• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler neden evlilikten uzak?

Hayatyordubeniii
Hayatyordubeniii Takip Et
Xper 6 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor

kafaları oturunca 26-29 yaş arası hem genç hem olgun olur evlilik düşünür diyoruz onlar daha uzak oluyor evliliğe bence 22-25 yaş grubuna bakmak lazım diğer türlü çok başlarından çok şey geçmiş oluyor

Erkekler neden evlilikten uzak?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Experimenter
    Experimenter Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.

Evlilik ciddi bir şey bunun erkeğe yüklediği sorumluluk yüzünden genel olarak erkeklerde bu evlilikten kaçmayı görüyorum. Ben bu açıdan fikrimi belirtiyorum elbette farklı amaçlarda olabilir ancak günümüzde bu sebepten çok güzel ilişkilerini uzatan çok kişi görüyorum. Bir yandan haklı buluyorum bir yandan da bir şekilde düzene girmeleri ve adım atmaları gerektiğini düşünsem de kolay değil.

0
    2 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

ya seversin ama kullanmazsin erkekler aşığım diyor her haltı etmek istiyor bu mudur

Yorumla
    • Experimenter
      Experimenter
      1 yıl

O durum o türden erkeklerin problemi her türlü insan var maalesef kızlardan da karşılaştığım oldu bu nitelikte. Bu yüzden bu işin erkeği kadını ayırt etmiyorum. Allah hayırlısını çıkarsın karşımıza diyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Uzak olmaları daha iyi. 30 yasina kadar o kiz benim bu kiz senin geziyorlar, ben erkegim rahatim vs diye. 30 dan sonra ya benim ciddi bir iliskim olsa da evlensem mi, cocugum mu olsa, duzenili bir hayatim mi olsa,30 lara da geldik artik. Saclar daha dokulmeden, daha da sekil sukul kaybetmeden bu işi yapsak mi diyorlar.

Annelerine evlenmek istediklerini soyleyip başlıyorlar konu komsu, dugun ana ogul istedikleri gibi bir kiz bulmaya.

Hatta iclerinde 10 yillik sevgilisiyle evlenmeyip 2 ayda tanisip görüştüğü kizla evlenen erkekler var (bizzat görüldü tanidik tarafindan yapildi. Cok ilginc bulunuldu, erkek beynine anlam verilemedi)

Bana da goruculer geliyor ama hic icime sinmiyor. Stalkliyorum takip ettikleri ortada. Kizlarin birinde adamin bas harfiyle uyusan harf yaziyor yaninda da kalp vardi mesela. O da olabilir, olmayadabilir ama şüpheli mi evet.

Calisip calismamayi sorup bir de oyle iticilesiyorlar. Ogretmenlik mezunuyum, benim atanip çalıştığımı sanan biri uzman öğretmen misin peki, uzman basogretmenler biraz daha fazla kazaniyorlarmis demisti. Yani calisip oara kazanmayi birak, detaylari dahi irdeliyorlar. Bazilari da boyle yapiyor.

Yani duygu yok ve bu cok kötü. Ya parayi soruyorlar, ya fizigini guzelligini begeniyorlar ya hizmet etsin, yemek yapsin, seks yapalim vs diye evlenmeye kalkiyorlar. Yani kullanılıyor gibiyiz aslinda ve duygular, benligimiz, kisiligimiz hice sayiliyor. Ozellikle turkiyede evlilik tamamen erkege odakli bir sey. Hayatimda yabanci bir erkek arkadasim oldu.(sevgilim degildi, arkadas ve flortumsu diyebilirim)

Bana sık sık şu cumleyi kuruyordu. Benim icin her seyi dusunmek zorunda degilsin. Benim icin her seyi yapmak zorunda degilsin. orada aydinlanmistim biraz neden boyle yapiyorum ve bu adam bunu soyleyip duruyor ama neden, neden beni durdurmaya calisiyor diye.

Turkiyede kadinlardan bekleniyor her sey cunku. Kadin her seyi dusunecek. Kocasinin ictigini, giydigini, yedigini, çorabını, donunu, utusunu, evin ekonomisini, harcamalari, ev araba aldiracak zamani, her seyini dusunecek ve yapacak. Ulkede boyle programlanmisiz otomatik olarak. Her seyi kadin kismi yaptigi icin baska bir erkek bunu gorunce biraz afalliyor. Bu kiz neden bu kadar her seyi dusunme ihtiyaci hissediyor ve ustleniyor diye.

