. ama başka bir toksik ilişkim vardı baya çekim olan aramızda onla son bir ay hep ayrıl barış geçiyordu çok toksikti çünkü arzuluyor özlüyordum ağlıyor ama bi yandan nefret edip sinir oluyordum.
- 4 ay
Geçmiş olsun. Uçlar iyi değil ya ilişkide, yani nefret ve aşk çok extrem duygular ve kısa sürede değişiyorsa bu duygu durumu, sıkıntı.
Onun aksine, karşıdakini özlemediğin ve monotonluktan ölen, hertürlü heyecandan yoksun bir ilişki de evlerden ırak. Güzel ve dengeli bir sevda yaşat bize Rabbim, gözümüz, gönlümüz bayram etsin. - 4 ay
aynen öyle ya ilki de çok toksik böyle takıntı nefret vs olan arzu olan diğeri de berbat dediğin gibi ya güzel olan yumuşak heyecan sevgi ve sonra işte zamanla huzur sevgi bağ olması ama onu hiç yaşamadım ya
En İyi Cevaplar
4 ayCanım benim, bu yollardan geçmiş bir kadın olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki, İçindeki bu huzur için asla kendini suçlama.
Biz kadınlar evliliği kafamızda ve kalbimizde aslında fiziken ayrılmadan çok önce bitiriyoruz ( ben mesela), Sen o ayrılık acısını, mücadelesini evliliğin içindeyken zaten yaşayıp tüketmişsin, Şu an hissettiğin o tatlı dinginlik, biten bir savaşın ve nihayet kendini bulmanın getirdiği özgürlük hissi.
Ben de boşandığımda tam olarak bunu hissetmiştim, İnsan biten bir sevgiyi de, canını acıtan bir iletişimi de özlemez, Ruhunun huzur bulduğu yerdesin, bu huzurun tadını çıkar, Fakat kardeşçe tavsiyem boşanma sürecinde kafanı meşgul et, mümkünse anlaşmalı boşanın, dava bitene kadar biliyorum şu an huzurlusun ama bir psikolog kontrolünde bulunursan bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatabilirsin kendin dedin ki "onu sevmem gerekmiyor mu"? İşte bu sorular her ne kadar huzurun yerinde olsada seni yeri gelecek meşgul edecek, benden bu kadar eğer bu süreçle ilgili deneyimli biri olarak sormak istediğin ya da dertleşme ihtiyacı duyduğun bir an olursa ben her zaman burada olacağım sevgiyle kal kendine iyi bak.19 Yorumla
Soran4 ayYaa çok teşekkür ederim konuşmak isterim gerçekten kafam öyle dolu ki düşünmekten çatlayacam artık kaygılarım çok
- 4 ay
Bana her zaman yazabilirsin teşekkür ederim
- 4 ay
Tabiki
- 4 ay
Daha yeni olduğum için ben atamıyorum şu an izin vermiyor uygulama
- 4 ay
Ama atmak istiyorum
Soran4 ayBanada izin vermiyor
- 4 ay
Evet daha fazla yorum yapıp seviye atlamak gerekiyor
Soran4 ayTühh ya
- 4 ay
Evet maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
4 aySeviyor da olabilirsin ama bazen sevmek yetmez, huzur ister insan, anlaşılmak için çaba harcamamak, tüm koşuşturmaların sonunda yuvasına döndüğünde dinlenebilmek, dış dünya onu anlamadığında anlayan birine sığınmak. Evlilik faturaları beraber ödemenin ötesinde bi durum, zaten hayat yeterince zor neden daha da zorlaştıran birisini çekmek zorunda kalasın ki?
21 Yorumla- 4 ay
süper aynen öyle yani sadece arzu istek sevgi filan yetmiyor huzur yoksa sıfır ben de hep bundan bitirdim ilişkilerimi çünkü hiçbirinde huzur yoktu hep stres gerginlik boğma vardı.
