Eşimi severek evlendim ama zaman içinde ailesiyle sorunlar yaşadık beni dışladılar kötü davrandılar herşeye rağman yanında oldum yinede evlendim 3 senedir birlikteyiz 1 senedir evliyiz ama o kadar bunaldık ki ikimizde hala zor dönemlerden geçiyoruz ve ben artık eskisi kadar ona yakınlık hissetmiyorum soğumuş gibiyim ve sürekli tartışıyoruz bunu durduramıyoruz aramızda konuşarak zamana bıraktık ben ilerde bunun sürmiyceğini düşünüyorum yinede bir umut olursa diyorum yaşımızda çok genç ben 19 oda 21 yaşında sizce düşünceniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arada kalır devamlı, buda onu aşırı megul eder ve dikkati odağı evliliklerinde ve sorumluluklarında olmaz, ailesi bunu bilir, bile bilede yapmaya devam eder. Özelliklede annesi. Sırf ben demiştim demek için. Çok cahil bir yaklaşımıdır. medeniyetten ve saygıdan çok uzaktır ancak ülkemizde ailelerin genel yapısı bu şekilde, düzelmesi ve/veya çözülmesi mümkün olan şeyler değil bunlar. Yani Anne ve babalarınızın kuşağı bu konuda değişmez veya yumuşamaz, pek mümkün değildir. Ben yerinizde olsaydım maddiyatı ve kariyeri düşünmeden, Ceo dahi olsam, hiç ama hiç bir şeyi düşünmeden maddiyatım izin vermese dahi, neyim var neyim yok satar, bir sırt çantası ile birlikte 1000 km'den az olmayacak şekilde bambaşka bir şehire taşınır, eşimle yeni bir hayat kurardım kendime. Aynı şehirde akıntıya kürek çekersiniz. Bakın anlaşılması gereken en önemli şey benim hayat tecrübeme göre şu ki onun ailesi art niyetli değil, histerik ve saygısız davranıyorlar yalnızca, haklı çıkma psikolojisi ile herkesin hayatının içine ettiklerinin asla farkına varmaz ve sonuna kadar, son damlasına kadar umarsızca verdikleri zarara bakmadan savaşırlar. Ayrıldığınız zamanda birden melek olur verirler :))) Dünyanın en şevkatli eski büyüğü haline gelirler. Hayatınıza müdehale edilmemesi sizin elinizde. Bir terapiste gidin derin. Durumunuzu anlatın ve koymanız gereken sınırları, aklınıza yatıyorsa şehir değiştirmek ile ilgili düşüncelerinizi dahi paylaşın mesela. Başka türlü çözülmeyecektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaş 19 ve 21. Tanıştığınızda 16 ve 18. Pek tabii bize karışmak düşmez ama erken bir evlilik. 9 yıldır tanıştığımız ve 7 yıldır birlikte olduğumuz bir ilişki içerisindeyken bile onca yıl sonra yeni huylar yeni adetler görebiliyorsun. Sana aşık olduğunu, sana öldüğünü bildiğin halde yaptığı hatalar hatta bazen yanlışlar bazen her şeyi sorgulatıyor insana. Biz birbirimize 3 yıl sonra aşık olmuştuk. İlk 3 yılda birbirimize yaptığımız yanlışları çöpe atıyorum görmüyorum bile. Birbirinden sadece hoşlanan iki insanın bir ilişki yaşama çabası olarak görüyorum. Sonraki 4 yılda yaşananlar akıl sağlığını bozacak türden. İnsan en çok sevdiğine zülüm edermiş. Ben ona o bana… demem o ki 9 yıldır tanıdığım 7 yıldır ilişki yaşadığım insanla birbirimize ölümüne aşıkken bile evlilik konusunda emin değildik. Tam birbirinizi tanımaya başladığınız, birbirinize bir ömür sıkılmadan aşkla bakıp bakamayacağınızı anlayacağınız günlerde evlenmişsiniz. Bunun tabiki olumsuz bir getirisi bir bedeli olacaktı. Ekstrem durumlar yok mu? Tabiki var. 1 yılda birbirlerine aşık olup yıldırım nikahıyla yangından mal kaçırır gibi evlenip insanların tepkisini toplayan ama sonra aşkları ve hayatları herkese örnek olan herkesi imrendiren ilişkiler tabiki mevcut. Ama bu çok büyülü bir şey ve çok çok seyrek karşılaşılan bir durum. Özetle 3 yıl hiçbir şey değil. Tam soğudum dediğin yerde bir aleve bakar. Tam yanıyorum dediğin yerde bir soğumaya bakar. dediğim gibi biz 3 yıl sonra aşık olduk. Bir daha asla ona ısınamayacağım gibi şeyler düşünmen saçma olur yani onu söylüyorum. Tabiki herkes kendi ilişkisini bilir 3. Kişilere aktarılan bilgi sınırlıdır ve b*k yemek düşer derler. Aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum sana aşık mı sen ona aşık mısın, sana iyi davranıyor mu, aranızda şiddet var mı, başkalarının yanında birbirinize saygısızlık yapar mısınız (başbaşayken yapılan şakalaşmalardan bahsetmiyorum) yani bunları ve bunun gibi bir çok önemli etkenleri bilmediğim için söyleyebildiğim şey hiçbir şey için geç değil. Aksine tam yeni yeni başlayacağı bir dönem. İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız sana tavsiyem bazı şeyleri görmezden gel. En azından bir süre. Sorunlarda birbirinize destek olamıyorsanız bile köstek olun. Kavga etseniz bile birbirinize kenetlenin ve asla ayrı yataklarda uyumayın. Her ne kadar büyük kavgalar olursa olsun birbirinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirin. Örnek olarak her sabah evden çıkarken “Görüşürüz aşkım” diyorsan ona bozuksun diye dememezlik etme. Bırak o mahçup olsun. Sen kendi görevini yapta, kendin doğru ol da bir şeyler olmayacaksa da senin suçun olmasın. Yarın öbür gün ayrılırsanız “en azından ben elimden geleni yaptım” der vicdan azabı çekmezsin. Ya da “acaba” larda “keşke” lerde kalmazsın. Ve arada gerçekten bir aşk varsa illaki bu top direkten döner. Arada kuvvetli bir bağ, özel bir şeyler yoksa her gün sevişseniz ne fayda. Sevişmekten kasıt rakının mezesi su ise aşkında mezesi sevişmektir. Birlikte yaşanılan tutkular, kafalar, mutluluklar ya da çekilen cefalar dertler; çektiğin kişiyle arandaki bağı kuvvetlendirir. Yoksa kimsenin cinsel ilişkisine parmak basmak değil amacım. Umarım her şey gönlünce olur.