O yabanci erkek bundan rahatsiz olup beni uyariyordu, sakinlesmemi, her seyi dusunmememi dile getiriyordu. Belki de onun gozunde her seyi dusunen ve cok kontrollu bir kadindim.

Adam diyor ki bunlari dusunme, benimde dusunecek bir beynim var, neden beynim yokmus gibi davraniyorsun ki, neden benim yerime dusunme ve her seyi yapma ihtiyacina giriyorsun ki demek istiyordu.

Ama bu ulkede bu normal ve boyle yapmazsan kadin degilsin. Iyi eş degilsin, kadinlik gorevlerini yapmiyor oluyorsun. Kocana sahip cikmiyor olursun, erkekte, annesi de toplumda bunu bekliyor kadindan.

Erkeklerde, anneleri de benim oglumun beyni yok, dusunebilme becerisi yok, onun beyni sen olacaksin, sen onun yerine dusunup ne var ne yok halledeceksin diyorlar ve boyle istiyorlar.

Hani erkekler benim senden pek bir talebim yok. Evet gordum begendim, sevdim, gonlume dustun. Calis calisma, onume yemek koy koyma, yemek bil bilme, bunlar benim icin onemli degil. sen benim hayat arkadasimsin, ben seni seviyorum, hayati da beraber idare ederiz, senin ustune hayati yikamam bu vicdansizlik olur diyen yok. Hep cikar ustune, hep mantik ustune ilerliyor. Kadinlar evlilikte de daha cok hizmetci gibi goruluyor. Bu kafayla evlenen erkekte cok. Bunu cogu erkekte itiraf ediyor. Gunumuzde de kadinin calismasiyla kadin maasli hizmetci de oldu ne yazik ki. Gorucu de boyle, normal iliskide cok farkli degil.

2
    1 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

helal sana kafamdakileri yazmissin

Yorumla
  • Valera_
    Valera_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Ben de erkek olsam ben de uzak olurdum gerçi şimdi de uzağım. Hadi diyelim yeni evlendi ve gerçek yüzünü sonradan gösterdi ama isterse boşanamaz çünkü hayatı boyunca nakafa ödemek zorunda o yüzden sevmediğin kadınlar mutsuz olduğu evliliğinde ömür boyunca kalmak zorunda. Düğün masrafları saymıyorum bile

1
    0 Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Abicim önce mantık gerekir bu yok. Saygı gerekir bu yok anlayış gerekir bu yok. Sorumluluk bilinci ve birlikte yol alma yok. Değer yargısı sorunu var. Bunları geçtik mi? Para yok abim. 1 milyon lazım evlenmeye. Evlilik öncesi borç olarak erkeğe yazar. Düğünde takılan senin sen versen de olmaz tazminatli boşanma nedeni. Boşanıyorum demek kolay en baştaki kavramlar yok. Mahkemeye gittin hop tedbir nafakasi. Bu kalıcı nafaka olur. Borç halen benim. Duygusal tarafa girmedim daha o yıkım kolay mı? Kendi içinde ailede toplumda vs?

Ayrıca kadın ne verebilir ki bu saydığım en baştaki şeyler yoksa? Bedenini. Ki kadın 50 yaşında dul da olsa bunu bekliyor. Aynısının daha yenisi hatta sıfır km olanı var. Onu almak daha mantıklı.

Hatta fuc.. kbuddy ol bedava ve Sorumluluk yok

Anlatabildim umarım

Kaba ama düz ve Basit anlatım.

0
    7 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

din haram helal ahiret bunları yok saymayin ayrıca herkes para için evlenmiyor ki yuvam olsun helalim olsun kâfi diyor amcamın eşi dugunsuz evlendi altinsiz yeterki sadakat olsun iki günlük dünyada insanlar eğlensin diye neden trilyon doktureyim ki

Yorumla
    • Ork0045
      Ork0045
      1 yıl

Haram helal konusunun temeli de akıl mantık bunu biliyor musun?

