Merhaba. Sizce evlenmiş, ayrılmış biriyle evlenilir mi? Anlaşamamışlar boşanmışlar. Çocuk annesinde. Ben hiç evlenmedim. İlerde çocuğu sorun olur mu ya da nasıl olur? Ne düşünüyorsunuz? Çevrenizde var mı, sorun yaşayan oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye? Ulkede baska erkek mi yok? Bu ulkedeki kadin nufusu %49 erkek nüfusu %51. Rusya gibi de degiliz. Her birimize nerdeyse eşit partner var. Ama bu evli erkeklere ya da bosanmis erkeklere olan ilgiyi bir kadin olarak cozemiyorum. Onca genc, hayati beraber yasayabileceginiz, sizin dilinizden anlayacak, sizin cercevenizden hayata bakacak erkekler varken bu evli ya da bosanmis meraki niye? Yani evlenilebilir, evlenilmez demiyorum ama kizlar olarak biraz mantiga davet ediyorum.
Evli, bosanmis ya da yasi buyuk erkeklerle beraber olmaktan vazgecin. Ulkede yeterince bekar, yaşi yaşınıza, huyu huyunuza erkek var. Sahsen okunmus bir kitabi tekrar okumak istemem. Bosanmis bir erkekte beni ozellikle bu ulkede korkutur. Neden ayrildi? Psikolojik siddet mi var, narsist miydi, iyi koca degil miydi, ofke sorunu mu vardi? Bekarlarda bu sorular kafama gelmiyor mu geliyor. Ama boşanan kisi kadinsa, hemcinsim bu erkegi niye terketti, cocuga ragmen niye boşadi diye dusunmeden edemem. Erkek bosadiysa niye bosadi, ne sebeple bosadi. Ayni sebeplerle beni kapinin önune koymayacaginin garantisi var mi? Bunlari düşünürüm.
Diger taraftan da bekar erkekler bosanmis cocuklu kadinlari pek tercih etmezken, kadinlari da buna davet ediyorum. Sonra erkekler bosanip bosanip nasil olsa citir kiz bulurum, ben erkegim, istedigim kadar evlenirim, kadin 2. el olur da ben olmam triplerine giriyorlar. Bunlarin totosunu bu kadar kaldirmayin.
ulkede hepimize yetecek erkek var. Gencide, olgunu da esmeri de sarisini da her turlusu. Kendinizi bu cesitli cografyamizda bu kadar kisitlamayin derim. Elbet daha iyisini bulursunuz.
Evlenmek bu ulkede kadin icin zaten zor. Erkegin ailesiyle de evleniyorsunuz ama simdi hem cocuklar dusman gibi bakacak, hem eski eşi, hem eski esinin ailesi, hem erkegin kendi ailesi. Turk kadini olarak zaten bu ulkede kaos yasarken daha da kaos yaşamak istemekte ne bileyim bana mantikli gelmiyor.
Erkekler daha kendi anneleriyle eşi arasinda denge kuramiyor. Eski esi ve yeni esi arasinda mi denge kuracaklar? Ayrica bunlar yatiyor mu acaba diye de cok şüpheye duserim sahsen. Eski esiyle cinsel birlikteligi olan cok erkek var çünkü. Ortada cocuk olunca da illaki bir yakinlasma halinde de oluyorlar.
