• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri
22 gü

Erkekler neden evlilik istemiyor? Bu konudan neden sürekli kaçıyorlar?

Esmrkzzz
Esmrkzzz Takip Et
Xper 7 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
311
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden evlilik istemiyor? Bu konudan neden sürekli kaçıyorlar?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Portakal-Çiçeğii
    Portakal-Çiçeğii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Erkeklerin tamamı evlilikten kaçıyor demek doğru olmaz. Evlilik isteyen ve bunu hayatının hedeflerinden biri olarak gören birçok erkek de var. Ancak evlilikten uzak duran erkeklerde bunun farklı nedenleri olabiliyor. Bazıları özgürlüğünü kaybetmekten, bazıları ise evliliğin getireceği sorumluluklardan çekinebiliyor. Ekonomik kaygılar, kariyer hedefleri, geçmiş ilişki deneyimleri veya yanlış bir evlilik yapma korkusu da etkili olabiliyor. Ayrıca bazı kişiler duygusal olarak evliliğe hazır hissetmeyebiliyor ya da doğru insanla karşılaştıklarını düşünmeyebiliyor. Bu nedenle konuyu sadece “erkekler evlilik istemiyor” şeklinde değerlendirmiyorum.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tunguska
    Tunguska Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    20 gü

Bu çok büyük ve teferruatlı bir konu hanım efendi. Erkekler istemiyor değil. Şartlar Erkekleri birçok noktada zorladığı için evlilikten vazgeçmek zorunda kalıyorlar. Bakın benim kanaatim en önemli sebepten başlayayım.

1- Sizi tenzih ederim ancak sadakat beklediğiniz yerde maalesef ilk seferde kadınlar birbirine ihanet ediyor. Bu nasıl oluyor. Şimdi bir erkek bir kadını aldatıyor ise yine başka bir kadın ile aldatıyor. O kadar çok tercih edebileceği kadın çıkıyor ki. Fazla naz aşık usandırıyor. Doğru diye demiyorum. Ancak bir kadın kendi cinsine ihanet ettiğinde aynı şeyin başına geleceğini düşünemiyor. Sonrasında ise sizin gibi kadınlar Sevgi görmek istediği yerden dertten başka bir şey göremiyor ve güven azalıyor. Bu noktada diğer maddeye bağlayayım.

2- Hani dedik ya erkek neden başkası ile aldatır. Neden fazla naz aşık usandırır. Aslında bu noktada Sosyal medya devreye giriyor. Sosyal medya çöplüğü en çok kadınları etkiliyor. Zira En çok vücudunu saklaması gereken kadın her şeyde özgürüm naraları ile ortaya çıkıyor ve bunu yeni nesillere aktarıyor. Nasıl aktarıyor. Anneler veya anne adayları gelecekte çocuklarına o telefonu çok erken vererek. Erkekler o kadar çok kadın ile karşılaşıyor ki Bu sefer yanındakini beğenmiyor. Son zamanlarda dikkat ettiniz mi? ünlü erkekler güzel denilebilecek eşlerini terk ediyorlar. Bunun sonucunda her şeyi mübah gören bir kadın sosyal medyada yazışıyor. Sonra o erkek yavaş yavaş yacaş kayıyor. (Bir erkeğin İnstagramında tanımadığı takip ettiği açık saçık kadınlar olmamalı, Aynı şey kadınlar içinde geçerli)

3-Yine 2. maddeye bağlantılı gidersek bu bozulan sistemin içinde gençken bir şeyleri elde edebildiğini düşünen erkek veya kadınlar artık edep perdesini yırtıyor. Bu sefer daha öteye gidip evliler birbiri ile ilgileniyor ve çocukları var. Şimdi bu kadar şeyi görmüş bir erkek (erkek genelde iş hayatında olduğu için ve erkekler aralarında maalesef böyle şeyleri rahat konuştuğu için) güvenerek nasıl evlilik yoluna gider.

