Mutlu değiliz anlamıyorum eşimle severek evlendik ama yürümüyor napmam Lazim bilmiyorum, iyice soğuduk. Bunlar normal mi. Arkadaşlarıma bakiyorum çok mutlular neden ben böyleyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnan bana kimsenin evliliği dört dörtlük olmuyor. Sadece dışarıya karşı o şekilde yansıtmak istiyorlar. Birçok evli çift bazı sorunlarını ayrıntılı bir şekilde konuşarak veya birbirlerine karşı anlayış göstererek aşabiliyorlar. Artık aranızdaki problemler ne ise önce bunları bulmalı ve sonrasında bu problemleri çözmek adına mantıklı adımlar atmalısınız. Aradaki problemleri analiz ettikten sonra eşinle bu problemler hakkında konuşmalısın. Şu tavırlarından rahatsız oluyorum veya bana bunu yapmanı istemiyorum tarzında yapılan bir konuşma karşı tarafın kendisine çeki düzen vermesine yardımcı olacaktır. Aynı şekilde eşinin de rahatsız olduğu durumları dile getirmesi faydalı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Dışardan herkesin hayatı her zaman için dört dörtlük gözükür.
Aslında çoğu kez öyle değildir.
Bu yüzden başkalarının hayatıyla kendi hayatını kıyaslama.
Eğer kıyaslama işine girersen hata yaparsın.
Belki bu yüzden mutsuzsun, "neden onların hayatı güzelken, benim hayat böyle" diyerekten kendi hayatına odaklamıyor olabilirsin.
Sorunun asıl kaynağını bulursan eğer çözüme ulaşmış olursun.
Yuva kurmak çok zor ama yıkmakta çok kolay.
Eğer yapılan hatalar yoksa sen yuvanı kurtarmaya bak.
Umarım her şey gönlünce olur.00 Yorumla
+1 yılEvlilik o kadar enteresan bir birliktelik ki insanlar hep şuna takıyor ya biz birbirimizi çok istiyorduk falan diyorlar evet isteyerek evleniyorsun sonra biraz zaman geçiyor ilk başta olanları çabuk tüketme falan oluyor daha sonra evliliğin sorumlulukları kasıyor insanı alışamıyor eski hayatını arıyor birde illaki benim dediğim olacak sözcükleri varsa bağlantı kopuyor
Sadece sevdiğiniz şeyleri yapın bir birinize karışın ama yıpratmayın bir birinizin sevmediği hareketleri yapmayın suçlu aramayın çünkü evlilik kutsal bir müessesedir bir birinize sahip çıkın bir birinizi tamamlayın yoksa o evlilik çok uzun gitmez00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bazen evliliklerde bu tarz durgunluklar veya sıkıntılar olabilir ama eğer bunlara hiçbir şekilde dur diyemiyorsanız ya da aranızdaki problemleri sağlıklı bir şekilde çözebilme imkanınız kalmamışsa o zaman yolları ayırmak yani boşanmak daha doğru olacaktır. Ama dediğim gibi aranızda ne sorun varsa çözme yoluna gitmelisiniz. Bu da iletişimle mümkün olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece aşk yetmez ki uyum lazım uyum sağlamak lazım feragat etmek lazım ikinizde burnunun dikine gitmişsiniz
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız burnun dikine gitme konusunda
Birlikte bir tatile çıkın, adam o çevreden uzaklaşırsa, sana yönelir, sende biraz sevecen davran, adamı fazla eleştiride bulunma, kavga ve huzursuzluk fazla eleştiriden çıkar, sesleri fazla yükseltmekten çıkar, ilişkilerde biraz cömert ol, adamı istediğin kıvama getirmek için biraz yağ yak, iyi yaptın diye biraz gaza getir, bir değişim olmuyorsa, çocuk olmadan ayrıl, o kadar emek verilmiş bir birlikteliği sürdürmek için elinizden geleni iki tarafta yapmalı, yürümüyorsa fazla zaman kaybetmeden bitirmek en doğrusudur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Neden böyle oldu sebebi nedir birlikte konuşun kim hatalı davranıyorKonuşmak lazım konuşmadan bir şey düzelmez. Birbirinize zaman ayırın birlikte vakit geçirin. Bekletiniz farklı olabilir evlilik sizin için daha farklı ama şimdi çok daha farklı olduğunu düşünüyor olabilirsinizHerkes evliliğinde dönem dönem sorunlar yaşar ama iki tarafta birşeyleri düzeltmek ister çabalarsa düzelir.00 Yorumla
+1 yılHayatınızda ya iş güç borç kendinizi unutmuşsunuz veya o sevginizin yerine başka hobi gibi başka başka şeyler oturmuş. İkinizin acil bir birinizle bir tatil veya beraber gülüp eğleneceğiz bir olay değişiklik lazım. Sen onun için var olman. O da senin için…
10 Yorumla
+1 yılBelki de evlilik insanı değildiniz ya da tüm sevginiz isteğiniz evlenip birbirinize sahip olana kadardı ya da aranızda kendinizi birbirinizden soğutacak durumlar yaşadınız başka bir açıklaması olamaz ki aranızda ki uyum evlilik için yeterli olamamış belki de çift terapisi almayı deneyin bu durumu düzeltmek onarmak için tavsiyem bu şekilde geçmiş olsun 🌿👸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılE evlilik de beklentiniz neydi ki?
Evlendikten sonra ki devam eden süreçte bekarken yaşadığınız hayatı bir kişinin hayatına ortak olarak yaşamaya devam ediyorsunuz.
O halde ikinizin hayatında veya birinizin hayatında bir rutinlik, bir sıkıcılık, bir durağanlık var ki bu evliliğe net olarak yansıyor.
cut.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuma değilde birbirinizden sıkılmış olabilirsiniz.
Genelde severek evlenenler uzun bir sevgililik yaşamışsa olabiliyor.
Birbirinizi anlamaya çalışın.
Evliliğinize heyecan katabilecek aktiviteler yapabilirsiniz.
Evliliklerin ilk başlarında bunların yaşanması normal aslında.
Birbirinizi daha yakından tanımaya çalıştığınız için.
Tam rayına oturması için biraz zamana ihtiyacınız olabilir...00 Yorumla Evliliğiniz yeni çok kasmayın akışına bırakın bir birinizi bunaltmayin kısıtlamayin zamanla rayına girer iki faklı yaşam tarzı olanların aynı evde yaşam sürmesi ilk yillarda öyle olur ve en önemli şey iletişimi kesinlikle koparmayin birbirinizden ve 5 yıl çocuk kesinlikle yapmayın 5 yıldan sonra ancak birbirinizi tanimaya başlayacaksınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. reset lazim size...
ilk adimı birbirinizden biraz uzak durun...
annengile seyahat etmeniz gibi...
sadece senin... tabi...
ve birbirinizi severek evndigjnizi asla unutmayin ve bunu sürekli hatirlayin...
sonrasi iki tarafindan birbirini birbriniz icin degistirmeye karar vermenizde yatıyor...
daha flpozitif daha olumlu ve birbiirnize iyi gelecek hale geldikten sonra tekrar eve dönmen olsun... 😊00 YorumlaBunlar normal şeyler. Zamanla aşarsınız. Şimdi düşün istediğin bir şey var bunun için can atarsın. Eline geçtikten 10 gün sonra alışır ve akışına bırakırsın ya. İşte evlilikte öyle. Sitres heyecan vs vs beklediniz. şu an rutine bindi. Bunları heyecanlandırmak sizin elinizde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1- Dışarıdan herkes mutlu görünür ama bu çok mutlu oldukları anlamına gelmez
2- Soğuduk diyorsun ama nedenleri neler hiç düşündün mü? Bir sebep mutlaka olmalı. Düşün sebebi bul ki çözüm üretilebilsin
3- Cinsellik görev gibi demişsin ama belirli fanteziler ve oyunlarla hiç eğlenceli hale getirmeyi denediniz mi
4- Sorunlarınızı eşinizle paylaştınjz mı?
