Güncellemeler
+1 yıl
Cahilce hakaret edip engelleyip kaçan arkadaşlar , dinlere inanmamam bir düşmanlık beslediğim anlamına gelmez. Herkes istediği şeye inanır. istedi gibi yaşar. Ama bu hayatlar bana uygun değil. Bunu seçmek de benim kişisel tercihim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlenmem. Bana ayak uyduramaz, ne o üzülsün ne ben.
Neden?
@Bordo_Bereli0001 aşık iken bu farklılıklar sorun olmaz gibi gelir ama aradan bir iki yıl geçer gözün açılır. Sonra anlarsın büyük bi hata ettiğini
Ne gibi sorunlar olacak belirtebilir misin detaylı
@Bordo_Bereli0001 tatil yapılacak olur kıyafet sorun edilir, bi fotoğraf paylaşırsın elalem ne dere gelir, akrabalar canını sıkar, eşin evdi üstünlük kurmaya çalışabilir vs vs
Ben en koyu muhafazakar ailede büyüdüm annem açık kızları sorun etmiyor içi iyi olsun diyor akrabalarımda öyle. Üstünlük kurmak derken anlamadım ne gibi
@Bordo_Bereli0001 ya uzatma. anla artık, biraz yorumla.
Anlıyorum ama herkes aynı değil dağ haydutlarını seçersen tabi herşeyin karışan tip çıkar
@Bordo_Bereli0001 öyle bi seçim yapmadım. mutluyim seçimimden
Kiyafet derken çok kısa mini etek göbeği açık vs kıyafetler dahilmi?
Ya off neyi tartışıyosun daha istememiş ve secmemis kız işte. Haklı da
Zaten Müslüman Hristiyan veya yahudi kız değilseniz Müslüman bir erkek sizle evlenemez nikah düşmüyor haram.
Hayır değil bu çok saçma benim ailem dindar ve koyu milliyetçi falan ben ise ateist ve partizanım
Çoğunlukla dedim zaten
Evlenmem.
Kendiside, aileside müslüman olmamalı.
Ben asla din fizik ya da görünüşe göre yargılamam sadece dürüstlük vicdan ve saygıya bakarım
Ailem muhafazakar, ben sekuler biriyim. Aileyle cocuk tabii ki benzer ama belli bir yastan sonra cocuk ailesinden ayri bir dunya oluyor
Hepiniz din düsmsni olmzssunuz yazik !!! Cahiller
Ne gibi sorun çıkacakmış?
Münazara edelim cevabınızı bekliyorum
Ben ayni evde yaşadığım birinin kuran okuma namaz kılma oruç tutma gibi aktivitelerde bulunmasıni dinlere göre yaşamasını dini muhabbetler yapmasını istemem. He isteyen istediği gibi yaşayabilir ama böyle bir insanla olmak istemem.
Saygı duyman lazım kuran okusa namaz kılsa oruç tutsa ne olacak zararı nedir?
Benim hayat tarzıma aykırı. Hazetmiyorum bu kadar net
Sonuçta aynı evde yaşicaz hayat ortak olucak daha çok ortak aktivitemiz olmali. Birlikte rakı icebilecegim cluba gidebileceğim her konuda muhabbet edip geyik yapabilecegim bir adam olmalı. Muhafazakar bir insanla bunlar pek mümkün olmaz.
Rakı içmesen ne olurki hayatta daha güzel aktiviteler var ayrıca anladığım kadarıyla Müslüman değilsin , Müslüman bir erkek kendi dininden başka Hristiyan veya yahudi kadın dışında asla hiçbir kadın ile evlenemez bu haramdır nikah baştan düşmüyor yani.
Off sus yaa defol git
Haddini aşıyorsun bak defol falan? Ayrıca ben olanı söyledim rakı içmek şart değil oda yanında alkolsuz konteyl vb içer olur biter , sevgiden anladığın sadece rakı içmekmi?
Hayat sadece gece kulüpleri ortamdan ibaret değil az bir şey maceraperest ol sevdiğin insanla yeni maceralara çık daha keyif alacaksın isterse muhafazakar olsun
Sen bana hayat dersi mi veriyosn hoduk. sever senin muhafazakarligini yeter sttr git hadi
Saygılı olmayan cahilsin , boş gereksiz bir insan için kıymetli vaktimi tartışarak harcayamam hayatı yaşarak göreceksiniz beni çok iyi anlayacaksınız birgün.
Ya sen hala konuşuyor musun 🤣🤣 he tamam
Hayır. Çocuk aileyi yansıtır.
Modern anlayışın nasıl ona göre değişir
Hayır
Olmaz