4 ayNe bir şey söyleyeceğim de hani ters anlaşılabilir? Abi bir şey söyleyeyim mi sizin gibi insanlar var ya ben şaşıyorum ya neyinizi fazla geriye anlamıyorum ki? Ya düşünsene sen onun kollarında altına yattığın kadını oldun ya çocuğunu annesi olduğunu belki ya Nasıl boşanabilir ya bir insan? Allah'ım beni bir Karım olsa da keşke gidip gelip öpsem ya inan var ya eşimin Yani bilmiyorum başım boşalmasını ben istemem ya Yani ayrılmak ölüm gibi bir şey ya düşünsene aynı odada aynı yatakta girmişsiniz birleşmişsiniz ya nefesiniz nefesinize değilmiş Allah'ım ya nasıl ayrılırsınız siz ya? Düşünsene o sana ilk sahibi olduğunda o yatakta duy hissettiğin duyguları ya da öperken sana bağırırken seni severken Allah'ım yarabbim Allah yolunu açık etsin ne diyeyim ya Yani ben hiç kadın yüzü görmediğim için kadına o kadar isteyeyim geliyor ki
05 Yorumla- 4 ay
Bu neyin kafası 🤯
- 4 ay
@Lalolmuşum yalnızlığı n
- 4 ay
@Lalolmuşum öyle boşlukta yaşıyorum ki... En sonunda hayatı sonlandırma zevkini yaşamak istiyorum.
- 4 ay
Sacmalama
- 4 ay
Gel yanımıza abi iki indir kaldır zamanla arttır ağırlık birşeyin kalmaz
Yapay Zeka Cevapladı
Ayşegül'cüm, boşanma sürecinde bu huzuru hissetmen aslında oldukça doğal. Bu sakinlik, belki de uzun süredir yaşadığın çatışma ve gerginliğin yerini alan bir rahatlama hali. Kendini dinleyemediğin o dönemden sonra, bu dinginlik sana iyi geliyor olabilir. Sevgi bambaşka bir duygu; bu huzur, kendini ve iç dünyanı koruma çabanın bir yansıması olabilir. 💖🌿🧘♀️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yakınlarında olduğunu bildiğin için özlem filan yoktur. Gitsin özlemeye başlarsın
Ne kadarlık evlilik ne kadar mutluluk vardı ne kadar sorun vardı nefret var mı vs değişir bunlar sonuçlara yansır.19 Yorumla
Soran4 ayBelkide öyle ama zaten hiç mutlu olmadım bu evlilikte
Soran4 ay5
Soran4 aySene
- 4 ay
teşekkür @scorpionking26
- 4 ay
Neden hep erkekten bekliyorsunuz ki mutululuğu. Biz işe gider patronu mutlu ederiz, eve gelir çocukları, hafta sonu eşimizi... Peki bizi mutlu edecek? Bizim karnımız mutluluktan mı şişmiş? Sizin erkekleri mutlu etmek gibi bir göreviniz yok mu? Ve sen kendini bu evlilikte kusursuz görmenin inandırıcı bir sebebi var mı? Hadi ordan...
- 4 ay
@Firari_0103 sen de haklısın ya. Tüm gün onun bunun ağzının kokusunu çek değmeyecek adam sana emirler versin çekmesi kolay değil ama kadınlar da çalışıyor ya
Aşk İlişkileri konusunda 66,7b cevap paylaştı. Evet öyle çok rahat boşandim, çünkü bende sevmiyordum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 271,5b cevap paylaştı.
u 4 ayEvet sevmiyorsun boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBu devirde kadınlarla evlenen aptalldır. 18 dk boşalma işlemi için 18 yıl vermeyi kabul eden maldır.
Senin rahatlığın kocanın güçsüz olduğundan ve seçeneksiz bir asalak olduğunu içinde otturtmanın rahatlığını yaşıyorsun. Bu mal bana mecbur benden başkası da bakmaz. Boşansam da ske ske gelicek ayağıma nasıl olsa rahatlığındasın. Çağresiz, seçeneksiz ve ezik erkek olarak kodlamışsın aklına kocanı. Ordan geliyor o rahatlığın. Ensesine vurup lokmasını alabiliceğin bir amsalak büyük ihtimal kocişkon.
24 Yorumla- 4 ay
O kadar doğru konuştun ki gerçekten öyle olmuş
Soran4 ayAynen aynen kesin öyle
Cevap sahibi4 ayBak buna "hayır, benim kocam öyle değil" ya da "hayır, kesinlikle ben öyle düşünmüyorum. Kocam gayet opsiyonlu bir adamdır. İstese kadınları elde edebilir" diyemiyorsun sen karısı olarak bile 🤭
Ben 8 yaşından beri çiftlere altın satan biriyim kadınların ve erkeklerin içlerini okurum. Azbakan hapishanelerinde ki hortkuluk benim ilişkiler konusunda.