Eski sevgililer dahi kafamizi kurcalarken bir de cocuklu eski eşi düşün istersen. Eski sevgililer yine gidip baskasiyla evleniyor, baska sehre falan gidiyorlar, uzak oluyorlar. Ama eski ve cocuklu eş öyle mi? Cocuk yuzunden ömür boyu gorusulmesi gereken bir baska kadın. Bunlar seni rahatsiz etmiyorsa devam et ne diyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEpey detaylı açıklamışsın. Evlilerle takılan ahlak yoksunları yaşı büyüklerle takılanları bilmiyorum. Ama boşanmış biri için aynı fikirde değilim. Tek srun çocuk. Fikrin için teşekkürler
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Evlenilir. Bu kişiye bağlı ama benim için zor biraz hatta evlenmezdim öyle biriyle. Şahsen ben çocuk istemiyorum tut ki onun çocuğuna bakamam. Ama sen kendine güveniyorsan ve sorun etmeyeceğini düşünüyorsan evlenebilirsin. İlerde senin de çocukların olacak. Ayirt etmemen gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer halükarda sorun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi biriyse evlenilir
023 Yorumla
Soran+1 yılİyi biri
Cevap sahibi+1 yılBenim etrafımda bekarken evlenip evliliği kötü olanlar var cidden birbirinizi seviyorsanız sana saygı duyacağına seni sevdiğine inanıyorsan hiç bir şey engel değildir çocuklarıyla da önceden konuşup anlaşırsanız oh mis gibi mutlu aile
Soran+1 yılBiz anlaşıyoruz da çocuğu eski eşi sorun olur mu diye düşünmeden edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu seni sevmeyebilir ama zamanla sana alışır eğer küçükse kessin sever birde siz ikiniz birlik olursanız sorunlarınızı beraber halledebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilirsin ama gözünü korkutma siz beraber olduktan sonra problemler hallolur
Soran+1 yılBiraz gözüm korkuyor ne yalan söyleyeyim. İlerde pişman olur muyum korkusu var
Cevap sahibi+1 yılSen bu adamı seviyor musun gerisini o kadar düşünme biraz rahatla onunla oturup korkularını konuşsan daha iyi olur bence
Soran+1 yılKonuştuk o da pek emin değil sanki
Cevap sahibi+1 yılAcaba eski eşiyle neden anlaşamamış şimdi sen adamı daha iyi tanıyorsundur bilmiyorum umarım kendin için doğru kararı verirsin
Soran+1 yılAnlaşamamışlar dediği kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılBence sen iyice araştırsaydın belki adamın suçuydu sende aynı problemleri yaşama
Soran+1 yılEşiyle mi konuşayım
Cevap sahibi+1 yılAdamın arkadaşlarını falan tanımıyor musun onlardan öğren bir şekilde çevresinden öğrensen daha iyi olur eşi sana doğruyu söylemeyebilir
Cevap sahibi+1 yılEğer kimseyi tanımıyorsan konuş eski eşiyle
Soran+1 yılHepsi onun gibi aynı lafları söylüyor. Geçimsizlik anlaşamadılar vs falan
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum valla
Soran+1 yılÖyle işte
Cevap sahibi+1 yılBence sen hemen karar verme senin adına bende endişelendim
Soran+1 yılBen de endişeliyim. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olamadım kusura bakma umarım doğru kararı verirsin
Soran+1 yılOldun emin ol
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗
Soran+1 yıl🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle kinamiyorum Allah herkesin başına verebilir ama tabi düşünmendede fayda var ilk olarak şunu sormalisin kendine annesini istemezse babasını isterse ve yanınıza gelince bakmak istermisin istemez misin istemezsen saten cevap belli ayrıl ama bakarım dersen devam et her zaman ihtimalleri en kötüye göre yorumla
118 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk alamam büyük ihtimalle. Hadi kızdın falan üvey anne damgası direkt
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ben kendime sorarsam aynı soruyu annesine mejbur demeliyim ben çocuğunu istemiyorum diye maalesef Allah başımıza vermesin ama ben istemem ha çok seviyorsam gözüm korse aşktan o zaman düşünürüm ama çocuğun babası yoksa kesinlikle kabul ederim yaşı büyük deilse büyükse yine bı düşündürür ama çok ince bir düşünce dikkatli ol boğulma
Soran+1 yılÇocuğun sorumluluğunu alamam ondan eminim. Öbür türlü aşkımdan ölmüyorum mantıklı da düşünüyorum. Olursa ilerde sorun olur gibi.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kesinlikle olmaz ayrılman en mantıklısı olur umarım yardımcı olmusumdur
Soran+1 yılFazlasıyla yardımcı oldun emin oş
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ama hayata bundan sonra konusamayiz o yüzden soluyorum en olumsuz tarafıyla bakmanı öneririm iyimser bakarsan pişman olursun ben öyle yapıyorum aslada pişman olmadım
Soran+1 yılDetaylıca düşündüm. Onunla sorun yaşamam ama çocuğu eski eşi illa sorun olacak
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman kesinlikle düşünme bile bitir ilişkiyi ne olursa olsun
Soran+1 yılHa diyince de olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKılıfına göre bir yalan uydur ama asla gerçek düşünme eylenirsin eylendirirsin orası ayro
Soran+1 yılYoo netçe belirtirim durumu
Cevap sahibi+1 yılTamam ama sunuda düşünmen lazım eğer ki reddediyorsa çocuğunu senin için o yarın öbür gün senide reddeder bir başkası için ama reddetmezse senin için çocuğunu oda sana olmaz saten bu yüzden ayrilman en mantıklısı çocuğunu reddediyorsa kendi kanından olan birini sana ne olur düşün bakalim
Soran+1 yılÇocuğunu reddetmiyor asla. Çocuk annesinde. Nafaka da ödüyor her şeyi yapıyor. Ama bazen düşünüyorum ilerle belki çocuğu babasıyla yaşamak ister. Ben kaldırabilir miyim emin değilim
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunu reddetmiyor ise yarın öbür gün çocuğu gelmek isterse onuda reddetmiyecektir çocuğu sende istemiyorsun o zaman ayrıl başka bir şey düşünmeye bile gerek yok
Soran+1 yılDirekt istemiyorum değil de sorumluluk alacal durumda değilim. Ne kadar onun çocuğu canı kanı olsa da benim kanımdan değil. En iyisi bitirmek
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle doğruyu anlatabilmisim Allah yolunu açık etsin hayırlı bir ömür dilerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Amin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
14Cevap
+1 yılÇevremde o kadar çok ki bu şekilde evlenen. En yakın arkadaşım evlendi 2 çocuğu var adamın, o çocuklar yüzünden eski eşide çocuklarda hep hayatının merkezinde. İster istemez oluyorda zaten evladı sonuçta. Ve diğer arkadaşlarımda öyle.. yani iyi düşünmen gerek, seviyorsan ben bununla baş edebilirim kendime sevdigim adama güveniyorum diyebiliyorsan problem yok
03 Yorumla
Soran+1 yılPek güvenemiyorum. Çocuk ve eski eş sıkıntı
- +1 yıl
Şimdi şöyle ki, sevgi aşk önemli şeyler hele de gerçeğini ve doğru kişiyi bulduysan ama evlilikte dış etkenler yaşarsan bunları zaten kaybedersin. Etkiler çünkü bu yüzden senin hayatın ve huzurun daha ön planda olmalı diye düşünüyorum..
Soran+1 yılBen de öyle düşündüğümden araftayım
Çok sorunlar yaşarsın daha öncede gördük böyle durumları çocuğun sünneti askerliği düğünü veli toplantısı felan eski eşiyle hep bir araya gelmek zorunda bu yüzden geri ayrılanlarıda gördük kendini yıpratma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun vadede doğrusu bu galiba
+1 yılBöyle de kutuplaştırma yapılmış olur eğer abes karşılanırsa, her insanın başına gelebilecek bi durum ve başına geleni yadırgamamak lazım o böyle olsun ister miydi, nişan atan eşi ölen boşanan hep dışlanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDışlanma yok. Sadece çocuk biraz düşündürüyor
Evlenmiş ayrılmış olabilir çocuk olmaz. Benim çocuğum yok anlayamam ayrıca adamın çocuğu görme diyemem o dengeyi kuramam ama dengi biriyle ya da o dengeyi kuracak biriyle neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Böyle bir durumda denk olması daha iyi olur
Evvelinde evlenenler evlenenlere evlenmesi evlilik için daha uygun olacağını füşünsemde evvelinde evlenmeye kişilerin bunu hoş karşılaşmasına göre aşle yapısına göre durum değişebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok pişman olursun eski eşi inat yapar çocuk bahanesi ile çok görür sürekli bir araya gelme olasılığı olur, yan yana durmaları zatn sıkıntı, evli olmayan biri olsun arar yazar gelirse bişey de yapamazsın
013 Yorumla
Soran+1 yılSanırım dengi dengine daha iyi olur gibi.
