kafaları oturunca 26-29 yaş arası hem genç hem olgun olur evlilik düşünür diyoruz onlar daha uzak oluyor evliliğe bence 22-25 yaş grubuna bakmak lazım diğer türlü çok başlarından çok şey geçmiş oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik ciddi bir şey bunun erkeğe yüklediği sorumluluk yüzünden genel olarak erkeklerde bu evlilikten kaçmayı görüyorum. Ben bu açıdan fikrimi belirtiyorum elbette farklı amaçlarda olabilir ancak günümüzde bu sebepten çok güzel ilişkilerini uzatan çok kişi görüyorum. Bir yandan haklı buluyorum bir yandan da bir şekilde düzene girmeleri ve adım atmaları gerektiğini düşünsem de kolay değil.
02 Yorumla- 1 yıl
ya seversin ama kullanmazsin erkekler aşığım diyor her haltı etmek istiyor bu mudur
- 1 yıl
O durum o türden erkeklerin problemi her türlü insan var maalesef kızlardan da karşılaştığım oldu bu nitelikte. Bu yüzden bu işin erkeği kadını ayırt etmiyorum. Allah hayırlısını çıkarsın karşımıza diyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılUzak olmaları daha iyi. 30 yasina kadar o kiz benim bu kiz senin geziyorlar, ben erkegim rahatim vs diye. 30 dan sonra ya benim ciddi bir iliskim olsa da evlensem mi, cocugum mu olsa, duzenili bir hayatim mi olsa,30 lara da geldik artik. Saclar daha dokulmeden, daha da sekil sukul kaybetmeden bu işi yapsak mi diyorlar.
Annelerine evlenmek istediklerini soyleyip başlıyorlar konu komsu, dugun ana ogul istedikleri gibi bir kiz bulmaya.
Hatta iclerinde 10 yillik sevgilisiyle evlenmeyip 2 ayda tanisip görüştüğü kizla evlenen erkekler var (bizzat görüldü tanidik tarafindan yapildi. Cok ilginc bulunuldu, erkek beynine anlam verilemedi)
Bana da goruculer geliyor ama hic icime sinmiyor. Stalkliyorum takip ettikleri ortada. Kizlarin birinde adamin bas harfiyle uyusan harf yaziyor yaninda da kalp vardi mesela. O da olabilir, olmayadabilir ama şüpheli mi evet.
Calisip calismamayi sorup bir de oyle iticilesiyorlar. Ogretmenlik mezunuyum, benim atanip çalıştığımı sanan biri uzman öğretmen misin peki, uzman basogretmenler biraz daha fazla kazaniyorlarmis demisti. Yani calisip oara kazanmayi birak, detaylari dahi irdeliyorlar. Bazilari da boyle yapiyor.
Yani duygu yok ve bu cok kötü. Ya parayi soruyorlar, ya fizigini guzelligini begeniyorlar ya hizmet etsin, yemek yapsin, seks yapalim vs diye evlenmeye kalkiyorlar. Yani kullanılıyor gibiyiz aslinda ve duygular, benligimiz, kisiligimiz hice sayiliyor. Ozellikle turkiyede evlilik tamamen erkege odakli bir sey. Hayatimda yabanci bir erkek arkadasim oldu.(sevgilim degildi, arkadas ve flortumsu diyebilirim)
Bana sık sık şu cumleyi kuruyordu. Benim icin her seyi dusunmek zorunda degilsin. Benim icin her seyi yapmak zorunda degilsin. orada aydinlanmistim biraz neden boyle yapiyorum ve bu adam bunu soyleyip duruyor ama neden, neden beni durdurmaya calisiyor diye.
Turkiyede kadinlardan bekleniyor her sey cunku. Kadin her seyi dusunecek. Kocasinin ictigini, giydigini, yedigini, çorabını, donunu, utusunu, evin ekonomisini, harcamalari, ev araba aldiracak zamani, her seyini dusunecek ve yapacak. Ulkede boyle programlanmisiz otomatik olarak. Her seyi kadin kismi yaptigi icin baska bir erkek bunu gorunce biraz afalliyor. Bu kiz neden bu kadar her seyi dusunme ihtiyaci hissediyor ve ustleniyor diye.
O yabanci erkek bundan rahatsiz olup beni uyariyordu, sakinlesmemi, her seyi dusunmememi dile getiriyordu. Belki de onun gozunde her seyi dusunen ve cok kontrollu bir kadindim.
