Neden soğdun sorusunu soracaklar varda, seni detayı ilgilendirmez.
Cevabın nedir?
Hz. Ömer’e gelen bir adam ”eşimi boşamak
istiyorum” der.
Aile birliğine çok büyük önem veren Hz. Ömer
sorar:
“Neden eşini boşayacaksın?
Eşinin hangi kusuru seni eşinden soğuttu?
Haklı bir gerekçen var mı?”
Adam der ki; “Ben artık onu sevmiyorum.
Bunun için boşamak istiyorum eşimi.”
Hz. Ömer’in cevabı son derece manidardır;
“Sen bütün evliliklerin sevgi-aşk ile devam
ettiğini mi zannediyorsun?
Sende hiç mi vefa yok? Hani vefa nerede? Git
ve eşinle yola devam et.63 Yorumla
Soran+1 yılVefa sevişmek için yeterli değil. Her ilişkiye girdiğinde ben twcavüze uğramış hissi yaşıyorum çünkü bunun bana yapılmasını istemiyorum, çünkü ben onu arzulamıyorum gönlümden düşmüş... Buna ramen devam etmelimi?
- +1 yıl
Selamlar, bende benzer durumdayım... eşim sana olan sevgim bitti ayrılalım diyor... bu tür sorunların evlilik terapistleri ve cinsellik terapistleri ile çözülebileceğine inanıyorum. kendimizin göremediği o kadar hatalarımız oluyor ki, uzman biri ile konuşarak minik minik her şey yoluna girecektir. yeter ki istekli olup çaba gösterin... daha önce o sevgi vardı sadece onu saklandığı ya da baskılandığı yerden tekrar ortaya çıkarmaya çalışmalısınız. eskisinden daha güzel bir hayatınız bile olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah sabır, güç ve huzur versin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bizde senin gibi tek taraflı bakıyoruz olaya,
Sen bir birey olabildin mi?
Kendi sorumlulukları alabiliyor musun?
Kendi kararlarının sonuçlarına katlanabiliyor musun?
O zaman al karşına konuş.
.11 Yorumla
Soran+1 yılAldım konuştum, ben seviyorum ayrılmam diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanmak cok kolay olmus... Resulullah (asm) Müslüman ailelere boşanmayı tavsiye etmez ve bu konuda:
“Allah’ın en ziyade nefret ettiği mübah..” buyurur. Yani boşanma dinimizde haram değildir fakat Allah’ın (cc) en nefret ettiği bir cevaz olduğu için imkân nisbetinde ondan kaçınmak gerekir... bunu unutma imtihan dunyasindayiz42 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak hiç kokay değil, neredeyse 15 yıldır acı çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılInanirim bu dunyada herkesin bir imtihani vardir bazilari esile cocugula veya fakirlik veya hastalik... demekki seninde esindir... hakkinda ne hayirlisa o olsun
Birlikte verilen mücadele zamana bagli yipranma, sogukluk ve bıkkınlık yaratabiliyor. beraber keyifli zaman gecirebilme olanaklari yaratin (sinemaya gitmek, tatile cikmak başbaşa, beraber akşam yürüyüşleri yapmak,.. gb)
bu soguklugu tekrar ısıtmayı deneyebilirsin43 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre denedik bende değişiklik yok
- 1 yıl
Lütfen bende aynı durumdayım ve de ayni durumda olan insana çevremde pek rastlamıyorum. Sizinle konuşmak isterim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevgi bittimi geriye ne kaliyor ki
#themre0020 Yorumla
+1 yılBoşanmak Allah’ın en sevmediği helallerden biri bunun belli durumları var eğer öyle bir sebebi yoksa çabalamalısınız... herkesin bir imtihanı var... sevecek şükür edecek elbette yanları vardır... inşallah geçici bir durumdur yeniden gözünüze gönlünüze onu sevdiğiniz adam olarak görmeyi size nasip eder... ama hala olmuyorsa iki tarafı da yıpratıp dünyayı zindan etmeyin kendinize daha kötü olacağına tadında bırakın... hakkınızda hayırlı olana gönlünüzü razı eylesin... 🙏🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin gerçekten aldattığına eminsen, kanıtın varsa ve artık bu evlilik seni yıpratıyorsa tabiki boşanmak senin hakkın ama çocuklarını da düşünmek zorundasın.
Onlara iyi bir hayat verebilir mıyım?
Çocugum bu yeni hayatında yıpranır mı?