Cevap sahibi+1 yılEvet senin evli olmayan biri çok daha iui olur
Soran+1 yılEvet 🙁
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden uzak dur bekar biri olsun, evli olan çok sorun çıkar
Soran+1 yılÇocuğu olmasa yine bi nebze ama işte
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sıkıntı, çocuk olmasa bilsede yine görmek isticek ikinci kadın hiç olma
Soran+1 yılBu beni çok düşündürüyor. Anlık değil uzun vadeli düşünmeliyim
Cevap sahibi+1 yılHiç düşünme bunu o yüzden kesinlikle bekar dengi dengine
Cevap sahibi+1 yılHiç bir zaman ikinci kadın olma
Soran+1 yılSanırım olmayacak onunla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikirlerin için
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum
+1 yılÇocuk varsa bağ vardır, halihazırda bağı olan biriyle yepyeni başka bir bağ kurmaya çalışmak anlamsız olacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamsızdan ziyade de zor olacak
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yıl👍
Her insan dengi dengine derler sorun yaşarsın yasamaman imkânsız.. bekâr insanlar önceliğin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben evlenmem eski eş çocuktan dolayı hep hayatınızda olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılBen de evlenip boşandıysam olur ama diğer türlü çok zor ihtimal
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Evlenilmemeli ilerde çoğu şey sorun olur istemese de
03 Yorumla
Soran+1 yılOlacak gibi
Soran+1 yılAmin
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne saçma soru ya bıkmadı kimse şu çöpsüz üzümüm kafasından
01 Yorumla
Soran+1 yılKafan mı güzel dayı. İstediğimiz soruyu sorarız. burada takılma dayı
+1 yılLan ben biri ile konuşuyordum neredeyse hani aileleri tanıştırıp sozlenecektik son dakka ben evliyim bir tane çocuğum var markete ona süt almaya gidiyorum yazma karım kızıyor diyerek engelledi hayatımın şokunu yaşadım @mk
12 Yorumla- +1 yıl
Yok artık bir de sözlenmeyi mi düşündü seninle?
Soran+1 yılNe leş yaratıklar var ya. Gizleyen çok böyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorun olur illaki sonuçta çocuk var ortada sana ilgi yeni gelin gibi olmayacak çocuk annede de olsa hafta sonu babada duracak
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim bir tanıdığım abla var eşinin 2 evliliği ve çocukları var çocukların annesi sürekli çocukları dolduruyor çocuklarla hiç mutlu değil Sürekli annesi olay yaratıyor tartışma çıkarıyor çocukları kullanarak kadın çocuklara ne yaparsa yapsın yaranamadığınızı söylüyor Bunlar sürekli önüne bir engel olarak çıkacak bunları düşünerek evlen
Soran+1 yılHer halükarda sorun olacağı çok belli. Kadın doldurabilir çocuk kötü uyumsuz olabilir. Sorun olacağı belli
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle kadın kocasıyla çok iyi ama çocuklar yüzünden sıkıntı yaşıyorlar bazen kadın Allah pişman etmesin diyor ama pişmanlığı belli Çünkü gerçekten ortada çocuk olması çok zor
Soran+1 yılSevmek bu noktada yetmiyor. Çocuk illaki sorun olacak
Cevap sahibi+1 yılYani illaki nereye kadar
Soran+1 yılÇocuk eski eşi ilerde sorun yaratabilir
Cevap sahibi+1 yılAynen çocuk olmasa eski es el olur gider ama çocuk olunca illaki her an hayatında olacak çocuklar icin
Soran+1 yılHer şekilde sorun. Teşekkürler cevap için bu arada
Bence öyle biriyle , kendisi gibi olan biri evlenmeli, o kadar evlenmemiş erkek var birini bul sana iyi gelenle evlen.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle
Soran+1 yılZor evet
Seviyorsan pek sorun değil aslında evlenen çok kişi var öyle hatta seviyorsan çocuğu sana tatlı bile gelir.