4- Başka bir nokta ise daha muhafazakar erkeklerin derdi eşini gerçekten korumak, sevmek, yormamak, Zira bende dahil çoğu erkek kadınlardan etkileniyor. Ondan dolayı uzak durmak zorundayız. Ben Hz Yusuf değilim. Dolayısıyla o kapıdan geçmeyi bırak kapının yerini bile merak etmiyorum. Zira bir erkek bir kadına dayanamaz. Bir erkeğin en büyük zaafı kadınlardır. Değilse erkekliğinde sorun vardır. ya da boş konuşuyordur. Bu noktada ekonomik şartlarda belli. Bu ekonomik şartlarda evini geçindiremeyeceği düşüncesi erkeğin çok canını sıkar. Evet beraber de çalışabilirler. Kadın çalışamaz diye bir kural yok. Ancak bu sefer çocuk gibi önemli konular devreye girince çok daha zor oluyor her şey. İşte bu noktada yeni madde ile bağlayalım

5- Elbette bir kadın evi olsun araba olsun ister. Ama yoksa ve birde düğün beklentileri çok ise bu sefer erkek bu beklentileri karşılayamıyorum. Erkekliğime de laf ettireceğime kendi halimde yaşarım diyor. Zira bir erkek için en zor şey bir şeyleri yapamamaktır. Eskiden böyle değildi evet. Ama bugün böyle ve bunu kabullenmek zorundayız. Elin kızına yok diyemiyoruz. Zira istiyor. Elbette annelerimizin çektiği şeyleri eşler çekmesin ister insan ama hayat bu lüks ile geçmiyor. işte bu noktada 2. maddedeki sosyal medya çok güzel işini yapıyor.

6- ha diyeceksiniz ki kadınları daha çok yerdin. Hayır aslında ben bizim yapamadıklarımızdan dolayı da olanları belirttim. Zira bir kadın güven isterken maalesef bu zamanda o güveni daha veremiyor birçok hemcinsim.

7- O ünlü değiş. "Erkekler prenses oldu" Hanımlar o erkekleri sizin anneleriniz ve yeni anneler yetiştiriyor. Bakın ben eve akşam ezanında sonra geldim babamdan dayakta yedim. Evede almadığı oldu. Annem ilk okulda bulaşık yıkamayı, kendi odamı temizlemeyi vs hepsini öğretti. Eğer evlenecek erkek evladınıza o hiçbir şey yapamaz derseniz Sizin çektiklerinizi de gelinleriniz çeksin isterseniz O bahsi geçen erkeklerden kurtulamazsınız. O tableti vermek ile annelik olmuyor. Annem yorulmasın diye büyük şişeleri küçüklere doldururum. Kaldırırken kolu ağrıyor diye.

8- Bizim nesil kadınların değerini çok iyi bildi. Ancak biz beklentileri karşılayamadık. Yani mesleğimiz ve kendimizden fedakarane yapacaklarımızı bilerek istedik. Ancak başkalarının yaktığı canların diyetini ve toplumsal çöküşü biz yaşadık. halimden şikayetçi değilim. Zira sevmeyi simasını bilmediğimiz bir kadına verecek kadar bağlı yaşadık. Simasını gördük olmadı. Nasip değilmiş der elimizde kalanı severiz. Ancak bu saatten sonra sadece bizi suçlamayın. Selam ve dua ile...😊

1
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evlilikleri kolaylaştırmadıkları için olabilir mi.

Hem bir yuvamız olsun istiyorlar hem de kişinin boyundan büyük borca sokuyorlar.

Bir kaç ayda milyonları bulan ya da geçen paraları bu insanlar hayatlarında hiç görmüş mü.

Bu zamanda çalışan bir kişi bir yılda bir milyon biriktirebilir.

Eskiden insanlar ev eşyalarına yavaş yavaş para biriktirerek zamanla sahip olurlardı. Ama şimdi herkes bir anda olsun istiyor. Hazır olsun istiyor, zahmete girmek bile istemiyorlar.

Bazı kadınlar diyorki ben onun annesi iyim ona kölelik yapacağım.

Peki o zaman kiöşn kölesi olmak istiyorsanız ona köle olun.

Bu arada Evliliğe karşı olan bir insan asla değilim. Toplum için Evlilik şarttır. Ben de boşanmış bir insanım. Evliliği kopma naktasına kadar götürürüm ama bazen hiç olmayacak durumlar olur ve kabul edilemez.

Bu hayatta evlenin ve bir kızınız oğlunuz olsun. İnanın pişman olmazsınız.

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

👏👏👏

Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Hadi bakalım başlasın kaos ya Allahhh bismillahh 😄 hhhhmmm derin bir nefes çekeyimm ve başlıyoruzzz. Çünkü Türk kültürü aile geleneklerinde çoğu kız maddi alım gücünün de etkisiyle erkeklere normalden biraz daha fazla hele ki şu ekonomik sıkıntıda kız tarafı olarak baskı kurup talep olarak erkeğin de boyunu aşan şeyler isteyebildikleri için haklı veya haksız olarak bunun da boyutu tartışılır, erkekler de bu durumu abartı görüyor ve istemiyorlar. Yani kadına göre erkek pasif ve çabasız, erkeğe göre kadın çok talepkâr oldu. Buda toplumsal çürümenin etkisi.

0
    3 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Her kadın için geçerli değil

• YasinTR
      YasinTR
      22 gü

Öyle tabi. Allah iyilerle karşılaştırsın her iki taraf için de.

• Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Aminnnn

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
22 gü
  • Canım benim, bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi aynı şeyi merak ediyor aslında! 🤔 Erkeklerin evlilikten kaçmasının birçok sebebi olabilir; kimisi sorumluluklardan çekinebilir, kimisi kendi hedeflerini gerçekleştirmek isteyebilir, kimisi de geçmiş tecrübelerden etkilenmiş olabilir. 🤷‍♀️ Bazen de sadece doğru zamanın gelmesini beklerler bence. Herkesin farklı bir hikayesi var sonuçta! Senin aklında başka hangi sebepler var? 💖✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

85

Cevap

• UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Hayatını tek bir kadına adamak istemedikleri içindir

1
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Neden doyumsuz oldukları için mi

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Gayette çatır çutur evleniyorlar hemde genç yaşlarda. Evlilik düşünmüyorsa hayatındaki kadınla düşünmüyordur.

1
    1 Yorumla
    • EmiriHan
      EmiriHan
      20 gü

Yoo ben hiç düşünmüyorum.

Yorumla
  • PatronBy34
    PatronBy34 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 34
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Siz kadınları memnun etmek zorda ondan dolayı

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Yoo değil

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Evlilik istesekte ciddi birisi yok

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Kaçmıyorum keşke kadın olsa da evlensem.

0
    0 Yorumla
  • SırdaşAdam0
    SırdaşAdam0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    20 gü

Seven erkek sevdiğini almak ister ama hayatında bi düzensizlik varsa, bu belirsizliğe sevdiğini sürüklememek için uzak durabilir. Sizin doğru kişi olmadığınızı düşünebilir. Maddi manevi sebepler olabilir. Kısacası, kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir.

1
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

ÇOk doğru

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.

Aslında çoğu erkek evliliği istiyor.

Günümüzde evlilik zorlaştırildi.

Sadece ekonomik anlamda da değil, sosyal anlamda da evlilik zorlaştırildi.

Öyle bir zorlasma hâli ki kişiler evlenirken kimle evlendiginden ziyade evlenip evlenmedigine odaklanıyor.

Kumar oynuyor bir nevi.

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Öyke

Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Buraya da yazayım.

Düzenli ve güzel bir hayatım var. Kısacası rayında gidiyor. Evlilik ise bir bilinmez. Yani bu düzeni de bozabilir, hayatı da. O yüzden çalışan bir sisteme çomak sokmaya gerek yok. Kısacası kendime ve zamanıma yapacağım yatırımı şu aşamada ailem hariç başka hiçbir canlıya yapmam.

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Peki baba olma hevesin yokmu

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      20 gü

Yok. Bu yaşıma kadar böyle heveslerim olmadı.

Yorumla
  • GözüKaraGizem
    GözüKaraGizem Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.

Eskiden evlilik bir başarı kriteriydi, şimdi ise bir tercih. Birçok erkeğin evlilikten kaçmasının sebebi, günümüzdeki yüksek boşanma oranlarını ve zorlaşan ekonomik şartları gözlemlemeleri olabilir. Belki de kurulmuş bir düzeni bozmak veya yanlış bir kararla hayatı kısıtlamak endişesi, duygusal bağı evliliğe taşımayı zorlaştırıyor.

0
    4 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Ama nereye kadar böyle

Yorumla
    • GözüKaraGizem
      GözüKaraGizem
      21 gü

Sonu yokki bu durumun

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Üzücü

Yorumla
    • GözüKaraGizem
      GözüKaraGizem
      21 gü

Maalesef

Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

30 a kadar herkesin tadına bakmis kızın benim üstüme kalmasini istemiyorum.

Bir de kadınlar erko, iyy erkek tarzı bakış açısında olduğu için, egoları tavan yaptığı için erkekler kadınlara güvenmiyor.

Aynısı kızlar için de geçerlidir ama soru erkeklere yönelik olduğu için cevabı bu bence.

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

👏

Yorumla
  • Mankenimsi
    Mankenimsi Takip Et
    Guru Yaş: 44
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Her erkek evlilikten kaçmaz ama kaçanların çoğu aslında evlilikten değil, getireceği sorumluluklardan kaçıyor. Kimi özgürlüğünü kaybetmekten korkuyor, kimi maddi yükten, kimi de yanlış kişiyle hayatını bağlamaktan. Bazen de gerçekten hazır hissetmiyorlar ama bunu açıkça söylemek yerine konuyu erteliyorlar.

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

👏👏 evet aynen açıkça söylemiyor hep kaçıyor

Yorumla
  • asabovesobelow0
    asabovesobelow0 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 96%
    19 gü

Evlenilecek kadın bulamamalarıdır. bulduğunda evleniyorsun. Evlenilecek kadın ise en iyi anlaştığın, en iyi seviştiğin, en tutkulu olduğun, en çok eğlendiğin değildir. En çok konuşabildiğindir. Zira tüm diğer kavramlar geçer, konuşabilmek kalır.

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Doğru

Yorumla
  • GizliGazeteci
    GizliGazeteci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    20 gü

Düzgün insan bulsam ben evlenirim istemiyoruz diye bişey yok yanımıza yakışan benim yanımda veya benim olmadığım yerde beni savunabilcek bir kadın bulsam evlenirim. Ama evet evlenme oranları düştü ülkede Buda sanırım maddi durumlar büyük etken 🤔

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Evet doğru

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Mevcut ekonomik şartlar, hatun kısmının bitmek bilmeyen istekleri (kızın biri mehir olarak benden mercedes istemişti) bazı hemcinslerinin her şeyi erkekten beklemesi gibi gibi şeylerden dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk.

0
    9 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Çok abartı ya Mercedes’in yanına bide villa isteseydi

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      21 gü

Gold digger muamelesi yapardım direk.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

😂

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      21 gü

Kocamı aldattım, aylardır pişmanım ve kendimi affedemiyorum, ne yapmalıyım? ↗

Bide bu durum var hadi gel evlen!!!

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Millet şaşırmış yaa

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      21 gü

Şaşırmaktan ziyade yoldan çıkmış

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Üzücü

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      20 gü

Evleneceğim zaman aldatma aşamasına gelmeden ayrılmak istediğini söylemesi şartı koyacağım.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Tabiki öyle

Yorumla
  • bilme25
    bilme25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    22 gü

Niye çünkü evlilik zamanımızda çocuk oyuncağı oldu evleniyorsun en fazla 1 yıl hatta aylar bile sürmüyor o yüzden insanlardan kaynaklı toplum bozuntusu olduğu için

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Nereye kadar sürecek

Yorumla
    • bilme25
      bilme25
      22 gü

Vallah onu bilmiyorum seninde benimde karşıma iyi insanlar çıkar umarım

Yorumla
  • Sıkıştır
    Sıkıştır Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

2026 senesinde neden ortaçağ artığı bağnaz gelenekleri sürdürelim mesela, mantıklı ve rasyonel bir gerekçen var mı Rukiyecim

1
    3 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Var Abdullah

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      22 gü

Sana hayırlı olsun, bizim yakamızdan düş Rukiye

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

😂 deli ya

Yorumla
  • joewants26
    joewants26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    20 gü

evlilik öncesi ve sonrası genel olarak tüm maddi yükün erkekte olması kaynaklı. Geçmişe göre günümüzde erkekten beklenenler çok fazla

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Daha çok karşılıklı olması lazım

Yorumla
  • vatizdetşit
    vatizdetşit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

Çok basit. Erkeklerin kendine payına evrimsel biyolojideki çıkarları ile kadınların ebeveyn yatırım teorisi çakışıyor da ondan.

