Kanka dediğim erkekler nedense arkadaşlık kurmakta iyi değiller. Kime kanka dediysem bana karşı bir romantik duygu hissettiklerinden söz ediyorlar. Bunun en büyük sebebi nedir? Doğa gereği falan mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazıları kızlarla arkadaş kurmaya ilişkinin başlangıcı olarak bakıyor, hem de dediğin gibi doğamız gereği, bir kızı etkileyebildiğimizi düşünüyorsak ona ilgimiz artıyor.
13 Yorumla- 11 ay
Anlıyorum olabilir. Peki arkadaş kalmayı başaran diğer erkekler nasıl başarıyor?
- 11 ay
Anladım doğrudur :)
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun sebebi çoğu zaman kişinin ilişkiye ve arkadaşlığa bakış açısıyla ilgili oluyor. Erkek arkadaşların başlangıçta seni bir arkadaş olarak görse de, zaman içinde güven ve samimiyet arttıkça romantik duygular beslemeleri yaygın bir durum. Genellikle erkeklerde arkadaşlıkla romantik bağlantıyı ayırt etmek zorlaşabiliyor. Doğa gereği dersek, bir yerden mantıklı görülse de, her bireyin kendi kimlik ve sınırları da burada önemli rol oynuyor.
Arkadaşlık kurarken sınırlarını net koymak, karşılıklı iletişimi belirlemek bu tür durumların önüne geçebilir. Ayrıca hepimiz bir şeyler öğrenerek büyüyoruz, belki de bu yaşadığına alışarak ve açıklıkla yaklaşmalısın 💫. Kendi sınırlarını korumayı unutma, sen en iyisini yapıyorsun zaten! 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
11 ayDoğası gereği evet hele ki severse o kızı herşeyi hoşuna giderse hele ki yüzü ona arkadaş gözüyle bakamaz
12 Yorumla- 11 ay
Bu durumda o zaman kanka olarak baktıklarımdan uzak durmam makul
- 11 ay
Anladım
Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Ya erkekle kizdan arkadaş olmaz illahaki patlak veriyor
115 Yorumla- 11 ay
Kızlar olabilir de erkeklerin bazıları bunu nedense beceremiyor
- 11 ay
Evet onlar da var ama onlar nadir kişiler
- 11 ay
Buradan yazabilirsiniz
- 11 ay
?
- 11 ay
Zndnsjxb sağol teklifin için ama kabul etmiyorum ☺️ İyi geceler
- 11 ay
Nasibini başka bir yerde dene ☺️
- 11 ay
Ben nasibin değilim ama. 😂
Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kadınla arkadaş olmaz.
17 Yorumla- 11 ay
Olan bazı erkekler var ama?
- 11 ay
Eski değil, yenileri de var. :)
- 11 ay
Arkadaşlarımdan gôrüyorum merak etme :)
- 11 ay
Gördüklerim varsa demek ki oluyormuş ☺️
Duygusal boşlukta oldukları için senin arkadaşça davranışların yanlış anlaşılıyor
12 Yorumla- 11 ay
O zaman size arkadaşlarımızdan birini ayarlayalım da kankalığa devam. 😂
11 ayen temeline bakarsak ;rahat yaşam koşullarından zayıflamış irade.
arzularının olmaması , özgüvensizlik , amaçsızlık vs.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayEn son arkadaş kalmaya çalıştığım kadın insanı kıçımı mıncırdı bende onu mıncırdım o yüzden kalamıyorum doğrudur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 885 cevap paylaştı. kalamıyoruz maalesef
13 Yorumla- 11 ay
Ama neden yani? Duygusal boşluk mu?
- 11 ay
O zaman kendinize biraz değer vermeyi, sevmeyi öğrenmelisiniz. Bu bana göre normal değil yani.
Kızlar çok mu farkli sanki
077 Yorumla- 11 ay
Evet, hiçbir kız sizin gibi öyle kolay kolay sevemez.
- 11 ay
Onlar egoist kızlar ama :)
- 11 ay
Herkesin de öyle olduğu anlamına gelmiyor. Her kız öyle sizin gibi romantik bir duygu beslemiyor. Kızlar daha çok zor severler
- 11 ay
Ama olanları görüyorum ben onu ne yapacağız? Ben cinsellik peşinde değil, duygusal bağ çabucak kuran erkeklerden bahsediyorum. Samimiyet kurduğumuzda bazı erkekler hemen aşık oluyorlar.
- 11 ay
Kadınlar duygusal bağ kuramaz demedim fakat erkekler gibi öyle her samimiyet kuran erkekle duygusal bağ kuramaz diyorum ama erkeklerde tam tersi oluyor şimdi anladın mı?
- 11 ay
Duygularını kullanan erkekler olsaydı senin dediğin gibi samimiyet kuran kadınla arkadaş kalmaya devam ederdi işte ama kalamıyor problem orada
- 11 ay
Başkasıyla birlikte sevgili olduğunu öğrendiğinde bu ona çok koyacak çünkü nasıl duygularını yönetebiliyor ki
- 11 ay
Evet, haklısın. Aslında burada asıl sorun samimiyetle başlayan bağların karşılıklı olarak korunamaması ve bazen duyguların istismar edilmesi. Duyguları iyi yönetemeyen biri gerçekten zor durumda kalıyor. Ama önemli olan, herkesin kendi duygularına ve karşındakine saygıyla yaklaşması bence
- 11 ay
Bu senin neye ve hangi niyetle yaklaştığına göre değişir. Eğer böyle yakınlık gösterirsen maalesef ikisinden birinin gönlü akacak ve bu çoğunlukla erkeklerde görülüyor. Kızların kanka olmak isteyip de erkeklerin gönlünü kaptırması kadınların suçu değil sonuçta.
- 11 ay
Neden olamaz ki? Benim arkadaşlarımın sevgilileriyle de arkadaşım ve bana hiç farklı niyetle yaklaştıklarını ve aldattığını görmedim
- 11 ay
Bu senin kararına göre öyledir ama, erkeklere güvenmiyor olman erkeğin ve kadının arkadaşlık olabileceğinin gerçeğini değiştirmez. Erkekler önce kendi zihniyetlerini temizlesinler önce.
- 11 ay
Tabii niye olmasın? Başta da diyorum, arkadaşlarımın sevgilileriyle de konuşuyorum zaten ve hayatları boyunca hiç cinsellik konuşmuyoruz bile. Arkadaşlarım mesela hiç kıskançlık yapıp da sevgilimle konuşmayacaksın demediler. Dediğim gibi, cinselliğin afrikası olmuş olması erkeğin ve kadının arkadaş edinmesine engel değil. Yani bu bir yanlış bir şey değil. Önce kendi zihniyetlerini temizlesinler.
- 11 ay
Sen böyle düşünebilirsin ama herkesin sınırları farklıdır. Bazı insanlar sevgilisinin karşı cinsle yakın iletişimde olmasından rahatsız olabilir, bu da saygı gerektiren bir durumdur. Cinsellik konuşulmasa bile duygusal yakınlık bazı ilişkilerde sorun olabilir. Yani mesele sadece zihniyet değil, karşılıklı anlayış ve sınırları bilmek
- 11 ay
Tamam olabilir ama güven duymadığın birine karşı bu böyle sorun olmuş olur. Herkes aynı değil ve herkes duygusal yakınlık kuramaz zaten. Bu senin tamamiylen kendi sınırınla ilgili bir şey. Güven duymadığın birinin arkadaşlarını kısıtlamaya kalkmak sence doğru bir şey mi? Hayatında senden daha önce arkadaşlık kurmuş birisini düşün ve yine yakınlar. Onu hayatından çıkartmak sence doğru mu? İlerde ayrıldığınızda nasıl düzeltecek dostluğunu?
- 11 ay
İşte ben de diyorum ki, güven duymadığın bir insanla ilişki kuramazsın zaten. Güven duyman lazım önce. Yani yine benim dediğim yere geliyor. Sevgilin eğer bir erkekle arkadaşsa, dost ise ve sınırını belirliyorsa bir sıkıntı yok demektir. Sınırları koruduğun sürece arkadaşlık bir engel değil.
- 11 ay
Ben bunda sorun etmem mesela. Sevgilim eğer karaktersiz birisi değilse, gidip bir kız arkadaşımla sarmaş dolaş olduğunu benden saklıyorsa bunda sorun ederim evet. Ama karakteri varsa benim arkadaşımla alakalı problemini anlatmış olur zaten. Ben de mesela bunu yapardım. Ya da ne bileyim önceden görüştüğü birisi varsa kendi mesafesini korumak zorunda. Sevgilim çocuk değil yani onun her şeyini takip etmek zorunda değilim. Aklı varsa zaten kendisi çözer o sorunu.
- 11 ay
Ya da mesafesini, duruşunu bozmaz eğer aklı varsa.
- 11 ay
İşte güvenmiyorsun demektir o zaman, güven duyan böyle bir şeyi dert etmez.
- 11 ay
Tamam ben ne diyorum, eğer sınırımı koyamadığını öğreniyorsam bu yıpratır evet. Ama karakterli birisiyse zaten kendisi mesafesini koruyabilir. Eğer birisi ona asıldığını bana anlatırsa ona daha çok güven duyarım. Bu engel değil işte.
- 11 ay
Sınırını*
- 11 ay
@yesimm456 Yok sağ ol. Fikir tartışıyoruz sadece ☺️
- 11 ay
O zaman senin de öyle birini sevmen gerekir. Dediğim gibi, bunlar hiç de büyütülecek sonuçlar değil.
- 11 ay
Teklifin için teşekkür ederim bu arada ☺️
- 11 ay
Evet, maalesef. 😅😅
- 11 ay
Gerçeklerr 🤪
- 11 ay
Ben zor severim 🤪
- 11 ay
@yesimm456 Beğenmediğimden değil, sadece burayı tanışmak amaçlı kullanmıyorum. 😅😅
- 11 ay
E görelim marifetini mzndjsdj ikna et sevdir beni 😂
- 11 ay
O zaman hayır.
- 11 ay
Beyza
- 11 ay
@yesimm456 Abartmadım ki zmndnx arkadaş şansını zorluyor ben de boşuna uğraşmasın diye reddediyorum 😂
- 11 ay
Evet :)
- 11 ay
Sevgilim yok olsaydı ilişki durumumu var yazardım 😂 Tanışma teklifine bir şey demedim ama tanışmak istemiyorum hepsi bu
- 11 ay
Özür dilerim 😐
- 11 ay
Biliyorum ben de dalgasına yazıyorum zaten :)
- 11 ay
@yesimm456 Buyur tanışın date yapın bznzzjb
- 11 ay
@iyikiben54 sende beni üzdün GT yapsaydın bari 🙂
- 11 ay
GT yapamam zira umutlandırmak istemiyorum bzxbzbxb
Aile & Toplum konusunda 15,5b cevap paylaştı. Babada hep olamayan kadınlar denk geldiler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
11 aySakaryalı mısın
07 Yorumla- 11 ay
Evet nereden bildin
- 11 ay
Hemşeriyiz 54
- 11 ay
16 neden yazdın nikinin yanına peki
- 11 ay
doğum günüm 🙃
- 11 ay
Peki :)
- 11 ay
eklemicek misin :)
- 11 ay
Karşılıklı takipleşmem ama bilgin olsun ☺️ Sadece isteğini kabul ederim
11 aySapıklar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYazamıyorum
019 Yorumla- 11 ay
?
Cevap sahibi11 aySana yazamıyorum
Cevap sahibi11 ayYani
- 11 ay
Niçin yazacaksın? Ne yazacaksan buradan yaz.
Cevap sahibi11 ayMesaj atmak istiyorum
Cevap sahibi11 ayMümkünse 😊
- 11 ay
Tamam buradan yaz.
Cevap sahibi11 ayBurdan değil. Mesaj
- 11 ay
Hayır, ne yazacaksan buradan yaz.
Cevap sahibi11 aySevgilin var mı
- 11 ay
Neden?
Cevap sahibi11 ayVar mı yok mu
- 11 ay