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemicem
Soran+1 yılBu öyle dene ayrıl yapılacak bir şey değil ki
Soran+1 yılSeviyorum ama dış etkenlerden çocuğu eski eşi vs pisman olurum korkusu var
Soran+1 yılGerçekten sevip sevmeme mevzusu değil bu.
iyi olsa karısı bosamazdi
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlış dusunuyorm öncelikle boşanma sebebi önemli örneğin ben de boşandım her boşanma da erkek mi suçlu ya da kadın mı öncelik neden boşandığı bilmeli ondan sonra düşünmeli ve yorum yapılmalı ezbere değil bizim insanlarmiz maaelsef hmn ' aman zaten boşanmış adam olsaydı ya da kadın duzgnn olsaydi bosanmazdi' derler ama sebeni j hiç bilmezler
Soran+1 yılBazen anlaşamıyor insanlar
Soran+1 yıl@Ylcn1903 doğry
+1 yılcocuğu birisi olan bir insanla evlenmek zor yaa
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinde ama ilerde gelmek isteyebilir
- +1 yıl
evet gelmek isteye bilir ilerde cocuk olur bu sefer miras davası çıkar baya zor yani
Soran+1 yılHer şekilde sorun
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBabada değilse sorun olmaz bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinde ama ilerde gelmek isteyebilir
- +1 yıl
Ne kadar ilerde gelcegi zaman çocuğun yaşı da önemli büyükse sorun değil küçükse uğraşırsın sadece
Soran+1 yılKüçük
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir denginle evlenmende fayda var
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çocuk yüzünden eski eşiyle görüşüp durucak bu gerer seni bi süre sonra. Ayrıca çocuğuyla ilgilenecek mecbur bunu kıskanacaksın zamanla. Seninde çocuğun oldu mu başlıcak senin çocuğun benim çocuğum muhabbetleri ayrıca.
Soran+1 yılDoğru. Bu sorun olacal
Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Evlenilmez...
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılDoğru
- Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmez
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bekarlar varken boşanmışla ne işim var
Soran+1 yılO da doğru
+1 yılBen evlenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
O çocuğa ömür boyu bakacak bu yüzden sorun olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de olur
+1 yılBen kabul etmezdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Bence yapmamalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Gençsin daha önce evlenmemişsin cinsel ilişki anlamında demiyorum bu diyeceğimi ama bence evleneceğin kişi de ilk kez evlenmeli o heyecanı ilk kez seninle tatmalı + adamın bir de çocuğu var sıkıntı yaşarsın çocuğuyla arasına mesafe girerse de kötü sen olursun bir de senden de çocuk yaparsa bak sen şu eğlenceye
Soran+1 yılGüzel açıkladın. Çocuk her halükarda sorun olacak gibi
Soran+1 yılDeğil bunun farkındayım
+1 yılhayır
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır derken biraz açıklasan
- +1 yıl
evlenmiş boşanmış birisi şu an itibariyle eski eşine ve çocuğuna nafaka ödüyordur. birincisi yeniden evlenince bu nafaka sizi zorlar. ek olarak çocuk istemez ve devamlı çocuğu ile görüşür bu yüzden eski eşini de görür. kısaca senin kanından canından olmayan bir çocuk zamanla sana itici gelmeye başlar. belki bu sebeple senden çocuk yapmak istemez ya da ileride çocuğu yanına ister. kısaca bekar birisi bekar ile evlenmeli.
Soran+1 yılGüzel net bir açıklama oldu
- +1 yıl
şu an ile gerçekler farklı olacak bu yüzden net karar ver.
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlendim 2 çocuğu vardı
05 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bi sorun yaşadın mı
Cevap sahibi+1 yılSorun yok
Soran+1 yılİyimiş
Cevap sahibi+1 yılEvlensen çocuk yaparmisin
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmazzzz
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHiç bir çocuk çocuk psikolojisi olarak üvey anne istemez onun dışında sorunlarda olur illaki
Cevap sahibi+1 yılZaten daha gençsin neden böyle bir yükün altına giresin ki
Cevap sahibi+1 yılBi kez daha detaylı düşünüp baktığında anlayacaksın
Soran+1 yılMantıklı düşününce olmaz gibi zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilor
010 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ilerde sorun olur mu diye düşündürüyor
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin meslek ne
Soran+1 yılKim ben mi
Cevap sahibi+1 yılOnunda seninde
Soran+1 yılİkimiz de öğretmeniz
Cevap sahibi+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi firsat cikmaz mi