Soran4 ayYa kardeşim ti ye alıyorum işte tam tersi çok baskın biridir asıl o benim kafama vurup ekmeğini alır 😅 hele bi dediği olmasın pısmış bi adam asla değil
4 ayBoşanan biri olarak söylüyorum. Hayır, bu his tek başına eşini artık sevmediğini kesin olarak göstermez. Ancak anlattığın durumda dikkat çeken şey üzüntüden çok huzur hissetmen. Birini özlememek her zaman sevgisizlik anlamına gelmez; kırgınlık, yorgunluk veya uzun süredir yaşanan sorunlar da buna neden olabilir. Ama eşinle görüşmemek, konuşmamak ve muhatap olmamak sana belirgin bir rahatlama veriyorsa, bu ilişkinin uzun zamandır sana yük geldiğine işaret edebilir. Ayrıca bazen insanlar ayrılık sürecinde önce rahatlama hisseder, üzüntü veya özlem daha sonra ortaya çıkar. Bu da normaldir. Kısacası, şu an hissettiğin huzur "onu seviyorum" duygusundan çok "bu durumdan uzaklaşmak bana iyi geliyor" duygusuna benziyor. Zaman geçtikçe özlem duyup duymadığın ve geleceği onsuz düşündüğünde ne hissettiğin daha net bir fikir verecektir.
10 Yorumla
4 ayAşkım sana ne yaptı bilmiyorum ama o bir ayda kafanda bitirmissin galiba. Fakat ben yine de aldatılma yoksa çift terapisi öneririm belki de çok kırıldığın için duygularını dışa vuramiyor da olabilirsin böyle bir durumda ayrılınca canın çok yanar ve pişman olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayNormalde özlemen gerekiyordu, lakin içsel soğuma gerçekleşmiş. Sadece fiziksel olarak ayrılık sonrası bazı durumlar için belki küçük üzüntülerin olacaktır. Mesela şimdi uyuduğun zaman bile gelse, geleceğini biliyorsun. Konuşmasanda çevrende olduğunu biliyorsun. Yok kavramı girince hayatına durum biraz değişiyor. Bu arada bir süredir İletişimde olduğun yakınlık kurduğun birileri var gibi geliyor doğru mu?
00 Yorumla Aldığınız huzur hissi, iki ihtimali güçlü kılıyor: Ya süreç sizi o kadar çok yormuş ki, bu dinginlik bir nefes alma alanı olmuş; ya da içinizde o insana dair duygular tamamen son bulmuş. Hangisinin gerçek olduğunu ancak zaman, yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınız size gösterecektir.
Günümüz erkekleri gibi değil ise Boşanma aşamasını tekrar gözden geçirmeniz gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rabb'im huzurunuzu daim eylesin inşallah.
Aranızda ki mesele nedir bilemem ama ihanet olmadıkça, aşağılanmadıkça, şiddet görmedikçe, değer ve saygı kalmadıkça evlilikler bitmemelidir.
Benim de başımdan geçti ama Rabb'im kimseye de yaşatmasın inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 aySenin kafan çok karışmış kendine zaman ayıramamışsın duygularını hissedemiyorsun yani eşini tanımıyoruz çok mu kısıtlayıcıdı seninle ilgilenmiyor muydu belki de seviyorsundur ama ondan ilgi bekliyorsundur ilgilenmeyince sevmiyo gibi hissedersin bi de birbirimizi görmüyoruz demişsin yani aranız bomboş anladığım kadarıyla karı koca gibi değilsiniz duygusal boşlukta olabilirsin
00 Yorumla
4 ayBaşlarda öyle oluyor sonrasında en ufak bi anın aklına gelince hafif bi tebessüm biraz dalgınlık ve sonrasında içini paramparça eden bir his ortaya çıkıyor bu yıkıyor insanı ama inşallah hakkında hayırlısı olur Allah yardımcın olsun çocuğunuz yoksa hiç kafana takma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Karşıma daha iyi biri çıkarsa iyi ki boşandım diyeceksiniz. Daha kötü biri çıkarsa eski eşim cok iyi biriymiş diye pişman olacaksıniz. Yok tek devam edecem derseniz hayat şartlarını kaldırabilirseniz mutlu olacaksınız kaldiramazsaniz dul kadının etrafında ki abazaladan kurtulamazsaniz mutsuz olacaksınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayAşk kalmayınca böyle oluyor. Mutsuz bir evliliğin getirdiği baskı ve yıpranmışlık var olduğundan uzaklaşmak iyi geliyor huzur veriyor. Şu anda karmaşık duygular içinde olduğunuzdan eğer hala bir şey hissediyor olsanızda hislerinizdeki bu fluluk durumu zamanla netleşecek. Ancak en fazla dile getireceğiniz şey yaşanmışlıklara da hitaben başlarda iyiydi demek olacaktır.