Herşeyden önemlisi: ben bu evliliğe devam edersem yıpranacak mıyım?
Ama şöyle bir şey var icrayla ağlayarak alınan çocukları gördün. Senin kararın iyi düşün taşın buda senin imtihanın.
Eğer aldattıysa ve dolanıyorsan artık ve çocuklarınla mutlu olabileceğine inanıyorsan boşan ve boşanma süresinin zor ve meşakkatli bir şey olduğunu unutma..00 Yorumla
+1 yılEğer ki bir şeyler değişsin, sorunlar hallolsun diye mücadele edilmiş ve hala hallolmuyorsa, kavgalar ya da anlaşmazlıklar devam ediyor. Evde, odada, dışarda uyum sevgi saygı bitmişse. Zaten o evliliğin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Bu yüzden de daha fazla yıpranmadan bitirmek daha hayırlı bence. Nedenler her ne bilmiyorum tabi ama genel itibariyle böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sen bize bir soru soruyosan nedeni bizi ilgilendirir çünkü biz ona göre gore yorum yapicaz ama sen ille de anlatmam dersen sadece bu bilgilerle sevgim bitti soğudum vs bir ayrilma sebebi degildir
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eger duygusal olarak ona sarilma ihtiyaci duymuyosan, eger onu arzulamiyosan aslinda evet bitmistir. Bilmiyirum cocuk falan var mı ayrilsan nasil bir hayatin olacak. Bunlarda onemli tartismaya acik konular
22 Yorumla
Soran+1 yılOna sarılma ihtiyacı duymuyorum, elini tutmuyorum, öpmüyorum sevişmiyorum. Sadece o şaterse mecburen katlanıyırum yıllardır böyle
Sadece maddi desteği ve iyi biri olduğu için
Tabi çocuklar içinde
Detayı bilmeliyiz ki sana Öner’i de bulunalım. Karşı tarafı tanımıyoruz bile nasıl boşan diyelim.
10 Yorumla
+1 yılSiz bir bayan olarak bunu nasıl söylersiniz o erkek için sen cennet kapısısın ne demek soğudum ben eşin canın ciğerin bence asla öyle bir kararı böyle bir sebebe bağlayıp asla yuvanı o masum yuvanı yıkma yazık edersin esinede kendinede
09 Yorumla
Soran+1 yılSevmek evlilik için sebep olabiliyorsa sevmemek neden boşanma sebebi değil?
- +1 yıl
Sadece sevdinmi sen kocanı iyi düşün bakalım onun için ölüme giderdin ve şimdi soğudum diyorsun
Iyi düşün sadece sevdiysen dediğin sebep geçerli ama yok onu bambaşka sevdim dersen dur bir orada hanımefendi - +1 yıl
Kimse durup dururken soğumuyor oğuz bey ve masum yuvani demissin nereden biliyorsun masum bir yuvası var belki kocasının yaptığı şeylerden soğudu artık bir de diyo siz bunu bayan olarak nasıl söylersiniz erkek söylese normal mi karsilardin sevmiyorsan bence boşan sevmediğin biriyle aynı yatakta mi yaticaksin
Soran+1 yıl@kikilim yatıyorum yıllardır, işkence
- +1 yıl
Bak bir yuvada tek taraflı hiç birnsey olmaz oturup konuşup bir orta çözüm bulmak gerekir erkek şerefsizlik yapıyorsa namusuna karısına sahip çıkmıyorsa Hiç durma tabi işkence olur ama kimse bilemez 2 kişi arasında olanlari o yüzden çözüm sizsiniz kikilime basit geliyor bu olaylar yatma o halde sen bosan kocandan ne bekliyorsun
- +1 yıl
Yuvayı dişi kuş yapar erkek sel kadın göl derler o sevgi getirecekki sen ayna oluo yansıyacaksın
- +1 yıl
Özür dilerim görmedim haklısın o halde en sağlıklısı o haklisin
+1 yılDetayı bizi ilgendirmiyosa. Konun kabasıda ilgilendirmez bizene
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşrif etmeseydin o halde.
- +1 yıl
Belirtmek istedim sadece
+1 yılBoşan diyelim de rahat rahat boşan gönlün olsun istiyorsun sanırım ondan detay bizi ilgilendirmiyor herhalde
31 Yorumla
Soran+1 yılHıhı
Bu senin isteğin birde eşini dinlemek lazim evlilik oyuncakmi ki bundan sıkıldım başkasını deneyeyim evet aşk sonsuz değil bitebilir ama sevgi saygi bitmemeli
17 Yorumla
Soran+1 yılSoru şu;Sevginin tükenmesi boşanma sebebi olmalı mı?
