• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Evlilikten erkekler neden uzak durmaya çalışır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Kadınlar erkeklerden bir adım daha yakınlar evliliğe. Erkeklerse uzak durmaya çalışıyor. Bunun nedeni ne?
Evlilikten erkekler neden uzak durmaya çalışır?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Bravissimo
    Bravissimo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı.

Söyleyeyim hemen. Birisiyle evlenmeye kalksam soracakları ilk şey evin var mı araban var mı? Yok ikiside yok. Maalesef kendi evlendiklerinde hiçbirşey görmeyen kadınların kızları evlenecek çağa geldi ve kendisi ne görmediyse kızında görmek istiyor. Dolduruyor da dolduruyor. Onu iste, bunu iste, şunu iste. Şu olacak, bu olacak, şurda düğün isterim, burda balayı isterim, şu kadar takı isterim vs. vs.

Bu devirde ev almak imkansız. Düğün yapmak minimum 50.000 TL en dadiği. Evi düzmesi cartı curtu 100.000 TL. Ben el alemin kızının egosunu tatmin etmek için, sonrasında nasıl ödeyecem bu borcu diye kafayı yiyeceğime bekar kalırım daha iyi.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Provokasyon
    Provokasyon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Finansal köle olmak istemememiz.. Evin tüm giderlerinden sorumlu olmak, fazladan bir boğaza bakmak, onun tüm ihtiyaçlarını karşılamak için daha fazla çalışmak istemeyiz.. Bundan sebep aramızdan çıkan evlilerin ya para sıkıntısı yoktur, ya da babası zengin bir kadın bulmuştur, diğer türlü adamlara aptal diyoruz..

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çalışan bayanlar var. Aynı zamanda ev hanımı olmak küçümsencek bir şey değil emin olun. İşin para kısmını düşünüpte "aptal" demeniz gerçekten çirkin bencr

Yorumla
    • Provokasyon
      Provokasyon
      +1 yıl

Çalışan kadınların var olması, bir erkeğin bu dediklerimi düşünmeyeceği manasını taşımaz. Kaç evli kadın çalışıyor, kaç evli kadın evde oturuyor onu tartışmamız gerek. İstisnalar elbette vardır ancak bizler kaideye bakmak durumundayız, kaide olarak evli olup da çalışan kadın istisnadır veya geçici olarak çalışıyordur. Fakat kaide olarak evli kadınlar çalışmıyorlar. Hiç bir erkek de kadının çalışmasına güvenerek evlenecek değildir. Toplumun dayatması sonucu erkeğin ev geçindirme zorunluluğu olduğundan, evliliğe kendini hazır görmesi için yeterli gelire ulaşması icap ediyor erkeğin. Bundan sebep, evlilik hususunda kadınlar kadar istekli değillerdir erkekler. Bizim de ''ev adamı'' olma gibi bir şansımız olsaydı, emin olun bizde göbek ata ata evlenmeye giderdik.. Günümüz konjonktüründe bu söz konusu değil ne yazık ki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ev hanımı olmaktansa çalışmayı tercih ederim emin olun. Temizlik, yemek, çamaşır, ütü, misafir ağırlamak, çocuk doğurmak, bebeğe bakmak, onu yetiştirmek büyütmek okuluyla ilgilenmek adam etmeye çalışmak. Yapılan bütün ev işlerini geçin. O çocuğu karnınızda taşıyıp dünyaya getirmek bile canınızdan can götürüyor. Bunların hiçbiri kolay şeyler değil. Her gün aynı şeyleri defalarca yapmak. Ve en kötüsüde sizden "teşekkür ederim" i bile duymamamız. Ama siz bizlerden duyuyorsunuz. Sizin için yapılan bunca şeyi görmemeniz üzücü

Yorumla
    • Provokasyon
      Provokasyon
      +1 yıl

Burada hangi cinsiyetin ne kadar sorumluluk yüklendiğini tartışacak değiliz.. Ancak, başında sana emir veren birileri olmadan, baskı altında olmadan, işten kovulma kaygın olmadan, her gün dışarıdaki tehlikelerle yüz yüze gelmeden, para kazanmak için savaşmana ihtiyaç duymadan, dilediğin gibi mola verebildiğin, yorulduğunda uzandığın, ''bugün canım istemedi dışarda yiyelim, işe gitmeyeceğim banane'' diyemediğin, 65 yaşına kadar çalışmak zorunda olmadığın, çocuğun 1-2 senelik emek isteyen süre zarfına katlanarak, o süre sonunda rahat etmediğin, zorunlu bir çalışma saatinin olmadığı bir işe nazaran, dışarıya çıkıp bu saydıklarımı aksini harfiyen gerçekleştireceğin bir hayatı tercih etmek kimse istemez.. Üstelik güçlü olmak zorunda olan, doyasıya ağlayamayan, iş yerindeki sorunları gelip eve yansıtamayan, omzunda ağlayabileceği biri olmayan kadınlar değil, erkeklerdir.. Erkeklere hak vermeniz icap ediyor, evlenmek sadece %90'lık paydayla erkeğin sorumluluğunda olan bir olgudur..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burada sorumluluğun hangi tarafta daha çok olup olmadığını tartışmıyorum. Kadının yaptıklarını belirtiyorum. Canınız istemediğinde kenara çekilemiyorsunuz. Çocuk bakmakta bir iki sene değil maalesef onu evlendirene ya da onu bir işe sokana kadar devam ediyor. Çook fazla hafife alıyorsunuz. Bu söylediklerinizi annenizede söyleyin vereceği tepkiyi merak ediyorum. Evlendiğimde asla işimi bırakmayacağıma kendi kendime yemin etmiştim. Haklıymışım.. bütün erkekler sizin gibi düşüncedeyse eğer asla ona muhtaçmışım gibi ya da yükmüşüm gibi düşünmesin. Bu tarz saçmalıklara gerek yok. Görüşünüze saygı duyarım ama size asla hak vermiyorum. Koskoca evin yükünü %10 luk paydaya sığdırıp geri kalanını erkeğe yüklemeniz savunabileceğim bir şey değil. %50 %50 dir bana göre. Hatta kadın çalışıyorsa erkeğin o yüzdelik paydası iyice düşer

Yorumla
    • Provokasyon
      Provokasyon
      +1 yıl

Evet ben de ondan bahsediyorum, kadınlar finansal özgürlüğe sahip olmalılardır. Benim bahsettiğim evlilikler sağlıklı yürümezler. Sadece erkeğin finansal köle olarak kullanıldığı evliliklerde bir süre sonra erkek kendine itaat beklemeye başlar, yat dediğinde yatmanızı, kalk dediğinde kalkmanızı isterler. O finansal köleyse, sizin de onun kölesini olmanızı isterler. Ancak kadınların finansal özgürlüğü olan evliliklerde bu tür birbirlerine üstünlük kurma durumları söz konusu değildir, her şey ortaktır, evin bir bütçesi vardır taraflar o bütçeye aylık katkılarını yaptıktan sonra, kalan paraları kendine aittir. Kimse kimsenin ne makyaj malzemelerine harcadığı paraya karışır, ne de arabasına aldığı yeni tekerleklere.. Ha istisnai durumlar gayet tabii olabilir, erkek hastalanır kadın bakar, kadın hastalanır erkek bakar. Ancak her şey ortak olmalıdır, çocuğun altı değiştirilecekse ''kadının görevi'' kredi borcu ödenecekse ''erkeğin görevi'' denmemelidir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım şimdi sizi. Evet bahsettiğiniz duruma katılıyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun nedeni tek kadınla yetinmek istememeleri ve zina onlara tatlı gelmesi allahım helak eder birgün onları dinen evlenmek sebaptır

1
    15 Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Çok yanlış bu düşünce zinayi erkek tek başına mi yapıyor nedemek helak olsunlar kadınlar izin vermedikleri sürece hiç bir erkek bir kadınla ilişki yasiyamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ve-Deniz evet tek başına yapmıyorlar doğru yaptıkları kanınlar zaten o biçim kadınlar erkekde buna izin vermesin o zaman zina olmasın uçkurlarına sayip olsunlar kadınlar zorlamı yatağa atıyor ama erkekler kadınları zorluyor bu konuda çok örnekler var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Ve-Deniz söylediklerinize karşı değilim ama bir noktayı da kaçırıyorsunuz. Sözlü ve fiziksel taciz meselesi.. bunlar kadının isteği doğrultusunda gerçekleşmiyor yani evet tek başlarına zina yaptıklarıda oluyor

Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Hiç te bile o şekilde değil işin içeriği bir erkek neden herhangi bir kızı. Kadını zorla yatağa atsın bu senin dediklerini özellikle evli kadınlar yapıyor kocalarini aldatiyor uzun yol erkekleri özellikle bu konuda zorluk yaşıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ve-Deniz ve bu arada soruda ince bir cizgi var soran demiski kadın evlenmeyi isterken erkek neden istemiyor demiş bende dedim zina tatlı geliyor diye sen konuyu sapıtıyorsun

Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Taciz farklı bir olay ona bakicak olursan bizde tacize uğruyoruz hemde lise çağındaki kızlardan toplu taşımada defalarca başıma geldi ben kaçtığı m halde üzerime üzerime geldiler

Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Bende zinayi tekbasina yapmıyor dedim konu burdan çıktı helak muhabbeti beni yorum yapmaya iten oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ve-Deniz doğru 9 aylık kız çocuguda erkeği yataga atmak istemişti tahrik etmiş di haklısın bak ben burda kadınları savunmuyorum ama hep iki kişi zina yaptıysa kadını sucluyorlar erkek neden suclanmıyor

Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Sen hangi kafadasin anlamadim kusura bakma 9 aylık çocukla zina yapılmaz onun adı tecavüz dür olayı saptiriyorsun ikisi bambaşka şeyler ve tecavüz adilliktir öyle olaya karışan ı hadim etmeli kökünden kesmeli bu fikirdeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ve-Deniz bende onlardan bahsediyorum zinaya dem vuruyorum helak olsunlar diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tecavüz, taciz bunlar zinaya giriyor. Gözünle süzmek bile dinde zinaya giriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ve-Deniz sen niye bu kadar savunuyorsun ki anlamadım zina yapmıyorsan savun ma geç kardeşim alın ma bu kadar zinanın kadını erkeği yoktur hepsinin canı cehenneme

Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Heh bunda haklısın işte sonuna kadar hemde ıkisininde canı cehenneme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ve-Deniz ben hepsinde haklıyım tecavüz zinadır birnevi bu arada ama erkekler de kadınlar kadar namusuna sayip cıkacaklar kardesim 15 yasına gelince genel eve giden erkekler var

Yorumla
    • Ve-Deniz
      Ve-Deniz
      +1 yıl

Evet 15 yaşında gidenler var ama bunların düzelmesi için eğitim gerekli ki şuanki eğitim sistemi içler acısı herneyse bu konu bitmez iki cinsinde kendine çeki düzen vermesi gerek ahlaki olarak

Yorumla
  • alexiithymia
    alexiithymia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl

kadınların annelik güdüsü
    erkeklerin bekarlık sultanlık mantığı

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

39

Cevap

• buyurkızım
    buyurkızım Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı.

Asıl problem o değil biliyomusun
    Problem evlilik teklifini erkeğin yapıyo olması
    Olum evliliği sen istiyon ben niye teklif ediyorum 🤔
    Bide dünyanın yarısını ayağa kaldırman lazım
    Kabul etmiyolar la

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evliliği erkek de istiyor ki teklif ediyor🙄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla sevdiğim adama bende teklif ederim sıkıntı değil ahskflfldm

Yorumla
    • buyurkızım
      buyurkızım
      +1 yıl

Etmezsiiiin
      Hatta teklif etse naz yaparsın bide
      "Bi düşüneyim ben şok oldum şu an hiç beklemiyodum"
      Falan dersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo benim çıkma teklifi ettiğim oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takılmam öyle şeylere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatta etmesede olur yani boşuna strese girecek adkfmf

Yorumla
    • buyurkızım
      buyurkızım
      +1 yıl

Görende 35 e yaslamış
      Nefes alsın yeter modunda sancak seni
      Dur bir la
      Ne bu acele
      Kök söktür
      Türk erkeği alışık değil bu şekle
      Sevinçten kalbi durur yazık edersin adama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bişi olmaz bişi olmaz haksdm anne tarafı gürcü baba tarafı türk olunca dengeyi kuramıyosun. O yüzden kafama ne eserse ahdjfk

Yorumla
    • buyurkızım
      buyurkızım
      +1 yıl

Benim ikiside laz ben nabayım
      Oy ben ölem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla lazlar nasıldır bilmiyorum🙊

Yorumla
    • buyurkızım
      buyurkızım
      +1 yıl

Düşünsene hem ağır lazsın
      Hemde ağır terazi
      Gezegen olsa yörüngede durmaz
      Yan galaksiye salça olur

Yorumla
  • Romenenco
    Romenenco Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 67%
    +1 yıl

Erkeklerin mesafesi normaldir evliliğe. Kadınlar yakındır. Akraba konu komşu kelime yapar sizin kız evlenmedi, evde mi kaldı, hayırdır, ne ayak gibi dedikodular olur.

1
    0 Yorumla
  • Jigolatadam
    Jigolatadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Evlenecek kizlarin evlenmeyecek erkekler tarafindan kandirilmasi..
    Evlenecek erkeklerin evlenmeyecek kizlar tarafindan kandirilmasi..
    Evlilige kilit vurdu.
    Ha birde kizlarin doga ustu istekleri 😊

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çünkü toplumumuzda kızlara belli bir yaştan sonra evde kaldı gözüyle bakılıyor. Ama laf erkeğe gelince 30 a kadar yolu var deniyor. Tabi herkes uzak durmuyor. Benim imkanım olsa bir dakika beklemem evlenmek için.

1
    0 Yorumla
  • Farkındalıklı
    Farkındalıklı Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Erkekler ciddi bir durumla karşılaşacak yaşa kadar el enseler. Kızlarımız küçüklükten beri sorumluluk altında büyütüldükleri için evlilik gibi ciddi bir olayın altına daha kolay imza atıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • keristagram
    keristagram Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 78%
    +1 yıl

ben nedense durmuyorum tam aksine evlenicek bir insan istiyorum

1
    0 Yorumla
  • Casım_Abi
    Casım_Abi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

Bağlanamamak, pişman olma korkusu, sorumluluğun vereceği stres belki mutlu olmam endişesi

1
    0 Yorumla
  • achtundsiebzug
    achtundsiebzug Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

erkekler genelde çapkın olur göz dışardadır ve her dakika bırakmaya müsaittir

1
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.

Çevresinde yaşanan olaylara bakıyorlar
    Boşananlarımı ararsın aldatanımı ararsın kaynananın cazgır çıkmasınımı ararsın hepsi var

1
    0 Yorumla
  • bakiakcay
    bakiakcay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Korkuyorlar bence yani ben evliliğe uzak değilim ondan kendimi dahil etmedim

1
    0 Yorumla
  • Essazait
    Essazait Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 57%
    +1 yıl

bir çiçekle bahar gelmez , her gün aynı yemek yenmez vb..

1
    0 Yorumla
  • hiperocktif
    hiperocktif Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Sorumluluğa baskıya kısıtlamaya gelemiyorlar çünkü özgürlükçü olmak istiyorlar

1
    0 Yorumla
  • dananinkuyrugu
    dananinkuyrugu Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 48%
    +1 yıl

Aksine evliliğe çok sıcak bakıyorum... Doğru insanla karşılaşınca hemen evlenirim...

1
    0 Yorumla
  • YaşlıBirRuh
    YaşlıBirRuh Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 562 cevap paylaştı.

Çünkü evlilik sizin sandığınız kadar kolay bir şey değil. Kendinizi bir erkeğin yerine koyun ve sadece düşünün...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi ki koyuyorum. Ama çok abartılacak bir şey de yok ortada

Yorumla
    • YaşlıBirRuh
      YaşlıBirRuh
      +1 yıl

Dediğim gibi, olaya yüzeysel baktığınızı düşünüyorum.

Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Türk toplumunda kızlar evlenince ancak özgür olabilirler... Erkekler ise evlenene kadar... Birisi özgür olmak, diğeri özgür kalmak istiyor...

1
    0 Yorumla
  • AudemarsPiguet
    AudemarsPiguet Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Yahu aksine kardeşim! Evlilik benden uzak durmaya çalışıyor.

1
    0 Yorumla
  • SEVVV_YETERRR
    SEVVV_YETERRR Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkeklerin kalbi otel gibidir giren çıkan belli olmaz kadınların kalbi MEZAR gibidir bir giren bir daha çıkamaz Erkekler uckuruna düşkün dür yani ama Sevgili ni kendine bağlamak ta yönetmek te senin ellerinde.

1
    0 Yorumla
  • Kosovalı6523
    Kosovalı6523 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Hazır değildir ön önemli nedeni maddiyat yani parası olunca evlenir olay bu

1
    0 Yorumla
  • fbk94
    fbk94 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Hazır değildir daha çapkınlık yapmamışdır bir sürü nedeni var aslında :)

1
    0 Yorumla
  • Ve-Deniz
    Ve-Deniz Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Yok öyle bişey evlenmek istiyoruzda is o noktaya gelince kızlar yan çiziyor yok onu isterim yok bunu isterim olmazsa olmaz ozaman koca da olmaz

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.

Çünkü erkekleri ailesinden koparırlar kadınlar ve arkadaşlarıyla görüşmesine engel olurlar şeytanlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şeytanlar mı?

Yorumla
  • Darkseen
    Darkseen Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı.

Evlilik hayatın %50 değişmesidir kafa olarak hazır olmadan akıllı hiç bir erkek bu sorumluluğu almaz

1
    0 Yorumla
  • agnostikkharun
    agnostikkharun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

hak etmediğiniz halde malımızda hak sahibi olmanız herşeyi bizden beklemeniz vs. vs. neden çok da neden evliliğe yakın olmak isteyelim ki mal mıyız?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu ne çirkin bir düşünce. Lütfen evlenmeyin eşinize ve çocuklarınıza yazık olur.

Yorumla
  • samet-87
    samet-87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Çevresindeki kişilerin pişman olmalarından bence erkek veya kadın olarak bakmamak lazım 😉

1
    0 Yorumla
  • SenturkDogan
    SenturkDogan Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Yooo kim ızak duruyormuş. Gel evlenelim ben hazırım 😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • MissThinker
    MissThinker Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Asıl soru kadınlar niye bu kadar meraklı.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun bir sürü nedeni olabilir

Yorumla
    • MissThinker
      MissThinker
      +1 yıl

Erkekleri anlıyorum açıkçası kim erken yaşta bir evi geçindirmek için sorumluluk üstlenmek ister ki? Bazıları tek kadına bağlı kalmak istemiyor onlar hiç evlenmesin zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi onlar evlenmesin katılıyorum. Yaş olarak söylemedim genel olarak düşündüm ben

Yorumla
    • MissThinker
      MissThinker
      +1 yıl

Bazıları hiç istemez bu sorumluluğu. Düşünsene bakmak zorunda olduğun bir erkek geçindirmek zorunda olduğun bir ev sorumluluğu ister miydin? Herkes kolay kolay bu toplara girmek istemez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyorsam bu yük bana ağır gelmez

Yorumla
    • MissThinker
      MissThinker
      +1 yıl

Ben sevsem de beni düşündürür. Kolay değil çünkü. Hele asgari ücretle bir ev geçindirmek kolay mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun için okumaları lazım işte

Yorumla
    • MissThinker
      MissThinker
      +1 yıl

Yani ama üniversite mezunu işsiz var. Atanamayan öğretmen var. Okumak da yeterli değil. İş imkanı olan bölümden mezun olacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun değil o gerekirse kadın da çalışır hallolur

Yorumla
    • MissThinker
      MissThinker
      +1 yıl

Çoğu kadın bunu istemediğinden hatta çalışanların çoğu evlenince ev hanımı olmak istediğinden erkekler çekiniyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hem ev işi hemde işi yürütemeyeceklerini düşünüyor olabilirler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi doğru çekinmekte haklılar

Yorumla
  • taçsızpele
    taçsızpele Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Tabiki de öyle değilim. bulursam birini evlenirim anlasabilecegim birini

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kadınlara güvenmiyorum ondan

namus yüzünden evlenip katil olacağıma bekar ölürüm

0
    0 Yorumla
  • atakaannn
    atakaannn Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Kısıtlanmak ve sorumluluk sahibi olmak

1
    0 Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Kadin surekli guzel bir gelecek pesinde cunku.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın mutlu bir gelecek peşinde

Yorumla
  • Siyahvekırmızıbulut
    Siyahvekırmızıbulut Takip Et
    Guru Yaş: 110
    +1 yıl

Degisir ama genel olarak korku

1
    0 Yorumla
  • ADIM_FERDİ
    ADIM_FERDİ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

özgürlüklerinin son bulduğu gündür, evlendigi gün.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kadın içinde geçerli

Yorumla
    • ADIM_FERDİ
      ADIM_FERDİ
      +1 yıl

O zaman evlenmesin özgürlüğüne düşkünse

Yorumla
  • Jelaus
    Jelaus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Yeni sorumluluklar falan

1
    0 Yorumla
  • RedMan_
    RedMan_ Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

kari patlakdir korkuyodur is gormez korkuyodur

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belirtmek isterim "kadının" patlak olmasıyla bir erkeğin cinsel ilişkiye girmesi aynı şey. Bu özgürlük sizde de yok yani. Onunla bununla yatıp kalkıp namuslu kız aramayın boşuna. Ne ekersen onu biçersin

Yorumla
    • RedMan_
      RedMan_
      +1 yıl

namusluyum elhemdullah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuşmasınıda bilmek lazım

Yorumla
    • kopmatik
      kopmatik
      +1 yıl

RedMan_
      Düşüncelerini Bu Kadar Kaçık Ve Ucuz Bir Dille İfade Etmen Yanlış Birşey Güzel Dostum Yorumunu Silmeni Tavsiye Ederim.

Yorumla
  • armadoronline
    armadoronline Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

daha yaşın 18 b, sakin ol bence :D

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 sayılır yaşım. Evlenmek istediğimi belirtmedim. Sordum sadece

Yorumla
    • armadoronline
      armadoronline
      +1 yıl

yine küçük :D
      kim kendini sıkboğaz edilmesini ister ki kaçıcaz tabi miss gibi bekar hayatı varken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla benim çocuk sahibi arkadaşlarım var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keyfiniz bilir😊

Yorumla
    • armadoronline
      armadoronline
      +1 yıl

benimde varda hiçte iyi bişi değil hatta benim çoğu eski sevgilim evlendi ahh ahh :D:D bence ideal evlilik yaşı kız iiçin 21-23 erkek için 25-27

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşa bakmaz akla bakar

Yorumla
    • armadoronline
      armadoronline
      +1 yıl

anca gelir akıl başa o yaşlarda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O yaşlarda gelmeyende var maalesef

Yorumla
    • armadoronline
      armadoronline
      +1 yıl

sana yaşı gelmeyen gelmiş o zaman :D

Yorumla
  • kopmatik
    kopmatik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Alışveriş :( :( :(

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Esaret ve hayatın bitmesidir çünkü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

demek ki o yükün altına giremiyor erkeklerin çoğu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Cunku tum sorumluluk onlarda

0
    0 Yorumla
  • Derst_158
    Derst_158 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Değişir ben diilim

1
    0 Yorumla
  • Martıkadın
    Martıkadın Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Kadın dırdırı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Malesef

1
    0 Yorumla
  • Nicknamekartal
    Nicknamekartal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Hazır değilim

1
    0 Yorumla
  • xxbosvergitsin
    xxbosvergitsin Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.

Korku gibi birşey

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yo ben istiyom

1
    0 Yorumla
  • aletli
    aletli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

azamayacakları için

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlilikten erkekler neden uzak durmaya çalışır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evlilikten uzak? 65 cevap verildi
Erkekleri evlilikten ne uzak tutuyor? 5 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 22 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 86 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 6 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 248 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