00 Yorumla
4 ayYuvanı yıkma hatun. Çek git evden. 1 ay kendini dinle bir yerde. Sonra çık gel evine. Yeniden düşün taşın. Hemen kestirip atma. Belki de bir şeyleri gözünde fazla büyütüyorsundur Belki de çok kolayca çözülebilecek bir sıkıntıdır sizinki yıkma yuvanı hemen...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayHerkesin yas tutma biçimi farklıdır. Bazı insanlar boşanma gerçekleşmeden önce, ilişki içindeyken "duygusal olarak ayrılmış" olabilirler. Yani siz aslında yası ilişki devam ederken zaten tutmuş ve tamamlamış olabilirsiniz. Bu nedenle resmi boşanma aşaması geldiğinde, yas tutmak yerine çözümün getirdiği hafifliği hissedebilirsiniz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Şimdi sevgi aşk denilen şey zamanla bitiyor bunu uzun süren sevgililikte de görüyoruz evlilikte aynı bence bı yerden sonra heyecan tanıma bitiyor artık saygı kalıyor yeni biri ile olunca da yaşayacağım durum bu
Ne alakası var aşk var diyenler beni lincleyebilir fakat öyle diyenlerede zaman size tecrübe ettirir diyorum şimdiden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır. Çünkü o aşamaya gelene kadar insan zaten bunalıyor. Ve o aşamaya gelince de ruhen bir ohh çekiyorsun. Bu yüzden sevmek ya da sevmemek mesele değil burada. Mesele istediğinizin olması sonucu gelen ferahlık hâli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
4 ayEvet sevmiyorsun ama kendine cok dikkat et ve adamı sinirlendirme sakin sakin bosanin sizin o tarafin insani zaten cok değişik sinirli degisik insanlar neyse söylüyorum tekrardan sakin boşan tartisma hiç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
4 ayÇünkü bazı şeyleri içinde bitirdin, çaba ve mücadele vardı, bunu bıraktın, son bir kez dediğin şeyleri sonlandırdın, yeni rotayı çizdin, bekleyiş heyecanı var
01 Yorumla
Soran4 ayEvet sanırım bu bide vicdan rahatlığı
Daha dur, acele etme, boşandıktan üç beş ay geçsin, akşamları boş eve gel, "yoruldum bir bardak su verirmisin?" diyeceğin kişi olmadığını fark ettiğinde bıçak gibi o hislerin sağlandığını hissedeceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayİşte türk kadınının zeka seviyesi...
Tam hayatını yaşayacağı 20lerini evlilikle heba eder boşa harcar. Tam evleneceği 30ları da bekar geçirir...
Ve asıl olan geride kalan çocuklara olur.09 Yorumla
Soran4 ayDaha çok Türk erkeğinin desek daha doğru olur
- 4 ay
Niye evlilik meraklısı biz miyiz siz mi?
Soran4 ayBen değildim ikna etti
- 4 ay
Olmasaydın. Kafana silah mı dayadılar? Ve eminim sen daha 20lerinin başındayken o 30una yakındı evlenirken.
Soran4 ayHayır 26 yaşındaydım sevdim sorun bu mu gerçekten çok iyi diye evlenirsin sonra kötü çıkabilir hayat bu
- 4 ay
O kaç yaşındaydı onu söyle ama yalan söyleme.
Soran4 ay29
- 4 ay
Tamam o zaman aradaki farkı söyleyeyim mi?
