2 yıldır birlikte olduğum eşim soğudum diyip evlilimizi bitirdi..

Arkadaşlar 2 yıl önce birliktelimiz basladı. gecen yıl eşim öğretmen olduğu için atamasıda kolay olsun diye nikahımızı yaptık. ve düğün hazırlıkları hemen başladı. aramızda 1.500 km var malesef görevi sebebiyle. benim işim nedeniyle yanına gitme gibi bi sansım yoktu. ama en az 1 ayda mutlaka gidip geliyodum yanına. gecen yaz nişanımızı yaptık ve 18 temmuz da da düğünümüz olucaktı. nikah kıymıştık atama için ama düğün yapamamıştık. Aynı yastığa bile baş koyduk öyle diyim. nişandan sonra evimizin herşeyini aldık çatalı kaşığına kadar. ve o kadar mutluydukki en fazla 1 saat ayrı kalabiliyoduk. pc min geçmişine bakmış yanıma geldinde hiç açık secik bi video olmamasına (p*rno değil emin olun sıradan bi evlilik programı videsou songül karlı nın. )rağmen videonun baslığında songül karlı sütyensiz yazıyor diye tavır aldı.

şimdi bana seni o videoyu gördüm zaman boşamalıydım diyor bugün bunu izleyen yarın benide aldatır geri dönüşüm olmaz şimdi bitirmek istiyorum dedi. ben evimden cıkmayan birisiyim. bi ortak bi arkadasımızla iş için il dısına cıktık. annesi babasıda şahit gittimiz yere.ben izin aldım eşimden önce git dedi. sonra kapıdan adımını atarsan aldatmış sayıcam dedi. bende git deyince hazırlımı yapmış coktan yola cıkıştım. bundan sonra aramızda baska hiç bi problem olmamasına rağmen senden soğudum güvenmiyorum diye boşanmak istedi. bende kırmadım en azından saygımız kalsın diye. boşanmak için görev yaptığı yere gittimde 3 gün çok güzel gecti yemekler falan. bana senle yaşadıklarım cok güzeldi ama sokaktaki insandan farkın kalmadı benim gözümde dedi. ne sevgi ne güven. çok güzel günler yaşadık ama soğudum bitirmeliyim içimdekinin ne olduğunu bilmiyorum dedi. ve ayrılık sürecinde oda bende biraz kırıcı davranışlarda bulunduk. ben herşey için özür dilerim dedim. pişman olduğunu görüyorum dedi. inan az bi sevgim olsa atlardım kollarına dedi. onun ailesi benim ailem perişan olduk. kimseyle görüşmek istemiyor. bende ayrılınca güzel günlerimiz aklına gelince napıcaksın dedim. emin ol seni arıcam dedi ama umut besleme bende bittiyse bitmiştir herşey dedi. ve bana aldığı bi tlefon vardı. satıcam dedim seni hatırlatıyor diye. maddi bi sıkıntın yoksa satma bana dedi.

arkadaslarımın hepsi hayatında birisi var diyor bi anda bittiği için ben asla inanmıyorum. bazılarıda geri döüncek sen rahat ol diyorlar. ben nefes bile alamıyorum. ve dikkatimi çeken en büyük sey boşanma sürecinde herşeyi güzel hatırlamak istiyorum dedi ve cok rahattı ne bi hüzün yada baska bişey. ayaklarına kapandım merhamet et diye uzaklıktan oldu dedim. oda aynı seyi söyledi aynı catı altında olsak sorun olmazdı ama bu hale geldik dedi. sorun belli çözüm belli dedim çözmek istemiyorum dedi. cunki sevgi anlamında hiçbişey kalmadı bende dedi. umutla yaşamaktan yoruldum 1 hafta oldu ses seda yok. cok asırı kıskanc ve inat bi kişilği vardı. çok güzel günlerimiz vardı birbirimize sesimizi dahi yükseltmemişken bu hale geldik. napıcamı bilmiyorum ..:S
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kadın neden böyle davranır...
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanın içinin soğumaması kötü bişey.
2 yıldır birlikte olduğum eşim soğudum diyip evlilimizi bitirdi..