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

akıl mantik laikliktir ve din geçmez laiklikte

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

dinde ruhsal inanç vardır sadece

Yorumla
    • Ork0045
      Ork0045
      1 yıl

Soruma cevap ver kendisi ordan çıkacak zaten. Ne zaman başlar vecibe sorumluluğu ve neden o zaman başlar? Laiklik kötü değildir

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

laiklik dini ve inancı reddeder laik olan kişi tamam bende ataturkcuyum ama adam ordan sallar ben dinsizim diye ama İslam topraklari burada Osmanlı da vardı ve böyle olan adam dinsizdir ahiret inancı haram helal iannci yoktur o yüzden evlenmez takmaz hayatı rahat yaşar dini hasssiyeti olmaz

Yorumla
    • Ork0045
      Ork0045
      1 yıl

Laiklik dini reddetmez din kavramını devlet yaşamından ayrı tutar. Laiklik sayesinde insan sayıldığını, eğitim aldığını erkek ile aynı haklara sahip olduğunu unutma

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hayat kısa, platonik evlilikler bile yorgun bana hak ver 😂 Erkekler genellikle kariyerlerini oturtmak, hayallerini gerçekleştirmek derdinde olabiliyorlar. O yüzden evlilik fikri bazen geride kalabiliyor. Tabii ki bu durum kişiden kişiye değişiyor. Genç yaşta da evliliğe sıcak bakanlar var. Bence önemli olan, zamanlamadan çok doğru kişiyle olmak 💕 Zaman ve yaş konusunda çok takılmamak lazım. Önemli olan iki tarafın da kendini hazır hissetmesi! 🌟

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

47

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Evlilikten uzak olanlara yakınsınız!

24 yaş ve üstü evlilik için ideal uygundur genel olarak, küçüksünüz...

0
    8 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

küçük olmakla alakası yok harama bulaşmadan evlenmek daha iyi ve akıl yaşta değil baştadır

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

24 yaşında iş yapmamus aile gecindirmemis zeka seviyesi yerlerde çok insan var

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sende haklısın. Ben lise de bile sevgili olmadım. Hep evlilik odaklıyım.

İlk kız arkadaşım duygularını açıkladıktan 2 gün sonra niyetin ciddi ise evleneceksen olur demiştim

Keze ikinci üçüncü içinde ama maskeli idiler üzdüler sadece

Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı ki istiyorum

Güzel düşüncen ablam kız kardeşim 18 inde evlendi

Ama günümüzde şöyle bir şey var kardeşim kocalar kendilerine mecbur muhtaç görüp eziyor ben kadınların da kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorum ki ezilmesinler dimdik dursunlar

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

21 yaşında saglikciyim ve kasiyerim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

MaşaAllah sana 🌸 Gönlüne olsun var yuva kurmak isteyenler çok yok ama var

Ameller niyetlere göredir hadisi şerif

Başlangıç önemli direkt evlilik niyeti ile başlangıç olmalı

En fazla 5 ay maksimum aile ile tanışmali diye düşünüyorum isteme olmalı erken de olur ama daha geç olmaz olmamalı

Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor

İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde dikkat et

İnce eleyip sık dokumalı

Maskeli çok karakteri makyajlı çok

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

1 yıl konuştum ve hala kızıyla evlendi söyleyeceklerim bu kadar..

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah bellasını versin 🌸

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmaz.

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

çünkü çapkınlar neden olacaklar

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bazı erkekler, bireysel özgürlüklerini korumak ve bağımsızlıklarını sürdürmek istediklerinden, evliliği bu özgürlük hissini kısıtlayıcı bir durum olarak görürler. Ayrıca, iş ve kişisel hedeflere odaklanmak, evliliği ertelemeye neden olur. Kariyer basamaklarını tırmanmak veya kişisel hedeflere ulaşmak, önceliklidir. Evlilikle ilgili sorumluluklar ve yükümlülükler bazı erkeklerde endişe ve korku yaratır.. Gelecekteki belirsizlikler veya evliliğin getireceği değişimler hakkında duyulan endişe, bu uzak durmanın bir nedenidir. Aile veya toplumsal baskılar da etkili olabilir; bazı erkekler, evlilik baskısı hissettiklerinde buna direnç gösterirler. Olumsuz geçmiş deneyimler veya ilişkiler, evliliğe karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirirler. Bu nedenler kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin kendine özgü motivasyonları olur.