Sevgimin neden bittiği kısmı sadece senün merak konun olabilir.
Beni aldattı bitti
Kötü davrandı bitti
İlgisizdi bitti
Yahut ben aynı yöne bakmadığımızı fark ettim zamanla bitti
Bu cevaplar seni tatmin edermi yoksa soru başlığındaki cvp ını değiştirir mi?
Soran+1 yılÇocukları mutsuzluğa ortak etmek mantıklı mı?
Soran+1 yılHayatımda bir başkası yok.
+1 yılCevabını biliyorum fakat bu seni hiçmi hiç ilgilendirmez..
80 Yorumla
+1 yılDemek ki çok azgınsın adam yorgun geliyor ee pazar da sana yetmiyor ekstra iş falan çıkıyorsa doymuyorsundur kesin ondandır zannımca.
32 Yorumla- +1 yıl
Yahu ne eksiliyorsunuz bu hayatın gerçeği sizi leylekler mi getirdi ?
- +1 yıl
Hayır anlamadığım şu hep kadınları anlayacak erkekler birazda kadınlar anlasın erkekleri hayat zor meşaggatli bir yol başkoymayacaksan neden evlendin demezler mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuduysan mutlaka önemli bir sebebi vardır iyi düşün 🤔 öyle karar ver sonraki hayatın da ki sıkıntılar artıları eksileri maddi ve manevi hepsini düşün kendi iradenle karar ver hakkında hayırlı uğurlu olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Adam gbi soru sorsaydın verecek cevabımız olurdu elbet ama şimdilik sana verecek cevabımız yok
40 Yorumlabence en önemli boşanma sebebi. bütün insanlar hayatına yeni yön çizmek için kesin bir suç unsuru bekliyor aldatma gibi. oysaki birini sevmiyorsan ve onla mutlu değilsen neden evli kalasın ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet boşanma sebebi olur. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebine dayalı boşanma davası açabilirsin. Ama detayı hakime iyi anlatmak lazım. Eşin boşanmayacağım derse iş uzar.
00 Yorumla Zamanla Hersey rutine bağlıyor şikayetiniz sadece hisler iyi bir insan evinede bakıyor bosanarak çocuklarınida kendinizinide yipratirsiniz yenilik heyecan yaratacak şeyler düşünebilirsiniz
07 Yorumla- +1 yıl
Siz kac yillik evkisiniz ve sizde nadil durumlar
- +1 yıl
Ooo buniyi zatennrutine bagkadigin an herseyi. kaybetmwye baskarsin bunu bir dr olarwk degil. bir erkek. olarak. soyluyorum madj. kutun kapali. bunarada
- +1 yıl
Zaten. kocana acik. olda bikac sey sorucaktim. ondan
- +1 yıl
Yas kac
+1 yılbende senin durumundayım eşimden soğudum ne yapacağımı bilmiyorum çocukta var... bu konuda birbirimizi en iyi anlayacak kişileriz.. dertleşmek istermisin mesaj veya takip atarsan sevinirim bekliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
takip veya mesajını bekliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Arada hayat şartları vs insan monoton ulaşabiliyor dolayısı ile ailesine yeterince ilgi gösteremediği bin farkına varamiyor is güç aile geçim derdi
00 Yorumla
+1 yılBize kapak mı yaptın kız hem sordun hem seni ilgilendirmez dedin
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntı sorup beni yormasınlar diye😃
- +1 yıl
Ama insanlar sana yardımcı olmak istediler bir şeyler söyleyip sende seni ilginlendirmez yazıp kızdırdın onları
+1 yılİnan artik. okadar basit sebwplwrle insanlar bosaniyorlarki seninki sebep sayilir ama. kurtarilma. imkani varsa birakma derim. tabi karar senin bu arada kac yillik. evlisjn
00 Yorumla
+1 yılMutlu degilsen hersey bitmis demektir. Ama cocuk varsa bir kere daha dusunup oyle karar vermelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Kurtarma şansın varsa kurtar. Ama yoksa bir ömür nasıl geçer bir düşün
00 Yorumla
+1 yılHayır sogudun diye bosanicakmisin bence yapma yazık olur onu sevmeye çalış uğraş
00 Yorumla
+1 yıl:/ boşandıktan sonra kendini daha iyi hissedip pişman olmayacaksan
00 Yorumla
+1 yılBoşanma nedeni kesin yüzde yüz Düzenli Bir seks Hayati olmadigi içindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılHayır onun yaptıklarını görmezden gelmelisin. Kendin için değilse çocuğun için bunu yap.
