AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bir yerde kavga varsa huzur olmaz huzur olmazda birliktelik olmaz.
Cocuk olmadan kopar ipleri... Balik başta kokar
Çocuksunuz daha boşanın derim. İlerde zaten isteklerinde değişecek.
Bu yaşta niye evlendiniz. Şaşırmadım kısa sürmesine
seks hayatınızı canlı tutarsanız o zaman tekrardan seversin eşini
Ona böyle yaparsan ayrılırım de yaparsa da yapcak bir şey yok hayat böyle geçmez ayrıl
Ben evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum sizinkini iletişimsizlik ve empatisizlik öldürmüş sanki
Evlilik aşkı öldürüyor ise
Ee aşık olmadığımız kişiyle de evlenmeyeceğiz yani kısır bir döngü
Ben nişanlıyken soğudum evliliğim nasıl olur bilmem
Baya genc yaşınız sorumlar nedir halen özel değilse
Eşinin ailesinden olabildiğince uzaklara gidin. o zaman düzelirsiniz. düzelene kadar çocuk yapmaktan uzak durun
Uzaklarda geldik bir şey değişmedi çocuk fikri en son düşüneceğim şey
Uzaklardaysanız neden geçinemeyesiniz ki. yeni bir sayfa açıp hayatınıza baştan başlayın. İnanın sizin başınıza gelen bir çok insanın başına geliyor. Önemli olan birbirinize saygı ve sevgi beslemeniz.
Cocuk yapma emin olana kadar pişman olma
Öyle birşeyi istemiyorum zaten bunu bildiğim için
Evet neyseki cahil biri değilmişsin mutsuz evliliğinizin sorumlusu suçlusu çocuk olmasın umarım düzelir üzülme
Benimde annem babam ayrıldı ve benim psikolojimi mahvettiler şimdi babamla konuşmuyorum aynı şeyi onada yaşatmak istemem ve yaşım çok genç evlenirkende yüzümü anneme karşı döndüm pişman oldum ama o affetti beni şimdi oda üzülmemi istemiyor inşallah bir an önce hayırlısı olur
İnşallah hakkında hayırlısı olsun ilişkinizi tamir etmeye güçlendirmeye çalışın olmuyorsa erkenden vazgeçin anlaşmalı bir şekilde
Ama sonuna kadar tamir etmeye çalışın ben evliliklerin bitmesinden taraf olanlardan değilim ama olmuyorsa da ızdırap olmaya gerek yok
Sevgililik dönemi ve evlilik farkı da burada aynı evde yaşamaya başlayınca herkesin alışkanlığı farklı olduğu için anlaşmazlıklar çıkmaya başlıyor
Yatak odanızda onunla birlikteyken zevk alıyorsan ve onunla birkikte olmak istemiyorsan gerçekten soğumuşsun ve artık onu istemiyorsun demektir. Çocuk yapmayın bir süre. Konuşmak dertleşmek soru sormak istersen buralardayım. Msh kutum açık
Seninle konuştuğu vakit evliliği bitecek zaten 😒😒
@Bhrhfbfbfhhfhbr evliliği bitti bile farkinda degilmisin?
Evlilikte hep imtihan vardır bunu da unutmamak gerekir
Biraz monotonlaşıyor hayat stresle. Birlikte de evlilikler biraz bu hale geliyor. Biraz daha fazla zaman geçirmek birlikte birşeyler paylaşmak önemli. İkinizin de hoşuna gidecek şeyler yapmaya ağırlık verin. Ve bunları sıklaştırın.
Otur açık açık konuş ne istediyini onun sana davranıdığı davranışlar içinde nelerden hoşlanmadığını sakin halde anlat onun söylediklerinide dinle keşki bi piskoloq yanına gide bilseydiniz kocanın gidiceyini pek fazla sanmıyorum amma keşke🙂
Devamli tartisma iliskiyi zedeler sizi üzen konulari acmayin
Kesinlikle eğer aranızda saygı sınırlarını geçip hakaretler ediyorsanız birbirinizi daha fazla yıpratmayin.