3
    1 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

haklisin

• MrGYC
    MrGYC Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    1 yıl
    • Evlilik yıpratır düşüncesi
    • gelecek kaygısı
    • evliliğin maddi bir külfetinin olması
    • Özgürlükten feragat etme hali
    • doğru insanı bulamama
    • kariyer hedefleri gibi gibi sebeplerden
    1
    1 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

evet

Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Çoğunun mesleği ve maddi durumu yeterli değil çünkü. Bazısı da yemekten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali daha önce kötü tecrübeleri olduğu için acele etmiyor. Olması gereken evliliği geciktirmemek ztn ama dönüp bakınca çok da islama uygun yaşayan insan görmeiyorsun yani iki cinsiyetin de evlilikten uzaklaşması normal bence

1
    1 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

aynen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Önceden erkekler evlilik meraklısıymış çünkü gelenekler, din vs sebeplerden ötürü erkekler bekarken istediği gibi cinsel ilişki yaşayamıyormuş. Şimdi üniversiteye başlayıp milli oluyorlar. Liseye giderken yapan çoluk çocuklar bile var. Bir de şu an hayat gerçekten pahalı. Asgari ücret ile İstanbul'da bir ev kiralama neredeyse aynı fiyata. Bunlar ne yiyip ne içecekler. Taş mı? Bir de gençlik bekarken kendini daha özgür hissediyor. Evlilik onları kısıtlayacak diye evliliğe yanaşmıyorlar

1
    1 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

doğru diyorsun

Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.

Zaten erken yaşlarda evlenmeyenler sona kalan dona kalır misalince o durumda kalıyor tabi her kesim için bunu söylemiyorum ama sizin de söylediğiniz gibi çok şeyler geçiyor yaralar vs. O yüzden bu durumlar kaçınılmaz oluyor. Ama İslam'ın da bizler için dediği yollarda yürümediğimiz için de bu tarz durumlar ile karşılaşabiliyoruz, sonradan anlıyoruz görüyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Knk bende dusunuyom da bu devirde sadece erkekler icin degil kizlara da bakinca zorlasti iyice guzel kafa dengi iyi birini bulmak evlilik icin. Ben sahsen istemiyom oyle her seyi yasamis bilmem ne yapmis kiz, ben yapmadim dogal olarak insan kendisi gibi birini istiyor ariyor onu da oyle kolay bulamiyon digerleri gibi iste...

0
    2 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

evet ama erkekler faydalanmak istiyor aşk adı altında öpüşmek koklaşmak yapmayınca kezban diyorlar

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok bana kalirsa ben el ele bile tutusmak istemem evlilige hepsi ama iste bu devirde hani en minimumu o gibi konulmus en azindan o olsun bari gibisinden bakalim hani mecbur ona goz yumacaz ne kadar o da caiz olmasa da cunku sonra bide - ayy yoksa beni sevmiyor mu beni aldatiyor mu - kafalarina giriyorlar bu yuzden insan ya gercekten kendin gibi birisini boyle seylere deger veren onemseyen birini bulacan ya da iste goz yumuk el ele tutusma gibi seyler en azindan olacak

• geereksizkullanici
    geereksizkullanici Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

Çünkü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyorlar. Evlilik büyük sorumluluk ve bu devirde kimse bu topa girmek istemiyor maddi manevi olarak. Etrafta boşanma sayısı fazla. Birçok neden var yani ve bu sadece erkekler için geçerli değil.

0
    1 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

haram helal ahiret var ama kişisel benlige saygisizlik kadın için bence erkekler duygusal değil bizim gibi

Yorumla
  • reis0234
    reis0234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.

Kimse kendine güvenmiyor diyelim. Kiralar çok uçuk. Hayat pahalılığı zaten ortada. Düğün masraflarını da başını almış gidiyor. O yüzden her erkek güvenemiyor kendine

0
    2 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

bence guvenemiyor değil ortada çok basit kız olduğu için erkeklerde kaybetme korkusu yok ve böyle olunca günü birlik takılınca herkesi kendi gibi ucuz sanıyor bazı erkekler bu kızın da gecmisi kirlidir neler yapmıştır diyor (kendi de yaptığı için) o yüzden temiz gözle bakmıyor on yargiyla yaklaşıyor olay bu

Yorumla
    • reis0234
      reis0234
      1 yıl

Alakası bile yok insan sevdiği zaman geçmişi felan önemsemez.

Yorumla
  • Kpssicinactim17
    Kpssicinactim17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Cidden doğru 21 23 yaş arası daha istekli oluyor evliliğe

1
    0 Yorumla
  • YakışıklıBey34
    YakışıklıBey34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.