16 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok güzel anlatmışsınız
Delicesine sevdim gerçekten çocukluk aşkım
Ama ailesiyle yaşamaya başlayınca her şey mahvoldu çok yıprandık ailesinden kaçıp başka bir yere geldik bu seferde dedesi ile tatsızlıklar olmaya başladi ve her zaman diyorum 3. Kişi olmasın ilişkimizde çok sevmesem evliliğe karışmazdım şimdi pişman oldum erken olduğu için ama hala çok seviyorum
- +1 yıl
Ev üstüne ev kurulmaz diye boşuna dememişler. Ya bir ülkeyi iki cumhurbaşkanı yönetebilir mi? İki ayrı otorite her zaman çakışır. Sen eşisin. Öbür tarafta annesi. Hiçbir şey olmasa en basiti mutfak düzeninden bir gün kavga çıkar. Sen kendi düzenini yaparsın ama damadın annesi fırsat buldukça kendi düzeni gibi dizer. Senin belirli ritüellerin vardır örnek olarak mutfakta kullandığın bezleri yıkayıp iyice sıkmadan asmazsın ama kayınvaliden kullanır sıkmadan ıpıslak akar yani demem o ki iki ayrı otorite her zaman çakışır. Sana da yazık ona da yazık annesiyle eşi arasında kalıyor. Hakkaniyetli birisi sana gelip “o benim annem saygıda kusur etme haddini bil” demesi lazımken anesinede “o benim eşim senin de gelinin. Durman gereken yeri bil” demesi lazım. seni ona ezdirmemesi, onu sana kırdırmaması lazım. Tarafsız olması lazım. Biri anasıysa karşısındaki eşide çocuklarının anası olacak. Seviyorsan çözülür
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılGerek evliliğe bu kadar acele etmeyerdiniz. Evlilik olunca insanlar gerçek üzlerini tanımaya başlıyor. Bir kaç sene çoçuk yapmamanızda fayda var. Çoçuk var mı bilmiyorum ama yoksa yapmayın. Bir-birinizi tanımaya çalışın. Bir oyuncu var idi ismini unutdum selena dizisinde oyuncu idi. 10sene biri ile sevgili olmuşdu yalnış hatırlamıyorsam 1-2senede evlilik oldu sonrada ayrıldılar. İster 3sene istersede 10sene olsun insanlar evlenene kadar asıl yüzlerini gizletiyorlar evlenince onunla aynı yerde kalınca yıllarca tanıdığın biri olur başka insan. İster lap yıllarını harca tanıyamazsın. burada ailede önemli faktör. Seninde kocanında yaşı çok az. Evlilik yaşı 25e çıkmalı. 25e kadar okul, uni, gezib-tozmak lazım evliliğe bu kadar acele etmemelisiniz. İlk önce kendinizi sevin. Okuyun bir iş sahibi olun. Heç olmasa çoçuk olanda dışarda kalmayın çalışın çoçuğu büyütmek için daimi bir işiniz olsun. Gec evlenin ama sonuna kadar gidecek bir evlilik edin hayat arkadaşınızı bulun. Evlilik oyuncak değil. Benim 20yaşım var. Benim yaşıtlarım sizin gibi okul bitmeden evlilik yapdı. Bazıları evliliğinde mutlu değil bazıları iyi biri ayrıldı. İnşAllah sizde iyi olur yinede çalışın ayrı eve çıkın. Men Azərbaycanlıyam deyə Türkcem çokda iyi değil inşAllah yazdıklarımı anlarsınız. 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama evlilik çocuk oyuncağı değil. Oturup sakince, doğru düzgün problemlerinizi çözmelisiniz. Bir kadın olarak bu iş sana düşüyor. Eşinin mantığını anlamalı, sonra sen kendi isteklerini, düşüncelerini belirtmelisin. İkinizde bazı şeylerde vefalı, fedakâr ve anlayışlı olmalısınız. O kızdığında sen sus, sen kızdığında o alttan alsın. Ne zannediyorsunuz ki evliliği, her gün güllük gülistanlık geçeceğini zannettiğiniz bir ilişki mi?
Baktınız dertlerinizi çözemiyorsunuz, o zaman terapiste gidersiniz. İkinizde çok küçüksünüz. İkinizin de deli zamanları. Fevri hareket ederek bazı şeyleri söndürmeyin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
98Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkinizde yaşadığınız zorlukları anlayışla karşılıyorum. Zaman içinde birçok ilişki, farklı türden stres ve zorluklarla karşılaşabilir. Özellikle aile problemleri, ilişkiler üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Ancak bu tür sorunları ele almak ve ilişkinizi onarmak mümkündür, ancak bu çaba ve sabır gerektirir. İşte bu dönemde atılması gereken adımlar: İletişimi Güçlendirin: İletişim, herhangi bir ilişkinin temelidir. Sorunları açıkça ve saygılı bir şekilde ifade edin. Partnerinizle duygusal ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi paylaşın. Profesyonel Yardım Düşünün: Bir çift terapisti veya danışmanından yardım almak, ilişkinizi daha sağlıklı bir yöne yönlendirebilir. Profesyonel yardım, iletişim sorunlarınızı çözmede ve duygusal bağınızı güçlendirmede size rehberlik edebilir.
