• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
3 gü

Ailesinden kopamamış birisi ile evlenilir mi?

Redamancy-4
Redamancy-4 Takip Et
FenomenMentor Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
514
Yapay Zekaya Sor
Aşk ilişkileri
Aşk ilişkileri

#reda

Ailesinden kopamamış birisi ile evlenilir mi?
İlişki Soruları Evlilik Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AkinciBeyii
    AkinciBeyii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    2 gü

Bence ailesinden kopamamış biriyle yola çıkmak, bile bile mayın tarlasına yürümek gibidir. Net olalım. Tabii ki insan evlendi diye anasını babasını çöpe atacak değil, her şey dengeli olmalı diyorum zaten. Vefalı insan baş tacıdır. Ama sınırını, yerini yurdunu bilmeyen, her kararda arkasına bakıp ailesinden onay bekleyen biriyle de ömür geçmez.
    Evlilik dediğin, iki kişinin yeni ve bağımsız bir dünya kurmasıdır. O dünyanın kapısında bir üçüncü kişinin gölgesi varsa, orada ne huzur kalır ne de evlilik olur. Ben hayatımdaki insanın arkasında dimdik durmasını, yeri geldiğinde ağırlığını koymasını isterim. Kusura bakmasın kimse, çocuk büyütememiş anne babaların nazıyla ya da hâlâ çocuk kalmış bir yetişkinle uğraşacak vaktim yok. Sevgiye, saygıya eyvallah ama herkes önce kendi yuvasının sorumluluğunu taşıyacak kadar cesur ve asil olacak.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Kadın erkek farketmeksizin ailesine aşırı düşkün ailesi ne derse onu kabul gören insanlardan uzak durun. Bunlar beyinsiz oldukları için ailesinden emir alırlar sürekli ve çevresindeki insanların hayatını gözlemleyerek ona göre de ilişkisini şekillendirmeye çalışan ucubeler. Bu ucubelerden 1 tanesiyle uzun ilişkim oldu Allah başa vermesin ilişkiyi ailesi yönetiyordu resmen kız değil. O yüzden her insanın kendi fikirleri özgür iradesi olması gerek ki ailesine soracak şeyler olsa bile tek başına karar vermeli.

0
    0 Yorumla
  • vatizdetşit
    vatizdetşit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    1 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.

Aileye saygı sevgi duymak lazım orasına ok ama kişinin bir süre sonra harbiden aileden kopması yalnız yaşamayı öğrenmesi lazım. Çünkü ailenin ağırlığı ilgisi alakası hakikaten bir süre sonra insanı boğuyor ve kısıtlıyor. Özellikle kendi ayaklarında durabilmek ve kişisel gelişim için yuvadan uçmak lazım. Sonran hem hayatta hemde kadın erkek ilişkilerinde evlilik falan sorunlar çıkıyor. Ailenizi karşınıza alın demiyorum ama bir süre sonra daha filtreli olun.

0
    0 Yorumla
  • rosetanrıcası
    rosetanrıcası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 94%
    2 gü

Uzun ilişkimi bu yüzden bitirdim. Bireyselleşemediği ailesine sınırlarını koymakta net olamadığı için. Ailesinden kopamayan biriyle olmaz. Ailesini sevmesin demiyorum ama kendi sınırları olmalı bi insanın karar alırken çevresine sorar akıl alır... Boşuna dememişler "Yoldan geçen herkese fikrini soran, sonunda kendi fikrini kaybeder." "Millete göre yaşarsan eşeği sırtında taşırsın." Diye. Sonunda emek verdigi her şey bitti.
    Çünkü annesinin en ufak ağlayışına ve duygu sömürülerine ve manipülasyonlarına seni harcar böyleleri. Asla asla asla tercih etmeyin kızlar böyle erkoları bunlar daha lise talebesidir. Henüz yetişkin adam olamamıştır.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
3 gü
  • Canım benim, bu gerçekten önemli bir soru ve insanı düşündüren bir konu! 💖 Ailesine bağlı olmak güzel bir şey, ama evlilik bambaşka bir dünya. İki kişinin de kendi yuvasını kurmaya hazır olması, sınırları belirlemesi gerekiyor. Bu konuda onunla açık ve net konuşmak, beklentilerinizi paylaşmak çok önemli. Yoksa ileride küçük sorunlar büyüyebilir. Sence bu durumu onunla nasıl konuşabilirsin? 🤔✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

87

Cevap

• KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yani evlenilse bile yürümez çünkü bu tür insanlara canınıda versen mutlu olmazlar.

