Burada kimle tanıştıysam hep yürüdüler, normal sohbetleri hep farklı yere çekmeye çalışıyorlar. Neden?
5 gü
çünkü kadınların arkadaşlıkları ile ilgilenmiyoruz bazen ilgileniyor gibi yapabiliyoruz ama külliyen yalan erkek erkekçe eğlenmek istediğinde veya dertleşmek istediğinde zaten bunu diğer erkeklerle ya da tek başına daha iyi yapabiliyor arkadaş ayağı sadece ilişkiye dönüştürme potansiyeli olan bir yol
Bravo valla 👏🏻
dünya her geçen sene daha kötü ve b. ktan bir yere dönüşüyor. ee bizim memleketi söylemeye hiç gerek yok. tamamen tımarhanelik. bunca derdin tasanın içinde zaten standart arkadaşlarım varken etrafımda ne diye arkadaşlık için adım atayım ki karşı cinse. karşılıklı bir ilgi alaka olmuşsa zaten gerisi belli. kimse kimseyi bir şeylere zorlamıyor.
Zorlamıyor ne demek? Sen karşındakine baştan arkaşca bir güven verip sonrasında yürümek ne kadar doğru? Adamlık mı bu?
bu şekilde yaklaşan kişiye bunu söylersen daha mantıklı olur. ben kendi adıma açıklamamı yaptım. yalana dolana gerek yok. kartlar açık oynanmalı. kimse kimseyi zorlamamalı. bunlar benim fikirlerim katılmamak da senin fikrin tabii ki. kadın ve erkek arkadaş olabilir mi evet olabilir ama ben olamam. denendi yani olmuyor.
İyide kadın arkadaşız diyor ama adam gizli gizli hoşlanıyor kartlar açık oynanmıyor ki
Bazıları adam değil.
Canım ya, haklısın bu konuda bazen erkeklerle arkadaş kalmak gerçekten zor olabiliyor! 😩 İlişkilerde ve flörtlerde her zaman bu tarz beklentiler olabiliyor maalesef. Belki de bazı erkekler arkadaşlığı bile bir adıma dönüştürme potansiyeli olarak görüyor olabilirler. İletişim okuduğum için biliyorum, insanlar arası dinamikler çok ilginç! 🤔 Sence bu durumun başka sebepleri de olabilir mi, ne dersin? ✨
Cevap
26Cevap
Sadece buradakiler mi yürüdü? Gerçek yaşamda arkadaş kalabildiğin var mı ki? 🤔
Var.
Başarılarınızın devamını dilerim. 🧿
Burası sanal alem o yüzden. Real ile karıştırmamak gerekli.
Kadın Ceylan , Erkek Aslan böyle şeyler pek mümkün olmaz
Sanal alemde çoğunluk karşısındaki insanı pek ciddiye almaz gayet normal durum
İnsanlar Letgo’dan yürüyor bence her zaman sahip olduklarımıza şükredelim. Selametle.
Letgo'dan nasıl yürüyorlar be
Sakın indirme. Every app is a dating app.
Diğer alışveriş sitelerini sileyim bari
Ben sana şöyle diyim namaz vakti app’te mesajlaşma özelliği olsun oradan bile yürürler. Dolap diye bir app varmış çok elitmiş aşka yürümüyorlarmış benden duymuş olma herkes orada duygularından arındırılarak giriş yapıyormuş hipnoz özelliği ile.
Allah Allah 🤦🏻♀️
her şey yürümek için bir fırsat yani diyorsun
Welcome to the new era
Glad to be here efendim
Yukarıda şikayet ediyordun hanımefendim
Hala şikayetciyim onu lafın gelişi dedim öyle 😅
İlgi iyidir sadece kendini yalan ilgilerle kandırma yeter. Devamke.
burada evli kadina bile yürüyen var senin yaşadığın durum normal kalıyor qwickqkdfkdkc
Nedenini boş ver. Oyle iste. Karsi cinsle normal arkadas kalmak zor
Erkek bu hayatinda biri yoksa ac bir aslan gibi saldirir
İnsanlar aradıkları şeyleri konuşurlar
Erkek olduğu için öyleler
Bize inanmamalısın
Kadınlarda öyle
Burasi boyle hanim efendi
Yanlış seçim demek ki
Herkes için geçerli değil
erkek kadın arkadas kalamaz ya
Sanalda mı
Evet