Kadınların geneli ucuz o kadar masrafa gerek duymuyoruz ve birçok erkek henüz olgunlaşmamış sorumluluk almaktan acizler

0
    2 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

ucuz derken hepsi aynı degil

Yorumla
    • YakışıklıBey34
      YakışıklıBey34
      1 yıl

Sen niye üzerine alındın ki ben geneli dedim?

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Herkes evlenmeden önce herşeyi yaşıyorsa evlenmeye ne gerek var ki? Piyasanın bozuk olduğu bir dönem. Düzelir mi? Hiç sanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bazi kadinlarim seviyorum diyip yara bandi gibi atip dalga gectiklerini ve hayatinizi mahfettiklerini gorunce vr hayatima giren 3 kadindada benzerini yasayinca tiksindim hepsinden evliligede uzağım tek evlenmek isteme sebebim yaslaninca tek kalmama

0
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Evlilik düşünecek kız kaldı mı ortada? Ben evlilik düşünüyorum var mı evlenilecek kız? yok

0
    8 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

neden düşünüyorsun ki düşünmez senin gibiler

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      1 yıl

Bi nedeni yok daha huzurlu hissetmek sevmek sevilmek için bu kadar insanın eşi gibisi olmaz keşke 23 te evlenseydim geç bile kaldım

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

evlenmek istemiyodun hani sen ne oldu

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      1 yıl

Doğru insan çıksın karşıma bu gün evlenirim ama yürek lazım

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

senle evlilik isteyen birine düşünmüyorum demiştin neyse..

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      1 yıl

Ne zaman dedim hatırlamıyorum ama demişsem karşı tarafta gözümün tutmadığı bir şey vardır çünkü ben kendim zaten evlenmek isteyen biriyim

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

mesleğinin olması ve kimseye guvenmemen mal varlığını kaybetmen falan

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      1 yıl

İnan hatırlamıyorum

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Sorumluluk almak istemiyorlar.

Bir de evliliğin özgürlüklerini kısıtladığını düşünüyorlar. .

0
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.

Kişiden kişiye göre değişir bunun sebebi ama delinin birini başına bela etmekten falan korkuyor da olabilirler

0
    0 Yorumla
  • Elenìel
    Elenìel Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.

Hiç evlilik düşünmeyen erkek görmedim yalandan da olsa evlilik konusunu mutlaka geçiriyorlar

0
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Haklısın canım ama geleni de bir sebeple biz beğenmiyoruz.

1
    0 Yorumla
  • citcatcot
    citcatcot Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl

Çünkü evlilik ve boşanma davalarında kadınlar het zaman haklı kabul ediliyor.

0
    1 Yorumla
    • citcatcot
      citcatcot
      1 yıl

Arkadaşlar eşim bayan müşteri hizmetleriyle konuşurken internet sorunu yüzünden gicik oldum? ↗ bir örnek :D :D :D

Yorumla
  • gizlihesap999
    gizlihesap999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evlenesim geliyorda, kimi bulacam? Ailedende ayrıldım.

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aslında uzak değil, ancak kadına güven olmaz.

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

devir değişti. umarım gönlünüze, ruhunuza hitap eden hayırlı biri ile yollarınız birleşir.

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Ben düşündüm, yaptım.

Evllik dışılığa sizden kuzum itiyo biraz.

0
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    1 yıl

Hayat şartları KAFALARINA DANKK EDİYOR..
    kolay mı
    eşyası kirası elektrik su doğalgaz vs

0
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı utangacim hiçbir kızda bana yanaşmadı bugune kadar.

0
    0 Yorumla
  • RealistPasa
    RealistPasa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Senin yaşına göre 26 zaten çok fazla senin en fazla 24 e bakman lazim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hatun ola adamı eşkıya yapa, hatun ola adamı evliya yapa. Sen adamı evliya yapacak hatun profilisin. Seni tanımak istiyorum. 🥰❤️

0
    5 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

36-45 arası biri için fazla iddialisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sorunu beğendim. Gayet iyi profilli bir adamım. 🌹

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

yaş kac

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

39 yaşındayım. Konuşalım, kendimle alakalı herşeyi anlatırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Selamlar, seni gerçekten çok merak ediyorum 🌹

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Tasmaya, semere direniyoruz, hayırdır zorunuza mı gitti?

0
    8 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

evet kızlarla eğlenip eğlenip almıyorsunuz üzülüyorum bazı kızlara şahsen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kızlar da eğleniyor. her şey karşılıklı. Sen eğlenceyi kaçırıyorsan bence kendine üzülmelisin.