4 ayBunların hepsi boş laflar. Kimin haklı kimin haksız olduğunu bu cümlelerle anlayamayız. Büyük bir anlaşmazlık varsa ayrılın tabii ki boşanın ama evlilik de çocuk oyuncağı değil ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. He he aynen aklına alacağın nafaka gelmiştir yarın boşan tüm hayat boyu emekli maaşı gibi ye oh ne güzel dünya bide konuşuyo sanki bana viyanayí fet etti rahatmışta falanda filanda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sevsen boşanmazsın zaten ayrıca niye boşandığınız umrumda değil ama yani huzur kısmına gelirsek özgürlüğün verdiği bi huzur o bi zaman sonra darlanabilirsin mental olarak
02 Yorumla- 4 ay
işsiz kalırsan darlanırsın
Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı. Sen çoktan kafada bitirdiğin için böyle hissediyorsun, hatta kararı aldığın ve konuştuğun için mutlusundur da. Diğer taraf her zaman sindirmek için vakte ihtiyaç duyar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. İçinde bir burukluk yoksa duyguların gitmiş demektir ki sen de bunun üstüne huzurlu hissediyorsun demek ki boşanmayı kurtuluş sebebi olarak görüyorsan doğru yoldasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
4 ayEğer hafiflediysen sevgin bitmiştir haklı olabilirsin, diğer seçenek sıkıcı yorucu sorgulayıcı tek düze bir dönem yaşıyorsan bunlardan kurtulmak da istemiş olabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayKafada bitirmişsin. Evi ayırmaman iyi olmuş onun çabasına rağmen kabul etmememişsin yoksa aceba ısrar edermi diye kafada kuracaktın
03 Yorumla
Soran4 ayKolay kolay gitmiyor erkekler zaten bende çık git demedim
- 4 ay
Onu yaşayarak ulaşmışsın ayrılığa kafan rahat. Verdiğin kararın doğruluğunu görmenin huzuru var içinde
Soran4 ayKesinlikle
Yasamıs bırı olarak helekı cekısmelıyse ısın daha zor tavsıyem mutsuzsan cekme bosa gıtsın
19 Yorumla
Soran4 ayÇok mutsuzum
- 4 ay
@avrilrock aynı şekilde bende yaşadım ama kolay değil
- 4 ay
@avrilrock benim mi
- 4 ay
@avrilrock anladım tamam kusura bakma bende aynı durumu yaşadım da o yüzden sordum
- 4 ay
@avrilrock anladım kusura bakma
Boşanma diyorsun 😂😂😂 bu soru mantığın da sorun olduğunu düşündürttü
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duyguların notrlesmis üzerinden yük kalkmış normal böyle hissetmek.. Kadınlar çok mücadele ediyor ama. bitince de hiç olmamış gibi hissediyor..
00 Yorumla
4 ayEvet sevmediğin için kafan rahatlar. Üniversite de final sınavı bitmiş hissi gibi rahatlama gelmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBence ayrı eve çıkın
Ayrılma aşaması ters şeyler olabilir
Belki size zarar verebilir
Hiç belli olmaz
Yapısını huyunu suyunu bilmem ama insanlar dolduruşa gelince başka insana dönüşebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
4 ayKafanda evliliği bitirmişsin bunun verdiği bir rahatlığı yaşıyorsun. Arafta kalmak karar verememek insanı çok yoruyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Bence öyle artık kafandaki her soruya rahatça verebileceğin cevaplardan dolayı rahat hissediyorsun kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayŞöyle ondan daha kötü insanlarla karşılaşırsan özlüyorsun aslında eski esim iyiymiş bu ortamlar berbat diyorsun. Onu zamanla anlarsın belki daha iyi biri çıkar belki de daha kötü
04 Yorumla
Soran4 ayBaşkasıyla mutlu olmak için ayrılmak istemiyorum ki ben özgür ve mutlu olmak istiyorum sadece
Cevap sahibi4 ayO kadar mı bunalttı seni bu adam
Soran4 ayYani sizin problemleriniz neydi bilmiyorum ama benim eşim tam narsist hangi birini anlatsam bilmiyorum aşağı çeken biri
Cevap sahibi4 ayYok ben hiç evlenmedin bilmiyorum. Sizi bezdirmiş zaten kurtulmanız iyi olmuş
4 ayGit kafanı dinle bir yerde 1 ay hiç görme bakalım özleyecek misin sanırım çok bunalmışsın yuva yıkmak kolay ama toparlamak daha da kolay
00 Yorumla
4 ayKendini dinlemelisin en önce hala birbirini sevip ayrılan çok insan var bazen insanlarla aramızdaki sevgi onlarla iyi anlaşabileceğimizi göstermez.
00 YorumlaŞuna ilgisi üzerinizde olduğu için belki görmezden geliyorsunuz. Yani tamir etmeye çalışıyor. Biraz düşünüp karar verseniz daha iyi olur sanki
00 YorumlaHem kafanda hem duygusal olarak bir bağın kalmamış demek bu iyi bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayÇocuk yapmadan kısa zamanda dönmen senin avantajı oldu bence
Bende evliyim ve bitiklerdeyiz özgür ruhum var nötr bi haldeyiz ama cocuklar icin biraz daha dayanıyorum
02 Yorumla
Soran4 ayÇocuğumuz var bizimde
Cevap sahibi4 ayNe durumdasın ne yapmayı düşünüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
4 ayKurtulmanın verdiği huzur olsa gerek ama ne kadar saçma
00 Yorumla Bu noktaya geldiyse bir kadın o erkek içindeki herşeyi öldürmüştür bence kadının mutlu ol
00 Yorumla
4 ayBu anlattiklarina bakılınca bir cok sey bitmis zaten. Umarim hakkinda hayirlisi olur.
