Eşim çok cimri boşanmalı mıyım?

Yemeye içmeye değil ama 35 bin lira maaş alıyor mutfağı yemek kartından alıyoruz annesi babası yagimizi etimizi alır sagolsunlar ailesinin maddi durumu iyi bende bekarken çalışıyordum hatta eşimden yüksek maaş alıyordum evlendikten sonra hem eve hem işe yetisemedigim için istifa ettim hayatımın en büyük pişmanlığı evde kedimiz var gidip saçma sapan mamalar alıyor bugün kum kabını temizlerken ishal olduğunu gördüm ben herşeyden kisiyorum ama evdeki canımızın sorumluluğunu alması gerekiyor 100 lira daha pahalı mama için bana neler söyledi. Sanki karısı değil de cariyesiyim kuaför masrafım yok 1 yıldır evliyim doğru düzgün kıyafet bile almadım herkes çocuk soruyor ama ben bu adamdan çocuk yapsam gider en kötü bebek bezinden alır diye korkuyorum parasını sadece arabaya ve sanayiye harcıyor araba kullanmayı bildiğim halde bana arabasını vermiyor evde zaten sorumsuz ev işi bilmez mutfaktan kendine su bile almaz bugün artık bardağı taşıran son damla tartıştık babamın evine gittim peşimden gelip beni eve getirdi ama tek kelime etmedik şikayet edince aç mısın susuz musun diyor ben bu adamla ne yapicam boşanırsam ailem çok üzülür

Eşim çok cimri boşanmalı mıyım?