Adam diyor ki bunlari dusunme, benimde dusunecek bir beynim var, neden beynim yokmus gibi davraniyorsun ki, neden benim yerime dusunme ve her seyi yapma ihtiyacina giriyorsun ki demek istiyordu.
Ama bu ulkede bu normal ve boyle yapmazsan kadin degilsin. Iyi eş degilsin, kadinlik gorevlerini yapmiyor oluyorsun. Kocana sahip cikmiyor olursun, erkekte, annesi de toplumda bunu bekliyor kadindan.
Erkeklerde, anneleri de benim oglumun beyni yok, dusunebilme becerisi yok, onun beyni sen olacaksin, sen onun yerine dusunup ne var ne yok halledeceksin diyorlar ve boyle istiyorlar.
Hani erkekler benim senden pek bir talebim yok. Evet gordum begendim, sevdim, gonlume dustun. Calis calisma, onume yemek koy koyma, yemek bil bilme, bunlar benim icin onemli degil. sen benim hayat arkadasimsin, ben seni seviyorum, hayati da beraber idare ederiz, senin ustune hayati yikamam bu vicdansizlik olur diyen yok. Hep cikar ustune, hep mantik ustune ilerliyor. Kadinlar evlilikte de daha cok hizmetci gibi goruluyor. Bu kafayla evlenen erkekte cok. Bunu cogu erkekte itiraf ediyor. Gunumuzde de kadinin calismasiyla kadin maasli hizmetci de oldu ne yazik ki. Gorucu de boyle, normal iliskide cok farkli degil.
21 Yorumla- 1 yıl
helal sana kafamdakileri yazmissin
Ben de erkek olsam ben de uzak olurdum gerçi şimdi de uzağım. Hadi diyelim yeni evlendi ve gerçek yüzünü sonradan gösterdi ama isterse boşanamaz çünkü hayatı boyunca nakafa ödemek zorunda o yüzden sevmediğin kadınlar mutsuz olduğu evliliğinde ömür boyunca kalmak zorunda. Düğün masrafları saymıyorum bile
10 Yorumla
Abicim önce mantık gerekir bu yok. Saygı gerekir bu yok anlayış gerekir bu yok. Sorumluluk bilinci ve birlikte yol alma yok. Değer yargısı sorunu var. Bunları geçtik mi? Para yok abim. 1 milyon lazım evlenmeye. Evlilik öncesi borç olarak erkeğe yazar. Düğünde takılan senin sen versen de olmaz tazminatli boşanma nedeni. Boşanıyorum demek kolay en baştaki kavramlar yok. Mahkemeye gittin hop tedbir nafakasi. Bu kalıcı nafaka olur. Borç halen benim. Duygusal tarafa girmedim daha o yıkım kolay mı? Kendi içinde ailede toplumda vs?
Ayrıca kadın ne verebilir ki bu saydığım en baştaki şeyler yoksa? Bedenini. Ki kadın 50 yaşında dul da olsa bunu bekliyor. Aynısının daha yenisi hatta sıfır km olanı var. Onu almak daha mantıklı.
Hatta fuc.. kbuddy ol bedava ve Sorumluluk yok
Anlatabildim umarım
Kaba ama düz ve Basit anlatım.
07 Yorumla- 1 yıl
din haram helal ahiret bunları yok saymayin ayrıca herkes para için evlenmiyor ki yuvam olsun helalim olsun kâfi diyor amcamın eşi dugunsuz evlendi altinsiz yeterki sadakat olsun iki günlük dünyada insanlar eğlensin diye neden trilyon doktureyim ki
- 1 yıl
akıl mantik laikliktir ve din geçmez laiklikte
- 1 yıl
dinde ruhsal inanç vardır sadece
- 1 yıl
laiklik dini ve inancı reddeder laik olan kişi tamam bende ataturkcuyum ama adam ordan sallar ben dinsizim diye ama İslam topraklari burada Osmanlı da vardı ve böyle olan adam dinsizdir ahiret inancı haram helal iannci yoktur o yüzden evlenmez takmaz hayatı rahat yaşar dini hasssiyeti olmaz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hayat kısa, platonik evlilikler bile yorgun bana hak ver 😂 Erkekler genellikle kariyerlerini oturtmak, hayallerini gerçekleştirmek derdinde olabiliyorlar. O yüzden evlilik fikri bazen geride kalabiliyor. Tabii ki bu durum kişiden kişiye değişiyor. Genç yaşta da evliliğe sıcak bakanlar var. Bence önemli olan, zamanlamadan çok doğru kişiyle olmak 💕 Zaman ve yaş konusunda çok takılmamak lazım. Önemli olan iki tarafın da kendini hazır hissetmesi! 🌟
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlilikten uzak olanlara yakınsınız!
