Eşimle aramda her şey yarım gibi hissediyorum?

5-6 aylık evliyim evlenip İstanbul’a gurbet geldim, nişanlılık süreci zaten uzaktık nişanlılık süreçinde de vakit geçirme işimiiz olmadı, her neyse evlendikten bir iki ay sonrada dükkanımız açıldı neyse eşim tamemen oraya yoğunlaştı sabah 6 akşam 8 şeklinde çalışıyor akşamları eve geldiğinde de televizyona bakıyor, arada yeni nişanlı olan kardeşi ve eltim ile dışarıya çıkıyoruz ama ben eşimle vakit geçirmek istiyorum, bunu ona çok sıkta söylüyorum çok nadir ikna ediyorum çıkıyoruz ama gittiğimiz yer eve 10dakika uzaklıkta felan oluyor düşünün evlendiğimizden beridir dolu dolu sadece 1 2 gün vakit geçirmişiizdir eşimle sürekli evliliğim yarım yamalak gibi hissediyorum beni seviyor ama çokça yanlız bırakıyor haftada bir iki defada birlikteliğimiz oluyor ama birlikteliğimiz maksimum 3-5 dakika o kadar kısa ben hiç bir verim alamıyorum ve evlendiğimizden beridir durum böyle, neyse dün akşam yine aynı problem yaşandı 3 dakika birliktelik oldu ikinci birliktelik genelde benim için olur ama onu akşam yapmayıp sabah söz yaparız dedi sabahta türlü bahaneler uydurup saat 12 de yine dükkana gitti ne pazarımız var ne akşamımız var ne de başka bir günümüz bende mi problem var bilmiyorum ama onu memnun etmek için ellimden geleni yapıyorum dış görünüş olarak fizik olarak güzellimdir önemde verirm sorun nedir sizce oturun konuşun sakın demeyin sürekli bu konuları konuşmakta oldukça sıkıldım ne yapmalıyım?
Eşimle aramda her şey yarım gibi hissediyorum?