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Mesela biraz açık ol

Yorumla
    • vatizdetşit
      vatizdetşit
      21 gü

Yüzbinlerce yıllık insan evrimini bu günün ilişkilerine indirgiyorum. Buna göre kadın eş seçiminde haklı olarak daha seçici ve sadece bir kişiye yatırım yapmak istiyor. Erkek ise biyolojik avantajından ötürü tek eşli yaşamayı reddediyor. İşte bu durum erkekleri psikolojik değil aslında iç güdüsel olarak yönetiyor ve yönlendiriyor. Bazı erkekler bu içgüdüyü yönetemedikleri için iş aldatmaya kadar gidiyor. İşte evlenmek ve tek eşlilik üzerlerindeki bu baskıyı arttırıyor. Genel olarak evliliğin her iki taraf için geçerli diğer sorumluluklarını saymıyorum tabi onlarda var.

Yorumla
  • ahmetuysal67
    ahmetuysal67 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    21 gü

Erkekler evlilik istemiyor çünkü iyi boşandığın zaman evini yarısı mesela kadının oluyor ya da senin mal varlığının yarısı kadının oluyor Bir de boşanıyorsun çocuk yaparsan yersin maaşının üçte biri mi üçte ikisi mi nafaka olarak veriliyor çok saçma her şey kadından yana o yüzden sıkıntı Alman usulü olsa cüzün olur yani yarısını kadınların mesela eşyaların beyaz eşyaları evlenirken

0
    0 Yorumla
  • Chimayev2002
    Chimayev2002 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    22 gü

Şahsen ben evlenmek istemiyorum çünkü yalnızken daha rahatım. Arada takıldığım, görüştüğüm ciddi düşündüğüm birileri oluyor ama evlilik çok ileri bir aşama

Diğer erkekler de bıkkınlık, maddi yetersizlik, uygun partner bulamama, kendini hazır hissetmeme gibi durumlar var.

Üstüne 3-5 tane s. rtük de evlenmek istemeyen erkekleri suçlayınca bakış açımız hepten bekar kalmaya kayıyor

0
    0 Yorumla
  • aysin7575
    aysin7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 125 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sorumluluk almak istemiyorlar çünkü evliliğin sorumluluğu çok fazla

1
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Ama nereye kadr

Yorumla
  • tardu81
    tardu81 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    21 gü

İstiyoruz ama
    Net kız istiyoruz
    Ne istediğini bilen kız istiyoruz

1
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Net davranan erkek yok

Yorumla
    • tardu81
      tardu81
      21 gü

Var genelleme yapma
      Ben ve benim gibiler var
      Ben bir kızla daha ilk tanıştığımda ciddi ilişki insanıyım ona göre konuş derim
      Kurallarımı söylerim

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Maddi yetersizlik nedeniyle oluyor çoğu kez

2
    0 Yorumla
  • waternymph
    waternymph Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    20 gü

Benim asıl anlamadığım kadınlar neden evlilik istiyor 😂

0
    8 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Yuva kurmayı bi çoğu kadın ister

Yorumla
    • waternymph
      waternymph
      19 gü

Bence artık "yuva kurmak" adı altında romantizm edilmemeli. Maalesef evlilik kadın için tam bir kölelik, eğer size gerçekten hayat arkadaşı olacak bir erkekle evli değilseniz. Ve bunun denk gelişi bence bu yüzyılda artık imkansıza yakın maalesef...

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Biraz pozitif mı düşünsek acaba😅 neyi düşünürsek onu çekeriz çünkü

Yorumla
    • waternymph
      waternymph
      19 gü

Hayatımda bir erkek olmadan hayatımin daha güzel ya hensjdbsn evlenmeyi düşünmüyorum 😂😂😂 bence evlenen hiçbir kadın mutlu değil xidndj

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Ben düşünüyorum ve istiyorum😊 her evlilikte inişli çıkışlı günler olacak illaki 100% mutlu olamayız bunu bilerekten bu adımı atmalıyız

Yorumla
    • waternymph
      waternymph
      19 gü

Bu düşünce tarzını bırakalı 3-4 yıl oldu. Sana iyi şanslar diliyorum bacım 😂

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Sağol bacı 😅

Yorumla
    • waternymph
      waternymph
      19 gü

😅😅🤗

Yorumla
  • Altınay1919
    Altınay1919 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

Sizin bitmeyen boş istekleriniz olabilir mi doymak bilmeyen

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Benim yok, her kadın aynı değil

Yorumla
  • scharny
    scharny Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.

napolyon'un dediği gibi: ekönomi, ekönomi, ekönomi. başka sebep de yok.

0
    5 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Sadece bu mu

Yorumla
    • scharny
      scharny
      19 gü

yani büyük oranda bu. çünkü para yoksa adam nasıl evlenecek? hadi evlendi diyelim evi kim nasıl geçindirecek? işi gücü ve parası olmayan adama kim niye kız versin? adam karnını zor doyuruyor günümüzde. az miktarda da erkeklerin sadece seks peşinde koşması diyebiliriz.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

İşi gücü tabiki var

Yorumla
    • scharny
      scharny
      19 gü

para mesele değilse sorumluluktan kaçıyordur. dediğim gibi; ev geçindirmek sorumluluk gerektirir, ayrıca özgürlüğü kısıtlar.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Doğru

Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    20 gü

Aldatılmak, kadın dırdırı, evlenince pasaklı olmaları

0
    3 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Aynı şeyler sizin içinde geçerli

Yorumla
    • İzmirin-BeyEfendisi
      İzmirin-BeyEfendisi
      20 gü

Başkalarını bilemem, evliyken sosyal medya bile kullanmadım ben. Konuşkan biri de değilim evde ve ev dışında. Tüm ev işlerinde de yardımcı oldum. Bundan sonraki kişi kim olursa ona da olacağım. Herkesin bir kalitesi var ve herkes kalitesine göre davranış sergiler

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

👏👏👏

Yorumla
  • Pişmaniyemsi
    Pişmaniyemsi Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    20 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

Ulaşılabilirlik arttı. Dolayısıyla cazibesi kalmadı.

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Anlamadım

Yorumla
  • NoluyooFuat
    NoluyooFuat Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.

Sitede evlenmek istemiyorum de en çok erkekler linçler seni. Kim demiş evlenmek istemiyorlar diye ahahahahaha

0
    0 Yorumla
  • StormAngel000 m
    StormAngel000 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evlilik için masraflar ve sorumluluklar gözlerini korkutuyor

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Ama nereye kadar böyle

Yorumla
    • StormAngel000 m
      StormAngel000
      20 gü

Onuda erkeklere sormak lazım bilmiyorum

Yorumla
  • NostaljikBirFilm
    NostaljikBirFilm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.

Erkekler evlenmek istiyor. Kadınlar erkek beğenmiyor.

0
    5 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Tam tersi

Yorumla
    • NostaljikBirFilm
      NostaljikBirFilm
      21 gü

Seni kimse beğenmiyor yani öyle mi

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Tam olarak öyle değil

Yorumla
    • NostaljikBirFilm
      NostaljikBirFilm
      21 gü

:))))

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

:)

Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kadınlar evlenmek isteyen erkeğe değil çapkın gösterişli erkek peşinde koştukları için öyle saniyorlar

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

1 ay evli kalıp ömür boyu nafaka verme şüphesi ve düğün masrafları korkutucu geliyordur

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Nereye kadr böyle

Yorumla
  • hüzünlükemancı
    hüzünlükemancı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    21 gü

Günümüzde evlilik tehlikeli geliyor erkeklere. Çünkü kadın kafasına göre aldatıp boşanabiliyor ve erkel kusurlu sayılıyor, nafaka alınuyor ömür boyu

0
    0 Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.

Ne yapsinlar para yok doğru düzgun iş yok evdeki kariya bakamamaktan korkuyorlar.

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

:( üzücü

Yorumla
    • Titizzz
      Titizzz
      22 gü

Ya parasi olan zaten evleniyorda parasi olmayanada devlet 5 yil ödemesiz kredi vermesi lazim ne bileyim 3 ayda geri ödemeli ya da ödemesiz hibe kredi birşeyler yapmasi lazim.

Yorumla
  • benalhan
    benalhan Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Güven güven güven kadınlar gelecek garantisi para peşinde artik

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Her kadın aynı değil

Yorumla
    • benalhan
      benalhan
      22 gü

Keşke... Günümüzde az da olsa vardır yok diyemem

Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Toplayın tezgahı! Kaçın!

Zabıta geliyor!!!

0
    4 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Ne oldu

Yorumla
    • Sweetsurfer1985
      Sweetsurfer1985
      22 gü

Sorunu okuyunca birden işportacı gibi hissettim kendimi. Kusura bakma.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

😂 deli ya

Yorumla
    • Sweetsurfer1985
      Sweetsurfer1985
      22 gü

Şaka bir yana bu kadar kasma kendini illa çıkar biri. Önemli olan karşısındski için doğru olan iki insanın birbirini bulabilmesi.

Ben evlendiğimde 32 yaşındaydım. Ama diyorum ki iyi ki öncekiler olmamış. Bu yüzden çok mutluyum.

Her şeyin hayırlısı...

Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Maddi gücümü elime almışım , herseyi mükemmel hale getirmişim
    Neden evleneyim?

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Ömrünün sonuna kadar dost hayatı mı? Bugün bi kadınla ertesi gün başka bi kadınla mı?

Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Bence bu zaman da kadınlar evlenmek istemiyor artık erkekler değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    20 gü

Orp gibi hayat yaşamayı seven ve aldatmak istiyorlar boşanmasın istiyorlar kısaca enayi gavt kadın bulamayan orp gibi hayat yaşayan erkekler istemez tabi hepsi bundan dolayı değil belki yalnız yaşamayı seven sorumluluk almak istemiyordur

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Diğer erkekleri bilmem ama ben istiyorum. Ancak beni seven bir kadın çıkmadı karşıma.

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.

daha öncede söylemiştim. yük almak istemiyorlar. zaten nafaka belasıda yeniden onaylanmış :D

0
    4 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Evnereye kadr böyle

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      21 gü

kadınlar değişene kadar :)

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Hangi anlamda

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      21 gü

menfaat olarak

Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Doğru kişiyi bulmak zor

0
    0 Yorumla
  • egoadamm
    egoadamm Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Ben kaçmıyorum açıkçası

0
    0 Yorumla
  • kızooo
    kızooo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    20 gü

evlenmeden istediklerini alabilenler ve iş sıkıntısı çekenlr evlilikten kaçar

0
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Evet biraz maddi sıkıntıları var. Evet evlenmedende herşeye ulaşıyorlar doğru

Yorumla
  • BirKaçıkDeli
    BirKaçıkDeli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    21 gü

Evlilik istemeyen erkek biraz rahatına düşkündür ve sorumluluk sahibi degildir bence.

0
    3 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Doğru Nedn sorumluluk almıyor

Yorumla
    • BirKaçıkDeli
      BirKaçıkDeli
      21 gü

Korkuyorlardır. Rahat yaşamaya alışmıştıf

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Maalesef

Yorumla
  • Kaelen
    Kaelen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    21 gü

Genelleme Yapmak Doğru Olmaz, Şahsen Hayırlı Bir Kısmetim Olsa Ben Evlilik İsterim.

0
    0 Yorumla
  • Ladybirdy
    Ladybirdy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.

Sorumluluk fazla şekerim

1
    6 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Nereye kadr böyle sürecek

Yorumla
    • Ladybirdy
      Ladybirdy
      21 gü

Bu onların problemi olsun bizim değil

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

E evlenmeyi isteyen bizleriz

Yorumla
    • Ladybirdy
      Ladybirdy
      21 gü

Çok belli etme niyetini

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Bi zamandan sonra ediyoruz yani normdl

Yorumla
    • Ladybirdy
      Ladybirdy
      21 gü

Okeyyy

Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    22 gü

Artık kadınlar da kaçıyor

1
    1 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Nedn

Yorumla
  • darknighttttone
    darknighttttone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    20 gü

Amaçç cinsellik yaşayıp kaçmak

0
    8 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Doyumsuzsunuz iğrencsinizzz nereye kadar böyle?

Yorumla
    • darknighttttone
      darknighttttone
      19 gü

Ben hiç öyle bişi yaşamadım yapmadım da
      geneli böyle. Olaya duygusuz tek taraf bakıyorlar cinsel olarak. O olmazsa başkası bakar verir gibisinden.

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Çok saçma

Yorumla
    • darknighttttone
      darknighttttone
      19 gü

Üzerime alınmadım ben doyumsuz iğrenç değilim. Evlilik düşüncesindeyim doyumsuz iğrenç kadın erkekler düşünsün her şey seksten ibaret değil günümüzde aşk sevgi merhamet duygularını yitirmişler

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

👏👏

Yorumla
    • darknighttttone
      darknighttttone
      19 gü

Evlilik istiyorum ben. Kimin naptığı önemsiz. Kadın da evlilik istesin ama çoğu kadın gönül eğlendiriyor.2 taraflı bakmak lazım ikisi de aynı halt iğrenç seks e doyumsuzlar. Başka tat arıyorlar evlenip tek kişi olmaktansa farklı açık ilişki

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      19 gü

Çok üzücü ya bunun bi sonu olmalı.

Yorumla
    • darknighttttone
      darknighttttone
      19 gü

Evlilik istiyorum da evlenecek kız kalmadı. Temiz insan yok

Yorumla
  • Gökyüzümuhabiri
    Gökyüzümuhabiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    21 gü

Çünkü maddi imkansızlık

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Çoğu zaman bu mu

Yorumla
    • Gökyüzümuhabiri
      Gökyüzümuhabiri
      20 gü

Evet çoğu zaman

Yorumla
  • Arvenn2004
    Arvenn2004 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

Erkek olduğunu düşün anlarsın

0
    3 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Sana sordum işte

Yorumla
    • Arvenn2004
      Arvenn2004
      21 gü

çok fazla nedeni var hangisini yazıyım ki en basit örneği bir kadınla evleniyorsun bir ton masraf sonra kadın boşanıyor sence bu riske değer mi madem evleniyoruz kadın da masraf yapsın 😂

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      20 gü

Tabi karşılıklı

Yorumla
  • вshєldσn u
    вshєldσn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    21 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Bu devirde böyle artık kimse istemiyor

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Neden

Yorumla
    • вshєldσn u
      вshєldσn
      21 gü

Aşırı zor işler

Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 101%
    21 gü

Günaydın evlilik sorumluluk ister

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      21 gü

Doğru neden kaçıyorlar

Yorumla
    • Akmankan
      Akmankan
      21 gü

Bekar olup bulduğun bir erkek veya kızla takılıyor hiç bir sorumluluğu yok Hesap vereceği biri yok , evlense eve geç gelse eşi soracak nerdesein diye evde yağ kalmamış su kalmamış bunlar hep sorumluluk

Yorumla
  • efeninyo
    efeninyo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    22 gü

evlenecek biri yok cunku

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Var

Yorumla
    • efeninyo
      efeninyo
      22 gü

ben bulamiyoeum

Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.

Doğru kişiyi bulan evleniyor

0
    2 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Bi biz bulamadık

Yorumla
    • MarllboroRed m
      MarllboroRed
      22 gü

Kısmet

Yorumla
  • Ummuttt
    Ummuttt Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İki kişinin frekansı uymuyor demek ki

0
    8 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Aslında uyuyr

Yorumla
    • Ummuttt
      Ummuttt
      22 gü

Uymuyor

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Kim demiş ya

Yorumla
    • Ummuttt
      Ummuttt
      22 gü

Benn 😀

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Sen kimsin

Yorumla
    • Ummuttt
      Ummuttt
      22 gü

Rastgele

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Rastgele diye bi şarkı var

Yorumla
    • Ummuttt
      Ummuttt
      22 gü

O hesap işte salla amann

Yorumla
  • ozkuyucu_efe
    ozkuyucu_efe Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

sana layik bi erkek yok teyzem evlenme kimseyle

0
    5 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Hahah evet ben biraz fazlayım onlara ergen doğru dedin

Yorumla
    • ozkuyucu_efe
      ozkuyucu_efe
      22 gü

biraz mi yine mütevazisin bugün

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Biraz değil fazlasıylaaaaa

Yorumla
    • ozkuyucu_efe
      ozkuyucu_efe
      22 gü

heh simdi oldu

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

👍

Yorumla
  • Geralgine
    Geralgine Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 69%
    22 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Çünkü sarışın bulamıyoz :D

0
    3 Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Çok var

Yorumla
    • Geralgine
      Geralgine
      22 gü

Hiç yok

Yorumla
    • Esmrkzzz
      Esmrkzzz
      22 gü

Gözünü aç

Yorumla
  • jellybean_alyosha
    jellybean_alyosha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    22 gü

Sorumluluk almak istemiyo kimse

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden evlilik istemiyor? Bu konudan neden sürekli kaçıyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evlenmekten kaçıyor? 18 cevap verildi
Erkekler neden evlenmekten kaçıyor? 83 cevap verildi
Erkekler neden evlenmekten kaçıyorlar? 23 cevap verildi
Erkekler neden evlenmiyor, evlilikten kaçıyorlar? 8 cevap verildi
Erkekler neden evlilik istemez? 8 cevap verildi
Evlilikten erkekler neden uzak durmaya çalışır? 51 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