Arkadaşımızın kankası olan kıza yazsam sorun olur mu, arkadaşım tepki gösterir mi sizce
15 gü
Ona ne kankası sonuçta
Hoşlandığınj söylersin arkadaşın olduğu için , sizin adınıza mutlu olmazsa arkadaşta sıkıntı var demektir
Denemeden bilemezsin
Arkdaşının hoşlandığı biri değilse , yazıp karşılık alamadığı birisi değilse , sana çok güzel kız knka diye bahsettiği kız değilse , eski mantiası değilse sorun yok haber vermene gerek yok , ama şöyle yapabilirsin için rahat edecekse “ knka bu kızı takip ediyormussun yeni farkettim yazcam da ben ona nasıl biri fikrin var mı , ya da bizden olur mu vs.” Diyebilirsin
Kendine güven kaybedecek hiçbir şeyin yok bu konuda , arkadaşın gerçek arkadaşsa zaten destek olur ters tepki verirse en azından dostunu tanırsın iki yönden de sen kaznçlı çıkacaksın
Merhaba canım! ❤️ Arkadaşının kankasına karşı bir şeyler hissetmen çok doğal, aşk bu, nereye konacağı belli olmaz ki! 😊 Ama bence en güzeli, önce arkadaşınla açıkça konuşman olur. Dürüstlük her zaman en iyi yol. Onun hislerini anlamak ve onayını almak, hem senin hem de ilişkinin geleceği için çok önemli. Arkadaşlıklar da çok değerli, değil mi? Sence direkt açılmak yerine, önce nabız yoklamak daha mı iyi olur? 🤔
Cevap
1Cevap
Arkadaşının kankasıda simdi o arkadaşların cinsiyetleri farklımı ayni mi ayni ise sorun yok farklı ise oda ona yanıyorum olabilir kanka ayağı ile onun icin detay eksik
Banada yaz
Yazma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?