00 Yorumla
4 ayMuhtemelen sana çok zarar veren şeyler olmuş onlardan kurtulmanın rahatlığını yaşıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanma aşamasında bu kadar huzurlu hissetmen eşini artık sevmediğini gösteriyor. evet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 987 cevap paylaştı.
4 ayFırtına öncesi sessizlik tadını çıkar elinden kayıp gittiğinde neler yaşayacaksın.
05 Yorumla- 4 ay
Yaşanmadan bilinmez ama kafada bitirmiş zaten
- 4 ay
@Bulut343437 şimdilik kendiyle meşgul sonra kocayı başkasıyla görünce sinir olacak bir de o travmayı ekleyecek hayatına.
- 4 ay
Bitmiş bitmiştir zaten boşanma aşamasında bence kocasının kimle olduğunu pek takacak biri deyil burada su anlaşılmasın kesinlikle Bisan demiyorum kurtama ihtimali varsa kurtasin yuvasını ama odalr ayrı birbirlerinin yüzlerini bile görmüyorlar ki muhtemelen erkek hayatında biri var adamda sevgi kalmamış olsaydı eve geldiğinde gidip konuşur gönlünü alırdı zaten bitmiş bir evlilik kuratila birmi evet belki ama bu iki tarafında istemesi lazim herşeye 0 dan başlamak gibi bişi ikisninde bunu kabul edicegini sanmıyorum erkek içinde kadın içinde bı ömür mutsuz yaşamaktansa ayrılıp yolarina bakmalri daha mantıklı tabi bu benim düşüncem muhtemelen kadın buna hazırlıklı ve bence bunun farkında o yüzden umursamıyor bilmiyorum belkide yanlış dusunuyorum
- 4 ay
@Bulut343437 ayrılacağın kişiyle evlenme. Kovulmadıkça evden çıkma. O kadar kötü olduğunu düşünmüyorum evliliğinin. Temel ihtiyaçlarını karşılıyorsa aldatmıyorsa kal yani. Deniz her gün güneşli mi? Sakin mi? Fırtınası da var geçer gider ama niyetin varsa. Bu yaştan sonra da anca çovuklu dul afamlar gelir karşısına o da kolay kolay evlenmez. Yaşı da var.
- 4 ay
Kurtara biloyosalar kurtasinlar evliliklerini ama adam son noktayı koymuş zaten evlenip ayrılmış biri olarak söylüyorum benim fikrim 1 yoluvar heseye 0 en başlamak ama erkeğin istemesi lazim bunu oturup hatalarını konuşmaları lazım buda zor bı ihtimal
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayevgi bitmiş, ilave olarak sende de bitmiş o kişi belli ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Sırf soru sormak için soru soruyorsunuz sevsen zaten boşaltmazdın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySen yinede fazla kapılma. Bosanırsın o zaman koyabilir. Ama kötüde değil böyle olman. Kabullendin demektir. Bitince içine düşer ama alısırsın. İşin gücünde varsa ne ala
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
4 ayEvet öyle içinizdeki o sevgi bitmeye başlamış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 aySoruyu soruyorsan neden boşanıyorsun memnunsan devam et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
4 ayEvet oldukça soğumuşsun boşanmak rahatlamak gibi geliyor sana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
4 ayHerşeyin bittiğini ve yükünün kalktığını gösteriyor.
00 Yorumla
4 ayBelki yorulmuşsundur artık sevmiyor bir şey hissetmiyorsundur evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayEvet 👍 gözünden iyice düşmüş adam. Çok çekmişsin demek ki adamdan. 👍
00 Yorumla
4 aydemek ki hem yatakta hem aşkta mutlu edememiş seni ki ondan dır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık birini sevecek evlenecek içimde hiç bişi kalmadi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayBoşanmayı istemen de zaten sevmediğin anlamına gelmez mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayfazla yük varmış demek ki ruhunda görmeyince gönülden de uzak oluyor insan..
00 Yorumla - Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanma aşamasında bu kadar huzurlu hissetmek eşimi artık sevmediğimi mi gösteriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne