Karımdan boşanmalı mıyım?

Gençlik yıllarımda tam bir serseriydim diyebilirim her gece arkadaşlarımla kızlarla takılırdık. Ailem kastamonun köy evindeydi çifliğimiz var orada. Bana burada ev satın aldılar araba aldılar tabbi daha 17-18 yaşındayım Hiç bir gün evim boş kalmazdı kız arkadaşlarım gelirdi. Bizim evde kalırlar bira içerdik. Ailem durumu fark etti çünkü benim kız arkadaşım hamile kalmıştı ve evlatlık vermiştik aldırmakta geç kaldığımız için. bizim çok uzaktan akrabamız ve tanıdığımız olan adamın kızıyla evlendirdiler. İstanbulun farklı bir yerinden ev aldı ailem bir konfeksiyonun ortağı oldum. Karımla 2 ay boyunca yakınlaşamadık bile çünkü benden korktu. Bende düşünüyorum ki herhalde patlatmışlar saklıyor diye düşünüp boşanmak için avukat araştırıyordum. Sarhoş eve geldim ve karımı çok zorladım kan geldi işte yüzüme bile bakmadı. 2 senedir evliyiz 1 senede 2 defa oldu son 5 aydır biraz iyiyiz. İşe gidiyorum diye ilk 1 sene başka kadın arkadaşlarımın yanına gittim. Duygusal olarak bağlanamıyorum hiç bir şekilde o da daha 40 yılda bir bir şeyler yaşadığımız halde çocuk istiyorum diyor ona dedim ki "Benim karımsın. Ama ben sana aşık değilim maddi olarak her ihtiyacını karşılarım ama bu işe çocuk bulaştıramam." dedim 1 haftadır ben eve gelince misafir odasında uyuyor bu işin içinden nasıl çıkacağım?

Karımdan boşanmalı mıyım?