1 yıl çok kısa bir süreç ve bu süreçte soğuma olduysa ya hata var ya da birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz.53 Yorumla- +1 yıl
Uzun süre birliktelermiş oysa
- +1 yıl
Soru da detay yok, soğuduk diyor ama hiçbir şey anlatmıyor durup dururken ne olur ki etkiye tepki olur
Nazar olabilir, büyü olabilir, veya 3. Bir şahıs olabilir. Bunlar en kötü ihtimaller. Ama sen yine duanı et. Felak, Nas, İhlas. Tevekkeltü ya Allah. Yuvanı kurtarması için dua et. Yuvayı kurmak zor yıkmak kolaydır.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle arkadaşlarınıza bakıp çok mutlu olduklarını düşünmeyin kimse dışardan göründüğü gibi değil emin olun herkesin evinde mutlaka bir huzursuzluk oluyor. Bizde 11. Ayımıza girdik çok severek evlendik bir çok sorun oldu nişanlılık döneminde ama hiçbiri bizi pes ettirmedi her şeye rağmen evlendik. şu an tamda sizin gibi bir evliliğimiz var en küçük tartışmada yatak ayırmalar küs kalmalar , birbirimize hiç tahammülümüz yok nasıl düzelecek bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİkinizde çalışıyor musunuz
+1 yılNeden soğudun acaba gerçekten merak ediyorum bir sebebi var mi kirildin mi yoksa sana soğuk mu nedir sorun önce bir bunu belirleyin anlayin bence evlilik yani bu sevgililik degil bitcekse bile çok daha zor bitmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılişte diyorum abi ben. evleneceğiniz kişiyle evlenmeden önce en az 1 yıl aynı evi paylaşıp sonra evlenin diye ama hemen kötü niyetler akıllara geliyor millette
10 Yorumla Yapacagin tek şey şeytana uymayıp yuvamı düzeltmek olayın ciddiyetini iyice ne fark et bir yuvayı bozmak çok kolay ama yapmak öyle değil biriniz alttan alın bi süre illaki karsindaki de bunun farkına varıp eskisinden çok daha ıyi olacaktır başıma geldi çok iyi bilirim sana sadec e tavsiyem iyi düşün pişman olma çünkü son pişmanlık fayda etmez allah yardımcın olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. neden soğudunuz siz daha iyi bilirsiniz kafamda az cok bişeyler canlandı
yorumları inceledim ortaya da cıktı zaten başlıca sebebleri dik kafalılık
bencillik egoistlik rabbena hepbana00 YorumlaAşk biter derim hep. Tam da bunu kastediyordum. Gerçekten sevgi varsa o devam eder. Demek ki siz sevmemişsiniz ya da sevginiz yetmemiş. Belki de artık yetmiyor.
00 YorumlaBu noktaya gelmeyi nasıl beceriyorsunuz lan...
Hiç anlamıyorum insanların bu dengesiz hallerini...02 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Yani imkanınız varsa biraz yuruyese çıkın ya da annemler yakınsa size bir iki gün onlara git izleyin birbirinizi falan ileri yokuşa suruklemeyin kolay evlenilmiyor emeklerle yazik
00 YorumlaÇünkü aşkın ömrü en fazla 2yıl , takke düştü kel göründü, şimdi gerçek yüzünüzü görme zamanı, asıl mücadeleniz bundan sonra başlıyor, kolay gelsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundan korkuyorum 2 buçuk senedir ilişkimiz var ilerleme yok toksik ilişki gerçeği amcaminda ilişkisi toksikti ama evlenince öyle olmadı düzgündü çok kavga edenler evlilikte iyi olur diyorlar sevgiliyken nasildilinizki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılköprüden önce son çıkış çift terapisidir. ikiniz de kurtarmaya değer diyorsanız daha çok faydasını görürsünüz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılDışardan herkes mutlu görünür içerden işler öyle olmuyor. Neden soğuk soğudunuz sebebi vardır illaki ve köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde..
10 Yorumla
+1 yılHer evlilikte ilk yıllar iniş çıkış olur.
Bu dönemi sağlıklı atlatirsan dayanirsan çok daha mutlu olursunuz üstüne düşme00 Yorumla
+1 yılevliler dışarıya mutlu görünürlermiş çoğu mutsuzmuş öyle diyorlar
aşk özgürlük tekbaşınalık diye osho nun kitabı var oku sebebini anlarsın02 Yorumla- +1 yıl
bu tür buna benzer kitap önerebilir misisn
- +1 yıl
@kimbilirr890 benzer bir kitap bilmiyorum bu kitap güzel anlatıyor olayı
+1 yılSizinki sevgi degil istek arzu oda bitince sevgi stop etti
Birbirinize saygiyi kaybetmeyin evlilik demek saygi demek00 YorumlaArkadaşların çok mutlu filan değiller sadece dışarıdan öyle gözüküyorlar. d
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok mutlular sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoga yapın.