4
    0 Yorumla
  • IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Asıl onlar evlenilir, aile ne demek bilmeyen birini tercih edeceğime böyle birini tercih ederim daha iyi.

1
    0 Yorumla
  • morsaclihuriyeee
    morsaclihuriyeee Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ailesi de önemli lâkin sürekli olarak evliliğimin içinde olursa güzel olmaz.

0
    1 Yorumla
    • Bjjhgvbn
      Bjjhgvbn
      2 gü

Ben ailesiyle oturuyorum kaç yıldır gerçekten zor ve berbat insan kendi yuvasını istiyor tek kalmak istiyor

Yorumla
  • PatronBy34
    PatronBy34 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 34
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evlenilmez kendi yuvasını kuramaz

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Hayır ben evlenmem öyle bir kadınla

0
    0 Yorumla
  • vesvesex
    vesvesex Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.

Eğer partneriniz hataların farkındaysa, sınır çizmeyi öğrenmeye açıksa ve gerekirse bu konuda bir çift terapisine gitmeyi kabul ediyorsa, bu evlilik yürüyebilir. Ancak "Ben böyleyim, ailem de böyle, işine gelirse" tarzı bir yaklaşımı varsa, evlendiğinizde sadece o kişiyle değil, tüm ailesiyle ve onların kurallarıyla evlenmiş olursunuz. Bu da uzun vadede büyük hayal kırıklıklarına yol açabilir.

0
    0 Yorumla
  • çakıltaşım
    çakıltaşım Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.

Ben ailesinden kopan biri ile evlenmem anne baba baş tacıdır annem annesi babam babası olmalı onun annesi annem babası da babam olmalı. Tabiki kendi hayatımızı yaşayıp kendi hikayemizi yazacağız ama anne baba hakkını da gözetmemiz lazım onların ihtiyacı olur koşarsın ziyaret eder birlikte bir yemek yersin hergün yanında olamazsın ama hergün arar konuşursun ata dır kopmak olmaz öyle

0
    0 Yorumla
  • god35
    god35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.

Evlenip; evliliği yatak odasını veya evin her köşesini cinsel fantezi merkezine çevirmek zaten aileden kopmak değil aileyi koparmaktır...

Jurassic park dünya ve sizler dinazorsunuz ey evliler!

Yiyip içmek bir birinizi yemek gibiydi zaten bu koparmak ve en ömemlisi SEKS komple herşeyi koparmak...

Anlayana

0
    1 Yorumla
    • god35
      god35
      2 gü

Kızım sende burada fm olduysan bir şey bildiğinden değil seksle veya mastürbasyonla kafayı yediğinden kendi doğana ihanetinden... Bilmiyorsan öğrenmek hakkın ama sende mutsuzsun yani buda benim bildiğim 🤯

Yorumla
  • Baran_Günay
    Baran_Günay Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 91%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evlenilmez.
    Ailesi her alanda ve her anlamda yük olur sırtına. Ne kendi düzeniniz olur ne de aranızdaki bağ kalır.
    Ailesi tarafından her türlü sömürülür ve kullanılır, en ufak bir tavrında veya zıt düşüncende sinsilikleri ortaya çıkar ve sana karşı da doldurup aranızı açarlar.
    Huzurunuz olmaz bir kere.
    O yüzden ailesinden kopamamış, ailesine bağımlı tiplerden uzak durun.
    Yine sevsin, ailesine bağlı olsun. Ama bağımlılık ve kopamamak bambaşka bir boyut.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Yok evlenilmez ya 😂 eski sevgilimle bir gün onun ailesiyle yemek yiyecektik dışarıda. Abisi işte terfi etmiş, kutlama gibi. Biz dışarıdaydik sevgilimle zaten, beni oraya koştur koştur götürdü. Yoruldum anlamıyor. O zaten önden gitti ben arkada kaldım yoruldum yani nefes nefese kaldım, o kadar hızlı götürdü. E abisinin ablasının arabası var o zaman arabayla alsalardi bizi. Tek derdi geç kalmamaktiz ailesine ne diyecekti geç kalirsa. Böyle düşünceler içindeydi. O gün zaten soğudum.