00 Yorumla bence bu boşanma sebebidir arkadaşım bende evliyim seni gayet iyi anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılDetay yoksa görüş de olmaz soruda mantıksız olur. Soğudun diye sevgin bitti bahaneye mk tırrekleri.
Kafan vajinanda dolaşıyorsun kesin başka pesinler seni ısıtır00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boşan gitsin ozaman detayı bizeneyse alacağın kararda bizene 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyeyim boşanırsan çok pişman olacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Zorla kimseyi sevemezsin olmayınca olmaz iyi düşünüp karar vermek gerekiyor boşanmak snaa neler kazandırır neler kaybettirir
10 Yorumla
+1 yılTekrar ısınmak mümkün değilse boşan tabiki, adamcağıza hayatı zehir etme.
00 YorumlaAldatmaya kadar gidiyorsa olmalı adamı boynuzlanamış olursun hemde kendine saygını yitirmeZsin
10 Yorumla
+1 yılDetay yoksa hiç bişey bilmeden kim ne diyebilir sana sadece boşanmı diycez.
34 Yorumla- +1 yıl
Yasasın özgürlük 🤭
- +1 yıl
O işler öyle kolay değil
- +1 yıl
O zaman özgür irade diyelim :)))
- +1 yıl
Valla insan karar verdıkten sonra öyle bı kolayki
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayırr olmamalıı , lütfen bir daha düşün , konusun alevlendirin yine kıvılcım ile askınızıı
00 YorumlaDetayı bizi ilgilendirmezse boşanıp boşanmamak ta bizi ilğilendirmez ne yaparsan yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yeterli bir sebep bence sevgi yoksa mutlu olamazsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ani karar vermeyin sakin kafa ile bir süre konuşmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak için yeterli bir sebep değil, neden diyeceksin seni detayı ilgilendirmez
31 Yorumlaanlık soğumaysa sıkınıt o yüzden sebebp öneliydi karar senin kararın hayat senin hayatın kim ne diyebilir
00 Yorumla
+1 yılHatayı tek taraflı aramak yalnış kimin daha çok hatalı oldugunuda bilmiyoruz eşinde geçim problemi varsa boşan eger sende problem varsa hemen boşan
00 YorumlaSormuyorum ama sorma diyorsan ne işin var burada git defol başka biryerde sor sorunu
02 Yorumla
Soran+1 yılSoru başlıkta detayı sorma diyorum bunu anlamak zor mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılozaman bizdende cevap gelmez , sen hemen boşa böyle ukalalık la o adama yazık olmasın yürü git
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca bahane olamaz sen başka penisler peşindesin bence
+1 yılGüzelce düşündükten sonra gerçekten boşanmak istiyorsan boşan
00 YorumlaHerkez senden farklımı sanki herkes eşinden zamnla soğuyor kimi boşanıyor kimi devam ediyor hayat seni nereye götürürse artık
00 Yorumla
+1 yılevet boşamalısın eger artık sevmeyeceksen çocuk falan yoktur umarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılEvet seks hayatınız bitmiştir bpşanma nedenin olur
00 Yorumla
+1 yılYani artık düzelmezde... yasasın özgürlük o zaman 🙄
00 YorumlaDilersn dertleşelm belkki ayrılma sebebm tahmn ediyorm dileersn dinlerim seni
00 Yorumla
+1 yılBirlikte mutlu değilseniz boşuna birlikte olmayın. Ama iyi düşünmeni tavsiye ederim. Tabi çocuk varsa aynı fikirde olmayabilirim belki
00 YorumlaBence olmamalı dolar 6 lira olmuş alım satım evlenme boşanma riskli şu dönem
00 YorumlaTamam hadi koş sevgiline.
135 Yorumla
Soran+1 yılÖnyarı kötü birşey. Hayatımda biri yok.
Soran+1 yılHerkesin yaptığını hayatıma devam etmeyi
Soran+1 yılBak tam olarak soru başlıkta”canım istedi”cumledi yok. Sevginin bitmesi boşanma sebebi olmalı mı?
