4 yıllık evliyim, eşim mutsuzluğundan ve mecburiyetinden bahsetti. Ayrılmak istemek mantıklı değil mi?

4 yıllık evliyiz 1 evladimiz var daha 1.5 yaşında. Eşim otu b... ku bahane edip benimle mutsuz olduğundan mecbur durduğundan bahsetti bi kaç kez önce çok çabaladım ama ben çabaladıkça o bunu artırdı en son ciddi şekilde "bak bu çocuk daha küçük ben bunu alıp gitsem kabul etmiyorsun evlilikte de mutsuzsun en iyisi ben burada kalayım sen topla esyani git annenin yanına yerles (annesi 5 dk mesafede oturuyor) tek celse de bitsin bu evlilik. Gelir evladını görürsün kiminle nerede mutlu olmak istiyorsan orada kal. Ne sen ne ben daha fazla yıpranmayalim bu çocuğu sana, üvey anneye hele ki annen yaşlı hiç bırakamam ben evladimin başında dururum nafaka ver geçinirim çocuk iyice büyüyüp yetisince bende işe başlarım evlenmeyi zaten düşünmüyorum dedim. Sinirlendi bozuldu bütün gün durgundu işine gitti. Ben onarmaya çalıştım ama o gitmem sanıp daha da ezdi en mantıklı ayrılık bu değil mi?

4 yıllık evliyim, eşim mutsuzluğundan ve mecburiyetinden bahsetti. Ayrılmak istemek mantıklı değil mi?