Spor iyi geliyor. Deneyin bir derim birlikte.
Hem sportif aktivitelerinizde canlanır böylelikle.00 Yorumla
+1 yılEğer eşin sana soğuksa konuşmuyorsa, bu iş bitmiş demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yok
Öncesinde uzun surduyse ilişkiniz heyecanı azalmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılUzundu
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Aynı eve girince insanların bilinmedik özellikleri meydana çıkıyor zamana geçtikçe alışacak ve evliliği rayına oturtacaksiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte başbaşa bir şeyler yapın. Neden mutsuz olduğunu düşün. Sorun ne
00 Yorumla
+1 yılYetinmeyi bilmek lazım birde beklentiler yüksek olunca sonra böyle hayalkırıklığı oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini canlandırmak senin elinde onu heycanladıracak şeyler giy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar
Aslında kimse mutlu değil
Herkes birbirine yabancı - Ve - yalan00 Yorumla
+1 yılSizi mutsuz eden durumlar tam olarak nedir? Asıl soru bu bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Belli bence
Eşinle oturup konuşun. Eksik gördüklerinizi tartışmadan konuşun. Çıkış yolu bulacaksınız
00 Yorumla
+1 yılSoğumaya sebep olan ne? Karşılıklı iki medeni insan gibi oturup konuşun.
00 Yorumla
+1 yılesinizi g*tunuzle mi sectiniz nasil severek evlenmek aw o
00 Yorumla
+1 yılPeki sorun nerde yasiyorsun. Yani ne bekledinde olmadi.
00 Yorumla
+1 yılIlişki uzmanına gidin en iyisi bu olmuyorsa da kimse kimseye katlanmak zorunda değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sabır işidir. Hemen mutlu olmak filmlerde olur
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa ayrıl ilerde daha çok sorunlar olacaksa
00 YorumlaÇocuk olmadan boşanın. ya da bi evlilik terapistine falan gidin ama kesinlikle evliliği kurtarmak için çocuk yapmayın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evlilik danışmanı ile görüşün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Konuşmak ister misin merak etme sırrın bende kalacaktır kötü bir niyetim yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Uyumsuzluk vardır belki. Belki de yanlış kişiyle evlendin! Ortak yönleriniz yok mu hiç paylaşımlarınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok hangi konuda anlaşamıyrsunuz ten uyumunuz nasıl ilk zamanlarda herkes zorlanır
00 Yorumla
+1 yılcocuk yapiyim beni sever kafasinda olma sakin kesin aranizda yas farki coktur ya da baskasini bulmjs
12 Yorumla
Soran+1 yılAramızda yaş farkı yok
- +1 yıl
sogumusa uzatma bence bosan
Bazen durgunluk olabiliyor kafada sorunlar vs bunlar asilabilecek şeyler bazen her şey göründüğü gbi degildr ne mutlu görünen boşanan insanlar var
10 YorumlaKocan adam değil siğirinn teki insan olsa adam gibi evliliginiz olurdu
42 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok nerden vardın bu kanıya
- +1 yıl
Problemin adamda olduğunu nasıl anladin bellki sosyal hayatları yok
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çok zor bir dönem yılları devirden bile insan değişmiyor özgürlüğü seven kişi 3vlilikte yapamaz
00 Yorumla 2 birey de çalışıyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bir hata edipte çocuk yapmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılGorevmiş gibi
+1 yılortada bir sey yokken sogudunuz yani
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evet küçücük bir şey kavga çıkıp defalarca daha sonra soğuduk
- +1 yıl
demeki sevmiyorsunuz seven insan sogumaz
Cinsel hayatını renklendir
10 Yorumla
+1 yılAile terapistine gidin
00 Yorumla
+1 yılBuyu falan vardir belki uzerinizde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Iste bu yüzden severek evlenmek istemiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle bir senelik evliyiz ama birbirimizden çok soğuduk. Neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım