Erkekler neden evlenmiyor, evlilikten kaçıyorlar?
https://www.instagram.com/reel/CmvsKL2qTZV/?igshid=OGQ2MjdiOTE=
Erkekler neden evlenmiyor, evlilikten kaçıyorlar?
https://www.instagram.com/reel/CmvsKL2qTZV/?igshid=OGQ2MjdiOTE=
Çünki günümüz şartlarini gõrüyolar űrkűyolar yani boşananlar filan geçimsizlik yani fikir çatışmasì bide sorumluluk almak istemiolar alışkanliklar birakmak istemiolar kimi anacı oluyo, kiminin maddi durumu yetersiz olabilio, kimi vurdumduymazdir zoru yüklenmek istemez evlilik insani degildir! değisir bu kisiden kisiye...
Güzel, teşekkürler.
Yazacağım ama bütün hepsi bir erkektedir anlamında değil, yani birçok sebebi olduğu için bu şekilde yazdım:
(Soruda erkek sorulduğu için ama kadın da şöyle diye yorum yapmayın lütfen, kendi içinde değerlendirelim)
Kaçıyor çünkü karşı tarafın olağanüstü beklentileri vardır, ben de kaçardım.
Kaçıyor çünkü bekârlığın verdiği bir rahatlık vardır, evlilikteki sorumluluğa hazır değildir.
Kaçıyor çünkü istediği, hayal ettiği düzeni gerçekleştirecek imkâna sahip değildir. (Maddi/manevi)
Kaçıyor çünkü sorunları çözmek yerine kaçan, terk eden, aldatan birine denk gelmekten korkuyordur.
Kaçıyor çünkü aldığı sorumlulukların üzerine yük bindirilmesinden korkuyordur.
Kaçıyor çünkü onu mutlu edebilecek biri yerine bekârlığını aratacak biri olmasından korkuyordur.
Kaçıyor çünkü gözlemlediği evlilikler onu ürkütmüştür.
Kaçıyor çünkü evlilik istemiyor, flört hayatı yaşamak istiyordur.
Kaçıyor çünkü sıradan, ezbere bir evlilik olmasını istemiyordur.
Kaçıyor çünkü eşitlik olayı ona ağır gelirmiş.😅 Kadın ve erkek zaten eşit değildir, haliyle evlilikte de bir eşitlik beklemek absürt olur. Veya eşitlikten kastın ne olduğuna göre değişir. Bana göre kadın ve erkek yapboz parçası gibidir; onda olmayan bende vardır, bende olmayan onda. Böylece birbirimizi tamamlamış oluruz. Eksikliklerimiz bir kusur değil, aslında uyum oluşması adına bize sunulan bir güzelliktir.
Kaçmasının en büyük nedeni bence rahatının bozulacak olmasıdır, varsa.
Kendi kurallarına uyulmasını herkes ister fakat bu kural eğer güzel, iyileştirici bir kural ise akıllı bir kadın zaten üstelemez bence üstelememeli.
Başka zaman benim belirlediğim bir şey ona uyar, gerçekleştiririz. Çoğu kez onun dediğinin olması bir üstünlük belirtmez, niyeti kötü değildir sonuçta.
Yok eğer eşinin fikrini önemsemeyecekse, ne dersem o, benim ihtiyaçlarım giderilsin başka bir şey istemiyorum düşüncesindeyse bence de arkasına bakmadan kaçsın.
Belirtilenler genelleme değil tabii herkesin nedeni farklıdır.
Çok güzel 👍 şu gizliden çıkarsan eig den bir tanesi senin olur 🙂
Bekarlık sultanlık olduğu içindir veya karı dırdırından bezdikleri için, hazır değiller, olgunlaştıklarında evlenirler zaarr..👍🏻🤭😅
Yaş ilerledikçe akıllanır bir daha evlenmez diyen ünlüler var.🙂
Bende erkeklerin yerinde olsam evlilikten kaçarım, bu zamanda gerçekten çok zor
Herşeyi geçtim sırf eşya ve düğün minimum 200bin lira❗️
Nişanı ayrı masraf kınası ayrı düğünü ayrı bide her şeyin en pahalısı olacak
Cevap
2Cevap
Çünkü evlenilecek kız yok ve para gerekiyor
Haklısın kardeşim 👍
Yeni yasa yüzünden kadın cüzdanı aldı, bir saat evli kaldı boşandı sonra direkt nafaka jdjjs yasalar hep kadınlardan yana diye
Bu da önemli bir sebep zaten videoda bundan bahsediyor
Videoya bakmadım. Soruya cevap verdim
Tamam teşekkür ederim mutlu seneler
Sağol bro rica ederim. Sana da mutlu seneler
Tüm masraf onlara kalıyor. Yazık valla
Güzel yorum teşekkürler 👍
Korkak
Korkak oldukları için mi❓️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?