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

evet kaçırıyorum pişman olmaktan günahtan korkuyorum ama evlilik de şu zamanda zor hak veriyorum ama ucuz olmak istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eskiden insanlar 20 yaşın altında evlenip cinsellik konusunda sorun yaşamıyorlardı. Günümüz şartları bu anlamda çok zorlayıcı. Yanlış biriyle bile olsanız bu sizi ucuz yapmaz.

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

yok hani evlilik dışı seksten bahsediyorum bekaret hala değerli bişey sonuçta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet öyle görünüyor. Özellikle sizin yaşlarda.. Ama bekareti kaybetmeden de birşeyleri yaşamak mümkün ve buna değer.

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

erkekler orada burada anlattıkları için maalesef..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet maalesef bunu yapan erkekler var. Ama yapmayanlar bence daha fazla.
      Şu da var ki, güzel şeylere ulaşmak her zaman biraz zordur.

Yorumla
  • -MAYK
    -MAYK Takip Et
    Guru Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Her erkek değil. Ama şartlar da önemli sonuçta tatlım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Burada ki kızlara bakarak bile tc kızlarına ne kadar güvenilmez olduğu apaçık ortada.

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    1 yıl

Kafamız böyle çok daha rahat

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Evlenmeye değecek biri var da biz mi evlenmedik?

0
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

evlilik bence saçma ve gereksiz. kısıtlama, bir kişiye bağlanma falan filan

0
    0 Yorumla
  • Gizemlisiyah
    Gizemlisiyah Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

Rahat oldukları ve tek Bir kişiye bağlı olmaktan korktukları için çünki evlenince bazı konularda kısıtlanıcaklar oyüzden evlilik istemiyorlar

0
    0 Yorumla
  • themelof
    themelof Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Çünkü artık her şey çok zor ekonomik olarak kendini hazır hissetmeyen kişiler evlenmekten uzak duruyor doğal olarak

0
    0 Yorumla
  • Wolverineyolverin3
    Wolverineyolverin3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109
    1 yıl

Fazla kasıyorsun aşık ol ve emin olduğun adamla evlen. Evlilik hesap kitap işi değil

0
    4 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

aşık olamıyorum bir erkekler arzuluyor seviyor ayağına yatıyor faydalanmak istiyor bu da iki

Yorumla
    • Wolverineyolverin3
      Wolverineyolverin3
      1 yıl

Sen hep çürük elmalara denk gelmişsin. Sana karşı duygu hissetsem senden faydalanmak istemem. Hayatımızı kurmak için çabalarım evlendikten sonra zaten hergün benimsin. O yüzden kötülere denk gelmişsin

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

kaderim kötüyse ben napayım artık aşk meşkle işim yok sadece iş bu kadar uğraşamam kimseyle erkeklerin aşk sevgi anlayışı öpüşmek koklaşmak ellemek bunlar bana uzak

Yorumla
    • Wolverineyolverin3
      Wolverineyolverin3
      1 yıl

Yukarıda yorumu yaptım. Ben mesela evleneceğim kişiyi neden öpmek ellemek isteyeyim evlendim zaman zaten bol bol ellicem 😀

Yorumla
  • 5iktaşulan
    5iktaşulan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

evliligin bu anlattıklarınla sosyolojik olarak uzaktan yakından alakası yok

0
    4 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

bence öyle ya erkekler 25 ten sonra salıyor iliskileri sadece takilmaca günü birlik zevk iş ve mantık üzerine hayatlari

Yorumla
    • 5iktaşulan
      5iktaşulan
      1 yıl

evliligin ilişkiyle alakası yok

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

kanka duygusal olarak sevmeyen adam bağlanmaz evlenmez erkeklerde bağlanmıyor işte

Yorumla
    • 5iktaşulan
      5iktaşulan
      1 yıl

evliligin duygusal baglanmaklada alakasu yok

Yorumla
  • BeyazTavşann
    BeyazTavşann Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Valla düşündürecek insan olsa düşüneceğiz de yok

0
    6 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

gözlerin çok guzeller

Yorumla
    • BeyazTavşann
      BeyazTavşann
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • BeyazTavşann
      BeyazTavşann
      1 yıl

Senin de fayansların çok güzel

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

ben kendimi koymuştum gormedinmi😁

Yorumla
    • BeyazTavşann
      BeyazTavşann
      1 yıl

Gördüm gıcıklık yapmak istedim :D

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

😈😈manyak

Yorumla
  • Müverrih96
    Müverrih96 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Çünkü ekonomik şartlar insanı çok zorluyor...

0
    0 Yorumla
  • вʟαcкנαcк
    вʟαcкנαcк Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik çok kolaydı zaten

0
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.

Ben evlilikten korkuyorum.

0
    0 Yorumla
  • FreshAdel7
    FreshAdel7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 86%
    1 yıl

Bu konuya nasıl vardın

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Aksine bayanlar uzak durur

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Neden durduk yere hapse gireyim

0
    0 Yorumla
  • garavel_usta
    garavel_usta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

Nafaka zulmü bitmedikçe hep uzak olurlar..

1
    0 Yorumla
  • nüfoto
    nüfoto Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    1 yıl

şu an özgürlük moda o yüzden

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ben onlardan daha uzağım gerek yok

0
    0 Yorumla
  • ErotikAdam
    ErotikAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

bir dünya sorumluluk

0
    0 Yorumla
  • Yaramaz2002
    Yaramaz2002 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    1 yıl

Sen evlilik mı istiyorsun

0
    10 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

evet

Yorumla
    • Yaramaz2002
      Yaramaz2002
      1 yıl

Aday var mı peki

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

yok..

Yorumla
    • Yaramaz2002
      Yaramaz2002
      1 yıl

Bu kotuuuuu

Yorumla
    • Yaramaz2002
      Yaramaz2002
      1 yıl

Yaş kaç senin

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

21 olcam

Yorumla
    • Yaramaz2002
      Yaramaz2002
      1 yıl

Daha gençsin ben de 22 yimm

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

eveet 25 ten önce saçma ama

Yorumla
    • Yaramaz2002
      Yaramaz2002
      1 yıl

Sayfa aşağı doğru uzayınca telefon donuyor acaba şey yapsakk

Yorumla
    • Yaramaz2002
      Yaramaz2002
      1 yıl

orada mısın

Yorumla
  • 1903lasttime1903
    1903lasttime1903 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109
    1 yıl

evli misin sen ki

0
    23 Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

bekarım ben

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

pp'deki sen misin peki

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

benim

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

gözlerin maşallah harika

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

teşekkür ettim

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

devamı da olsun

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

boş ver ya ben kimseyi sevemiyorum zaten iyi geceler

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

dur ya çok etkilendim senden

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

tek dakkami harcayamam artık erkeğe

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

ne oldu ki

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

şu söz beni derinden sarstı
      "erkekler beğendikleri, etkilendikleri kadınları arzularlar ama sevdiği kadınlara yan gözle bakamayacak kadar sever ve kıyamaz..."

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

yani?

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

burdan rahat yazamıyorum

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

yani erkekler kullanabildikleriyle mutlu

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

rahat yazamıyorum demek ne demek

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

yazma boş ver

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

pp nereye gitti

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

gitsin bırak gitsin

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

ggelmeeyceksen engelle

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

niye yaş kaç senin

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

39

Yorumla
    • Hayatyordubeniii
      Hayatyordubeniii
      1 yıl

19 yaş var arada çıldırdın mi😱😱

Yorumla
    • 1903lasttime1903
      1903lasttime1903
      1 yıl

ya tamam gelmeyeceksen engelleeeeee

Yorumla
  • lalalando2
    lalalando2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

ekonomik gibi geliyor bana

0
    0 Yorumla
  • IceColdSlayer
    IceColdSlayer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ben değilim.

0
    0 Yorumla
  • Marginalalfa41
    Marginalalfa41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

çünkü sert erkek oldular.

0
    0 Yorumla
  • Yaralıbiradam
    Yaralıbiradam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    1 yıl

Güvenecek kadın ne yazıkki kalmadı

0
    0 Yorumla
  • benekli41
    benekli41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    1 yıl

Evlenmek çok maliyetli

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

36 da evlendim

0
    0 Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kızlar da uzak artık

0
    0 Yorumla
  • arraven
    arraven Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Biraz zor çünkü

0
    0 Yorumla
  • Güngör22
    Güngör22 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Güvenmiyoruz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden evlilikten uzak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evliliğe uzak sizce? 24 cevap verildi
Neden erkeklerin büyük bir kısmı evlilikten uzak? 20 cevap verildi
Evlilikten erkekler neden uzak durmaya çalışır? 51 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 297 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 54 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