- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
21 güErkeklerin tamamı evlilikten kaçıyor demek doğru olmaz. Evlilik isteyen ve bunu hayatının hedeflerinden biri olarak gören birçok erkek de var. Ancak evlilikten uzak duran erkeklerde bunun farklı nedenleri olabiliyor. Bazıları özgürlüğünü kaybetmekten, bazıları ise evliliğin getireceği sorumluluklardan çekinebiliyor. Ekonomik kaygılar, kariyer hedefleri, geçmiş ilişki deneyimleri veya yanlış bir evlilik yapma korkusu da etkili olabiliyor. Ayrıca bazı kişiler duygusal olarak evliliğe hazır hissetmeyebiliyor ya da doğru insanla karşılaştıklarını düşünmeyebiliyor. Bu nedenle konuyu sadece “erkekler evlilik istemiyor” şeklinde değerlendirmiyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu çok büyük ve teferruatlı bir konu hanım efendi. Erkekler istemiyor değil. Şartlar Erkekleri birçok noktada zorladığı için evlilikten vazgeçmek zorunda kalıyorlar. Bakın benim kanaatim en önemli sebepten başlayayım.
1- Sizi tenzih ederim ancak sadakat beklediğiniz yerde maalesef ilk seferde kadınlar birbirine ihanet ediyor. Bu nasıl oluyor. Şimdi bir erkek bir kadını aldatıyor ise yine başka bir kadın ile aldatıyor. O kadar çok tercih edebileceği kadın çıkıyor ki. Fazla naz aşık usandırıyor. Doğru diye demiyorum. Ancak bir kadın kendi cinsine ihanet ettiğinde aynı şeyin başına geleceğini düşünemiyor. Sonrasında ise sizin gibi kadınlar Sevgi görmek istediği yerden dertten başka bir şey göremiyor ve güven azalıyor. Bu noktada diğer maddeye bağlayayım.
2- Hani dedik ya erkek neden başkası ile aldatır. Neden fazla naz aşık usandırır. Aslında bu noktada Sosyal medya devreye giriyor. Sosyal medya çöplüğü en çok kadınları etkiliyor. Zira En çok vücudunu saklaması gereken kadın her şeyde özgürüm naraları ile ortaya çıkıyor ve bunu yeni nesillere aktarıyor. Nasıl aktarıyor. Anneler veya anne adayları gelecekte çocuklarına o telefonu çok erken vererek. Erkekler o kadar çok kadın ile karşılaşıyor ki Bu sefer yanındakini beğenmiyor. Son zamanlarda dikkat ettiniz mi? ünlü erkekler güzel denilebilecek eşlerini terk ediyorlar. Bunun sonucunda her şeyi mübah gören bir kadın sosyal medyada yazışıyor. Sonra o erkek yavaş yavaş yacaş kayıyor. (Bir erkeğin İnstagramında tanımadığı takip ettiği açık saçık kadınlar olmamalı, Aynı şey kadınlar içinde geçerli)
3-Yine 2. maddeye bağlantılı gidersek bu bozulan sistemin içinde gençken bir şeyleri elde edebildiğini düşünen erkek veya kadınlar artık edep perdesini yırtıyor. Bu sefer daha öteye gidip evliler birbiri ile ilgileniyor ve çocukları var. Şimdi bu kadar şeyi görmüş bir erkek (erkek genelde iş hayatında olduğu için ve erkekler aralarında maalesef böyle şeyleri rahat konuştuğu için) güvenerek nasıl evlilik yoluna gider.
4- Başka bir nokta ise daha muhafazakar erkeklerin derdi eşini gerçekten korumak, sevmek, yormamak, Zira bende dahil çoğu erkek kadınlardan etkileniyor. Ondan dolayı uzak durmak zorundayız. Ben Hz Yusuf değilim. Dolayısıyla o kapıdan geçmeyi bırak kapının yerini bile merak etmiyorum. Zira bir erkek bir kadına dayanamaz. Bir erkeğin en büyük zaafı kadınlardır. Değilse erkekliğinde sorun vardır. ya da boş konuşuyordur. Bu noktada ekonomik şartlarda belli. Bu ekonomik şartlarda evini geçindiremeyeceği düşüncesi erkeğin çok canını sıkar. Evet beraber de çalışabilirler. Kadın çalışamaz diye bir kural yok. Ancak bu sefer çocuk gibi önemli konular devreye girince çok daha zor oluyor her şey. İşte bu noktada yeni madde ile bağlayalım
5- Elbette bir kadın evi olsun araba olsun ister. Ama yoksa ve birde düğün beklentileri çok ise bu sefer erkek bu beklentileri karşılayamıyorum. Erkekliğime de laf ettireceğime kendi halimde yaşarım diyor. Zira bir erkek için en zor şey bir şeyleri yapamamaktır. Eskiden böyle değildi evet. Ama bugün böyle ve bunu kabullenmek zorundayız. Elin kızına yok diyemiyoruz. Zira istiyor. Elbette annelerimizin çektiği şeyleri eşler çekmesin ister insan ama hayat bu lüks ile geçmiyor. işte bu noktada 2. maddedeki sosyal medya çok güzel işini yapıyor.
6- ha diyeceksiniz ki kadınları daha çok yerdin. Hayır aslında ben bizim yapamadıklarımızdan dolayı da olanları belirttim. Zira bir kadın güven isterken maalesef bu zamanda o güveni daha veremiyor birçok hemcinsim.
7- O ünlü değiş. "Erkekler prenses oldu" Hanımlar o erkekleri sizin anneleriniz ve yeni anneler yetiştiriyor. Bakın ben eve akşam ezanında sonra geldim babamdan dayakta yedim. Evede almadığı oldu. Annem ilk okulda bulaşık yıkamayı, kendi odamı temizlemeyi vs hepsini öğretti. Eğer evlenecek erkek evladınıza o hiçbir şey yapamaz derseniz Sizin çektiklerinizi de gelinleriniz çeksin isterseniz O bahsi geçen erkeklerden kurtulamazsınız. O tableti vermek ile annelik olmuyor. Annem yorulmasın diye büyük şişeleri küçüklere doldururum. Kaldırırken kolu ağrıyor diye.
8- Bizim nesil kadınların değerini çok iyi bildi. Ancak biz beklentileri karşılayamadık. Yani mesleğimiz ve kendimizden fedakarane yapacaklarımızı bilerek istedik. Ancak başkalarının yaktığı canların diyetini ve toplumsal çöküşü biz yaşadık. halimden şikayetçi değilim. Zira sevmeyi simasını bilmediğimiz bir kadına verecek kadar bağlı yaşadık. Simasını gördük olmadı. Nasip değilmiş der elimizde kalanı severiz. Ancak bu saatten sonra sadece bizi suçlamayın. Selam ve dua ile...😊
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlilikleri kolaylaştırmadıkları için olabilir mi.
Hem bir yuvamız olsun istiyorlar hem de kişinin boyundan büyük borca sokuyorlar.
Bir kaç ayda milyonları bulan ya da geçen paraları bu insanlar hayatlarında hiç görmüş mü.
Bu zamanda çalışan bir kişi bir yılda bir milyon biriktirebilir.
Eskiden insanlar ev eşyalarına yavaş yavaş para biriktirerek zamanla sahip olurlardı. Ama şimdi herkes bir anda olsun istiyor. Hazır olsun istiyor, zahmete girmek bile istemiyorlar.
Bazı kadınlar diyorki ben onun annesi iyim ona kölelik yapacağım.
Peki o zaman kiöşn kölesi olmak istiyorsanız ona köle olun.
Bu arada Evliliğe karşı olan bir insan asla değilim. Toplum için Evlilik şarttır. Ben de boşanmış bir insanım. Evliliği kopma naktasına kadar götürürüm ama bazen hiç olmayacak durumlar olur ve kabul edilemez.
Bu hayatta evlenin ve bir kızınız oğlunuz olsun. İnanın pişman olmazsınız.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hadi bakalım başlasın kaos ya Allahhh bismillahh 😄 hhhhmmm derin bir nefes çekeyimm ve başlıyoruzzz. Çünkü Türk kültürü aile geleneklerinde çoğu kız maddi alım gücünün de etkisiyle erkeklere normalden biraz daha fazla hele ki şu ekonomik sıkıntıda kız tarafı olarak baskı kurup talep olarak erkeğin de boyunu aşan şeyler isteyebildikleri için haklı veya haksız olarak bunun da boyutu tartışılır, erkekler de bu durumu abartı görüyor ve istemiyorlar. Yani kadına göre erkek pasif ve çabasız, erkeğe göre kadın çok talepkâr oldu. Buda toplumsal çürümenin etkisi.
03 Yorumla- 22 gü
Her kadın için geçerli değil
- 22 gü
Öyle tabi. Allah iyilerle karşılaştırsın her iki taraf için de.
- 22 gü
Aminnnn
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi aynı şeyi merak ediyor aslında! 🤔 Erkeklerin evlilikten kaçmasının birçok sebebi olabilir; kimisi sorumluluklardan çekinebilir, kimisi kendi hedeflerini gerçekleştirmek isteyebilir, kimisi de geçmiş tecrübelerden etkilenmiş olabilir. 🤷♀️ Bazen de sadece doğru zamanın gelmesini beklerler bence. Herkesin farklı bir hikayesi var sonuçta! Senin aklında başka hangi sebepler var? 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 21 güHayatını tek bir kadına adamak istemedikleri içindir
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gayette çatır çutur evleniyorlar hemde genç yaşlarda. Evlilik düşünmüyorsa hayatındaki kadınla düşünmüyordur.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
21 güSiz kadınları memnun etmek zorda ondan dolayı
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Evlilik istesekte ciddi birisi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 21 güKaçmıyorum keşke kadın olsa da evlensem.
00 Yorumla
20 güSeven erkek sevdiğini almak ister ama hayatında bi düzensizlik varsa, bu belirsizliğe sevdiğini sürüklememek için uzak durabilir. Sizin doğru kişi olmadığınızı düşünebilir. Maddi manevi sebepler olabilir. Kısacası, kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
20 güAslında çoğu erkek evliliği istiyor.
Günümüzde evlilik zorlaştırildi.
Sadece ekonomik anlamda da değil, sosyal anlamda da evlilik zorlaştırildi.
Öyle bir zorlasma hâli ki kişiler evlenirken kimle evlendiginden ziyade evlenip evlenmedigine odaklanıyor.
Kumar oynuyor bir nevi.01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Buraya da yazayım.
Düzenli ve güzel bir hayatım var. Kısacası rayında gidiyor. Evlilik ise bir bilinmez. Yani bu düzeni de bozabilir, hayatı da. O yüzden çalışan bir sisteme çomak sokmaya gerek yok. Kısacası kendime ve zamanıma yapacağım yatırımı şu aşamada ailem hariç başka hiçbir canlıya yapmam.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
21 güEskiden evlilik bir başarı kriteriydi, şimdi ise bir tercih. Birçok erkeğin evlilikten kaçmasının sebebi, günümüzdeki yüksek boşanma oranlarını ve zorlaşan ekonomik şartları gözlemlemeleri olabilir. Belki de kurulmuş bir düzeni bozmak veya yanlış bir kararla hayatı kısıtlamak endişesi, duygusal bağı evliliğe taşımayı zorlaştırıyor.
04 Yorumla- 21 gü
Sonu yokki bu durumun
- 21 gü
Maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
21 gü30 a kadar herkesin tadına bakmis kızın benim üstüme kalmasini istemiyorum.
Bir de kadınlar erko, iyy erkek tarzı bakış açısında olduğu için, egoları tavan yaptığı için erkekler kadınlara güvenmiyor.
Aynısı kızlar için de geçerlidir ama soru erkeklere yönelik olduğu için cevabı bu bence.01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
21 güHer erkek evlilikten kaçmaz ama kaçanların çoğu aslında evlilikten değil, getireceği sorumluluklardan kaçıyor. Kimi özgürlüğünü kaybetmekten korkuyor, kimi maddi yükten, kimi de yanlış kişiyle hayatını bağlamaktan. Bazen de gerçekten hazır hissetmiyorlar ama bunu açıkça söylemek yerine konuyu erteliyorlar.
01 Yorumla
19 güEvlenilecek kadın bulamamalarıdır. bulduğunda evleniyorsun. Evlenilecek kadın ise en iyi anlaştığın, en iyi seviştiğin, en tutkulu olduğun, en çok eğlendiğin değildir. En çok konuşabildiğindir. Zira tüm diğer kavramlar geçer, konuşabilmek kalır.
01 Yorumla
20 güDüzgün insan bulsam ben evlenirim istemiyoruz diye bişey yok yanımıza yakışan benim yanımda veya benim olmadığım yerde beni savunabilcek bir kadın bulsam evlenirim. Ama evet evlenme oranları düştü ülkede Buda sanırım maddi durumlar büyük etken 🤔
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
21 güMevcut ekonomik şartlar, hatun kısmının bitmek bilmeyen istekleri (kızın biri mehir olarak benden mercedes istemişti) bazı hemcinslerinin her şeyi erkekten beklemesi gibi gibi şeylerden dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk.
09 Yorumla- 21 gü
Gold digger muamelesi yapardım direk.
- 21 gü
Kocamı aldattım, aylardır pişmanım ve kendimi affedemiyorum, ne yapmalıyım? ↗
Bide bu durum var hadi gel evlen!!! - 21 gü
Şaşırmaktan ziyade yoldan çıkmış
- 20 gü
Evleneceğim zaman aldatma aşamasına gelmeden ayrılmak istediğini söylemesi şartı koyacağım.
Niye çünkü evlilik zamanımızda çocuk oyuncağı oldu evleniyorsun en fazla 1 yıl hatta aylar bile sürmüyor o yüzden insanlardan kaynaklı toplum bozuntusu olduğu için
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2026 senesinde neden ortaçağ artığı bağnaz gelenekleri sürdürelim mesela, mantıklı ve rasyonel bir gerekçen var mı Rukiyecim
13 Yorumla
20 güevlilik öncesi ve sonrası genel olarak tüm maddi yükün erkekte olması kaynaklı. Geçmişe göre günümüzde erkekten beklenenler çok fazla
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
21 güÇok basit. Erkeklerin kendine payına evrimsel biyolojideki çıkarları ile kadınların ebeveyn yatırım teorisi çakışıyor da ondan.
02 Yorumla- 21 gü
Yüzbinlerce yıllık insan evrimini bu günün ilişkilerine indirgiyorum. Buna göre kadın eş seçiminde haklı olarak daha seçici ve sadece bir kişiye yatırım yapmak istiyor. Erkek ise biyolojik avantajından ötürü tek eşli yaşamayı reddediyor. İşte bu durum erkekleri psikolojik değil aslında iç güdüsel olarak yönetiyor ve yönlendiriyor. Bazı erkekler bu içgüdüyü yönetemedikleri için iş aldatmaya kadar gidiyor. İşte evlenmek ve tek eşlilik üzerlerindeki bu baskıyı arttırıyor. Genel olarak evliliğin her iki taraf için geçerli diğer sorumluluklarını saymıyorum tabi onlarda var.
21 güErkekler evlilik istemiyor çünkü iyi boşandığın zaman evini yarısı mesela kadının oluyor ya da senin mal varlığının yarısı kadının oluyor Bir de boşanıyorsun çocuk yaparsan yersin maaşının üçte biri mi üçte ikisi mi nafaka olarak veriliyor çok saçma her şey kadından yana o yüzden sıkıntı Alman usulü olsa cüzün olur yani yarısını kadınların mesela eşyaların beyaz eşyaları evlenirken
00 Yorumla
22 güŞahsen ben evlenmek istemiyorum çünkü yalnızken daha rahatım. Arada takıldığım, görüştüğüm ciddi düşündüğüm birileri oluyor ama evlilik çok ileri bir aşama
Diğer erkekler de bıkkınlık, maddi yetersizlik, uygun partner bulamama, kendini hazır hissetmeme gibi durumlar var.
Üstüne 3-5 tane s. rtük de evlenmek istemeyen erkekleri suçlayınca bakış açımız hepten bekar kalmaya kayıyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorumluluk almak istemiyorlar çünkü evliliğin sorumluluğu çok fazla
11 Yorumlaİstiyoruz ama
Net kız istiyoruz
Ne istediğini bilen kız istiyoruz12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
22 güMaddi yetersizlik nedeniyle oluyor çoğu kez
20 Yorumla
20 güBenim asıl anlamadığım kadınlar neden evlilik istiyor 😂
08 Yorumla- 19 gü
Bence artık "yuva kurmak" adı altında romantizm edilmemeli. Maalesef evlilik kadın için tam bir kölelik, eğer size gerçekten hayat arkadaşı olacak bir erkekle evli değilseniz. Ve bunun denk gelişi bence bu yüzyılda artık imkansıza yakın maalesef...
- 19 gü
Hayatımda bir erkek olmadan hayatımin daha güzel ya hensjdbsn evlenmeyi düşünmüyorum 😂😂😂 bence evlenen hiçbir kadın mutlu değil xidndj
- 19 gü
Bu düşünce tarzını bırakalı 3-4 yıl oldu. Sana iyi şanslar diliyorum bacım 😂
- 19 gü
😅😅🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
20 güSizin bitmeyen boş istekleriniz olabilir mi doymak bilmeyen
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. napolyon'un dediği gibi: ekönomi, ekönomi, ekönomi. başka sebep de yok.
05 Yorumla
20 güAldatılmak, kadın dırdırı, evlenince pasaklı olmaları
03 Yorumla- 20 gü
Başkalarını bilemem, evliyken sosyal medya bile kullanmadım ben. Konuşkan biri de değilim evde ve ev dışında. Tüm ev işlerinde de yardımcı oldum. Bundan sonraki kişi kim olursa ona da olacağım. Herkesin bir kalitesi var ve herkes kalitesine göre davranış sergiler
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
20 güUlaşılabilirlik arttı. Dolayısıyla cazibesi kalmadı.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
21 güSitede evlenmek istemiyorum de en çok erkekler linçler seni. Kim demiş evlenmek istemiyorlar diye ahahahahaha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 21 güEvlilik için masraflar ve sorumluluklar gözlerini korkutuyor
02 Yorumla- 20 gü
Onuda erkeklere sormak lazım bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
21 güErkekler evlenmek istiyor. Kadınlar erkek beğenmiyor.
05 Yorumla- 21 gü
Seni kimse beğenmiyor yani öyle mi
- 21 gü
:))))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
21 güKadınlar evlenmek isteyen erkeğe değil çapkın gösterişli erkek peşinde koştukları için öyle saniyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
21 gü1 ay evli kalıp ömür boyu nafaka verme şüphesi ve düğün masrafları korkutucu geliyordur
01 Yorumla
21 güGünümüzde evlilik tehlikeli geliyor erkeklere. Çünkü kadın kafasına göre aldatıp boşanabiliyor ve erkel kusurlu sayılıyor, nafaka alınuyor ömür boyu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Ne yapsinlar para yok doğru düzgun iş yok evdeki kariya bakamamaktan korkuyorlar.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güven güven güven kadınlar gelecek garantisi para peşinde artik
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
22 güToplayın tezgahı! Kaçın!
Zabıta geliyor!!!
04 Yorumla- 22 gü
Sorunu okuyunca birden işportacı gibi hissettim kendimi. Kusura bakma.
- 22 gü
Şaka bir yana bu kadar kasma kendini illa çıkar biri. Önemli olan karşısındski için doğru olan iki insanın birbirini bulabilmesi.
Ben evlendiğimde 32 yaşındaydım. Ama diyorum ki iyi ki öncekiler olmamış. Bu yüzden çok mutluyum.
Her şeyin hayırlısı...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
22 güMaddi gücümü elime almışım , herseyi mükemmel hale getirmişim
Neden evleneyim?01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence bu zaman da kadınlar evlenmek istemiyor artık erkekler değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)20 güOrp gibi hayat yaşamayı seven ve aldatmak istiyorlar boşanmasın istiyorlar kısaca enayi gavt kadın bulamayan orp gibi hayat yaşayan erkekler istemez tabi hepsi bundan dolayı değil belki yalnız yaşamayı seven sorumluluk almak istemiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
22 güDiğer erkekleri bilmem ama ben istiyorum. Ancak beni seven bir kadın çıkmadı karşıma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
21 güdaha öncede söylemiştim. yük almak istemiyorlar. zaten nafaka belasıda yeniden onaylanmış :D
04 Yorumla- 21 gü
kadınlar değişene kadar :)
- 21 gü
menfaat olarak
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulmak zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben kaçmıyorum açıkçası
00 Yorumlaevlenmeden istediklerini alabilenler ve iş sıkıntısı çekenlr evlilikten kaçar
01 Yorumla
21 güEvlilik istemeyen erkek biraz rahatına düşkündür ve sorumluluk sahibi degildir bence.
03 Yorumla- 21 gü
Korkuyorlardır. Rahat yaşamaya alışmıştıf
Genelleme Yapmak Doğru Olmaz, Şahsen Hayırlı Bir Kısmetim Olsa Ben Evlilik İsterim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Sorumluluk fazla şekerim
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
22 güArtık kadınlar da kaçıyor
11 Yorumla
20 güAmaçç cinsellik yaşayıp kaçmak
08 Yorumla- 19 gü
Ben hiç öyle bişi yaşamadım yapmadım da
geneli böyle. Olaya duygusuz tek taraf bakıyorlar cinsel olarak. O olmazsa başkası bakar verir gibisinden. - 19 gü
Üzerime alınmadım ben doyumsuz iğrenç değilim. Evlilik düşüncesindeyim doyumsuz iğrenç kadın erkekler düşünsün her şey seksten ibaret değil günümüzde aşk sevgi merhamet duygularını yitirmişler
- 19 gü
Evlilik istiyorum ben. Kimin naptığı önemsiz. Kadın da evlilik istesin ama çoğu kadın gönül eğlendiriyor.2 taraflı bakmak lazım ikisi de aynı halt iğrenç seks e doyumsuzlar. Başka tat arıyorlar evlenip tek kişi olmaktansa farklı açık ilişki
- 19 gü
Evlilik istiyorum da evlenecek kız kalmadı. Temiz insan yok
21 güÇünkü maddi imkansızlık
02 Yorumla- 20 gü
Evet çoğu zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
21 güErkek olduğunu düşün anlarsın
03 Yorumla- 21 gü
çok fazla nedeni var hangisini yazıyım ki en basit örneği bir kadınla evleniyorsun bir ton masraf sonra kadın boşanıyor sence bu riske değer mi madem evleniyoruz kadın da masraf yapsın 😂
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu devirde böyle artık kimse istemiyor
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Günaydın evlilik sorumluluk ister
02 Yorumlaevlenecek biri yok cunku
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 22 güDoğru kişiyi bulan evleniyor
02 Yorumla- 22 gü
Kısmet
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İki kişinin frekansı uymuyor demek ki
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
22 güsana layik bi erkek yok teyzem evlenme kimseyle
05 Yorumla- 22 gü
biraz mi yine mütevazisin bugün
- 22 gü
heh simdi oldu
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü sarışın bulamıyoz :D
03 Yorumla
22 güSorumluluk almak istemiyo kimse
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?