Yani şunu mu diyorsun sevgi bir şekilde tükenmiş dahi olsa eşini de düşğnmelisin, sevmeden seviş sevmeden ömrünü geçir?- +1 yıl
Üzgünüm ama eşim bana çok iyi davranıyor beni çok seviyor her ihtiyacımı karşılıyor ama ben doyumsuz olduğum için sıkıldım sevgim bitti demek istiyosun ama sevginin bitmesinin sebebi yok çok saçma değilmi? Ne bekliyodun 10-15 yılın sonunds ergenlik heyecanları falanmı? Sende bağlılık duygusu minnet diye bişey yokmu? Sadece "sevgim bitti artık sevişemem onla" ne demek ya resmen kocamdan sıkıldım başkasıyla sevişmek istiyorum diyosun çabuk sıkılan biriysen neden evledin başkasının hayatınıda b. k ediyosun böyle bencillik olmaz ki.
Soran+1 yılBak küçük ergen... Sence çabuk sıkılan biri 10/15 yıl sabreder mi?
Arıca derayda anlatmak şstememin sebebi, söylediğimde zaten herkesin boşan cvp verecek olmasıydı. Beni defalarca aldattı hakaretler etti aşağladı değersizleştirdi yıllarca ilgisiz bıraktı ama şimdi iyi savranıyor. Şimdi boşanmalımıyım ne dersin? Boş bir kafa taşıyorsunuz, empati yok ve bir insanı suçlamak için can atıyorsunuz... Başkasının kollarına koşmak için can atan boşanma heveslisi biri gelip bu soruyu burada size sorar mı? Zaten arzusunun peşinden koşar. Neyseki henüz gençsin ve ne demeye çalıştığımı hayat sana çok güzel öğretir.- +1 yıl
Leyla tamamıyla katılıyorum sana kaldiramayacaksan sıkıştığında sıkıldığında ayrilacaksan neden evlendin ki insanların hayatını mahfetme hakkını nerden buluyorsunuz insanlar neden bu kadar bencil oldu hatta şerefsiz oldu allah kimseye senin gibi eş nasip etmesin senin gibilerini beter etsin ekmeğe suya muhtaç etsin
- +1 yıl
Pek çok sevgili tecrübeli bayan sen buraya gelip "eşimden boşanmak istiyorum ama sebebi sizi ilgilendirmez" dersen empati yapamaz kimse üzgünüm ve çoğu kez aldatıldıysa aldatıldığın ve ilgisiz kaldığın zaman boşansaydın bu nasıl bir çelişki? Adam seni aldatırken ilgisizken neden boşanmadın? Şimdi herşey iyi ama ben boşanmak istiyorum diyosun. Allah'ını seversen bir uzaktan kendine bak ya.
- +1 yıl
@aliqkl ya bide aldatti ilgisiz birakti zamaninda ama simdi iyi ve ben o zaman bosanmak istemedim ama simdi istiyorum diyo.
Adam karisini aldatmis demekki sevgisi bitmis o adamim şerefsizzligi ama kadin bosanmamis çünkü o zaman hanimefendinin sevgisi bitmemis adamin sevgisi bittiginde bosanma geregi duyulmuyo ama kadinin sevgisi bitince bosanilmasi lazim cidden komik
Soran+1 yılÇünkü aldatıldığım sırada hamileydim. Allah kınadığın şeylerle seni sınayacak emin ol.
Soran+1 yılSana sebep çıkarmaya ihtiyacım mı var sen kimsin? Karşı tarafı direk suçlamamak için detaylandırmadım. Ayrıca hiç biri olmasa bile sevgisiz bir evlilik yürümez
- +1 yıl
Karşı tarafı ne kadarda çok düşünüyosun ya komik neyse bende sana diyorumki sen ilgisizliği aldatılmayı herşeye rağmen kabul edip hayatına devam edersen ve adam düzeldiğinde olması gerektiği gibi olduğundada boşanmak istiyorum dersen salal damgası yersin o kadar zorluğu çel rahata erince boşanmak iste ne kadar zekice ve mantıklı. Son olarak kanka git boşan sen insanlığı kurtar hadi.