Aile İlişkilerini Ele Alın: Aile problemleri, ilişkileri zorlaştırabilir. Eşinizin ailesiyle ilişkinizdeki sorunları ele alın ve bir çözüm yolu arayın. İhtiyacınız olduğunda sınırlarınızı belirlemek ve korumak önemlidir. Kişisel Refahınıza Odaklanın: İlişkinizdeki sorunlara odaklanırken, kendinize de zaman ayırın. Kendi fiziksel ve duygusal sağlığınıza dikkat edin. İyi hissetmek, ilişkinizi de iyileştirmenize yardımcı olabilir.
Sabır Gösterin: İlişki problemleri çözüme ulaşmak zaman alabilir. Sabırlı olun ve sonuca odaklanın. İlişkinizin iyi bir noktaya gelebilmesi için zaman gerekebilir.
Son olarak, yaşınız genç ve önünüzde birçok fırsat var. İlişkinizi onarmak istiyorsanız, bu çabanın ve zamanın gerektiğini unutmayın. Ancak ilişkiniz sürekli olarak sizi mutsuz ediyorsa ve sorunlar çözülemez gibi görünüyorsa, kendi mutluluğunuzu göz önünde bulundurmanız da önemlidir. İleriye dönük kararlarınızı verirken, kendi ihtiyaçlarınızı ve refahınızı da dikkate almalısınız.10 Yorumla İlişkilerde yaşanan aile problemleri, iletişim zorlukları ve sürekli tartışmalar duygusal bağları zayıflatabilir. İlişkinizde yaşadığınız sorunları ele almak ve geleceğe dair kararlar almak zor olabiliyor. Sorunları konuşarak çözmek önemlidir. İkiniz de duygularınızı ve düşüncelerinizi dürüstçe paylaşmalısınız. Açık iletişim, anlayışı artırabilir ve sorunların çözümüne yardımcı olabilir.
Eğer iletişim zorlukları veya ilişkinizin temelinde yatan problemler büyükse, bir çift terapistine danışmak faydalı olabilir. Profesyonel rehberlik, duygusal bağınızı güçlendirebilir. İyi bir ilişki kurabilmek için önce bireysel olarak iyi hissetmek önemlidir. Kendinizi anlamak ve öz bakım yapmak, ilişkinizi daha sağlıklı hale getirebilir.
Her ilişkinin zor dönemleri olabilir. Ancak, ilişkiyi kurtarmak için çaba sarf etmek ve ortak hedefler belirlemek önemlidir. Aynı zamanda, ilişkideki gerçekçi beklentileri gözden geçirmek de önemlidir.22 Yorumla- +1 yıl
İki kişi evlenirken daima anne baba sevgisi önde gozetilirki sizde bundan meyvesini toplayın.4 ataninda hakkı birdir normalde evleniyorum ama anne babaypa geçim. etmelisinki iki tarafta mesut olsun
+1 yılEvlendiğin zaman sadece sevdiğin insanla değil maalesef ailesiyle de evlenmiş oluyorsun, en azından bizim ülkemizde bunu daha çok hissediyoruz. Benim tavsiyem bütün ilginiz sadece birbiriniz ve aileniz üzerinde olmamalı. Bir süre sonra insan iyi şeyde bile kötülükler görmeye başlıyor. Sen çalışıyor musun, okuyor musun, ne ile meşgulsün hiç bilmiyorum ama bir şeyler ile meşgul olup üretken olman tavsiyem. Bana göre evlenmek demek bütün varını yoğunu ortaya koymak değil de zaten var olan kurulmuş bir düzenine birinin eşlik etmesi demek.
12 Yorumla- +1 yıl
Keşke bu kadar evlilik için acele etmeseydiniz. Ben mesela 1 ay ailemden uzakta 3 arkadaş aynı odada kalmıştık. Orada aralarından su sızmayan yakın arkadaşlar bile aynı odada yaşamaya başlayıp beraber vakit geçirince oda değiştirmek istemişlerdi. Yani demek istediğim genelde insanların gerçek yüzleri aynı evde, odada kalmaya başlayınca kendini gösteriyor. :(
- +1 yıl
Kesinlikle size katılıyorum okulumu bitirmedim ama açıktan okumak istiyorum işe gelincede yakın zamanda bir iş bulup çalışmalıyım kendi işim var
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık evliyim. Naçizane tavsiyelerim olacak.
1- sen kendi ailene laf taşıma, o kendi ailesine taşımasın.
2- biraz başbaşa zaman geçirin.
3- kavgada ben dili kullanın. Sen bana bunu yaptın değil ben kendimi şöyle hissettim... Gibi gibi...
4- eleştiriye verdiğin zaman ve emekten çok, takdire zaman ve emek ver. Küçücük de olsa yaptığı güzellik, fark et. Takdir et.
5- sevgini göster. Sünger çek geçmişe ve baştan başla.
Evlilik kolay kurulmuyor. Yuva kutsaldır. Kimsenin müdahalesi izin verme.
71 Yorumla Bence ikinizde basbasa cok güzel bir Tatile ihtiyacinizin oldugunu düsünüyorum…
Beraber gidin güzel bir Tatil yapin. Bir aktivite yapin.
Beraber insan birsey yapmayinva cokca monotonluk oluyor zaman zaman.
Bence oturun uzunca beraber konusun. Birbirinizi anlamaya calisin. Kimde ney hosunuza gitmiyorsa konusun. Bence en büyük sey TATIL.
Aileden bir süre uzak durun. Baginiz güclenmek adina. Umarim arabizda hersey güzel olur. Tekrarda heyecan olur aranizda. Kafana takma hersey düzelir. Daha cok GENCsiniz.12 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle
+1 yılAslında birçok insan birisiyle evlenirken ya da hayatını alırken gerçekten çok severek evlendiğini düşünerek evleniyor, ama bunun böyle olmadığını zaman içinde çok güzel bir şekilde anlıyorsunuz çünkü gerçekten sevmek belli bir kültürde belli bir şeyler de ortada noktalarda ulaşmayı gerektirir şimdiki sevgiler genelde cinsel ve nefsani olduğu için insanlar evlenir evlenmez evlendiği kişi aşık olduğunu düşünerek evlilik yapmayı tercih ediyor, ancak insanla aynı evde yaşamaya başladıktan sonra farklı bir aileden farklı bir kültürden gelen iki insan belli bir zaman sonra birbirinin eksikliklerini görmeye başlıyor işte bu yüzden nişanlılık ve flört dönemi çok önemlidir insanların birbirini iyi tanıması için çünkü aynı evin içine girdikten sonra evlendikten sonra eve bir bağ oluştuktan sonra kişiler bambaşka bir kişiliğe bürünüyor, ama bunu kimse bilemez insanlar kavun karpuz değil koklayacaksınız o yüzden her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda umarım sorunlarınız en kısa zamanda çözülür.
20 Yorumla
+1 yılCahilken evleniyorsunuz sonra bunaldım pişmanım. Evliliği çocuk oyuncağına cevirdiniz iyice. Bu acele niye?18 yaşında evlenecek kadar ne yaşadın.
Daha kendini yeni keşfediyorsun ne evliliği...
Ben 25 yaşındayım hayatımda kimseyi almadım zamanı var dedim şimdi görücü çıkıyor ya hovarda ya yaşı benden büyük ya da elektrik alamıyorum acele etmiyorum ama arkadan kovalayan yok zamanı gelince olacak inşallah...
Senin adına da üzüldüm keşke acele etmek yerine bir 24-25 olsaydın bence o bıle erken evlilik yaşı 28 olmalı...00 Yorumla
+1 yılTartışmalar ne için?
Hiç bir şey yokken durup dururken tartışma olmaz
Ya kıskançlık krizi ya da aranıza girip çıkanlar var sizi sizden bıktıranlar var
Ben ne olduğunu bilmiyorum
Siz çocuk değilsiniz tartışmaya giresiniz
Ortada çok ciddi bir neden var
Doğru düzgün yaz kıskançlık yüzünden mi?
yoksa başı boş hiç olmaması gereken nedenlerden mi? Başı boş sebeplerden bir kaçının söyleyeyim. Nerede elbisem nerede yemeğim nerede ayakkabım. Nedir bu evin hali
bu tartışmaların meselesi net bir şekilde yazmasan Bizler net bir cevap bulamayız
Ancak tahminlerimizi yazarız. Tutar mı? Tutmaz mı? Allah bilir...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma yazacak o kadar neden varki nereden başlayayım bilemiyorum, Ben her zaman söylüyorum insanlar evlendikten sonra ailesinden aynı mahallede aynı semtte yaşamaması lazım bir de ister bu bayan ister erkek tarafı olsun evlatlarının her şeylerine karışmaması lazım, bir de insanlar evlendiği zaman ilk iki yıl çocuk yapmaması lazım nedenine gelince insanlar birbirine ancak iki veya üç yılda tanıyabiliyor şimdi siz bana demeyin biz üç sene sevgili kaldık ondan sonra evlendik buna istinaden ben de diyorum ki siz bu üç yıl zaman zarfı içinde birbirinizi tanıyamamışsınız ve hatta siz eşinizi tanıyamamışsınız, sizin ve eşinizin burçları uyuşuyor mu? uyuşmuyorsa beni dinlerseniz yol yakınken ayrılın , bir de evliliklerde yüzgöz olma olayı başladı mı daha o evlilik iyiye dönmüyor yani evlilikte çatlak başladımı o çatlak gitgide çatlak büyüyor, tekrar ediyorum eyer burçları uyuşmuyorsa bu evlilik çok yürümez.
08 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bakıyorum size yazarım.
- +1 yıl
Bayan mı başak?
- +1 yıl
- +1 yıl
Burçların sadece genel özellikleri etkili olabilir. Evlilik de dahil hiçbir konuda karar alırken burçlara göre karar alınmaz. İnsanın kendi karakteri denen bişey var. Bütün akrep burçlu insanlar aynı mı mesela değil. Veya bütün başak burçlu olanlar aynı kişilikte mi? Hayır. Burçlar var tamam ama sadece burç uyumuna göre hayatının kararını vermek aşırı saçma
- +1 yıl
@Nightwalk53 bakın insanlar burçlarının özelliklerini taşıyorlar hatta bütün özelliklerini belki size göre olmayabilir.
- +1 yıl
@sirius93, Başak burcu kadını toprak elementine dahil, yengeç burcu erkeği ise su elementine sahiptir. Başak burcu kadını göz alıcı ve dikkat çekici özellikte bir karaktere sahiptir. Bazı durumlarda alıngan ve hemen affedememesi gibi özellikleri de bulunmaktadır. Fakat kin tutma özelliği yoktur. Yengeç burcu erkeği ise sakin, duygusal, romantik bir karaktere sahiptir ve sevdiğini korur bu nedenle bu iki burç iyi anlaşabilirler. Başak burcu kadını mantıklı ve zeki konuşmalar yapan başarılı kişilerdir. Böylece etrafındaki herkesi kendisine hayran bırakır. Yengeç burcu erkeği de bu mantıklı ve zeki konuşmalara hayran kalır. Ayrıca yengeç burcu erkeğinin yaptığı romantiklikler başak burcunun çok hoşuna gider. Bu iki burcun aşk uyumu oldukça yüksektir.
+1 yılKoç Burcu ♈ erkeği olarak şöyle diyebilirim ki eğer bir aile gelinine karşı iyi değilse demekki oğluna da saygısı ve sevgisi yok demektir. Ayrıca saygının olmadığı yerde sevgi hiç olmaz ve sevgi yoksa o ilişki asla sağlam temellere sahip değildir ve çabuk yıkılır.
Demem o ki yaşın daha gençken yoluna bakabilirsin yoksa ilerde daha çok mutsuz olacaksın...
10 YorumlaDüzgün bir iletişimle ortak yolu bulmaya çalışabilirsiniz. Gerekirse destek alın ama severek başladığınız bu ilişkiyi bu kadar çabuk bitirmeyin. Birlikte zaman geçirin, ufak bi tatil yapın. Yapamıyorsanız bile ufak tefek (sinama, tiyatro, tek günlük turlar) gibi ikinizinde sevebileceği çeşitli aktivitelere başvurun. Aile mevzusuna gelirsek iletişimini sınırlı tutabilirsin. Ya da ufak bi gözlem sonrası sana olan tutumlarının nedenini anlayarak çözüm arayabilirsin. Soğuduğunu söylemişsin. Bunun birçok sebebi olduğunu varsayıyorum ancak okuduğum bölüm dolayısıyla cinsel ilişkinin eşleri birbirine bağladığını söyleyebilirim. Eğer uzun zamandır birliktelik yaşamadıysanız bununda soğuma olayına katkısı olmuş olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün adil yıldırım bir videosundan iki insan birbirini sevse bile aileler ile ilgili problem varsa kesin boşanırlar demişti. Ama bunu yazmış olman bir çözüm arayışında olduğunu gösteriyor iyi bir şey bu. Öncelikle birbirinize zaman tanıyın bazen sorunu yan yana iken görmek çok daha zor oluyor ama tabiki bu ekonomide tatile gitmek biraz zor. Düşünce yapini değiştirmeyi dene
https://youtu. be/7QmUeM5Nqqk? si=nZVHf2FsMM-MhxvH
Şu videoyu izle. Olumsuz düşünürsen olumsuz şeyler çok daha artar. Pozitif düşünmeye çalışın. Severek evlenmisisinz ne güzel o eski günleri hatırla hisset o aşkı huzur bul. Eşini sanki o eski hali gibi hisset ve öyle davran. Zamanla umarım bir şeyler düzelir.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılBu kadınların ota boka ayrıl demelerine anlam veremiyorum evlilik her gün her saat güllük gülistanlık geçecek diye bir kaide mi var illa inişli çıkışlı sıkıntılar olacak bunun akabinde iki medeni insan gibi konuşarak anca çözülebilir yoksa kendinizi flört döneminde sanmayın olumsuz bişey olur yapamıyorum bitsin kafasına girsin nasıl bir nesile denk geldik böyle gerçekten
20 Yorumla
+1 yılÇok küçüksünüz evliliğimiz şenlensin diye umarım çocuk yapmazsınız. Çocuk sadece sorumluluktur zannedildiği gibi eve neşe getirmez. Çok küçük evlenip evliliğin altında ezilmişsiniz ikiniz içinde geçerli bu. İki tarafta ailelerden uzak kalın evliliklerin %80i aile yüzünden boşanır tatile çıkın hayatınıza biraz renk gelsin. Ev hanımıysanız çalışın kafanız dağılsın.
20 YorumlaCanım bende 22 yaşındayım 1 oğlum var Allah bağışlasın bana böyle söylemek istemezdim çocuk olunca biraz zor oluyor heleki arkanda dağ gibi ailen yoksa boşanmak zor soğuduysan hep tartışıyorsaniz çocuk düşünmeyin zamana bırakın olmasa boşanırsiniz
Ben kayınvalidemle bir yaşıyorum eşim hep ezdiriyor beni annesini tutuyor beni görmüyor bende eşimden soğudum nefret ediyorum mecburen kalıyorum oğlum için boşansam ailemin yanına geçsem ton laf herşeye laf artık onlar için el kızı oldum bu yüzden dikkatli ol sağlıklı düşün acele karar verme sadece güçlü olmaya çalış eşinle konuşmayı bırakma aranızda ki sıkıntıları çözün olmuyorsa en iyisini sen bilirsin aşka asla kimsenin yuvasını yıkılmasını istemem ediliyorsan eşin seni görmezden geliyorsa bırak Allah yardımcın olsun Rabbim seninle olsun 🙏🏼🌸11 Yorumla- +1 yıl
Allah bağışlasın oğlunu ve mutlular dilerim ömür boyu 🙏
Erkekler biraz geç olgunlaşıyor. İleriki zamanda bu düzelir. Bence biraz aşık olduğunu göster. Erkek ilgi bekler. Ben sevgilimle tartışıyordum. Aşırı sinirli biriydi. Hassas noktasından vuruyordum. Sinirliyken sarılıp. Seni çok seviyorum kıyamıyorum. Seni kırmak istemiyorum sevgilim. Diyordum boynunu öpüyordum. Sende bunu dene erkekler çok çabuk dağılıyor kafınlar gibi değil. Kontrolün altına al bu şekilde alttan alarak. Sadece cinsellik olmasın. Dizinde uyut saçlarını okşa sarılarak. Sakallarıyla oyna bir süre hep seni ister. Erkekler ilgi sever
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk bir yılı çok çalkantılı olur birbirinizi çok iyi tanıdığınızı zannetsenizde aslında daha yeni tanıyorsunuz. İki tarafta farkında olarak veya olmayarak üstünlük kurmaya çalışıyor, kendi kurallarını koymaya çalışıyor. Dönem dönem soğuduğunuzu düşünmeniz çok normal. Benim evliliğimin İlk yılı da öyleydi çevremdeki insanlarınki de. Herkese aynı şeyleri söyledim ve dediğin doğruymuş dediler. Çok fazla kafana takmamalısın çünkü önünde koca bir yol var başta böyle yıpranırsan daha sonra gücün kalmaz. Mümkünse bir danışmana gidin derim. Degilse de kavga çıktığında karşılık verme sessiz kal ama kendini ezdirerek değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişmeyen sonuçlar , kabul edilmeyen nedenler hep aynı ama kimsenin daha iyisini yapmaya hiç bir çabası yok.