Bence biraz deneyin yaşlar küçük belki evlilik size zor geldi o yüzden bu tartışmalar zamana bırakmak yerine birbirinize vakit ayırın baktınız ki eskisi gibi değil imkanınız varsa bitiririn ama hemen boşanmak için değilde kurtarmak için uğraşın
Sevgi sayqı bittikden sonra yapacak pek bisey yok cocuk yoksa boşan egerki vocuk varsa ya da aranzda birazda olsa sevqi kaldysa sakin sakin konusarak cözmeye calışın problemleri aranzı bozan insanlardan uzak durun
Ablam keşke bu kadar acele etmeseydiniz,
Biraz zamana bırak düzelme olmazsa ayrılırsın daha yaşın genç önünde koskocaman bi hayat var
Aynı durumu şu an ben yaşıyorum. Soğudum ama düzelsin istiyorum. Umarım en kısa zamanda düzelirsiniz. Size tavsiyem küs kalmamanız çünkü bir kere kustugunuz zaman devamı geliyor ve daha büyük sıkıntılar çıkıyor..
Yaşınız cok genc evlenmek icin cok acele etmişsiniz 3 senedir beraberiz diyonuz belkide her şeyi cabuk tukettiniz yine de cabala evliliginizi kurtarmak icin ama mutsuz olucaksaniz bitirin derim
Bu sevgi denilen seyin kalici olacağını mi dusundun, bir birinizi niye sevdiginiz, bunun kaynagi ney, kaynaginiz saglamsa ki gördüğüm kadari ile degil demekki bu cok durmayacak bir sevgi
Bu arada 18 19 yasinda severek evlendim demek kadar aptalca bir sey yok, kendini tanimayan bir baskasini nasıl tanir, sadece cinsellikten otesi olmayacak, sonrasi oda kurtarmayacak
Evliliğinize karışan çok galiba bide soğumuşsun dediğin gibi pek uzun sürmez bu evlilik ama en azından çocuk falan yapma o annesinden babasından mahrum kalmasın ilerde
Hatayı zaten en başta yapmışsınız kişiliğiniz tamamen oturmadan evlenmek hata. Bundan sonra yapılacağı yapmışsınız oturup konuşmak ve zamana bırakmak en doğrusu.
Daha 1 yıllıkken böyleyseniz sürmez bu evlilik.
İlk önce çok erken evlenmişsiniz. Aceleci davranmışsınız. Ailelerinizide iyi tanımamışsınız zaten. Bu sebepler evliliği olumsuz yönde etkilemesi gayet normal.
İmkanınız varsa aileden uzaklaşın ve yeni bir hayat kurun kendinize
Saygı durursa sevgi yerinde durabilir. Olur öyle evlilikte, uzaklaşmalarda olur birden yakınlaşılır. Sakince bir konuşun bu durumunuzu.
Bunu birde piskolok ile birlikte konuşup bir yol çözüm yolu denedinizmi peki
Hayır hiç danışmadık ama çok ihtiyacım var
Aynen öyle ihtiyacın var tam çözümü belki onda bulabilirsin. Genelde ne üzerine kavganiz oluyor
Takip et biraz konuşalım için rahat olur belki
Genç yaşta baya çıkmaza girmiş durumda olunca sıkıntı çok olur evdede huzur kalmaz iki kelimede bir kavga çıkar.
Çok gereksiz şeylerden kavga ediyoruz önemli olan o değil çok çabuk sinirleniyor esip gürlüyor eskisi gibi davranmıyor
Çok kırıcı davranıyor eskisi gibi ilgi hissetmiyor özürde diliyor sonra ama kırıldıktan sonra ne önemi var en kötüsüde oda bunları kabul ediyor kendini değiştiremiyor ama sevdiğini biliyorum
Anlık öfke kötü oluyor o baskıcı taraf olmaya çalışan biri bence sonrası kusurlu olsada özür bu işi çözer diyor ama olmuyor işte
Genelinde ne için öfke başlıyor
Ooo siz evlenmekte çok geç kalmişsiniz. Ya niye bu genç yaşta evleniyorsubuz sonra da gecinemiyoruz anlasamiyoruz gayet normal
Bence iyi düşün ne yapacağını yani Ya Boşan ya da iyi geçinmeyi dene iyi geçinmek olmuyorsa yani yapacak bişey yok demek
sevgili doneminde ki gibi zor zamanlar illa ki geciriyorsun bosan desem onu baskasinla gormeye razimisin?
Evlenirken düşüneceksiniz bunları. Kusura bakma 18 yaşınızda evlenmeyi kime danistiniz.
Sana mı danışmalıydim acaba
18 yaşından bahsediyorum ki büyük ihtimal senin 18 yaşın beklendi. Girer girmez evlendiniz. 2 YİL TANIRKEN BİRBİRİNİZİ SİMDİ AGLİYOSUN HAKKİN YOK ABİCİM HADİ GİT YOLUNA
Sana sormuyorum hakkım olup olmadığını sen karar vermiyosun buna tahminlerini kendine sakla insan ol öyle yorum yap
Öldürür çünkü insan artık geçim derdine düsüyor. Cicim ayları sadece iki yıl sürüyor sonra ask mesk bitiyor.
bence boşanın ilerde çocugunuz olursa birbirini sevmeyen anne ve babası oldugu için pisikolojisi açısından sağlıklı olmaz
Derhal Çift Terapisi alın, yuvanızı kör boka yıkmayın!!! Kismeyşde ilişkinize karıştırmayın
25 yaşından önce evlenilmemesi gerektiğini düşünüyorum bu yüzden
Sonrasında ne değişiyor?
İnsanların karakteri oturuyor, sorunları alttan almayı biliyorlar, olgun davranıyorlar. Bilimsel açıklamalar diyor zaten fizyolojik olarak 25 yaşına kadar ergenlik devam ediyor diye. Ergenlik döneminde evlenmek ne kadar doğru? Her evlilikte sorunlar olur ama ergenlik döneminde evlenenler bu sorunlarla başa çıkamazlar
19 yaşında evlenmek mi? Sen zaten hatayı baştan yapmışsın. Sana tavsiyem, eşinin ailesine katlanacağını düşünmüyorum. Çocuk falan yapma, ileride pişman olursun.
Eşinin ailesi ile birlikte mi yaşıyorsun? Eğer ki öyleyse ailesi yüzünden soğumuş olabilirsin.
Bol bol ten teması ve farklı yerlerde seks yapmalısın
Olgun değilsiniz ikinizde anladığım kadarıyla ilişkinizin kontrolü birinizde değil eşinin ailesinde
Düzelir mi bilmiyorum, ama çok erken yaşta evlenmissin9
Şimdi tam anlamadım asıl sorun ailesiyle yaşadığınız sorunlar mı?
Evlilik sabır işi arkadaşlar. Beklentiniz çok olmasın
Cok erken evlenmişsiniz daha hayatta hiçbir şey gormemissiniz ondan dolayı zor olmuştur
Evlilik iki ayağı vardır biri seçim diğeri geçimdir iyi bir seçim yapmak lazım
keşke acele etmeyip evlenmek için biraz daha bekleseydiniz genelde gençlik hormonları fazla olduğundan hoşlandığn birine bile aşık olduğunu düşünebiliyorsun en azından bir 24 25 yaşını bekleseydin
Boşanmak yerine ilişkiye biraz renk kat. Evlilik çocuk oyuncağı değil.
Daha çok gencsiniz biraz zaman tanirsaniz zamanla sağlıklı bir kara verirsiniz
Daha çocuksunuz ama erken yaşta evlenmek de iyi değil
Çok üzüldüm aynı yaştayız bu konuyu onunla hiç paylaştınmı güzel bir tatil iyi gelebilir ikinize
Kararsenin ne desem bilemedim hakkında hayırlısı sana ne iyi gelecekse onu yap
Ne oldu ne değişti nasıl bitti sevgin
Sevgim bitti demedim bağzı nedenlerden yakın hissetmiyorum dedim
Bende sebebini sordum sevgi azalmış yıpranmışlık var yeni şeyler deneyin bence
Genç yaşta evliliklerin sonu hep hüsran
İşte o an bunu fark edemiyorsun ve yaşanmadan anlamıyosun
Bir büyüğüne danışsan, çevresi geniş insanları bilen tanıyan birisi yine söylerdi bunu. Sen yine bildiğini okurdun ama buna eminim... Çocuk var mı peki?
Hayır yok istemiyorum
İyi bari, kolaylıkla bitirirsin o zaman, biraz kafanı toplayıp, işe güce odaklanıp 5-6 sene sonra evlilik olayını düşün derim sana
Ben şimdi bitirmeyi düşünüyorum
Bitir o zaman. Destek mı istiyorsun veya bir yol haritası
Yaşıyor musun sen hâla
Sen yaşıyo musun
Turp gibiyim
Taş gibi kızsın sktr et
Keşke dediğin kadar kolay olsa cesaret edemiyorum bunu yapmak çok zor hemen en ufak şeyde yapmaktan vazgeçiyorum ama biliyorum ki hep üzülücem
cok erken evlenmişsin da
maalesef aşkın ömrü olduğunu görmğş bulunuyorsun
Hiç bir şey anlamadım