Beni yarı yolda bırakan eşimle 4 aylık evlilik sonrası boşanma üzüntüm sizce yersiz mi?

1.5 yıllık görüştüğüm kadınla 4 aylık evliydim. Evlenmeden önce beraber bir şeyler aldık sattık yedik içtik borç ödedik falan filan, yeri geldi ben destek olamadım fazla, yeri geldi borçlarımızı düzenli ödedim ettim, sevgimi ve saygımı verdim, en zor zamanları birbirimizle atlatmak için söz vermiştik, evlenmeden önce bu borç veya para muhabbeti neyse bunları içine atmış da evlendikten sonra geçer diye beklemiş ayrılık kararını evlenmeden önce almış ancak evlenmiş hanımefendi, 1.5 aydır içimde bir şey kalmadı sevmiyorum ayrılacağım diyerek dünya kadar laf etti, hâlâ bekledik aileler devreye girdi borçları biz ödeyelim siz evliliği kurtarın dediler ama yine boşanmak istiyor, arkadaş çevresi ya Nişan atmış ya boşanmış kızlardan oluşuyor, ayrılma kararını onlarla paylaşınca onlar da destek olmuşlar buna tuz biber olmuş kısaca, eşim 24 ben 35 yaşımdayım, sürekli özgür olmam lazım niye evlendim köle ettim kendimi diyerek laf söylüyor, bugün boşanma davasını açtık başka çare bırakmadı maalesef, 1 ay önce çok üzüyordum kendimi ama şimdi kabullendim büyük ihtimal, aldatma konusu yok o konuda şüphem yok, ama eşim beni yarı yolda bıraktı, o kadar söz verdik ben sözlerimi tuttum o tutmadı. Ne diyeyim ki artık, kendimi artık üzmemem lazım doğru mu? Eşimin kendi ailesi bile kendisine çok tepkili bunları yaptığı için ne diyelim.

Beni yarı yolda bırakan eşimle 4 aylık evlilik sonrası boşanma üzüntüm sizce yersiz mi?