- +1 yıl
ben burada soran kadının durumunu yorumlarını okuyarak cevap vericem aldatılan biri olarak aldatılsa da bir insan o an o durumlarda boşanmaya el vermiyor karşı taraf bile boşanmak istemiyor herkes zorluyor kadının ne çektiğini 21 yaşında nerden bilip b kadar yorumlayabiliyorsun çok merak ettim bu 1, 2. si ise aldatılıp boşanmadıktan sonra bir müddet geçip boşanmak istemesi salaklık değil evliliği bir müddet daha yürütmek isteyip daha sonra yürüyemeyeceğini anlamış olmalı kadın yatamadığı biriyle sürekli tecavüze uğradığını düşündüğü biriyle neden evli kalsın düşünsene sevgii bitmiş ve ne zaman tecavüze uğrayacağım diye zaman kolluyor korka korka lütfen yorum yaparken açıklamasına bir müsaade
- +1 yıl
emin ol insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sende çekeceksin ve bu dediklerimizi iyi hatırla.
- +1 yıl
seninde bilmediğin ne biliyor musun? evliliklerin öyle hadi aldattın boşanalım şeklinde olamadığı kadın açıklamasını yapmış hamileydim boşanamadım kaç kez hamile kaldın bu kadının psikolojisini anlayabilir misin? ve o adam şu saatten sonra sevse kaç yazar?
Soran+1 yılÇok fazla boş konuluyorsun, hayatın sillesini yediğin zaman bu kınuşmanı hatırla. Ben, üzülme konulu dersimi verdim...
- +1 yıl
boşverin ben gerçekten sizi anlayabiliyorum aynı şeyleri tamda Şu an bende yaşıyorum ve çok iyi anlayabiliyorum hayat ve yaşı çok küçük elbet görür
Soran+1 yıl@yabangülüüü başkasının hayatını yermek, yargılamak çok kolay geliyor insanlara. Teşekkür ederim desteğin için..
Soran+1 yılÖzelimi paylaşmamak adına detay yazmadım ama senin ilk yorumun;Tamam hadi sevgiline koş. Soru ise sevginin bitmesi sizce boşanma nedeni olur mu? Tanımadığın insankarı hakkında fikrin bile yoksa eleştirme hakkına sahip değilsin. Başıma gelenin bir başkasının başına gelsin istiyor değil, bu talepte sen kendin bulundun, kendine bunu çektin.
- +1 yıl
21 yaşında laflara bak sen kimden çektinde bu kadar konuşabiliyorsun merak ettim ya da avukatlık falan mı okuyorsun düşünceni bize kabul ettirmeye çalışıyorsun?
1-ilk olarak ben burda derdimi anlatmadım
2-anlatsam bile sana böyle yorum yapma hakkını kim veriyor hiç evlenip boşandın mı konuşuyorsun?
3-ben dayak yediğimde veya aldatıldığımda bile aciz olmadım sen kim oluyorsun da bunu söyleyebiliyorsun ha
4-sal^k saçma etrafında bile böyle durum görmeden sen niye bu yorumdasın ki?
5-asıl aciz olan sensin bir başkasını tanımadan yorum yaparak daha güzel gösterdin bunu... 21 yaşından belki daha küçüksün hadi yavrum sen koş sevgiline daha da yorum yapmaaaa - +1 yıl
allah aşkına engel mi yapıyorsan ne yap da ben daha fazla yorum okumak istemiyorum bilgisiz önyargılı insanların...
- +1 yıl
@yabangülüüü yaşadıklarına üzüldüm ama beni ilgilendirmez zaten burada kimseyi taniyarak yorum yapmiyoruz cunku bu imkansiz ve burada gelip durumu hakkinda soru soran birine istedigim yorumu yaparim bu kimseyide ilgilendirmez bu arada yasim gercekten 21 ve tecrubem yok sadece fikrimi soyluyorum ve fikirlerime bu kadar karşı olmaniz soylediklerimin o kadarda saçma olmadiginin gostergesi neyse hadi by
- +1 yıl
çok güldüm :)
- +1 yıl
mutlu ettin kız beni leyla :)
Soran+1 yılArtık sus be leyla
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bizi ilgilendirmez :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğma sebebim ilgilendirmez 😃 başlıkta yazıyor soru
Soran+1 yılFarklı bakış açılarını da değerlendirmek istedim.
Sevgi bitmez hiç sevmemişsin o zaman.
30 Yorumla
+1 yılImkanin varsa olur neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. olabiliyor diye biliyorum :))
00 YorumlaSoğudun mu yoksa bir bahane mi arıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEvet çocukta yoksa uğraşöa
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimden soğudum sevgim bitti. Bu boşanma nedeni olmalı mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler