Çok mutlu bir evliliğimiz varken bi anda boşanma kararı alan eşim?

Yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz öncesinde de 1.5 yıl kadar ilişkimiz nişanlılık dönemimiz oldu. 1 Yıldır görevlerimiz gereği farklı şehirlerde yaşıyorduk. Çabaladık ve sonunda doğuda bir araya geldik. Evimizi kurduk vs. Çok mutluyduk. Birlikte gülebiliyorduk sohbet edip oyun oynayabiliyorduk. 1.5 yılda 12 şehir gezdik hayallerimizi gerçekleştiriyorduk. Ara ara ağır kavgalarımız oluyordu ancak hep telafi ediyorduk. Bi gün eşim evin içinde sorumluluk almadığımı ve bunlarla ilgili bile bana herhangi bi şey söyleyemediğini çünkü benden korktuğunu söyledi. Şoka uğradım. Çünkü benden korkacağı hiç bi şey olmamıştı. Eşime çok güvenirim kısıtlayıp kıskanmam herhagi bi şeyini hiç kısıtlamam. Benim sürekli olarak gururunu incittiğimi her şeye tepki verdiğimi söyleyerek boşanmak istediğini ve artık içindekilerin bittiğini söyledi. Ben kavgalarımızı küçük ve talafi edilebilecek şeyler olarak görürken şimdi beni bu yüzden sevmediğini söylüyor ve eşimin sevgisini hep net hissetmişimdir. Sizce sevgi bu yüzden biter mi?

Çok mutlu bir evliliğimiz varken bi anda boşanma kararı alan eşim?