Kırgın olmama rağmen hâlâ seviyor muyum ben, içimdeki hissi çözemedim.
14 gü
Kırgın olmama rağmen hâlâ seviyor muyum ben, içimdeki hissi çözemedim.
Cevap
12Cevap
Şu sitede takıldım takılalı hep bir paylaşımla karşılaşıyorum dikkat ettim kızların yarısından çoğu hep peşinden koşturan erkekleri seviyorlar
Off😒
Değer veren mi oldu yoo🤧
Kendine yapma bunu ve bi sor kendi kendine,
Ben bunumu hak ediyorum?
Doğru
Haklsın 🥲😌
Evet seviyorsun. Onunla böyle olmaya dayanamıyorsun o yüzden düşünüyorsun sürekli kafanda.
Off napcam ben
😄 noldu da kırgınsın
Saygısızlık etti onurumu kırdi ama ortamda gözum takiliyor ya😒
Hem nefret edip hem de bunu yaşamak kötü tabi. Konuşmayı dener misin peki
Kimle onla mı engel attı ki😂🙄😒
Hmm o zaman o iş yaş. Ya da yüz yüze gelip konuşcan. Cesaretin varsa tabi.
Yüz yüze görüyorum da o nasi olacak ya🙄
Git yanına napıyon de
Ama kırılan benim onun gelmesi gerekmez mi bana kötü laflar ettti karşısina nasi cikacam?
Git yanına bana niye kötü davrandın de
Yeni degil baya oluyor ama unutamadim iste
Nası dicem ya🫨🫨 tersler daha kötü ollur ya
Okulda goruyorum okul kapanacak zaten🤧
Fake hesap açıp yaz bana niye kötü davrandın diye
Instadan takiplesmiyoruz wpden konusuyorduk ordan engelledi 🥲
Durduk yere kötü söz söylemez heralde ne oldu da o raddeye geldiniz
Rahatsızlanmıstim bi ara ona yazdim kötüyüm felan diye konusmak istedim yanima gelmesini istedim bana hakaretler etti bende de var neyini unutamıyorsun kendimle tezata dusuyorum hep🥲😒
O zaman unut gitsin. Psikolojisi bozuktur.
Siırf yanına gelmesini istedigim icin cok kötuydum hastanede idim baya oluyor ama yani bu kadar yapılmaz haklsın , bozuk
İçinde daha bitmedi ise bir süre daha bekle
1 yıl ama görüyorum sürekli ortaamda
Ben kırginim ama onun benden haberi yok ki bana engel atti ne dicem ne yapacam ki sadecr ayni ortamda goruyyirum okulda
Engel sebebi şu :Rahatsızlanmıstim bi ara ona yazdim kötüyüm felan diye konusmak istedim yanima gelmesini istedim bana hakaretler etti engelledi bende de var neyini unutamıyorsun kendimle tezata dusuyorum hep
Yani ben ne diyim bana böyle böyle yaptım ama affettim felan mı😂 ama qffedemedim unutamıyorum dediklrrini bilmiyorum ya
Sana kırgınlığım bitti hayat çok kısa bu gün varız yarın yokuz ben kimseyle kırgın kuş kalmak istemiyorum, aramizda olanları unutup temiz bir sayfayla başladım arkadasim, sen surdurebilirsin wma ben bu ortamda sürekli olan insan olarak kusluge karşıyım istediğin şekildedir değerlendirebilirsiniz gibilerinden bahsederek olur
Okul bitince yazsam nasi olur dksnsndnd ya dedikodu malzemesi istemiyorum 🙄😬
Keşke o yazsa çabalamaktan bıktim ama 3 günljk dunya
Bilmiyorum ya🥲
İste su mantik ters geliyor ben uzuldum kirildim ustune engel yedim ve benden haberi yok ve ustune tutup seni affettim demek garip geliyor ama bi yandan da uzgunum ne yspayim bilmiyorum iste.. ne önemi kaldı ki aradan zaman da geçti😒 hem birilerine dedikodu cikarmak istemiyorum yani Allah bilir arkamdan konusmuslardir
Ewt
Seni önemsemiyorsa boş ver
Evet
ya da bı adım bekliyosun
Bilemedim
Kırıldığın hareketi neydi?
Saygısızca bir laf etti onur kırıcı😒
Bi özürdilese unutursun değilmi herşeyi
İçten dilesef açıkça konuşsa ifade etse belki😒
Seveysun
Unutamadin
Arzuylami istiyorsun onu
svgilinmiydi
Bağımlılıktandır o
Ne bagimliligi la
Kim acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum aslında çok normal ve birçok kişi yaşar böyle karmaşık duyguları. İnsan birine kırgın olsa bile geçmişteki güzel anılar ve duygular bir anda silinmiyor ki! Gözünün ona takılması, belki de içinde bitiremediğin bazı şeyler olduğunun ya da sadece alışkanlığının bir göstergesi olabilir. Önemli olan senin şu an ne hissettiğin ve bu hissin seni nereye sürüklediği. Kendine biraz zaman verip bu karışıklığı çözmeye çalışmalısın. Sen ne düşünüyorsun, bu durum sende nasıl bir etki yaratıyor? 🤔💔