Galiba mutlu olmak ya da mutlu etmek gibi birşeyin varlığından bir haberiz.
Ne desem boş.
İnat , kabul etmemek, yalan soylemek (ama ilk önce kendimize) kanımıza işlemiş..
Bildiğiniz doğrularla mutluluklar dilerim.00 Yorumla Ailevi sorunları bir kenara bırakıp sadece kendi ailenizi der edin yani birbirinizi.. bir ömür birlikte olacak olan ikinizsiniz aileleri kendi arqnızda büyütüp büyük bir çatışma yaratmanızın size faydası değilde zararı olur demek istediğim onunla olan yuvanız dağılır. Kendinize yönelin birbirinize duygusal olarak kalpten sevgiyle saygıyla yaklaşın bu soğukluk geçer.
00 Yorumla
+1 yılCok erken evlenmissiniz. Daha kendinizi, birbirinizi tanimadan, hayattan ne beklediginizi bilmeden evlenmissiniz. Her iliskide kavgalar olur, fiziksel siddete ve hakarete ugramadiginiz surece bazi tartismalar da iyidir. Bosanma bence. Yeni seyler deneyin, bir yerleri gezin kafaniz dağılır.
Ailelere gelince esinin agirligini koymasi lazim.00 YorumlaSevgi biterse her şey biter Siz zor zamanı atlattınız. Biraz sabır, birbiriyle bütün sorunları konuşmayı asla erteleme. Kanaat et. Eşin sana itaat ediyorsa sende et Birbirini seven iki insan niye tartışır. Anlayamıyorum. Bunu azaltın bitirin Amaçlar aynı, hedefler aynı.. eti paylaşamıyorsunuz... Pekâla yürür Sabır, şükür dua...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bir aylık ayrılık bir birinizi özlenir yaşananların muhasebesini yapmanızı sağlar hala içinizde sevgiye dair bir şeyler varsa onlar çıkar bir karar verir ya birlikte devam ya da ayrılır herkes yoluna gider diye düşünüyorum. Ama aradaki sevgiyi aşkı bir yılda nasıl bitti onada şaştım
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem önce eğer imkan varsa baş başa geçireceğiniz bir haftalık tatil yapın sonra orada birbirinize yakınlaşacak sebepler üretin. Sonra dönüşte birbirinizi dinleyin. Biri konuşunca diğeri araya girmesin. Sorunlarınızı tam olarak belirleyin. Bunun üzerinde ortak noktada buluşacak fikir alışverişinde bulunun. Yani ne sen kendi istediğini dikte et ne de o aynı şekilde istediklerini dikte etsin. Olmadı sorunlarınızı güvendiğiniz bir aile büyüğünüze danışın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlarınız çok genç. Olgun bireyler gibi önce eşine bu sorunları iki kişi aranızda çözmeniz gerektiğini anlat. Hem senin ailenin hem de onun ailesinin bu konuda bir adım geride durması gerektiğini. Bunu açıklarken sadece onun ailesine yüklenme seni ve dediklerini ciddiye bile almaz. Son olarak sakin bir ortamda ne için tartıştığınızı tüm bunların en başta nasıl başladığını anlatın birbirinize sonrasında yine iş çözülmezse en iyisi çocuk olmadan iki tarafın anlaşarak boşanması.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığınız zorlukları anlayabiliyorum. İyi niyetle başladığınız evliliğinizde aile sorunları ve sürekli tartışmalar yaşamak gerçekten zorlayıcı olabilir. İleride neler olacağını kesin olarak tahmin etmek zor, ancak ilişkinizi kurtarmak için iletişim ve anlayış önemlidir. Birlikte terapi veya danışmanlık almaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak son karar size ait; ilişkinizin geleceği konusunda yapacağınız değerlendirmeler önemli olacaktır.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Belki de bazı şeyleri yaşanması gereken zamandan hızlı yaşadınız ve daha çabuk yıprandıniz. Bunun sonucu olarak bazı şeyler gereğinden fazla abartılıyor olabilir. İyice irdelenmesi gereken konular ve detaylar vardır mutlaka. Tek bir olay ve tek taraflı anlatımla bu iş çözülmez bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAah ahh
Bu neyin hevesi abi
Allah için söyle bu yaşta evlenmeni gerektirecek ne oldu
Bu neyin acelesi
Okumadan iş güç sahibi olmadan
Olgunlaşmadan
Karar verme yetilerin gelişmeden niye evlenirsiniz ki?
Sonunuz belli bari dikkat edin de çocuk yapmayın birde o dert çıkmasın çocuğada yazık olmasın02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİncitmek için söylemedim üzgün gerçekten üzüldüğüm için feryat eder gibi yazdım.
Allah yardımcımız olsun ama hayatın böylede bi yüzü var işte
Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey.
Evliliğin birde alışma süreci vardır.
Şiddet olmadığı sürece birçok şey düzelir zamanla
Ama şiddet varsa ya da kötü alışkanlıklar, beş dakika bile durma biran önce başının çaresine bok
Gizli Üye(18-24)+1 yıl19 yasinda evlenerek bir hata yapmissin 25 yasina kadar beyin fonksiyonel olaraktan tam oturuşmuş olmuyor bunun olgunlukla alakasi yok sadece dogru kararlar verilemiyor diyebiliriz ama 25ten önce evlenipte mutlu olanlarda var tabiki istisnalar kaideyi degistirmiyor. Evlilik sabır işi birbirinizi alttan almanizla ilerler sevginizi hic kaybetmemek birbirinize sanki ilk gunmus gibi bakabilmeniz için neden evlenmek için birbirinizi seçtiginizi hatirlayin ve şefkat ve sabırla devam ettirin birbirinize jestler yapin zorluklari beraber üstleneceginizi birbirinize hatirlatin ve birde çocuk olduktan sonra aranizdaki bağ daha da kuvvetlenecektir.
10 Yorumla
+1 yılHerkes zor zamandan gecıyor farkındaysanız. Herkesın babası fabrıkator Toprak zengnı müteahhit degıl. Evlılık ıcıb cok erken yola gırmısınız. Duzrnı kurmadan evlılık oldugu ıcın bu sekılde. Ekonomının de kımse Boyle olacağını dusunmedı emın olabılırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl21 yaşında erkek hayatı yeni keşfetiyor. Bazı şeyleri anlamanız için çok erken, o da sende. Ailenin ne olduğunu 30 da anlıycak o. Sana tavsiyem 19 yaşındasın şu an 24 den erken bebek yapma üzülürsün , erkekler çocuk olunca daha da evden gitmeye meyilli olurlar.. Bebek olunca düzelmiyor böyleleri daha da dibe vuruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAile terapistine gidin cozemediginiz sorunlari duygularinizi anlatin karsilikli. Evliligindeki sorunlari annene bile anlatma kimseye anlatma aranizda kalsin. Herkes kafasina gore bi tavsiye verir bilmeden yanlis bi yoldan gidebilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılaradaki sevgi ve saygıyı en önemlisi empatiyi kaybetmişsiniz bunu tekrar yakalarsanız belki düzelir ama yakalanmazssa boşa kürek çekmeye gerek yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılDaha 18 yaşındayken neden evlilik hayali kurarsınız ki? İşte sonu böyle oluyor. Kendinizi tanıyamamışken bir de eşiniz oluyor. İkiniz de çok küçük yaşta evlenmişsiniz. Umarım sonu hayırlı olur
14 Yorumla- +1 yıl
Yaşamadan bilemezsin derken? Yaşamadan biliyorum bu yaşta evlenme in ne kadar zorlukları olduğunu. Az da olsa düşünebilirdin
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Müzik, sosyal medya, tv, popüler kültüre dair her şeyden uzak durun. Aile denilen şeyi yok etmek için beynelmilel bir koalisyon var ki bunların propaganda araçlarına maruz kaldığınız sürece “AŞK ÖLÜME MAHKUMDUR” ...
00 Yorumla
+1 yılOooo çok erken evlenmişsin hata orada daha fikirler oturmamış etmemiş evlenmissinzi o yüzden, her evlilikte monotonluk oluyor biraz uzakalsin bir hafta annen gile. git. ozleyin birbirinizi eşlerin biraz ayrı kalması iyi gelir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılŞunu builmeni isterim evliklrde hep sıkıntılar var dört dörtlük insan yok birbirinizi idare edip devam etmelisiniz boşanmakta çare değil bu konularda çok nasihatler verdim evli elemanlarımıza hepside hak verdi bana
00 Yorumla
+1 yılAbazalığınızdanmı erken evleniyonuz çok merak ediyorum? Eli soğuk suya değmemiş fedakarlık bilmeyen zihnen olgunlaşmamış insanlar evlenmesin abi.
01 Yorumla
+1 yılSevmeden evlensen sevgin biraz artardı severek evlenince ister istmeez sevgin azaldı soğuma oldu ama sevmeden evleneceğinden daha falza seviyorsun şu an tavsiyem bol bol sddjdjx yapın zorlayin yani aklınız fikriniz orada olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yıl@superisix , İnsan mutlu ve huzurlu olmak için yaşar! Eğer yaşantında bunlar yoksa ve O adamla olmayyacagına inanıyorsan o yaşamı değiştirmelisin yani boşanmalısın. Yoksa gün geçtikçe o delik daha da büyür!
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Herkes senin ne şartlarda evlendiğini bilemez , kocanla sürekli tartışmana gerek yok bir orta yol bulup bu sıkıntılı günleri en az zararla atlatmak en iyisi. Ayrı eve çıkarsanız sorunlarınız bi hayli azalır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gün içinde bu yaşta tartisacak ne buluyorsunuz?
Biriniz sinirlenince otekiniz susmayı öğrenemedimi?
Çok acele etmeyin oluruna bırakın ama soğukluk varsa ilerler o mevzu
04 Yorumlaçocuk yaşta evlenirseniz olacağı bu olur 19 21 yaşında evlilik nedir mwq lunapark a dönderdiler iyice evliliği
30 Yorumla
+1 yılEvlilik aşkı öldürmez aksine daha da güçlendirir. insanlar kendilerini ''evlilik aşkı öldür''düşüncesine inandırdıklari için beyin o şekilde hareket edebiliyor, olumsuz sonuçlar doğurabiliyorlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeyi düşünüyor musun 😊
- +1 yıl
şu an değil , tabi nasip olursa
- +1 yıl
Sende beni takip edermisin. Seninle tanışmayı çok istiyorum. mesaj atarsan sevinirim
- +1 yıl
Sen o futbol soruma yanıt veren kişi misin
- +1 yıl
Ben kimseyi takip etmiyorum ama
- +1 yıl
Lütfen ya ne olcak. Beni takip edersen söz yemem seni 😊 ya mesaj at o halde. Ya inan seninle tanışmayı konuşmayı çok istiyorum
18 yaşında evlenmek nedir? bir sürü insan erken evlenmeyin demiyormu?
bunları hiç duymadınızmı? şimdi s. çtınız ve boncukmu bekliyorsunuz?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikler aileler arasında yapılır. Kişiler adetlere uymakla mükellef. İyi aile seçmek mühim. 19 yaşında bunu seçecek hayat tecrübesine sahip olmanız maalesef mümkün değil.
