Siyasi durumlar
Maddiyat issizlik
Ķisisel alisveris faturasi
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Af buyrun ama. Takılmak erkek için daha basit. Ayda 1 2 bin yemek var. Keyfine göre.
Bide evlilik var 500bin 1 milyon verip. Ömür boyu maddiyatla ugrasmak var.
Tabiki imkanı olanda var.
Ama genel olarak ülkemizde maddi zorluklar mevcut. Ben şahsım normal insanlara göre 3 4 kat fazla. Uzret alıyor olmama rağmen. Bu pahalilikta düşünemiyorum öyle bir düzen kurmayı.
Kadınlar kadın değil. Evlenilicek tipler değiller. Gecelik bile takılmaya değmeyen kadınlar var. O derece kişiliksiz karaktersiz 1000 yüzlü oldunuz. 5 kr paramı harcamıyorum kadınlara harcamam da gerek yok. Açarım nargilemi açarım viskimi alırım çiklotamı ben yerim ben içerim ben keyfime bakarım. Kadınların egosuna katlanmaya lüzum yok. Evlenmiyiceğim keyfime bakıcağım eğer ki evlenilmeyi hak eden birisi karşıma çıkmaz ise. Evlenmem daha iyi. Başım ağrımaz gereksiz yere.
Cevap
15Cevap
Korkuları vardır
Karşımıza çıkan çoğu kadın biz erkekleri kendilerini mutlu etmek için yaratılmış, kendi hizmetlerinde objeler olarak görüyor. Haliyle düzgün kadına denk gelsek de yıpranmış olduğumuzdan onu da kaçırıyoruz elden/
ben bilmwem kızlara sorun. kriterler, tripler.
Para yok, güven yok, bir de kalpleri yok 😆 sevemiyorlar.
Gel bi de sikreis verdin veriştirdin
Sana mı dedim orsopu evladına bak hele
Allahını
Annen oturmadan 3 saniye öncesi
Verdim ağzına emziği de sütü de ağlamayı bırakabilirsin artık
Yattım zıbartıyorum anneni
Jshxhakxhjahxjs nasıl bir malsın aqçocu seni
Tamam kanzi
Para ama birde anlamı kalmadı evliliğin para olunca zaten istedigine kolayca erişebiliyorsun aile düzeni kurmak isteyende az
Bir kısmı cinsel doyuma ulaşmayı beklediği için kaçıyor farklı tenler tanımak için olsa gerek…
Sen istiyor musun peki
Kayseri’de yok ki veya çevre illerde tanışıp konuşup gezip eğlenip olur olmaz diyelim
Nafaka tazmiant sikinti
Evlenip de anlaşamayınca erkeğin başı yanıyor
Hepsi eksik. var fazlası yok
Maddiyat ve maneviyat
Önümüz kapalı gralll
Hepsi var bence :D
Gel evlenelim
Vay atsız seven bir Asena özelden konuşalım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?