24 yaş ve üstü evlilik için ideal uygundur genel olarak, küçüksünüz...08 Yorumla- 1 yıl
küçük olmakla alakası yok harama bulaşmadan evlenmek daha iyi ve akıl yaşta değil baştadır
- 1 yıl
24 yaşında iş yapmamus aile gecindirmemis zeka seviyesi yerlerde çok insan var
- 1 yıl
Sende haklısın. Ben lise de bile sevgili olmadım. Hep evlilik odaklıyım.
İlk kız arkadaşım duygularını açıkladıktan 2 gün sonra niyetin ciddi ise evleneceksen olur demiştim
Keze ikinci üçüncü içinde ama maskeli idiler üzdüler sadece
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı ki istiyorum
Güzel düşüncen ablam kız kardeşim 18 inde evlendi
Ama günümüzde şöyle bir şey var kardeşim kocalar kendilerine mecbur muhtaç görüp eziyor ben kadınların da kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorum ki ezilmesinler dimdik dursunlar - 1 yıl
21 yaşında saglikciyim ve kasiyerim
- 1 yıl
MaşaAllah sana 🌸 Gönlüne olsun var yuva kurmak isteyenler çok yok ama var
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Başlangıç önemli direkt evlilik niyeti ile başlangıç olmalı
En fazla 5 ay maksimum aile ile tanışmali diye düşünüyorum isteme olmalı erken de olur ama daha geç olmaz olmamalı
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde dikkat et
İnce eleyip sık dokumalı
Maskeli çok karakteri makyajlı çok - 1 yıl
1 yıl konuştum ve hala kızıyla evlendi söyleyeceklerim bu kadar..
- 1 yıl
Allah bellasını versin 🌸
- 1 yıl
Şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü çapkınlar neden olacaklar
00 Yorumla
1 yılBazı erkekler, bireysel özgürlüklerini korumak ve bağımsızlıklarını sürdürmek istediklerinden, evliliği bu özgürlük hissini kısıtlayıcı bir durum olarak görürler. Ayrıca, iş ve kişisel hedeflere odaklanmak, evliliği ertelemeye neden olur. Kariyer basamaklarını tırmanmak veya kişisel hedeflere ulaşmak, önceliklidir. Evlilikle ilgili sorumluluklar ve yükümlülükler bazı erkeklerde endişe ve korku yaratır.. Gelecekteki belirsizlikler veya evliliğin getireceği değişimler hakkında duyulan endişe, bu uzak durmanın bir nedenidir. Aile veya toplumsal baskılar da etkili olabilir; bazı erkekler, evlilik baskısı hissettiklerinde buna direnç gösterirler. Olumsuz geçmiş deneyimler veya ilişkiler, evliliğe karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirirler. Bu nedenler kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin kendine özgü motivasyonları olur.
31 Yorumla- 1 yıl
haklisin
- Evlilik yıpratır düşüncesi
- gelecek kaygısı
- evliliğin maddi bir külfetinin olması
- Özgürlükten feragat etme hali
- doğru insanı bulamama
- kariyer hedefleri gibi gibi sebeplerden
11 Yorumla- 1 yıl
evet
1 yılÇoğunun mesleği ve maddi durumu yeterli değil çünkü. Bazısı da yemekten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali daha önce kötü tecrübeleri olduğu için acele etmiyor. Olması gereken evliliği geciktirmemek ztn ama dönüp bakınca çok da islama uygun yaşayan insan görmeiyorsun yani iki cinsiyetin de evlilikten uzaklaşması normal bence
11 Yorumla- 1 yıl
aynen
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnceden erkekler evlilik meraklısıymış çünkü gelenekler, din vs sebeplerden ötürü erkekler bekarken istediği gibi cinsel ilişki yaşayamıyormuş. Şimdi üniversiteye başlayıp milli oluyorlar. Liseye giderken yapan çoluk çocuklar bile var. Bir de şu an hayat gerçekten pahalı. Asgari ücret ile İstanbul'da bir ev kiralama neredeyse aynı fiyata. Bunlar ne yiyip ne içecekler. Taş mı? Bir de gençlik bekarken kendini daha özgür hissediyor. Evlilik onları kısıtlayacak diye evliliğe yanaşmıyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
doğru diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılZaten erken yaşlarda evlenmeyenler sona kalan dona kalır misalince o durumda kalıyor tabi her kesim için bunu söylemiyorum ama sizin de söylediğiniz gibi çok şeyler geçiyor yaralar vs. O yüzden bu durumlar kaçınılmaz oluyor. Ama İslam'ın da bizler için dediği yollarda yürümediğimiz için de bu tarz durumlar ile karşılaşabiliyoruz, sonradan anlıyoruz görüyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKnk bende dusunuyom da bu devirde sadece erkekler icin degil kizlara da bakinca zorlasti iyice guzel kafa dengi iyi birini bulmak evlilik icin. Ben sahsen istemiyom oyle her seyi yasamis bilmem ne yapmis kiz, ben yapmadim dogal olarak insan kendisi gibi birini istiyor ariyor onu da oyle kolay bulamiyon digerleri gibi iste...
02 Yorumla- 1 yıl
evet ama erkekler faydalanmak istiyor aşk adı altında öpüşmek koklaşmak yapmayınca kezban diyorlar
Cevap sahibi1 yılYok bana kalirsa ben el ele bile tutusmak istemem evlilige hepsi ama iste bu devirde hani en minimumu o gibi konulmus en azindan o olsun bari gibisinden bakalim hani mecbur ona goz yumacaz ne kadar o da caiz olmasa da cunku sonra bide - ayy yoksa beni sevmiyor mu beni aldatiyor mu - kafalarina giriyorlar bu yuzden insan ya gercekten kendin gibi birisini boyle seylere deger veren onemseyen birini bulacan ya da iste goz yumuk el ele tutusma gibi seyler en azindan olacak
1 yılÇünkü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyorlar. Evlilik büyük sorumluluk ve bu devirde kimse bu topa girmek istemiyor maddi manevi olarak. Etrafta boşanma sayısı fazla. Birçok neden var yani ve bu sadece erkekler için geçerli değil.
01 Yorumla- 1 yıl
haram helal ahiret var ama kişisel benlige saygisizlik kadın için bence erkekler duygusal değil bizim gibi
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Kimse kendine güvenmiyor diyelim. Kiralar çok uçuk. Hayat pahalılığı zaten ortada. Düğün masraflarını da başını almış gidiyor. O yüzden her erkek güvenemiyor kendine
02 Yorumla- 1 yıl
bence guvenemiyor değil ortada çok basit kız olduğu için erkeklerde kaybetme korkusu yok ve böyle olunca günü birlik takılınca herkesi kendi gibi ucuz sanıyor bazı erkekler bu kızın da gecmisi kirlidir neler yapmıştır diyor (kendi de yaptığı için) o yüzden temiz gözle bakmıyor on yargiyla yaklaşıyor olay bu
1 yılCidden doğru 21 23 yaş arası daha istekli oluyor evliliğe
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılKadınların geneli ucuz o kadar masrafa gerek duymuyoruz ve birçok erkek henüz olgunlaşmamış sorumluluk almaktan acizler
02 Yorumla- 1 yıl
ucuz derken hepsi aynı degil
- 1 yıl
Sen niye üzerine alındın ki ben geneli dedim?
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Herkes evlenmeden önce herşeyi yaşıyorsa evlenmeye ne gerek var ki? Piyasanın bozuk olduğu bir dönem. Düzelir mi? Hiç sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazi kadinlarim seviyorum diyip yara bandi gibi atip dalga gectiklerini ve hayatinizi mahfettiklerini gorunce vr hayatima giren 3 kadindada benzerini yasayinca tiksindim hepsinden evliligede uzağım tek evlenmek isteme sebebim yaslaninca tek kalmama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlilik düşünecek kız kaldı mı ortada? Ben evlilik düşünüyorum var mı evlenilecek kız? yok
08 Yorumla- 1 yıl
neden düşünüyorsun ki düşünmez senin gibiler
- 1 yıl
evlenmek istemiyodun hani sen ne oldu
- 1 yıl
senle evlilik isteyen birine düşünmüyorum demiştin neyse..
- 1 yıl
mesleğinin olması ve kimseye guvenmemen mal varlığını kaybetmen falan
1 yılSorumluluk almak istemiyorlar.
Bir de evliliğin özgürlüklerini kısıtladığını düşünüyorlar. .
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKişiden kişiye göre değişir bunun sebebi ama delinin birini başına bela etmekten falan korkuyor da olabilirler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Hiç evlilik düşünmeyen erkek görmedim yalandan da olsa evlilik konusunu mutlaka geçiriyorlar
00 Yorumla
1 yılHaklısın canım ama geleni de bir sebeple biz beğenmiyoruz.
10 YorumlaÇünkü evlilik ve boşanma davalarında kadınlar het zaman haklı kabul ediliyor.
01 Yorumla
1 yılEvlenesim geliyorda, kimi bulacam? Ailedende ayrıldım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında uzak değil, ancak kadına güven olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yıldevir değişti. umarım gönlünüze, ruhunuza hitap eden hayırlı biri ile yollarınız birleşir.
00 Yorumla
1 yılBen düşündüm, yaptım.
Evllik dışılığa sizden kuzum itiyo biraz.
00 YorumlaHayat şartları KAFALARINA DANKK EDİYOR..
kolay mı
eşyası kirası elektrik su doğalgaz vs00 Yorumla32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı utangacim hiçbir kızda bana yanaşmadı bugune kadar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin yaşına göre 26 zaten çok fazla senin en fazla 24 e bakman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHatun ola adamı eşkıya yapa, hatun ola adamı evliya yapa. Sen adamı evliya yapacak hatun profilisin. Seni tanımak istiyorum. 🥰❤️
05 Yorumla- 1 yıl
36-45 arası biri için fazla iddialisin
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim. Gayet iyi profilli bir adamım. 🌹
- 1 yıl
yaş kac
Cevap sahibi1 yıl39 yaşındayım. Konuşalım, kendimle alakalı herşeyi anlatırım.
Cevap sahibi1 yılSelamlar, seni gerçekten çok merak ediyorum 🌹
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTasmaya, semere direniyoruz, hayırdır zorunuza mı gitti?
08 Yorumla- 1 yıl
evet kızlarla eğlenip eğlenip almıyorsunuz üzülüyorum bazı kızlara şahsen
Cevap sahibi1 yılKızlar da eğleniyor. her şey karşılıklı. Sen eğlenceyi kaçırıyorsan bence kendine üzülmelisin.
- 1 yıl
evet kaçırıyorum pişman olmaktan günahtan korkuyorum ama evlilik de şu zamanda zor hak veriyorum ama ucuz olmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılEskiden insanlar 20 yaşın altında evlenip cinsellik konusunda sorun yaşamıyorlardı. Günümüz şartları bu anlamda çok zorlayıcı. Yanlış biriyle bile olsanız bu sizi ucuz yapmaz.
- 1 yıl
yok hani evlilik dışı seksten bahsediyorum bekaret hala değerli bişey sonuçta
Cevap sahibi1 yılEvet öyle görünüyor. Özellikle sizin yaşlarda.. Ama bekareti kaybetmeden de birşeyleri yaşamak mümkün ve buna değer.
- 1 yıl
erkekler orada burada anlattıkları için maalesef..
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef bunu yapan erkekler var. Ama yapmayanlar bence daha fazla.
Şu da var ki, güzel şeylere ulaşmak her zaman biraz zordur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her erkek değil. Ama şartlar da önemli sonuçta tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada ki kızlara bakarak bile tc kızlarına ne kadar güvenilmez olduğu apaçık ortada.
00 YorumlaKafamız böyle çok daha rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeye değecek biri var da biz mi evlenmedik?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. evlilik bence saçma ve gereksiz. kısıtlama, bir kişiye bağlanma falan filan
00 Yorumla
1 yılRahat oldukları ve tek Bir kişiye bağlı olmaktan korktukları için çünki evlenince bazı konularda kısıtlanıcaklar oyüzden evlilik istemiyorlar
00 YorumlaÇünkü artık her şey çok zor ekonomik olarak kendini hazır hissetmeyen kişiler evlenmekten uzak duruyor doğal olarak
00 Yorumla
1 yılFazla kasıyorsun aşık ol ve emin olduğun adamla evlen. Evlilik hesap kitap işi değil
04 Yorumla- 1 yıl
aşık olamıyorum bir erkekler arzuluyor seviyor ayağına yatıyor faydalanmak istiyor bu da iki
- 1 yıl
Sen hep çürük elmalara denk gelmişsin. Sana karşı duygu hissetsem senden faydalanmak istemem. Hayatımızı kurmak için çabalarım evlendikten sonra zaten hergün benimsin. O yüzden kötülere denk gelmişsin
- 1 yıl
kaderim kötüyse ben napayım artık aşk meşkle işim yok sadece iş bu kadar uğraşamam kimseyle erkeklerin aşk sevgi anlayışı öpüşmek koklaşmak ellemek bunlar bana uzak
- 1 yıl
Yukarıda yorumu yaptım. Ben mesela evleneceğim kişiyi neden öpmek ellemek isteyeyim evlendim zaman zaten bol bol ellicem 😀
1 yılevliligin bu anlattıklarınla sosyolojik olarak uzaktan yakından alakası yok
04 Yorumla- 1 yıl
bence öyle ya erkekler 25 ten sonra salıyor iliskileri sadece takilmaca günü birlik zevk iş ve mantık üzerine hayatlari
- 1 yıl
evliligin ilişkiyle alakası yok
- 1 yıl
kanka duygusal olarak sevmeyen adam bağlanmaz evlenmez erkeklerde bağlanmıyor işte
- 1 yıl
evliligin duygusal baglanmaklada alakasu yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılValla düşündürecek insan olsa düşüneceğiz de yok
06 Yorumla- 1 yıl
gözlerin çok guzeller
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Senin de fayansların çok güzel
- 1 yıl
ben kendimi koymuştum gormedinmi😁
- 1 yıl
Gördüm gıcıklık yapmak istedim :D
- 1 yıl
😈😈manyak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü ekonomik şartlar insanı çok zorluyor...
00 Yorumla Evlilik çok kolaydı zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
1 yılBen evlilikten korkuyorum.
00 Yorumla
1 yılBu konuya nasıl vardın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aksine bayanlar uzak durur
00 YorumlaNeden durduk yere hapse gireyim
00 Yorumla
1 yılNafaka zulmü bitmedikçe hep uzak olurlar..
10 Yorumlaşu an özgürlük moda o yüzden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen onlardan daha uzağım gerek yok
00 Yorumla
1 yılbir dünya sorumluluk
00 Yorumla
1 yılSen evlilik mı istiyorsun
010 Yorumla- 1 yıl
evet
- 1 yıl
Aday var mı peki
- 1 yıl
yok..
- 1 yıl
Bu kotuuuuu
- 1 yıl
Yaş kaç senin
- 1 yıl
21 olcam
- 1 yıl
Daha gençsin ben de 22 yimm
- 1 yıl
eveet 25 ten önce saçma ama
- 1 yıl
Sayfa aşağı doğru uzayınca telefon donuyor acaba şey yapsakk
- 1 yıl
orada mısın
1 yılevli misin sen ki
023 Yorumla- 1 yıl
bekarım ben
- 1 yıl
pp'deki sen misin peki
- 1 yıl
benim
- 1 yıl
gözlerin maşallah harika
- 1 yıl
teşekkür ettim
- 1 yıl
devamı da olsun
- 1 yıl
boş ver ya ben kimseyi sevemiyorum zaten iyi geceler
- 1 yıl
dur ya çok etkilendim senden
- 1 yıl
tek dakkami harcayamam artık erkeğe
- 1 yıl
ne oldu ki
- 1 yıl
şu söz beni derinden sarstı
"erkekler beğendikleri, etkilendikleri kadınları arzularlar ama sevdiği kadınlara yan gözle bakamayacak kadar sever ve kıyamaz..." - 1 yıl
yani?
- 1 yıl
burdan rahat yazamıyorum
- 1 yıl
yani erkekler kullanabildikleriyle mutlu
- 1 yıl
rahat yazamıyorum demek ne demek
- 1 yıl
yazma boş ver
- 1 yıl
pp nereye gitti
- 1 yıl
gitsin bırak gitsin
- 1 yıl
ggelmeeyceksen engelle
- 1 yıl
niye yaş kaç senin
- 1 yıl
39
- 1 yıl
19 yaş var arada çıldırdın mi😱😱
- 1 yıl
ya tamam gelmeyeceksen engelleeeeee
1 yılekonomik gibi geliyor bana
00 Yorumla
1 yılBen değilim.
00 Yorumla
1 yılçünkü sert erkek oldular.
00 Yorumla
1 yılGüvenecek kadın ne yazıkki kalmadı
00 YorumlaEvlenmek çok maliyetli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıl36 da evlendim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kızlar da uzak artık
00 YorumlaBiraz zor çünkü
00 YorumlaGüvenmiyoruz
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!