00 Yorumla Yaşınız gerçekten çok küçükmüş. Evlenmek için, daha olgun bir yaşta olmak lazım. Sadece sizin için değil, kendim için de söylüyorum aynı şeyi. Yaşım 20 ve, ben otuzuma kadar düşünmüyorum. Kısacası hayatını yaşa. O da öyle. Daha çok gençsiniz. Hiçbir şey için geç değil. İçinden ne geçiyorsa onu yap, çünkü hislerimiz hep doğruyu söyler. Neyse çok konuştum jdjkldsk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çocuk var mı? Yoksa bu konu biraz daha esneye bilir rahat olursan bunun en büyük nedeni 3 sene içinde bir birinizi yeteri kadar tanımamışsınız demektir.
00 Yorumla
+1 yılAilesi herşeye karışır ve müdahale ederse söylenirse haklari olmadığı halde konusurlarsa hiçbir evlilik yürümez eşinden soğudugunu zannetmiyorum sadece bunalmissin biraz kafani dinle ondan uzak ol gerekirse heryerden engelle ailenin yanına git ne sesini duy ne yüzünü gör günlerce belkide haftalarca eğer onu özlüyorsan düzeltin ailesiyle konuşsun gerekirse sende konus anlamazlarsa sert tepkini koy eşinin suçu yoksa ayrılma sabret derim.
00 Yorumlaİki tane çocuk evlenirse olacağı buydu niye böyle büyük şeyler için bu kadar acele edersiniz ki ya biraz hayatınız yaşayın gezin tozun büyüyün şimdi yaptığınız şeyin bedelini çekeceksiniz
00 Yorumla
+1 yılBurada derman arama. bos yere kelim ilaci olsa kafasına sürer seni düşürmek için gel. konusalimkafan dağılsın diye yılan gibi kanına sizarlar hata yaptırırlar sana otur eşinle konuş surekli
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istersen yardım ederim. Sana şöyle söyliyim gerçek aşkla evlendin sanırım güzel şey aslında ama araya fitne çekemeyenler girdiği için aralar bozulur. Mahşerde gün yüzü görmesin o tipler. Bu arada cidden konusmak istersen dinlerim bir ömür 🙏🏻
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Bu yaşta ne acelen vardı da koca koca diye tutuştun. Daha ne düşüncelerin oturmuş, ne olgunlaşmışsın. Çocuk yaşta evleniyorsunuz.
20 YorumlaBende ilk evlendiğimde böyleydim sürekli tartışmalarda bağırıp çağırıp bişeylrr fırlatıyordum şimdi her şey oturdu sesimi bile yükseltmiyorum kavgalarda akışına bırakın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erken evlenmenin neticeleri, ailelerde evliliğinize tuz biber ekmiş. Eşinden soğuman psikolojik olarak doğal sana davranışlarının etkisidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArada ki saygı yitirilmemeli. İki tarafta birbirinin gözünden düşer yoksa. Büyük bir ızdıraba döner bu ilişki sonrasında da 👍🏻
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Burcunuz nedir ikinizin de huy hus analizi yapalım
04 Yorumla- +1 yıl
Koç kadınları çok sinirlidir öfke kontrolsüzlüğü vardır ağzından geleni söylerler asla tahammülü yoktur fakat yumuşak güzel kalplidirler aşık olunca fedakâr olurlar ve acayip derecede takıntılı severler, kova erkekleri dediğimdediktir benmerkezcidir inatçıdır özgürlüklerine düşkündür kontrol edilemez laf dinlemez erkeklerdir üstüne siz çok küçüksünüz yaşınız itibarıyla evlenmiş olsanız bile hala aile baskısı altında olursunuz hala ailelerin karıştığı bir birey olursunuz çünkü yaşınız gereği aileler sizi hala küçük biliyor herşeyine karışabilir zaten bu ilişkileri en çok bozan ailelerdir ilişkileri en çok çorba eden ailelerdir. Kendi başınıza birey olmanız ve artık evlendiğiniz için kendinizi ailenize üstün göstermeniz gerek. Kendi başınıza hareket etmeniz gerek. Bu bir flört değil sevgililik değil sorumluluktur siz artık evlenmişsiniz kocana söyle aklını basina alsın aileye 3. Kişileri katmayın akıllı olun kendi başınıza gecinin gidin
Cok erken evlenmişiniz evlilikte olur tabiki boyle seyler birbirinize tutunmayi birakmayin hemen cocuk yapmayi da dusunmeyin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3. Kişileri aranıza sokmayın. İmkanınız varsa tatil yapın.
10 Yorumla Hayırlısı olsun, bende eşimle anlasamiyordum. Ortak karar alarak boşandık
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bu yaşta ne çabuk soğuma ayrıca ikiniz de daha yeni olgunlaşıyorsunuz. Bence tartışmayı kavga boyutuna getirmemeye özen gösterin ve gidip eğlenin hayatınızı yaşayın
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimi severek evlendim ama soğumuş gibiyim, sürekli tartışıyoruz. Bana tavsiyeniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler