• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler neden evlenmekten kaçıyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Soru açık arkadaşlar erkekler neden evlilik deyince soğuyor ilişkiden veya genel anlamda uzaklaşıyor?

Erkekler neden evlenmekten kaçıyor?
İlişki Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Masumuyuz
    Masumuyuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl

Oncelikle erkekler gec olgunlasiyorlar. Toplum yapisinin getirilerinden oturu kizlara nazaran serbest yetistirildikleri icin sorumluluk almak, bir aile kurmak , birine hesap vermek onlara biraz zor geliyor olabilir. bir de duyumlar var ya da izlenimler "Ay biliyomusun aysenin kocasi ona kafam kadar tek tas almis bir de yaz tatili icin miami ye gidiyolar bu sene " gibi cogu yalan sozler karsisinda gozleri faltasi gibi aciliyor. Yani simdi ben eve gelince bir sicak yemek yiyip karimla iki cift laf edemiyecekmiyim illa her aksam eve cicekle gelip her yildonumunu kutlayacakmiyim para mi dayanir oglum hadi oldu da yaptik bu kiz milleti bunu da begenmez iliskiyi canli tut , kaynana kayinbaba ugras , kari dirdiri bitmez zaten bir de cocuk oldu mu ohhhh zaten vucudu da deforme olur eve gelince zir zir aglayan bir bebek evde yemek yok camasir utusuz bulasiklar dag gibi buna can mi dayanir. en iyisi anamin dizinin dibi. herseyim oluyor hesap soran da yok ya da kendi evime cikarim ayda bir kadin gelir temizler evi. disarda yerim. aylik haftalik hatta gecelik sevgili yapar ihtiyacimi da karsilarim haaaa evlilik mi o da ben azcik olgunlasip yalnizlik ne demek onu ogrenince yapariz tum arkadaslarim karisiyla gezlemelere giderken ben halisahaya cagirdigimda kimsr gelmezse buluruz helal sut emmis birini evlenmek icin...
    NOT:istisnalar cok arkadaslar. sevgilim evlilik olmazsa bosuna beni oyalama ben seni gelecekteki karim olarak goruyorum diyor. mesela

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ağzına sağlık.. seninkinden belediyeye söyleyelim dağıtsınlar çünkü bunu arayan çok kız var

Yorumla
    • Masumuyuz
      Masumuyuz
      +1 yıl

Tesekkur ederim😊 her insanin yasadigi hayat bir olmuyor ki. mesela sevgilim sicak bir yuvaya hasret buyumus bu yuzden belki de bu istegi normal geliyor bana😊

Yorumla

En İyi Cevaplar

• caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Erkekler biz kadinlar gibi degil. Evliliğe gec adapte oluyorlar çünkü evlendiklerinde cok buyuk sorumluluk almak durumunda kalacaklar ve bununla bas edememek dusuncesi onlari korkutuyor. Dusunsene bir evi gecindirmeye calisacak. bir evin, bir kadinin zamanla cocugun sorumluluğunu alacak. Bu fikirleri kabullenmesi biraz zaman aliyor. Kadinlar dogustan evcimendir cogunlukla. Zaten bu yuzden bence evlilik teklifini erkekler yapar. Cunku kadin zaten hazirdir. Erkek kendi hazir oldugu zamani bekler.

Ve aslinda erkegi Evliliğe ikna etmek de yine kadina bağlı.. Erkegi evlilikten korkutmamak, evliliğin guzelligine inandirmak gerek.

2
    0 Yorumla
  • hivatari-emrecan
    hivatari-emrecan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Erkekler evlilikten kaçmaz mecbur oldukları için kaçıyor sizin yüzünüzden kaçıyoruz ben mesela evlenmeyi yuvam olmadı çok çok istiyorum ama korkuyorum maddi imkanım yok iyi maaşlı işim yok sonra kızların bitmez istekleri yok evim şöyle olsun eşyam şöyle olsun yok eşyalarım şöyle olacak böyle olacak yok anneni istemiyorum ya annen ya ben yok şöyle kabul etmem yok böyle kabul etmem yok düğünümüz şöyle olsun gibi isteklerle karşımıza geliyorlar peki biz erkekler ne yapalım söyle haksız mıyız korkmakta söyle yani biraz kendinizi suçlayın sanki biz erkekler istemiyor muyuz evlenelim yuvamız olsun sizden daha çok istiyoruz

9
    6 Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

kızların istekleri bitmior

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@scorpion026 erkeklerin bitiyor pardon

Yorumla
    • DewilsLawyer
      DewilsLawyer
      +1 yıl

Bende diyorum bir böyle düşünen benmiyim :) Helal olsun eksiksiz hepsine katılıyorum...

Yorumla
    • hivatari-emrecan
      hivatari-emrecan
      +1 yıl

EİG için teşekürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
    • Duyquuuu
      Duyquuuu
      +1 yıl

Bütün kızlar aynı değil bn sevdigim ysnımda olsun yeter hiç bişeyde gözüm yok gelelim esyaya bn cok istediğım seylerı kendi çalıştığım parayla alırım kmseye muhtac dglm bn

Yorumla
  • FrtDgny
    FrtDgny Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 88%
    +1 yıl

Merhaba; öncelikle erkekler bir çoğu maalesef sorumluluk almaktan kaçınırlar :) tabi iyi bir şey mi değil, bazıları ise hayatı tam yaşayamadıkları için evlilikten çekinebilirler yani daha zamanım var evlenince kısıtlanırım doya doya her istediğimi yaşayayım sonra artık bu işler gibi düşünceleri de olabiliyor. sizin yapacağınız şey 1. sorumluluk sahibi birini bulmak 2. hayatını yaşamış ve kararlı bir erkek bulmak olduğunu düşünüyorum tabi bunun için iyice tanımak ve analiz etmeniz gerekecek. her şey gönlünüzce olsun sevgi ve sağlıcakla kalın.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

60

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Erkekler biz bayanlardan daha gec olgunlasiyorlar malesef. Baba olma sorumlulugu, bir aile kurmak o aileyi gecindirmek, bir kadina ait olmak kimisi bunu gozunde buyutuyor cesaret edemiyor.

1
    0 Yorumla
  • yakupatalar
    yakupatalar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 58%
    +1 yıl

Askim, hayatim, bocugum lise bitsin diye baslar, lise biter universite hayati baslar, simdi bekleki universite bitsin, zaman gecer oda biter sirada ne var, staj askerlik vs..
    ve boyleylikle evlilik tarihi bes yıl sonraya atılır, büyük bir ozveriyle... kız kısmısı da ayrılmak ister,'' eeeh yeter senimi bekliycem omrüm boyunca diye. '' sonra baskasını bulur, o da aynısını yapar... sonra bir baskasını o da.. gene bir baskasını derken.. bir bakarsın '' aaaaa kasar ayol bu sıradan gecirmedigi adam kalmadı '' oluverir bizim toplumumuzda. kim veya kimler sayesinde acaba?

1
    0 Yorumla
  • summer88
    summer88 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

sadakat gerçek sevgi yok kadınlar erkeği sevdiğinden değil evliliği sevdiğinden evleniyor erkek finansal köle görülüyor çocuk yaptıktan sonra cinsel hayat bitiyor kendini salıyor. son zamanlarda yasalar kadınlardan yana kadın aldatsa bile nafaka alıyor. beyan esastırla adam dövmese bile sırf istediği bir şeyi yapmadığı için uzaklaştırma alabiliyor. sosyal medyada kocasını aldatma peşinde binlerce kadın var. benim için evlilik sadece çocuk istediğimden olur şimdi çocuk da istemiyorum bu boktan düzende adalet yok eğitim yok tiktokçu canım bir nesile yeni bir birey mi katıcaz. ey erkekler artık bakire kız kalmadı evlenmeden kızlar teslim oluyor beleşten seks yapmak varken evlenip paçanızı kaptırmayın.

0
    0 Yorumla
  • hmdksy
    hmdksy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 55 , eic 31%
    +1 yıl

çünkü erkek geç olgunlaşır , evlilikten de korkar , korktuğu içinde sürekli kaçak güreşir , uzatabildiği kadar uzatmak için çabalar
    kısaca sadece korkar , bağlanmaktan korkar, bir insanın daha hayatından sorumlu olmaktan korkar, o kadar korkunun içinde helede çocuk sahibi olmaktan ödü patlar ama kendini evlenipte kısmetimimi kapatayım diyede avutur

1
    0 Yorumla
  • tostos
    tostos Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

bence artık kadınlarda biraz kacıyor bu devirde evlenmek kolay değil ki.. herkesin hayattan umutları beklentileri var 22-30 yaş arası gelecek buhranında geciyor nasıl düsünsün ki kız tarafı erkek tarafı yemektir salon takımıdır?
    cok daha büyük sorunlar var artık günümüzde..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla canım benim ki evlenmek istiyor. Ama burada ki erkeklerin hiç biri masum değil. Eiglere baktım kadınlara çok yüklenmiş bir kadın olarak bir gözlem yapar mısın? Kadın paraciysa erkekte başka birşeycj. Ben kendimi bu katogorilerde görmüyorum hiç bir kadına xa yakıştırmiyorum. Erkekler illaki çalışmalı şahsen helaliyle kazansa yeter benim için. Ama evde oturup hiç bir halt yapmayan erkeğide kadın napsin?

1
    0 Yorumla
  • oramagomaburamako
    oramagomaburamako Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

sorun orda işte bir erkeğe evlilik demiceksin korkar, sizde aynı düşüncedesiniz korkarsınız. Seven bir erkek zaten evlilik hayallerini seninle paylaşır.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evlilik neden demiceksin peki kızın bir dünya hayali varsa bu güzel bişey değil mi yani şimdi?

Yorumla
  • badlans
    badlans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

sadece kızla evlenmiyorsun kızın ailesi ile komple evleniyorsun. o kadar çok zorluk çıkarıyorlar ki sanki duyanda bir tek onlarda kız var zannedecek
    onlardaki şey altın kaplama herhalde

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evlilik rastgele yapılacak bir durum değil. Evliliği istemek kadar o duygu ile her şeye sahip çıkmak, sorumluluğun altına girmek gerekir. Günümüzde güvenilir bayan bulmak kolay olmuyor. Bu sebeple kişi bayanı tanıdıkça evliliği bayanın kaldıramayacağını düşünüp istemeyebilir. Günümüzde maalesef beklenti ve çıkar söz konusu olmaya başladı. Bu sebeple boşanma durumu arttı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Saklanıp yaziyim en iyisi ben kaçmıyorum hatta istiyorum işim gücüm olsa :D

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işin gücün olmasa da seni sevecek kız vardır
      ben adamı seveyim yeter ki sonra dünyanın en zengini biziz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O konuda haklısın evet ama insan iiyi bir işim olmazsa nasıl bakarım diye düşünüyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya tabi orası da var ama neye göre kime göre düzgün iş?
      bence baba evini aratmasın yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen öyle olsa yeter bencede ki umarım öyle olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarımmmmmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynısı senin içinde olur umarım :)

Yorumla
  • sineklerinefendisi
    sineklerinefendisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/.../q4115855-evlensem-kaca-patlar-baylar-bayanlar şu sorudaki yorumlara bir bak nasıl evlenelim her şey para lann

0
    0 Yorumla
  • paralı_züppe
    paralı_züppe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 53
    +1 yıl

Kendi adıma, kadınların çoğu; "Kıroyum ama, para bende." ve
    zengin ve parasıyla gösteriş yapan gösteriş budalalarının peşinden koştuğu için,
    böyle davranmayan kadına denk gelmediğim için evlenemiyorum.

42 yaşında değilim, 30 yaşlarındayım, onu da söyleyeyim. :)

0
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

sorumluluk almayi herkes istemez ondan dolayi kaciyorlar

2
    0 Yorumla
  • DayDreamer009
    DayDreamer009 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

hic öyle bir erkek denk gelmedi bilemiyorum sorumluluk almak istemiyorlar heralde

2
    0 Yorumla
  • ggiizzeemmss
    ggiizzeemmss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

Korkuyolar cunku sorumluluklari birden 100 kat artiyor

1
    0 Yorumla
  • kirazsu
    kirazsu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

daha önemlisi kızlar neden evlilik peşinde koşuyor <3

1
    0 Yorumla
  • Toprakkk98
    Toprakkk98 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Ben bu genç yaşımda evlilik hayaliyle uyudum çoğu zaman , hatta günün birinde yapacağım evlilik teklifini de hazırlamıştım ama aşık olduğum kız bırakıp gitti :(

1
    1 Yorumla
    • Toprakkk98
      Toprakkk98
      +1 yıl

Aa şunu yazmayı unutmuşum olmamış çocuğun bile ismini bulmuştum cidden ne boş hayallerim varmış benim.

Yorumla
  • farazicosmos4
    farazicosmos4 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

ne gariptir ki evlenmek için can atıyorum millet gül gibi kızları bulup soğuyor valla garip isanlarız

2
    0 Yorumla
  • BitterLimon
    BitterLimon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

çünkü kadın erkeğin üzerinde çok baskı kuruyor ona tamamıyla sahip olduğunu zannediyor ve her hareketine karışıp onu tamamen yönetmek deyim yerindeyse parmağında oynatmak istiyor.. hepsi bu

1
    0 Yorumla
  • dekarasy0n
    dekarasy0n Takip Et
    Xper 3 Yaş: 50 , eic 34%
    +1 yıl

Asıl evlilikten kaçan kızlar çünkü varsa yoksa rahatlik kariyer sosyal statü tarz hava başka bir şey yok.
    Ama hep bir bahaneleri var neymiş adam gibi adam yokmuş yav he he...

0
    0 Yorumla
  • Chink
    Chink Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Ulen ben evlenebileceğim birini arıyorum hangi erkek kaçıyormuş :D

1
    0 Yorumla
  • alicankarabey
    alicankarabey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

şimdi bekar bir erkekten bahsedicek olursak onun bir düzeni var ailesi ile beraber olsada tek olsada haliyle evlenince düzenini eşine göre değiştirmesi gerekicek buda onun için hem zor hemde korkutucu bir karar

0
    0 Yorumla
  • arda4506
    arda4506 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Erkekler evlilikten kaçmıyor en azından kendi açımdan söyleyebilirim. Zamanı gelince evlenmek istiyorum elbette. Ama kızlar bu konuda biraz aceleci davranıyor. Eğer sabırsız davranıp erkeğe sürekli evlilik lafı açarsanız erkek dahada çekiniyor

0
    0 Yorumla
  • Bravissimo
    Bravissimo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Paragöz o. ros. pu lar yüzünden. Kendine rahat hayat yaşatacak bir enayi bulmak olduğu için tüm amaçları.

0
    0 Yorumla
  • erhanbilir
    erhanbilir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

25 i geçtiyse sıcak bakar 25 altı soğuk bakar evlilik zor iş

1
    0 Yorumla
  • cekko13
    cekko13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

fena mı işte size daha iyi tanıma fırsatı veriyorlar eğer evlilikten istemiyorsa ya sorumluluktan kaçmak içindir ya da bazı özgürlükleri kısıtlanacağındandır bunları bilin ona göre değerlendirin

0
    0 Yorumla
  • HAKDAN
    HAKDAN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.

okadar ısrar edersen evlenelim evlenelim die kaçar tabi bırak o istesinn :D

1
    0 Yorumla
  • kafa12
    kafa12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 51%
    +1 yıl

Kendilerinden emin olmayanlar evlilikten uzak duruyor

0
    0 Yorumla
  • OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.

Korkuyoruz evlenmekten her gün dırdır zırzır filan kızların çenesi durmuyor ki...:(

0
    0 Yorumla
  • AksesuarAşkı
    AksesuarAşkı Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evlilik demek sorumluluk almak demek. Belki kendini hazır hissetmiyordur...

1
    0 Yorumla
  • Rayzang
    Rayzang Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Kaçar tabi :D Kendime zor yetiyorum bide karı dırdırımı çekcem derler diyolar diyorum :D

1
    0 Yorumla
  • sabuncu
    sabuncu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

şu aralar evlenmek istiyorum ancak etrafımda güvenilir bir kız yok ya da hiç kız yok kki zaten :D evde kaldım ben yaa

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ha ha bence evlilik doğru adamı bulursan şapşahane bişey

Yorumla
    • sabuncu
      sabuncu
      +1 yıl

şapşahane çok iyimiş sen evlisimisiniz :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben bekarım :D

Yorumla
    • sabuncu
      sabuncu
      +1 yıl

bekar mısın ee nerden biliyorsun şapşahane bişey olduğunu o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim çerçevemden bakınca öyle

Yorumla
    • sabuncu
      sabuncu
      +1 yıl

valla şöyle kafamıza göre bir hatun bulsam evimin prensesi yapıcam çok kararlıyım bu konuda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynı fikirdeyim bende kafama göre bulsam işte

Yorumla
    • sabuncu
      sabuncu
      +1 yıl

sanki sen biraz aceleci davranıyorsun gibi yaşın küçük değilmi sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çokta değil ya senden 4 yaş küçüğüm

Yorumla
    • sabuncu
      sabuncu
      +1 yıl

evlilikteki en ideal yaşl farkı ne dedin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ee sen küçük diyosun ben napim :)

Yorumla
    • sabuncu
      sabuncu
      +1 yıl

18-24 arası yazıyor ya kafam direk 18 e gitti 22 yaş gayet uygun... bende 26 yaşındayım hadi buyur :D
      evlensek mi biz?

Yorumla
  • impPower
    impPower Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

kimle evleniyim de bana?
    zevk için sevgilisiyle yapıp pişmanım ayağına yatanlamı
    geçmişim pisti diktirdim kocamı seviyorum diyenlerlemi
    herşeyi yaşamış temizim ben diyenemi
    hangisiyle söyle bana
    SÖYLEEE

0
    0 Yorumla
  • e-r-en
    e-r-en Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.

Maddiyattan dolayı sonra erkeklerin çoğu evlenmek ister.

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

Günümüz devrine baktığımız zaman ve burdaki aldatma konularından dolayı.

0
    0 Yorumla
  • pitar
    pitar Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ben kacmiyorum hatta en başta ciddi düşünüyorum dedim korktular demekki zor olacaksın.

0
    0 Yorumla
  • FerhatKrks
    FerhatKrks Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

ben kaçmıyorum :) cünkü baba olmak istiyorum

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyy ne güzel :)

Yorumla
    • FerhatKrks
      FerhatKrks
      +1 yıl

tşkler :) ama tabi dengim olursa karşımdaki yoksa her önüme gelenle evlencek potansiyele sahip değilim.. karşımdakinin anne olma istegi basta gelir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yakışıklı adamsın mutlaka çıkar düzgün biri :)

Yorumla
    • FerhatKrks
      FerhatKrks
      +1 yıl

bu iltifatı kalbime atıyorum :) ve gülümsüyorum sende güzelsindir umarım kalbin gibi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmem güzellik göreceli genelde güzel derler ama :)

Yorumla
  • Spera_
    Spera_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

kafaları çalıştığı için çocuk istemeyen evlenmesin zaten

0
    0 Yorumla
  • selcukbey
    selcukbey Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ya sorumluluktan kaçıyor ya evleneceği kriterde degilsin

0
    0 Yorumla
  • _Gabriel
    _Gabriel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Evlilikten kactığımız yok aslında evlilik konusunda kadınlardan cekiniyoruz genelde

0
    0 Yorumla
  • Efemurat21
    Efemurat21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

on ları bilmem ama benimle evlenmek isteyen varsa citi olan gelsin?

0
    0 Yorumla
  • Kemal_
    Kemal_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evlenme kolay bir iş değil her erkeği bilemem ama birbirimizi tanımadan evlenmek saçma.

0
    0 Yorumla
  • 35crazy35
    35crazy35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Piyasada kaşarın kilosu ucuz en iyisini tadıp doyduğu zamanı bekledikleri için :)

0
    0 Yorumla
  • nordaing
    nordaing Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Korku sizzde vajinusmus var bizde evlenme korkusu aynı şeyler sayılır :)

0
    0 Yorumla
  • DoubleTapper
    DoubleTapper Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

hayattaki tek gayesi evlenmek olan psikolojisi bozuk hasta ruhlu psikopat kızlar yüzünden ve ayrıca esmer ve çirkin kızlar yüzünden soğuyorlar..

0
    0 Yorumla
  • yanetki
    yanetki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Tek eslilik cazip gelmiyor

2
    0 Yorumla
  • Yakışıklı0
    Yakışıklı0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Sorumluluk sahibi olmak çok zor o yüzdendir öZgüven çok önemlidir oda olmazsa olmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

cünkü seni sevmiyor. Eglence pesinde pis playboy.

3
    0 Yorumla
  • Barmenn06
    Barmenn06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Alla alla daha bana teklif eden olmadi 😄

1
    0 Yorumla
  • QUTUP
    QUTUP Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.

aradığını bulmamıştır karşısındaki kişide

1
    0 Yorumla
  • IRainmaN
    IRainmaN Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Evde kalmış ve koca bulma hevesinde olanlar kızlar yüzünden

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne alakası var ya ben evde mi kaldım düzgün biri çıksa isterim elbette evlenmeyi ama erkekler kız düzgün olsa da heh bak tam radığım kız dese de yok ya evlilik ne diyor

Yorumla
    • IRainmaN
      IRainmaN
      +1 yıl

Iki merhaba sonrası evlilik konusu açan kızlar iticidir ondan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

niye itici arkadaşım?

Yorumla
    • IRainmaN
      IRainmaN
      +1 yıl

Erkekler evlilik meraklısı kız sevmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kızlarda evlilikten kaçanı

Yorumla
    • IRainmaN
      IRainmaN
      +1 yıl

Erkekler için hava hoş

Yorumla
    • all-in-one
      all-in-one
      +1 yıl

Sevgilime acildigim gun evlilik konusunu acmisti ya :D

Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

kaçmıyorum ben

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ee evlen o zaman

Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

aday yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bulursun kızdan çok ne var

Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

benim kısmetim yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden ki

Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

walla bende bilsem neden olduğunu

Yorumla
    • bilgisayarci_kiz
      bilgisayarci_kiz
      +1 yıl

34 yasina kadar hic mu kismet olmadi ya

Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

@bilgisayarci_kiz olmadı işte yalan mı dicez bu yaşta :(

Yorumla
  • Gritaelecodemialma
    Gritaelecodemialma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Çapkınlar çünkü. 1 Kadın yetmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Mhmmd_Isik
    Mhmmd_Isik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hangi kız evlenmek istiyor ki?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben düzgün birini bulsam istiyorum

Yorumla
    • Mhmmd_Isik
      Mhmmd_Isik
      +1 yıl

Ya üstüne alınma ama şimdi ki kızların çoğu maddiyata önem veriyor.

Yorumla
    • dekarasy0n
      dekarasy0n
      +1 yıl

Aynen öyle evlenmek isteyen kız yok hepsi aynı bahaneleri söyler özellikle düzgün birı yok falan nasıl yok düzgün biri onlarca yüzlerce insandan hiç birimi düzgün değil ama düzgün biri değil sizin ucsuz bucaksiz hayallerinize uyan bir fabrikasyon canlı yok.

Yorumla
    • Mhmmd_Isik
      Mhmmd_Isik
      +1 yıl

@dekarasy0n (+1)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben vermiyorum yakışıklılığa da maddiyata da

Yorumla
    • Mhmmd_Isik
      Mhmmd_Isik
      +1 yıl

:DDD

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@dekarasy0n bak ben asla zengin yakışıklı olsun istemedim istemem de kalbime işlesin adam
      bana hediye alsın şarkı söylesin bunları da istemiyorum beni merak etsin ilgili olsun bana kendini açsın kıskansın ya adam dediğin kıskanır ben adama biri beni isteyecek dediğimde deliye dönmeli var mı böylesi

Yorumla
  • Bruja55
    Bruja55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

bizim de pek evlilik istediğimiz söylenemez.

0
    0 Yorumla
  • fhenomen
    fhenomen Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

özgürlük elden gidiyor cünkü :)

0
    0 Yorumla
  • BeyazKurdele
    BeyazKurdele Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Evlilik düşünmüyordur o kızla

0
    0 Yorumla
  • Kuaför29
    Kuaför29 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Kim demiş bulsam hemen evlenicem

1
    0 Yorumla
  • CityOfGod
    CityOfGod Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

evlenince patates çuvalına döndüğünüz için

0
    0 Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Ben de kız olarak kaçıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden evlenmekten kaçıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evlenmekten kaçıyor? 18 cevap verildi
Erkekler neden evlenmekten kaçıyorlar? 23 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 297 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 54 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 11 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 111 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