0
    0 Yorumla
  • лíġHTMAgNeT
    лíġHTMAgNeT Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.

evlenmek aileden kopmak demek değildir
    evlenmeyi aileden kopmak olarak görenler kendilerini rahat hissetmezler
    evlenen bir insan kendi ailesini kurar ama ailesi ile de bağlantısına devam eder
    fakat sürekli kendi ailesinin yanında olmak istyeyen birisi ile evlilik olmaz
    çünkü kendi evliliğinin bir anlamı olmaz

1
    0 Yorumla
  • Mankenimsi
    Mankenimsi Takip Et
    Guru Yaş: 44
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Evlenilir de, bedelini sen ödeyebilirsin. Çünkü ailesinden kopamayan biriyle değil, bazen bütün aileyle evlenmiş gibi olursun. Önemli olan ailesini sevmesi değil; gerektiğinde "Bu benim kararım" diyebilmesi. Bunu yapamıyorsa evlilikte işler zorlaşabilir.

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Aile bağları sağlam kızlar iyidir. Öyle birinide ailesinden çok uzak bir yere evliliğin ilk yıllarında götürmek yine iyi değil, hep özleyecektir ailesini..

Asıl sorun şu; o kızın annesi-babası gibiysen asıl öyle evlenilmez.

0
    0 Yorumla
  • dmla42
    dmla42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 95%
    2 gü

Evlenilemez ablam sırf bu sebepten ötürü 2 ay önce yüzük attı maalesef annesine çok düşkün olduğu için annesi de aynı şekilde ve bahsettiğim insan artığı 28 yaşında mühendis oldum diye narsist bencil bir varlık

0
    0 Yorumla
  • ChocoOrb u
    ChocoOrb Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evlenilir ama zor olabilir. Ailesini sevmek başka, her konuda ailesinin sözünü dinleyip eşini ikinci plana atmak başka. Evlilikte kendi kararlarını alabilen ve sınır koyabilen biri olması önemli bence. Yoksa zamanla çok fazla sorun çıkarabilir.

0
    0 Yorumla
  • Marceluss
    Marceluss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    3 gü

Yani neden bir eş, eşinin ailesinden kopmasını ister ki! Ailesinden kopan insan yeri geldiğinde senden de kopmaz mı? Ve bence evlenilmeden önce aile konusu benimsenmeli eğer benimseyip kendi ailen gibi görmeyeceğini düşünüyorsan hiç evlenmemeli…

0
    0 Yorumla
  • hüzünlükemancı
    hüzünlükemancı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    3 gü

Ailesinden kopamamış insan çocuksudur, evlenilmez. Evlenen herkes çocuk yapmak zorunda değil ama çocuk yapacaksam da olgun biriyle yaparım. Tek başıma tüm çocukları büyütemem. Birinin annelik etmesi gerekiyor.

0
    1 Yorumla
    • hüzünlükemancı
      hüzünlükemancı
      3 gü

Zor bir durum ama hiç kardeşi yok mu? Anneannem de bazen bize gelir kalır dedem vefat ettiğinden beri. Bazen teyzemlere gider kalır. Genelde kendisi evde olmayı tercih ediyor. Annem haftada 2 defa falan ziyarete gidiyor anneannemi. Düzen böyle olabilir yani. İlla hep aynı evde yaşanırsa özel hayat kalmaz.

Yorumla
  • AslanYılmaz12
    AslanYılmaz12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    3 gü

Evlenilebilir yinede , sevdiği için her şeyi göze alan, yeterki onunla beraber olayım. Onun yanından ayrılmam ben diyen bir kızla , gayet güzel, mutlu ve mesut bir birliktelikle evlilik kararı alınabilir.

0
    0 Yorumla
  • scorpionking26
    scorpionking26 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    2 gü

Evlilikte aileden kopmak koparmamak kavramı yoktur ailenin yönettiği bireyler ve çizgi koyamayanlar diye kavram vardır. Arada ayrımcılıklar ve tarafsal hareketler varsa kadın veya erkek öncelik kendi ailesi için çabalamıyorsa o evlilik biter sonu kısa olur başta ta bunu görmek zordur

1
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bir insan ailesinden neden kopsun ki?

Yarın evlendiğinizde iyi gün var kötü gün var?

Kime gidip yardım isteyeceksiniz?

Siz kafayı yemişsiniz 😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Gizlixx__
    Gizlixx__ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    2 gü

Konu ailesinden kopamaması olmamalı ailesi ve senin arasındaki ayrımı yapıyor olabilmesi….
    Bu ayrımı yapamıyorsa olamaz demiyorum ama süreç çok zorlu ilerler bilgin olsun bazen öyle adamlar oluyor zannediyoruz ki hep ailesini dinleyecek onlar ne derse o olacak falan ama evlenince tam tersi oluyorlar resmen Rus ruleti maalesef

0
    0 Yorumla
  • Andrews_Garden
    Andrews_Garden Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.

Bende aileme düşkünsem olabilir. Bir taraf kopuk bir taraf bağlı olurs ileride fazlaca çatışmalar ortaya çıkar. Hele bir de uymaca akıllı bir eş olacaksa maazallah o yuva seneyi bulmaz dağılır.

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.

ailesinden kopamamış derken niye kopsun ailesinden? siz evliliği niye aileyi falan her şeyi geride bırakmak olarak görüyorsunuz niye aşk anlayışınız bu kadar simbiyotik (parazitimsi)

0
    0 Yorumla
  • aşkatövbelibiri
    aşkatövbelibiri Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.

Evlenmek için ailesinden kopması gerekmiyor ailesinden kopan biriyle zaten bence evlenilmemesi gerekiyor. Bu ikisi arasında dengeyi kurabilen insanlarla evlenilebilinir.

0
    0 Yorumla
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.

Asla.

Kimseye aileni unut demiyoruz ama evlenince kurulan aile doğumdan beri beraber olduğun aileyi ikinci sıraya iter.

1
    0 Yorumla
  • reisaga
    reisaga Takip Et
    Master Yaş: 36
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Böyle şeyler zor olur. Eğer atlatırsa sorun yok atlatamazsa evlilik bitebilir.
    Anne babalar çocuklarına özgürlük hakkı tanımalı ki çocuklar da günü gelince evden uzaklasabilsin.

0
    0 Yorumla
  • Tunguska
    Tunguska Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    1 gü

Arada kalır ve sizi zır durumda bırakır. Erkek açısından bakarsam elbet annelere ve babalara iki taraftada saygıyı korumalı. Ancak önce eşin demeli

0
    0 Yorumla
  • BubiiBubii
    BubiiBubii Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.

Ya kopmasın ailesinden ama eşinin yeri ayrı, ailesinin yeri ayrı olmalı. Evli olduğu halde sürekli ailesinin dibindeyse olmaz o iş. Denge gerek

0
    0 Yorumla
  • hayrabaz
    hayrabaz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    2 gü

Evet aileye bağlı tabi eğer ailesi çok düzgün insanlar ise neden olmasın ki?

1
    0 Yorumla
  • mrozdal
    mrozdal Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 73%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı.

Aile bağları önemlidir ya. Hiçbir zaman aileden tam olarak kopmamak lazım. Yani evlenirdim

1
    0 Yorumla
  • Ayağakalkınefendiler
    Ayağakalkınefendiler Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kendi ailesini kurup benimseyecek olgunluğa ulaşmış olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Dermefver
    Dermefver Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21 , eic 100%
    1 gü

Hayır tabiki. Ailesi ile yaşamaya devam. etsin

0
    0 Yorumla
  • BJK_67
    BJK_67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.

Kendi öz ailesini hiçe sayan kişi elin kızınıda ailesinde tanımaz

0
    0 Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.

Sen ailenden kopuyormusunki erkegin kopmasini bekliyorsun bu cevabima yarin süper cevap ver

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    2 gü

Bahsettigin sey ana kuzusu gibi bir şeyse süreklı hatalarına ragmen onları savunuyorsa olmaz tabi. Ama normal bir şekilde ailesiyle görüşüyorsa vs bunda sorun yok tabi

0
    0 Yorumla
  • Liyann
    Liyann Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Evlenilir. Aile olduğunu hissettirince yeni ailesinin kim olduğunu o da anlayacaktır

0
    0 Yorumla
  • mmuvi
    mmuvi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 96%
    2 gü

Özel alanlarina ailenin mudahelesi olmadığı sürece sorun olmaz.

0
    0 Yorumla
  • poimai
    poimai Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    2 gü

Evlenilir, sonra huzursuzluk dolu bir hayat yaşanır aslkfjsa

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Evlenilir ama kafadan kontak olmak kaydıyla. Çünkü bu tipler insana illallah ettirir

0
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.

Asla olmaz, yeni bir hayat kurmak için öncelikle birey olabilmek gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Aileden kopamamanın olumsuz bir evlilik kriteri olduğunu bilmiyordum.

0
    0 Yorumla
  • Təntənõviç
    Təntənõviç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.

Trilyonerse falan tabi ki de kopamaz kopmaması için destek olurum hatta bu da sorumu aaa

0
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ailesinden kopmasın zaten fakat simbiyotik ilişki tipinde de olmasın

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Evlenilmez, seni hiçbir zaman ailesi olarak görmeyecektir.

0
    0 Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    2 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Nasıl kopmadigina bağlı yani onlarin hiç sözünden çıkmıyorsa sıkıntı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    2 gü

Zor soru
    Anne babasıyla eşininin farkını ayırt etmesi lazım bir erkeğin

Kopmamalı ama eşini de ezmemeli ezdirmemeli

0
    0 Yorumla
  • Melekben_yeniyim
    Melekben_yeniyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    2 gü

Aslında senin yorumuna bağlı bir şey bu. Bazıları değer verir ama seni ayrı tutarak onlara bağlıdır bu olumlu bir seyken hala annesi giydiriyor annesine bir şey demeden yapmıyorsa tüm ozelinizi annesi biliyorsa bu sıkıntı

0
    0 Yorumla
  • sorucamiste
    sorucamiste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    3 gü

Evlendim boyumun ölçüsünü aldım. Evlenilmez. Çünkü o kişi ile aile olamıyorsun. Anne babasının sözünden çıkamıyor, evini evi olarak benimseyemiyor, eş olamıyor. Kısacası olmaz. Ben boşandım, siz yapmayın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 gü

Her evlenen ailesindenmi kopuyor?
    Ülkemizin kültüründe kişi ile degil Ailesi ile evlenirsin.
    Siz Kaliforniyada yaşıyorsunuzda bizmi bilmiyoruz?

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    3 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.

Ailesinden neden kopsun ki.

1
    2 Yorumla
    • çakıltaşım
      çakıltaşım
      2 gü

helalin var reis @Sosyetic_SheqiiL 👏 ağzına yüreğine sağlık

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 gü

@çakıltaşım 🙏🙏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    2 gü

Hayır sağlıklı bağ kurmuş veya medeni bir şekilde sınır koymuşla evlenilir

0
    0 Yorumla
  • merveeee998
    merveeee998 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    2 gü

Evlenilmez işin sonu Yaprak dökümü Fikret’in sürekli İstanbul’a her fırsatta koşarak gitmesi gibi olurrrrr. Onun için bu tarz insanlarla baştan konuşulmalı mesafe korunmalıdırrrr

0
    0 Yorumla
  • delirttilerbeni__97
    delirttilerbeni__97 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 gü

sıçarsın sakın sakın sakın deneme bile sevgi herşeye yetmez güzelim saçmalama sakın yapma öyle bişey yıllarca çekersin

0
    0 Yorumla
  • enjoythelaw
    enjoythelaw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    2 gü

Psikolog olarak konusuyorum, asla asla asla. Annesi çekiştirir bi yandan da eşi çekiştirir arada kaynar gider. Bir birey olamaz.

0
    0 Yorumla
  • fmemwm
    fmemwm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    2 gü

Annesinin her dediğni sorgulamadan yapan birisiyle oldum sakın ama sakın annesine sizi savunmayan birisiyle olmayın

0
    0 Yorumla
  • şeydaaadiyinsizbana
    şeydaaadiyinsizbana Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 gü

Anası baksın ona hayatta işim olmaz öyle biriyle

1
    0 Yorumla
  • küboşdiyebiriii
    küboşdiyebiriii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    2 gü

Evlenilmez
    Bir erkeğin ya da kadının ilk önceliği kendi kurduğu ailesi olmalıdır

1
    0 Yorumla
  • elisa0112
    elisa0112 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    2 gü

Evlenilmez ya ne yapacağınıda ailesine sorar hep çocuk gibi

1
    0 Yorumla
  • Jdkdkdkdj
    Jdkdkdkdj Takip Et
    Xper 1 Yaş: 43
    3 gü

Asla özellikle erkekse ailesine söz geçirmeyi bilmeli

1
    0 Yorumla
  • Femria
    Femria Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    2 gü

yok tabiki de ailesi de olacak ancak önceliği her zaman ben ve çocuklarım olmalı.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailesinden kopamamış birisi ile evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ailenin onayı olmayan biriyle evlilik olur mu? 19 cevap verildi
Aileden kurtulmak için biri ile evlenilir mi? 226 cevap verildi
Annesinden kopamayan erkekle evlilik yürür mü? 61 cevap verildi
Evlenmiş ayrılmış üstüne çocuğu olan biriyle evlenilir mi? 36 cevap verildi
Anne babası ayrı olan bir erkek, ailesiyle sorun yaşayan birisiyle evlenir mi? 13 cevap verildi
Ailesi kapalı biriyle evlenir misiniz? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